اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پزشکیان: من هستم و تا آخر خواهم ماند سیاسی

پزشکیان: من هستم و تا آخر خواهم ماند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - رئیس‌جمهور با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف در داخل کشور ما هستند، گفت: باید دست به دست هم دهیم و با وحدت و انسجام کشورمان را بسازیم. من در این راه هستم و تا آخر خواهم ماند.
گزیده‌ای از اظهارات پزشکیان در ادامه آمده است:

به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام
*در زمان انتخابات شعار ندادم، بلکه باور و اعتقاد خود را بیان کردم، الان هم بر همان باور و اعتقاد هستم
*به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام اما به دنبال عزت و سربلندی و افتخار اسلام، دین و کشورمان هستم و تا آخر خواهم ماند
ترامپ پشت تریبون حرف از مذاکره می‌زند بعد برای زمین گیر کردن ما اقدام می‌کند/ تو اگر مرد مذاکره‌ای چرا این کار را میکنی؟

توضیح ویدیو
پزشکیان: ترامپ می‌گوید میخواهیم دعوا نشود ولی ایران تروریست است/ می‌گوید شما نباید موشک و تسلیحات داشته باشید!
توضیح ویدیو
*آمریکا خودش ترور می‌کند و اسرائیل را با موشک و بمب و امکانات و تسلیحات در منطقه گذاشته است
*بعد می‌گوید ما دنبال امینت منطقه هستیم، همه امینت منطقه را به هم ریخته است
*از روز اولی که آمدم، همان‌جا اسماعیل هنیه که مهمان ما بود را در خانه‌مان ترور کرد
*ترامپ می‌گوید اسرائیل بیاید مثل غزه مارا بمباران کند و ما هیچ نگوییم!
آمریکا 18 هزار نفر از جوانان و مسئولین و دانشمندان را ترور کرده و بعد به ما میگوید تروریست!
توضیح ویدیو
*دهه فجر دو روز است که گذشته است، از همان روز اولی که انقلاب شد توطئه و مصیبت و جنگ برایمان ایجاد کردند و ترور کردند
*رئیس جمهور آمریکا در دستورالعملی که نوشته گفته که ما تروریست هستیم
*18 هزار نفر از جوانان و مسئولین و دانشمندان را ترور کردند و بعد می‌گویند ما تروریستیم
جزئیات خبر به شرح ذیل است: 
به گزارش ایرنا، «مسعود پزشکیان» در نخستین برنامه چهارمین سفر استانی خود در جمع اقشار مختلف مردم بوشهر، با بیان اینکه دشمنان ایران از همان روزهای اول پیروزی انقلاب دنبال توطئه، جنگ و کودتا علیه کشور ما بودند، گفت:کسانی که مدعی حقوق بشر و صلح و آرامش هستند، خودشان ترور می کنند، 18 هزار نفر را در کشور ما ترور کرده اند و به دروغ ما را متهم به تروریست بودن می کنند.
پزشکیان افزود: رئیس‌جمهور آمریکا در دستور العملی که ابلاغ کرده ما را تروریست خوانده و ادعا کرده که ما نظم منطقه را بر هم زده ایم، جوانان،‌ دانشمندان، مسئولان، رئیس‌جمهور و امامان جمعه‌ ما را ترور کرده‌اند و بعد ما را تروریست می نامند. که کسی که دم از حقوق بشر و انسانیت و صلح و آرامش می‌زند، تسلیحات در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد تا بمباران و ترور کند و بعد ادعا می‌کند که به دنبال امنیت منطقه است.
رئیس جمهور افزود: اسماعیل هنیه که مهمان ما بود را پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری، ترور کردند. در غزه بیش از 50 هزار انسان بی گناه را به شهادت رساندند، بعد می‌گویند ایران تروریست است،می‌گویند شما تسلیحات و امکانات و موشک نداشته باشید، یعنی اینکه اسرائیل همانطور که غزه را بمباران کرد، بیاید و کشورمان را بمباران کند و برود.
اگر مرد مذاکره هستی، چرا این کارها را می کنی
پزشکیان تصریح کرد: پشت تریبون می‌گوید می‌خواهد با ما مذاکره کند اما از طرفی تمام راه‌ها را می‌بندد و هر تصمیمی لازم است برای زمین‌گیر کردن ما می‌گیرد. دنیا را تهدید می‌کند که با ایران معامله نکنید، از طرفی می‌گوید مذاکره کنیم. اگر مرد مذاکره هستی چرا این کارها را می‌کنی؟
رئیس‌جمهور گفت: دشمنان ما در ایران و خارج از کشور، کسانی که یا ناآگاهانه و یا خودفروخته تصمیم می‌گیرند انقلاب را با شکست مواجه کنند، تلاس می‌کنند در کشور ناامیدی، اختلاف ایجاد کنند و مردم را نسبت به مدیریت و رهبری و آینده بدبین کنند و وقتی دعوا راه انداختند، به راحتی هر غلطی خواستند انجام دهند و کشور را نابود کنند. 
پزشکیان ادامه داد: شما در این منطقه چه می‌کنید که ما امنیت شما را بر هم بزنیم. شما به منطقه ما آمده‌اید، مردم را ترور و نابود می‌کنید و دم از امنیت می‌زنید و به ما لقب تروریست می‌دهید؟
من هستم و تاآخر خواهم ماند
وی افزود: در زمان انتخابات شعار ندادم، بلکه باور و اعتقاد خود را بیان کردم، الان هم بر همان باور و اعتقاد هستم. به دنبال رئیس‌جمهور شدن نبوده‌ام اما به دنبال عزت و سربلندی و افتخار اسلام، دین و کشورمان هستم و تا آخر خواهم ماند.
پزشکیان تاکید کرد: لیاقت ایران بالاتر از این است و ما قادریم کشورمان را با همکاری شما، نخبگان و دانشمندان، تولیدکنندگان و با همبستگی به عزت و سربلندی برسانیم و این کار را خواهیم کرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه باور دارم فرقی بین افراد از هر قوم و دسته و جناح‌ وجود ندارد و همه با هم برابریم، گفت: همه جا وطن ماست و در ایران باید افراد توانمند بالا بیایند و آنها که نباید بالا باشند باید به جای خود برگردند. 
وی با اشاره به بیانات امیرالمومنین (ع) گفت: بالا آمدن باید براساس تقوا و توانمندی باشد نه براساس قرار گرفتن در دسته‎‌ها و جناح‌ها و گروه‌ها؛ در انتخابات نیز بر این موضوع تاکید کردم که کشور متعلق به همه ایرانیان است و همه باید حق تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری و تعیین سرنوشت خود را داشته باشند، کسی که بی خطا تر و بی نقص‌تر و عالم‌تر است حق دارد. 
رئیس‌جمهور قرارگرفتن افراد بی تجربه و تازه کار در جایگاه مدیریتی اعم از وزیر، وکیل و مدیرکلی را ظلم به جامعه دانست و تاکید کرد: به شما قول می‌دهم که با تمام وجود تلاش خواهم کرد با همراهی شما، ایرانیان را در مقابل همه تحریم‌ها و فشارها سربلند نگه داریم.پ
ایرانی درمقابل هیچ تهدیدی تسلیم نخواهد شد
وی افزود: اگر ما ملت ایران دست به دست هم دهیم مملکت را با قدرت خواهیم ساخت. تهدید می‌کنند چون فکر می‌کنند ما به دنبال دنیا هستیم، شهادت برای مدیران و رهبران ما و مردان خدا شیرین‌تر از عسل است، ایران و ایرانی را نمی‌توانید بترسانید، ایرانی در مقابل هیچ تهدیدی کوتاه نمی‌آید و تسلیم نخواهد شد. با هیچ کشوری سر جنگ نداریم، با تمام همسایگان از در دوستی درآمدیم، همه همسایگان برادران و خواهران و دوستان ما هستند، همه مسلمان هستند و با آنها ارتباط صمیمی برقرار خواهیم کرد.
ایران را از طوفان چالش ها سربلند بیرون خواهیم آورد
پزشکیان با تاکید بر اینکه ما برای همسایگان فرصت هستیم و نه تهدید، گفت: با تمام همسایگان در امنیت و صلح ارتباط برقرار خواهیم کرد و به حول و قوه خدا و رهبریت رهبر انقلاب، ایران را از طوفان چالش هایی که برایمان ایجاد کرده‌اند، سربلند بیرون خواهیم آورد.
«مسعود پزشکیان» به منظور انجام سفری 2 روزه، بعد از ظهر امروز چهارشنبه 24 بهمن 1403 با استقبال مسئولان استانی وارد بوشهر شد.
قرار است، رئیس‌جمهور پس از دیدار با اقشار مختلف مردم در دو نشست جداگانه با فعالان اقتصادی و کارآفرینان و همچنین فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
نشست با نخبگان و فرهیختگان، بازدید از مجموعه صنعتی شهید محلاتی، بازدید از سایت نیروگاه اتمی و نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر به بوشهر است که روز پنجشنبه انجام خواهد شد.
گفتنی است، رئیس‌جمهور با همراهی جمعی از اعضای هیات دولت چهاردهم تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و خوزستان سفر کرده‌ است. پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه 5 دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.
پزشکیان 3 بهمن 1403 نیز در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330570/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گروگان‌گیری در آژانس

آقای پزشکیان موتور جهش قیمت‌ها را خاموش کنید

توزیع کالابرگ رمضان و عید بین دهک‌های 1 تا 7

500 هزار تومان هدیه بانک آینده با نصب اپلیکیشن آبانک

احساس قدرت نتانیاهو از هشدار ترامپ به حماس

مقام اروپایی: ترامپ هیچ نقشه‌ای برای اوکراین ندارد

ماکرون به ترامپ: نمی‌توانید 2 میلیون غزه‌ای را اخراج کنید

حاشیه‌های تغییر فرمان ایران‌خودرو

توزیع کالابرک رمضان و عید بین دهک‌های 1 تا 7

نخست‌وزیر لبنان: بازسازی مناطق آسیب‌دیده به بیش از 10 میلیارد دلار نیاز دارد

سوئد یک زن را به دلیل نگهداری از بردگان ایزدی به حبس محکوم کرد

حماس: تهدیدات را نمی‌پذیریم

سفر وزیر خزانه‌داری آمریکا به کی‌یف برای منابع حیاتی اوکراین

چهره ها/ تصویری از مهراوه شریفی‌نیا در دوره دبستان

چرا دروغ گفتی؟!

فیاض زاهد: قدم‌های جدی برای رفع فیلتر یوتیوب برداشته شده است

مرحله کشوری سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی برگزار می‌شود

انتشار 10 عنوان کتاب کودک نشر شاهد در ایام دهه فجر

بااستفاده از درب شیشه مربا یک جاوارمری شیک بساز

پیش بینی قیمت دلار 25 بهمن 1403

دیدار وزیر راه و شهرسازی ایران با دبیرکل کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد

آمریکا بازرس کل آژانس توسعه بین‌المللی را اخراج کرد

اتحادیه عرب طرح ترامپ برای کوچ اجباری مردم غزه را رد کرد

سی ان ان: مسلمانان هدف اصلی نفرت‌پراکنی در هند هستند

افشای نتایج 4 کمیته ارتش اسرائیل در مورد طوفان‌الاقصی

آفریقای جنوبی: شکایت خود از اسرائیل را پس نخواهیم گرفت

پزشکیان: اهل گفتگو هستیم اما نه به هر شکل و هر قیمتی

روبیو: حل‌وفصل بحران اوکراین بسیار پیچیده است

پنتاگون: عضویت اوکراین در ناتو و بازگشت به مرزهای 2014 ممکن نیست

ابوحمزه: سرنوشت اسرای اسرائیلی به رفتار نتانیاهو بستگی دارد

کشف گور جمعی متعلق به دوران صدام در فلوجه

خواستگاری بی‌موقع دردسرساز شد!

علی شمخانی: مذاکره باید در زمان مناسب انجام شود

آیه معنادار نصب‌شده در محل دیدار امروز با رهبر انقلاب

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

خبری خوش برای کاربران بلوبانک سامان

کشورگشایی به سبک ترکیه؛ غزه به سرزمین‌های ما ملحق شود!

آیا زنگ خطر در روابط اروپا-آمریکا به صدا درآمده است؟

ما یه بار دیگه همو از دست دادیم شهرزاد

پزشکیان خطاب به دشمنان: در منطقه ما، مردم را ترور می‌کنید، بعد به ما می‌گویید تروریست!

با کودک زود رنج و حساس چگونه رفتار کنیم؟

تحریک بحران

550 تن محموله سیب‌زمینی وارداتی به کشور آمد

اولین گشتی آمریکایی بعد از سوگند ترامپ از تنگه تایوان عبور کرد

لحظاتی از بازی «حسن پورشیرازی» در پیر پسر

مشاور عالی فرمانده سپاه: رسانه‌ها در جنگ نرم دشمن نقش کلیدی دارند

غریبه در واشنگتن

قانونگذار هلندی: تنها راه صلح در اوکراین، عدم مداخله ناتو است

پیشنهاد عجیب ترکیه: غزه به این کشور ملحق شود

سریال آبان؛ این یک پیشنهاد کاملا بی‌شرمانه است!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی