قنبری: دشمنان از ماهها قبل از انتخابات برای فتنه 88 برنامهریزی کرده بودند
سیاسی
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - مهر / استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ در سالروز حماسه 9 دی، گفت: دشمنان شناسنامهدار و بیشناسنامه ملت ایران از ماهها قبل از انتخابات برای فتنه 88 برنامهریزی کرده بودند.
حشمت الله قنبری در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی که با حضور اقشار مختلف مردم عصر امروز در میدان امام حسین (ع) تهران برگزار شد، گفت: امروز پانزدهمین سالروز حماسه بزرگ ملت ایران در بنیانکنی از فتنه تاریک و سیاهی بود که در پی انتخابات ریاست جمهوری دهم به وقوع پیوست.
وی افزود: در سال 88 بعد از انتخابات ریاست جمهوری مجموعهای از تعصبات و بد اخلاقیها و لجاجتهای کور از ناحیه برخی افراد ذینفع در انتخابات زمینه مناسبی را برای ضربه زدن به حیات اسلامی مقدسات و ارزشهای انقلابی و اسلامی در اختیار دشمنان و بدخواهان کشور قرار داد.
استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ تاکید کرد: همان طور که مستحضر هستید دو نفر از نامزدهای انتخاباتی با ادعای تقلب و بعدها به بهانه صیانت از آرای مردم وارد یک فضای ماجراجویانه سخت شدند که با دخالت بیگانگان به سرعت عجیبی فضای سیاسی و اجتماعی کشور را به سمت آشوب سوق داد و فتنهای پدیدار شد که دشمنان شناسنامهدار و بیشناسنامه ملت ایران از ماهها قبل از انتخابات برای آن برنامهریزی کرده بودند.
وی ادامه داد: آنها بنا داشتند انتخابات را به یک انقلاب رنگین و مخملی تبدیل کنند و نظام جمهوری اسلامی را در ایران براندازی کنند.
قنبری اظهار کرد: فتنه سبز با حمایت ایالت متحده آمریکا و همپیمانان تبهکار او در اعتراض به انتخابات [شکل گرفت] و اعتراض به انتخابات در گذر زمان با آتش زدن خیمههای حسینی هجوم بردن به مساجد و تکایا و اعتقادات انجامید، تا اینکه خروش و خروج حماسی ملت نجیب و شریف ایران در روزهای هشتم و نهم دی ماه قائله را ختم کرد و متمردین و بدخواهان و معاندین اسلام و ایران را با یأس و ناامیدی مواجه کرد.
این استاد دانشگاه گفت: آن آشوبها خاتمه پیدا کرد اما در فرهنگ واژههای انقلاب اسلامی کلمه فتنه با حضور و رنگ و شکل جدید ورود پیدا کرد. البته فتنه یک واژه ساخته شده برآمده از متن زندگی مردم نیست بلکه واژهای است که در سپهر سیاست مبتنی بر اسلام از معنای دقیق و مفهوم عمیق و ریشهدار برخوردار است.
وی ادامه داد: در صدر اسلام فتنه با ولایت گریزی عدم تمکین متمردین از قوانین الهی و زیاده خواهی عدهای از اصحاب، همراه با فریب افکار عمومی و اشتباه محاسباتی مردم ظهور کرد و بعدها هم ادامه پیدا کرد.
قنبری تصریح کرد: در آن روزها [در صدر اسلام] هنوز جان شریف او این عالم را نور میبخشید و این عالم از وجود مبارک او نور میگرفت که عده تمرد کردند وبا افزون خواهی با برنامهدار بودن عدهای دیگر باعث شد که فتنه بزرگ و تاریکی برپا شد و بعدها حضرت صدیقه طاهره کبری از آن فتنه بزرگ در یک فصاحت و بلاغت استثنایی به عنوان از بین بردن حرمت پیغمبر یاد کردند.
وی ادامه داد: این جریان فتنه آفرین ادامه یافت و در اعصار قرون به ما رسید که با حضور ملت ایران در سال 88 با تعالیم علوی نبوی رهبری خاموش و سرکوب شد و آن روز ملت ایران اجازه نداد که مسیر نورانی انقلاب در اختیار نااهلان و نامحرمان و غافلان قرار بگیرد.
قنبری گفت: آن روزهای سخت گذشت و خاطرات تلخ و شیرینش برای ما باقی مانده است اما نکته مهم این است که فتنه هرگز از بین نمیرود. رنگ و رو و قالب و ساختار و سمت و سوی آن عوض میشود، اما همیشه وجود دارد و همیشه به وجود میآید. همان گونهای که ما در سالیان بعد از سال 88 هم شاهد بروز فتنهها بودهایم در آبان سال 98 افزایش ناگهانی قیمت بنزین و شیوه نامناسب برخورد دولت با این عمل نابهنگام زمینه ساز فتنهای بزرگ بود اما هوشیاری ملت آن را دفع کرد.
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1312176/