اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مرتضوی در شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری استان قم خبر داد:

معرفی قم به‌عنوان استان پایلوت توسعه مشاغل خُرد و خانگی کشور/ افزایش گرایش حدود 48 درصد دانش‌آموزان به هنرستان‌های مهارت‌محور در دولت مردمی سیزدهم وزارت رفاه

معرفی قم به‌عنوان استان پایلوت توسعه مشاغل خُرد و خانگی کشور/ افزایش گرایش حدود 48 درصد دانش‌آموزان به هنرستان‌های مهارت‌محور در دولت مردمی سیزدهم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از معرفی قم به‌عنوان استان پایلوت توسعه مشاغل خُرد و خانگی کشور خبر داد و گفت: نظام آموزش و پرورش کشور باید طبق نیازهای شغلی کشور برنامه‌ریزی کند که براساس این راهبرد در دولت مردمی سیزدهم افزایش گرایش حدود 48 درصد دانش‌آموزان به این هنرستان‌های مهارت‌محور را شاهد بوده‌ایم.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در چهارمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان قم که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، بیان کرد: دولت سیزدهم در عمل به وعده ایجاد یک میلیون فرصت شغلی صادق‌الوعد بوده‌ است‌.
وی ادامه داد: دولت مردمی در طول این مدت ثابت کرده هرچه وعده داده پای آن ایستاده و آن را عملی کرده است، امروز اتفاقات خوبی در سراسر کشور در عرصه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، فرهنگی، اقتصادی و بین‌الملل رقم خورده است.
مرتضوی گفت: منابع تکلیفی ما با منافع مردم باید با ضریب حداقل 2 اهرم بشود و اگر‌ معدل این مباحث را در نظر بگیریم به این می‌رسیم ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در کشور انتظار حداقلی ملت و دولت از ما کارگزاران است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: رونق تولید و اشتغال در دولت سیزدهم کم‌سابقه‌ بوده است، در 3 فصلی که گذشت معدل نرخ بیکاری‌ در سال‌جاری در کانال 7 قرار گرفته و تقریباً با معدل نرخ بیکاری قابل قبول در جهان فاصله اندکی داریم.
وی افزود: نرخ بیکاری در فارغ‌التحصیلان، بانوان و اقشار مختلف مردم 2 درصد کاهش پیدا کرده و در مقابل نرخ مشارکت افزایشی بوده است.
مرتضوی عنوان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در اثرگذاری تعاملات بین‌المللی به جایی رسیده که اقتدار، عزت و امنیت را در کشور به ارمغان آورده و این موضوع موجب رونق اقتصادی در کشور شده است.
وی اشاره کرد: ما شیوه‌های مختلفی برای صحت‌سنجی آمار اشتغال در کشور داریم اما به دنبال ابداع روش‌های نوین و دقیق در کشور هستیم. خوشبختانه چند سامانه جدید در این وزارتخانه فعال شده است که به این موارد می‌پردازد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد: این وزارتخانه مأموریت یافته است که به فضل الهی تا ماه‌های آینده آمار دقیق افرادی که بیکار هستند را در سراسر کشور مشخص کند تا ما اطلاعات و آمار درستی در دسترس داشته باشیم که بتوانیم برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.
وی ادامه داد: در این پروژه نه تنها اطلاعات افراد بیکار بلکه شاغلین، با آمار دقیقشان هم ثبت خواهد شد تا با آمارهای واقعی و دقیق در کشور مواجه باشیم.
مرتضوی اظهار داشت: دولت امروز مأموریت دارد دارد که مشکل شغل افراد در کشور را حل کند و برای آن برنامه‌ریزی کرده است و ما در راستای تحقق شعار دولت، در این وزارتخانه خواهیم کوشید.
وی اضافه کرد: توسعه مشاغل خُرد و خانگی از اهداف ماست و باتوجه به ظرفیت قم در نظر داریم این استان را به‌عنوان پایلوت به کشور در این حوزه معرفی کنیم.
وزیر کار گفت: یکی دیگر از روش‌های ایجاد اشتغال در کشور نگاه جدی به توسعه هنرستان‌های فنی‌و‌حرفه‌ای در استان‌هاست، بنده معتقد هستم نظام آموزش و پرورش باید براساس نیازهای شغلی کشور برنامه‌ریزی کند.
وی افزود: براساس آمار وزارت آموزش و پرورش با اقداماتی که در طول عمر دولت سیزدهم رخ داده است و توسعه‌هایی که در هنرستان‌ها انجام شده حدود 48 درصد دانش‌آموزان به این هنرستان‌ها گرایش دارند‌.
26 بهمن 1402 07:58
کد خبر : 335,570
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1201605/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

تعیین سقف مهریه تا 14 سکه؛ نجات اقتصاد خانواده یا نقض حقوق زنان؟

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

آخرین وداع مادر بوسیدن پای فرزند شهیدش بود!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

چهره ها/ محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

ماهواره ناهید 2 تا دو ماه آینده پرتاب می‌شود

احمد مهران‌فر نقشش در «خجالت نکش» و «پایتخت» را شبیه بهم ایفا کرد؟

نحوه ساخت گوشواره مرواریدی

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

یمن: آماده‌ایم وارد بالاترین سطح از درگیری با آمریکا شویم

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

«آکسیوس»: تهدیدات «ترامپ» خطاب به اوکراین است نه روسیه

چهره ها/ «شری» پایتخت با این عکس جذاب خودنمایی کرد

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

سلیمی نمین: پزشکیان مثل روحانی مذاکره را به برگی برای افزایش قدرت تبدیل نکرد

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

درآمد عجیبی که صداوسیما از «پایتخت» به جیب زد!

روایت خبرنگار اعزامی صداوسیما از جزئیات و زمان آغاز دور دوم مذاکرات

ساخت شمع دریایی شیک و زیبا

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی