اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مرتضوی در آیین افتتاح یک‌هزار پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای:

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت وزارت رفاه

مهارت‌آموزی لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور است/ همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در دستورکار است/ علم و مهارت دو ضلع اصلی نهضت ملّی مهارت
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه مهارت‌آموزی را لازمه ایجاد اشتغال پایدار در کشور دانست و گفت: راهبرد‌های سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای بر مبنای توسعه اشتغال و مهارت‌آموزی اشتغال‌محور تعریف شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی در آیین افتتاح و بهره‌برداری از یک‌هزار پروژه‌ سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور اظهار داشت: امروز ایران اسلامی به یک کارگاه بزرگ اجرایی، عمرانی و آموزشی تبدیل‌شده که شاهد مثال آن بهره‌برداری از یک‌هزار مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و کارگاه‌های آموزشی با اعتبار بیش از یک‌هزار و 200 میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: مرز‌های توسعه زمانی درنوردیده می‌شود که کارگزاران توسعه‌محور مجهز بر ابزار عمل و علم باشند.
مرتضوی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر بازطراحی، تنظیم و ارائه لایحه اساسنامه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای و تصویب در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان اقدام بسیار ارزشمند و شایسته‌ای بود که محقق شد.
وی ابراز‌ امیدواری کرد: براساس اساسنامه جدید بتوانیم به تفکر مردمی‌سازی اقتصاد و واگذاری امور مردم به مردم در حوزه آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای، بیش از پیش توفیقات لازم را به دست بیاوریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اهمیت نقش‌آفرینی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در نهضت ملّی مهارت یکی از ابداعات وزارت کار است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین مسیر‌های برون‌رفت و کنترل آسیب‌های اجتماعی ایجاد اشتغال است.
مرتضوی، علم و مهارت را دو ضلع اصلی توسعه نهضت ملّی مهارت عنوان کرد و گفت: مردمی‌سازی و برون‌سپاری در حوزه آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی بر ضرورت تعریف رشته‌های مهارت‌آموزی متناسب با اولویت‌سنجی بازار کار و اشتغال تأکید کرد.
وزیر کار خاطرنشان کرد: همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور در دستورکار است.
«مهرداد عظیمی» رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور نیز در این آیین گفت: این پروژه‌ها در بخش دولتی و غیردولتی در حالی امروز به مرحله افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد که پروژه‌های بخش دولتی شامل افتتاح 6 مرکز دولتی، 7 مرکز مدیریت، 24 کارگاه آموزش دولتی، 6 واحد پذیرنده محیط کار واقعی، 3 تجهیز کارگاه آموزشی و 3 واحد کارگاه سنجش است.
وی افزود: پروژه‌های دولتی که امروز به بهره‌برداری می‌رسند و رسماً آغاز به کار می‌کنند، راه‌اندازی 6 مرکز آموزشی با 25 کارگاه و زیربنای 20 هزار مترمربع و راه‌اندازی سه کارگاه سنجش مهارت با صرف اعتبار 10 میلیارد ریال که 13 هزار نفر سنجش به ظرفیت آموزشی سازمان در بخش دولتی اضافه خواهد شد.
عظیمی ادامه داد: در بخش غیردولتی پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شود ایجاد 878 آموزشگاه آزاد فنی‌و‌حرفه‌ای، 6 کارگاه آموزش محیط کار واقعی، 7 مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی دانشگاهی و 73 عنوان مرکز آموزش جوار کارگاهی است که مجموع این پروژه‌ها به ایجاد اشتغال مستقیم حداقل 2600 نفر کمک می‌کند.
معاون وزیر کار افزود: همچنین 38 هزار نفر دوره آموزش در سال به ظرفیت‌های آموزش سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای اضافه می‌شود که مجموع این آموزش‌ها در بخش خصوصی با صرف اعتبار بالغ بر 1000 میلیارد تومان خواهد بود.
به گفته عظیمی، طی این دوره 187 هزار نفر آموزش نیز در حوزه مشاغل خانگی به ثبت رسیده که نسبت به دولت قبل 37 درصد رشد داشته است.
در این نشست مدیران‌کل سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای سراسر کشور گزارشی از عملکرد استان‌های خود ارائه کردند.
گفتنی‌است، امروز با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی 1000 پروژه سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور با اعتباری بالغ بر 1200 میلیارد تومان در سراسر کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
17 بهمن 1402 20:10
کد خبر : 334,808
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1198034/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

تعیین سقف مهریه تا 14 سکه؛ نجات اقتصاد خانواده یا نقض حقوق زنان؟

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

آخرین وداع مادر بوسیدن پای فرزند شهیدش بود!

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

به نظر شما لاله مرزبان به آقای خواننده شباهت دارد؟

«پایتخت 7» رکورد نمایش آنلاین را شکست!

ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

سرمقاله هم میهن/ سیاستِ پویا

دیپلماسی چندجانبه، پیام معنادار ایران به واشنگتن

قلهٔ 3 میلیونیِ بورس فتح شد

مقام حزب‌الله: هیچ بحثی درباره خلع سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم

چهره ها/ محمدرضا گلزار: خوشگل‌ها از من تعریف می‌کنند!

ماهواره ناهید 2 تا دو ماه آینده پرتاب می‌شود

احمد مهران‌فر نقشش در «خجالت نکش» و «پایتخت» را شبیه بهم ایفا کرد؟

نحوه ساخت گوشواره مرواریدی

سرمقاله جام جم/ ارتش در خدمت ملت و امنیت

یمن: آماده‌ایم وارد بالاترین سطح از درگیری با آمریکا شویم

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

«آکسیوس»: تهدیدات «ترامپ» خطاب به اوکراین است نه روسیه

چهره ها/ «شری» پایتخت با این عکس جذاب خودنمایی کرد

سرمقاله سازندگی/ تبعات خودتحریمی

سلیمی نمین: پزشکیان مثل روحانی مذاکره را به برگی برای افزایش قدرت تبدیل نکرد

نیم میلیون سلاح آمریکایی در افغانستان در اختیار گروه های شبه نظامی قرار گرفته است

درآمد عجیبی که صداوسیما از «پایتخت» به جیب زد!

روایت خبرنگار اعزامی صداوسیما از جزئیات و زمان آغاز دور دوم مذاکرات

ساخت شمع دریایی شیک و زیبا

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی