اخبار محرمانه

آخرين مطالب

دیدار وزیر دفاع جمهوری زیمباوه با امیر نصیرزاده سیاسی

دیدار وزیر دفاع جمهوری زیمباوه با امیر نصیرزاده
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اوپا موچینگوری کشیری وز یر دفاع جمهوری زیمباوه در تهران دیدار و گفتگو کرد.
امیر خلبان نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دیدار با وزیر دفاع جمهوری زیمباوه با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما همواره از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است، اظهار کرد: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبتنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک‌سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از نظام سلطه بوده است.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: سابقه درخشان دولت و ملت زیمبابوه در مبارزه با استعمار، نژاد پرستی و آپارتاید نه تنها در قاره آفریقا بلکه در جهان زبان‌زد است و این دقیقاً همان نکته‌ای است که زیمبابوه را در زمره‌ی دوستان خوب و قدیمی جمهوری اسلامی ایران در قاره آفریقا، قرار داده است.
نصیرزاده با بیان اینکه تعاملات ایران و زیمبابوه ریشه تاریخی داشته و همواره بر پایه دوستی و احترام متقابل بوده است، افزود: طی سال‌های گذشته شاهد گسترش مناسبت دوجانبه بین دو کشور بودیم و اطمینان دارم سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمبابوه به تهران نیز موجب تقویت و تحکیم روابط دوجانبه خواهد شد.
وزیر دفاع تحولات سیاسی- امنیتی آفریقا به ویژه منطقه جنوب آفریقا به سبب حضور کشورهای با اهمیتی همچون زیمبابوه را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: در طول 3-2 سال گذشته شاهد یک نهضت و چرخش انقلابی توسط برخی از کشورهای غرب آفریقا برای رهایی از حلقه‌های وابستگی به استعمار نو بودیم و باید تاکید کنیم که جمهوری اسلامی ایران آماده همکاری و حامی کشورهای مستقل در جهت تامین منافع ملی با تاکید بر هویت و فرهنگ آنان و دستیابی به منافع مشترک می‌باشد که به سود ملت‌های مستقل خواهد بود.
امیر نصیرزاده با اشاره به تروریسم سازمان یافته توسط نظام سلطه در بسیاری از مناطق جهان گفت: تروریسم و سرریز شدن آن از مناطق مختلف به جنوب قاره آفریقا، از جمله مهمترین تهدیدات و دل نگرانی‌های دولت‌های این منطقه به شمار می‌رود و از آنجایی که مواجهه با پدیده تروریسم پیش از هر چیز نیازمند تجربه، آموزش و تجهیزات است، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند به دلیل تجارب فراوان در مبارزه با پدیده تروریسم در سال‌های اخیر به کشور زیمباوه کمک‌های راهبردی نماید.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به کشتارهای وحشیانه و قتل عام قریب به 50 هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطینی و لبنانی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و در سایه سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: امروزه رژیم صهیونیستی به نمادی از تروریسم دولتی در جهان تبدیل شده است.
وزیر دفاع با استقبال از توسعه مناسبات دفاعی و تبادل هیات‌های فنی میان دو کشور افزود: این امر موجب افزایش بازدارندگی دولت زیمبابوه در برابر تهدیدات امنیتی خواهد شد.
وزیر دفاع زیمبابوه در این دیدار ضمن تشکر از میهمان‌نوازی طرف ایرانی، اظهار داشت: از این دعوت سپاسگزارم و همچنین لازم می‌دانم از طرف کشور خودم به ملت بزرگ ایران بابت سانحه بندر شهید رجایی تسلیت عرض کنم. ما نیز در این غم شریک هستیم و ابراز همدردی می‌کنیم و امیدواریم روح این عزیزان قرین رحمت الهی باشد.
وی افزود: روابط ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد فصل جدیدی شده است.
وزیر دفاع زیمبابوه هدف اصلی این سفر را توسعه روابط در زمینه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: علاوه بر حوزه‌های دفاعی به دنبال تعمیق روابط در حوزه‌های بین‌المللی، آموزشی، سلامت، معدن، کشاورزی و سایر موضوعات مهم روز دنیا هستیم که منجر به توسعه دو کشور خواهد شد.
بازار
وی در ادامه تأکید کرد: به دنبال این هستیم که از برادران و خواهران خود در ایران در زمینه‌های مختلف آموزش ببینیم و از تجربیات آن‌ها استفاده کنیم تا در راستای روزآمد سازی و تقویت قدرت دفاعی گام برداریم.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1356718/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لحظه حیاتی ریاض

یادگار عثمانی‌ها در تهران که همچنان نامش زنده است

چرخش به سمت صهیون!

تایید محکومیت 214 میلیون دلاری بحرین؛ لاهه به نفع ایران رای داد

صداوسیما دنبال کارشکنی در مذاکرات بود

بحران در شبه‌قاره هند و دست خالی آمریکا

مقام آمریکایی: اف-18 به دلیل حملات حوثی‌ها سقوط کرد

منتقدی در لباس دلقک؛ پای کریم شیره‌ای چطور به دربار ناصرالدین شاه باز شد؟

ایده «کشور مستقل» برای آمریکا بسیار خطرناک است

80 درصد ایرانیان موافق مذاکره با آمریکا با حفظ دستاوردهای موشکی و هسته‌ای هستند

پیش به سوی تغییر توازن در قفقاز

رسوایی در بندر

انگیزه‌‏های مخالفان موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

پژمان بازغی مهمان رسانه تصویری «آن» شد

چهره ها/ عکس پربازدید از دیدار 2 بازیگر سریال خانه‌ به دوش

داوران جشنواره کن معرفی شدند

اعتراف پوتین درباره نظامیان کره شمالی

از من ترسیدی بادیگارد آوردی

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

معیار‌های سختگیرانه مادران در ازدواج فرزندان

کارت سوخت حذف میشود ؟

هاآرتص: کشته شدن نظامیان اسرائیلی در غزه از سر گرفته شد

وقتی هوتن شکیبا و رضا عطاران همبازی بودند

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟

شیخ نعیم قاسم: حملات اسرائیل به لبنان، با اطلاع آمریکا صورت می‌گیرد

رایزنی وزیران خارجه عربستان و عمان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی

رئیس شاباک استعفای خود را اعلام کرد

رسانه عبری: شرایط ارتش اسرائیل اصلا خوب نیست

پاسخ اوکراین به اعلام آتش بس موقت از سوی پوتین

پژمان جمشیدی در محل فیلمبرداری سریال «محکوم»

رئیس‌جمهور: مصمم به اجرای توافقات با جمهوری آذربایجان هستیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: درمورد نقش عوامل خارجی در انفجار بندر شهید رجایی هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم

ادعای آکسیوس درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام سابق ارتش اسرائیل در واکنش به اظهارات ترامپ: به نظر می‌رسد شکاف‌ها میان اسرائیل و آمریکا درباره مسئله ایران در حال گسترش است

پیام تسلیت روحانی برای حادثه بندر شهید رجایی

پیش بینی قیمت دلار 9 اردیبهشت 1404

وقتی رحمت اعصاب نداره!

تسلیت اردوغان در پی حادثه بندر شهید رجایی

ماجرای انتشار گفتگوی جنجالی «جمال عبدالناصر» و «معمر قذافی» چیست؟

ویدئوی دردآور مونا فرجاد در این ساعات پربازدید شد

وزیر اطلاعات: اگر منافع ملی ما تامین شود توافق در دسترس است

پاسخ معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری به چرایی عزل شهرام دبیری

برق عمومی در اسپانیا و پرتغال قطع شد؛ مردم در قطار گیر کردند

آمریکا بار دیگر به صنعا حمله کرد

استقبال حماس از جلسه دادگاه لاهه برای رسیدگی به عملکرد اشغالگران

بغض تلخ مجری تلویزیون برای تازه‌داماد حادثه بندرعباس

اشکان از همه بیشتر درد کشیده

توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوهای فنی

ادعای رویترز درباره پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپایی

راغفر: اقتصاد ایران در اختیار رفقا و قوم و خویش مسئولان است

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی