اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پشت پرده سفر ماه آینده نتانیاهو به جمهوری آذربایجان بین الملل

پشت پرده سفر ماه آینده نتانیاهو به جمهوری آذربایجان
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / رسانه‌های اسرائیلی امروز پنجشنبه، جزئیات جدیدی درباره سفر قریب‌الوقوع نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به باکو در میانه تنش‌های فزاینده منطقه‌ای فاش کردند.
پس از انتشار خبر سفر قریب‌الوقوع بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان بدون اشاره به زمان آن، رسانه‌های اسرائیلی امروز جزئیات بیشتری از این سفر را اعلام کردند. روزنامه اسرائیل هیوم، زمان سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان را ماه آینده اعلام کرد. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که این سفر نتانیاهو بر تلاش‌ها برای پیوستن باکو به «توافق‌نامه‌های ابراهیم» و میانجی‌گری میان اسرائیل و ترکیه در میانه تنش‌های فزاینده منطقه‌ای متمرکز خواهد شد. بر اساس این گزارش، اسرائیل در تلاش است از بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید برای ازسرگیری «توافق‌نامه‌های ابراهیم» و عادی‌سازی روابط با کشورهای بیشتری از جهان عرب و اسلام بهره‌برداری کند. ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود موفق شد کشورهای امارات، بحرین، مغرب و سودان را به عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل سوق دهد. بر اساس این گزارش، توافق‌نامه‌های ابراهیم در دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ شامل کشورهای اسلامی بیشتری خواهد شد؛ کشورهایی که برخی از آن‌ها مانند جمهوری آذربایجان با اسرائیل روابط تجاری، امنیتی و اقتصادی نزدیکی دارند و تنها نیازمند پوشش سیاسی و دیپلماتیک برای تقویت همکاری‌ها هستند. به نوشته عربی پست، «جمهوری آذربایجان تنها کشور اسلامی است که بیش از سی سال روابط دوستانه و همکاری با اسرائیل را حفظ کرده ، و این روابط حتی در جریان جنگ جاری در غزه تقویت شده‌ است».
بازار



اخبار محرمانه

مرکز مطالعات استراتژیک بگین-سادات در خصوص پیوستن باکو به توافق‌نامه‌های ابراهیم نوشت که در نگاه اول، تحرک اسرائیل برای اعلام این الحاق گیج‌کننده به نظر می‌رسد؛ زیرا جمهوری آذربایجان، از نظر عملی، هم اکنون نیز متحدی نزدیک‌ برای اسرائیل است. اما واقعیت این است که تلاش برای افزودن جمهوری آذربایجان به توافق‌نامه‌های ابراهیم،، با هدف تقویت رابطه باکو با واشنگتن و در نتیجه تشویق جمهوری آذربایجان به اتخاذ موضعی سخت‌تر در برابر ایران انجام می‌شود. بدون شک، اسرائیل و جمهوری آذربایجان از «همکاری سه‌جانبه» با ایالات متحده استقبال خواهند کرد. اما تصور اینکه این همکاری چگونه می‌تواند منافع بلندمدت آمریکا را تأمین کند، دشوار است. ضمن این‌که آمریکا هیج دلیل قانع‌کننده‌ای برای دادن پاداش به جمهوری آذربایجان و نزدیکی به آن ندارد. لذا اهمیت استراتژیک باکو برای ایالات متحده ناچیز است و عمدتاً بر «تهدید اغراق‌شده ایران» متکی است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355430/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتراض رجانیوز: چرا توافق‌نامه ایران و روسیه معطل مانده است؟

ترامپ: روسیه و اوکراین هر دو خواستار صلح هستند

ترامپ تغییر ساختار وزارت آموزش آمریکا را در نظر دارد

ترامپ: روسیه و اوکراین صلح نکنند رفتارمان عوض می‌شود

خسرو تولدش خود خواسته بود ولی امیر نه!!

محسن تنابنده عصبیه!

موضع سرتیم فنی هیات مذاکراتی آمریکا درمورد ایران چیست؟

استقبال روس‌ها از ناصرالدین‌شاه در سن‌پترزبورگ/ عکس

تقلب در بازار برنج؛ پاکستانی‌ به جای ایرانی در سفره‌ها!

فرود 3 فروند اف 35 از آمریکا در فرودگاه نواتیم اسرائیل

سیگنال مثبت ترامپ به ترکیه در بیانیه سالگرد کشتار ارامنه

مجازات متخلفان در کنکور؛ از محرومیت 10 ساله تا 5 سال زندان

لیبرمن: باید فوراً آب غزه را قطع کرد

جنگ تعرفه‌ها؛ بوئینگ نگران شد!

چهره ها/ قاب دونفره سمانه پاکدل و هادی کاظمی در شیراز

صدا و سیما رسانه ملی نیست

درخواست از پزشکیان برای تغییر مدیریت صداوسیما

لوبیا چیتی نیم میلیونی شد

ترامپ: ناتو بدون آمریکا قوی نخواهد بود

ترامپ برای توافق روسیه و اوکراین ضرب‌الاجل تعیین کرده است

سفر قریب الوقوع رئیس موساد به دوحه

ترامپ: روسیه و اوکراین باید پای میز مذاکره بیایند

دستکاری در مهم ترین عکس روزنامه های دنیا از رهبر کاتولیک ها

مردم ایران با هزاران کامنت، رضا گلزار را سورپرایز کردند

واکنش‌ها به یک توهین در تلویزیون، انصراف شهاب حسینی و حاشیه‌های فستیوال «کوچه»

سردار فدوی: با گذشت 46 سال از انقلاب اسلامی سربلند و مقتدر هستیم

اتفاق تاریخی؛ ایران هم در انتخاب پاپ جدید نماینده دارد

کنیسه‌های یهودیان نیویورک بن گویر را راه ندادند

به موقع پادرمیانی کرد!

تقدیر نماینده سابق مجلس از اقدام فوری مسئولان صداوسیما

آغاز حفاری پنجمین حلقه چاه درون‌میدانی پارس جنوبی

روایت آماری از سرنوشت شغلی دهه هشتادی‌ها

شنیده شدن صدای انفجار در حمص سوریه

پاکستان: هند خود را برای جنگ تمام‌عیار آماده می‌کند، ما نیز آماده‌ایم!

هلند سفیر ایران را احضار کرد

تغییر برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت

سایه سنگین برجام روی بورس تهران

حادثه امنیتی برای نیروهای اسرائیلی در غزه با 8 کشته و زخمی

ناو آمریکایی «ترومن» منطقه را ترک می‌کند

بهنوش بختیاری: در سریال ضعیف بازی نمی‌کنم

اسپانیا قرارداد خرید گلوله از اسرائیل را لغو کرد

قطر: محاصره مالی غزه توسط اسرائیل، مصداق بارز نسل‌کشی است

سوریه از بازداشت یکی از مسئولان ارشد امنیتی حکومت اسد خبر داد

«کسری آنلاین» برنده جایزه بهترین مستند فیلم کودک مسکو شد

اکسیوس مدعی شد: پیشنهاد عراقچی به ویتکاف برای توافق موقت

آموزش ساخت شمع با اکالیپتوس

هند سفیر پاکستان را احضار کرد

تمجید کارگردان روس از سینمای ایران و مجید مجیدی

چهره ها/ قاب عاشقانه و خانوادگی آیشواریا پربازدید شد

معاون ترامپ: فرزندانم فقط با دو رهبر جهان ارتباط گرفتند!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی