اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مقام پیشین موساد: سرپیچی از دستورات فرماندهان در ارتش شدت گرفته است بین الملل

مقام پیشین موساد: سرپیچی از دستورات فرماندهان در ارتش شدت گرفته است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / جانشین پیشین موساد امروز پنجشنبه از افزایش مخالفت‌ها با ادامه عملیات نظامی در ارتش اسرائیل خبر داد و تأکید کرد که سرپیچی از دستورات فرماندهان بین نیروهای ارتش شدت گرفته است.
این مقام صهیونیست در گفت‌وگو با شبکه الجزیره، ضمن اشاره به وجود طومارهای اعتراضی و مخالفت با دستورهای نظامی گفت: این طومارهای امضا شده نشان می‌دهند که افکار عمومی خواهان توقف جنگ و بازگشت اسرا هستند.
این مقام صهیونیست افزود: پایان جنگ و بازگرداندن اسیران به سود هر دو طرف درگیر یعنی اسرائیل و حماس است.
وی همچنین حماس را مسئول اصلی وضعیت کنونی در غزه دانست و نه اسرائیل دانست، این درحالی است که رژیم صهیونیستی در 18 ماه گذشته در غزه دست به انواع جنایت ها زده است.
این مقام پیشین اطلاعاتی اسرائیل تصریح کرد: ما بر این باوریم که نباید هیچ اسرائیلی در اسارت باقی بماند و جنگ زمانی پایان خواهد یافت که همه طرف‌ها اسرای خود را بازگردانند.
روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نیز 26 فروردین ماه نوشت که 3هزار نفر از پرسنل آموزشی رژیم صهیونیستی با امضای طوماری خواستار بازگرداندن اسرای صهیونیست از نوار غزه و توقف جنگ علیه این منطقه شدند.
همزمان 200 نفر از خانواده های اسرای رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی از آن دسته از نظامیان و خلبانان این رژیم که خواستار توقف جنگ شده اند، حمایت کردند.
این خانواده ها در پیام خود تاکید کردند: عملیات نظامی اسرائیل در نوار غزه زندگی اسرای (صهیونیست) را در معرض خطر قرار می دهد. عملیات نظامی پیش از این منجر به کشته شدن 41 اسیر شد.
آنها افزودند: نتانیاهو با پیشنهاد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مخالفت کرد و جان 59 اسیر را به خطر انداخت. نتانیاهو برای آزادی اسرا باید پیشنهاد ترامپ را اجرایی کند. عملیات نظامی زندگی نظامیان را نیز به خطر می اندازد. عملیات نظامی یک ضرورت نیست بلکه یک تصمیم سیاسی است.
پیش از این نیز دو طومار اعتراضی علیه سیاست های نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی منتشر شد که تاکنون بیش از 200 نفر آن را امضا کرده اند.
یکی از طومارها را فارغ التحصیلان یگان های سایبری تهاجمی و دیگری را عناصر پیشکسوت واحد عملیات ویژه در سازمان اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی «امان» تنظیم و امضا کردند.
بر اساس این گزارش، لحن طومارها علیه کابینه رژیم صهیونیستی و نخست وزیر آن این بار بسیار شدیدتر بود.
در این بخشی طومارها آمده بود: "جنایت های نتانیاهو غیرقابل شمارش است اما خلاصه روشن است؛ نتانیاهو خطری برای اسیران ما و امنیت اسرائیل و همچنین دموکراسی است. "
در بخش دیگر این طومارها تاکید شد: "خواستار آزادی تمام اسرا در چارچوب توافق و توقف جنگ هستیم که نتانیاهو آن را جنگ صلح می خواند. "
امضا کنندگان طومارها همچنین خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب درباره علت غافلگیر شدن رژیم صهیونیستی در روز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402)، خدمت وظیفه صدها هزار ارتدوکس «حریدی» در ارتش و توقف روند سیاسی کردن دستگاه قضایی این رژیم شدند.
پیش از این نیز رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که 450 نفر از افسران کنونی و سابق نیروی دریایی این رژیم، با امضای طوماری، خواستار توقف فوری جنگ و تلاش برای بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه شده‌اند.
این اقدام در شرایطی صورت گرفته که نارضایتی‌های فزاینده‌ای در میان محافل نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی نسبت به طولانی شدن جنگ و ناکامی در تحقق اهداف آن، به‌ویژه بازگرداندن اسرای صهیونیست از نوار غزه، به چشم می‌خورد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1355429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عوارض مصرف زیاد چای در زنان باردار

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی

شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟

الجولانی: سوریه مایل به پیوستن به توافق ابراهیم است

علی نصیریان: مهاجرت کردم، اما نتوانستم بمانم و برگشتم

تصاویری از شهاب حسینی و لاله مرزبان

چهره ها/ عکس جدید احمد مهران فر در پوکت

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

نانسی عجرم با این استایل زیبا‌تر از همیشه شد

ترامپ: وضعیت با ایران خوب پیش می‌رود

تحلیل رسانه آمریکایی از گفته‌های روبیو درباره غنی‌سازی ایران

بیت کوین در آستانه شکوفایی

نرگس آبیار و دو اقتباس ادبی مهم

سینماگران در مجلس ختم برادر آقای بهمن فرمان‌آرا که امروز برگزار شد.

اعتراض رجانیوز: چرا توافق‌نامه ایران و روسیه معطل مانده است؟

ترامپ: روسیه و اوکراین هر دو خواستار صلح هستند

ترامپ تغییر ساختار وزارت آموزش آمریکا را در نظر دارد

ترامپ: روسیه و اوکراین صلح نکنند رفتارمان عوض می‌شود

خسرو تولدش خود خواسته بود ولی امیر نه!!

محسن تنابنده عصبیه!

موضع سرتیم فنی هیات مذاکراتی آمریکا درمورد ایران چیست؟

استقبال روس‌ها از ناصرالدین‌شاه در سن‌پترزبورگ/ عکس

تقلب در بازار برنج؛ پاکستانی‌ به جای ایرانی در سفره‌ها!

فرود 3 فروند اف 35 از آمریکا در فرودگاه نواتیم اسرائیل

سیگنال مثبت ترامپ به ترکیه در بیانیه سالگرد کشتار ارامنه

مجازات متخلفان در کنکور؛ از محرومیت 10 ساله تا 5 سال زندان

لیبرمن: باید فوراً آب غزه را قطع کرد

جنگ تعرفه‌ها؛ بوئینگ نگران شد!

چهره ها/ قاب دونفره سمانه پاکدل و هادی کاظمی در شیراز

صدا و سیما رسانه ملی نیست

درخواست از پزشکیان برای تغییر مدیریت صداوسیما

لوبیا چیتی نیم میلیونی شد

ترامپ: ناتو بدون آمریکا قوی نخواهد بود

ترامپ برای توافق روسیه و اوکراین ضرب‌الاجل تعیین کرده است

سفر قریب الوقوع رئیس موساد به دوحه

ترامپ: روسیه و اوکراین باید پای میز مذاکره بیایند

دستکاری در مهم ترین عکس روزنامه های دنیا از رهبر کاتولیک ها

مردم ایران با هزاران کامنت، رضا گلزار را سورپرایز کردند

واکنش‌ها به یک توهین در تلویزیون، انصراف شهاب حسینی و حاشیه‌های فستیوال «کوچه»

سردار فدوی: با گذشت 46 سال از انقلاب اسلامی سربلند و مقتدر هستیم

اتفاق تاریخی؛ ایران هم در انتخاب پاپ جدید نماینده دارد

کنیسه‌های یهودیان نیویورک بن گویر را راه ندادند

به موقع پادرمیانی کرد!

تقدیر نماینده سابق مجلس از اقدام فوری مسئولان صداوسیما

آغاز حفاری پنجمین حلقه چاه درون‌میدانی پارس جنوبی

روایت آماری از سرنوشت شغلی دهه هشتادی‌ها

شنیده شدن صدای انفجار در حمص سوریه

پاکستان: هند خود را برای جنگ تمام‌عیار آماده می‌کند، ما نیز آماده‌ایم!

هلند سفیر ایران را احضار کرد

تغییر برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی