اخبار محرمانه

آخرين مطالب

واکنش عجیب راه آهن جمهوری اسلامی به حواشی سرمایه‌گذاری 64 هزار میلیاردی اقتصادی

واکنش عجیب راه آهن جمهوری اسلامی به حواشی سرمایه‌گذاری 64 هزار میلیاردی
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - اقتصاد آنلاین / شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در حالی سراسیمه به حواشی امضای تفاهمنامه سرمایه‌گذاری 64 هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در صنعت ریلی واکنش نشان داد که مدیرعامل شرکت قطارهای آوان ریل می گوید: سرمایه‌های خارج از کشور بابک زنجانی در حال بازگشت به کشور بوده و قرار است در خدمت مردم و پروژه‌های داخلی استفاده شود.
روز گذشته در حالی در شرکت راه آهن جمهوری اسلامی مراسم تفاهمنامه سرمایه‌گذاری 64 هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در صنعت ریلی با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد که حضور نمایندگان و مدیران ارشد شرکت قطارهای آوان ریل در این مراسم قابل توجه بود. 
بازار
اگر چه مدیران شرکت قطارهای ﺁﻭﺍﻥ ﺭﯾﻞ اعلام کردند که بابک زنجانی سهامدار نیست بلکه سرمایه‌گذار است اعلام کردند که سرمایه‌های خارج از کشور بابک زنجانی در حال بازگشت به کشور است و قرار است در خدمت مردم و پروژه‌های داخلی استفاده شود.
شرکت راه‌آهن درحالی دیروز با شرکت آوان ریل قرارداد امضا کرد که این شرکت از برند دات وان استفاده می‌کند و منتسب به بابک زنجانی است. سوال این است که آیا جبارعلی ذاکری به عنوان مدیر عامل این شرکت از جزئیات و اینکه نقش بابک زنجانی در این شرکت چیست بی خبر بوده است؟
اما امروز شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به صورت سراسیمه و کاملا عجولانه به حواشی امضای تفاهمنامه سرمایه‌گذاری 64 هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در صنعت ریلی واکنش نشان داد.
راه آهن جمهوری اسلامی ایران در رابطه با حواشی امضای تفاهمنامه سرمایه‌گذاری 64 هزار میلیارد تومانی در صنعت ریلی توسط شرکت‌های بخش خصوصی اعلام کرد:
تفاهمنامه‌های مورد اشاره، یک سرمایه‌گذاری کاملاً خصوصی به ارزش حدود 64 هزار میلیارد تومان است که با هدف تأمین و تولید 300 دستگاه واگن مسافری خودکششی دیزلی، 50 دستگاه لکوموتیو باری و 600 واگن باری مخزن‌دار طراحی شده است. در این پروژه، هیچ‌گونه منابع مالی از سوی دولت یا بودجه عمومی هزینه نمی‌شود و تمامی تعهدات مالی بر عهده سرمایه‌گذار بخش خصوصی است.
راه آهن در این‌گونه طرح‌ها، مطابق مأموریت‌های حاکمیتی خود، صرفاً نقش نظارت را برعهده دارد. نقش راه آهن آماده سازی زیرساخت و هدایت سرمایه‌ها به مسیر صحیح ارزش افزایی در کشور است. این رویکرد، نه‌تنها از تحمیل بار مالی به منابع عمومی جلوگیری می‌کند، بلکه مسیر را برای مشارکت سازنده و قانون‌مند بخش خصوصی هموار می‌سازد.
این تفاهم نامه نیز از این قاعده پیروی کرده و با رعایت کامل فرآیند‌های قانونی و پس از بررسی دقیق صلاحیت‌ها، در چارچوب ضوابط شفاف و قابل‌نظارت، در حال اجراست.
انتظار می‌رود اجرای موفق این طرح، علاوه بر نوسازی ناوگان ریلی کشور، منجر به ارتقای ظرفیت شبکه، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل، صرفه‌جویی قابل‌توجه در مصرف سوخت، کاهش بار ترافیکی جاده‌ها و توسعه ترانزیت بین‌المللی شود.
شرکت راه‌آهن حساسیت رسانه‌ها و دغدغه‌مندی افکار عمومی را سرمایه‌ای ارزشمند برای شفافیت، پاسخ‌گویی و ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری‌ها می‌داند و همواره بر تعامل مسئولانه با جامعه و صیانت از منافع ملی تأکید داشته است.
بدیهی است توسعه زیرساخت‌های کشور بدون مشارکت مؤثر و شفاف بخش خصوصی، امکان‌پذیر نخواهد بود. از این‌رو، از همه سرمایه‌گذاران توانمند و قانون‌مدار که در مسیر توسعه کشور گام برمی‌دارند، استقبال و حمایت خواهد شد.
ابراهیمی مدیرعامل شرکت ﻗﻄﺎﺭﻫﺎی ﺁﻭﺍﻥ ﺭﯾﻞ گفت: سرمایه‌های خارج از کشور بابک زنجانی در حال بازگشت به کشور است و قرار است در خدمت مردم و پروژه‌های داخلی استفاده شود. بابک زنجانی نه سهامدار است و نه در شرکت دیده شده است بلکه سرمایه شرکت متعلق به اوست.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1354500/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر به تاریخ؛ «محمدباقر قالیباف» در 22 سالگی سر سفرۀ آبگوشت در جبهه/ عکس

سفر به تاریخ؛ «پاپ فرانسیس» 7 ساله در کنار برادرش در آرژانتین

پشت پرده استراتژی پوتین برای آتش‌بس موقت با اوکراین

عامل شهادت 8 مرزبان کشور مجازات شد

سر بر آوردن بابک زنجانی در صنعت ریلی

آمریکا برای جنگ با ایران آماده می‌شود؟

معمای ورود چهار فروند ایرباس و بوئینگ به ایران

دورهمی امیر و ارغوان سریال دلدادگان بعد از 7 سال

گرداب بی‌آبی زاینده‌رود

در سه سال اخیر 11 هزار میلیارد تومان رانتِ تراکم فروشی توزیع شده است

گمان‌زنی‌ها درباره خداحافظی ایلان ماسک با کاخ سفید

«نازنین بیاتی» یک دهه بازیگری برای ستاره شدن

نیویورک تایمز: ریاض دیگر خواهان تنش نیست

درگذشت پاپ فرانسیس و پایان دوران دیگری در واتیکان

روس‌‏ها علاقه‌‏ای ندارند برنامه هسته‌‏ای ایران از کنترل خارج شود

رئیس‌جمهور نوچه‌پرور

پیش‌بینی کارشناس اقتصادی: اگر توافق شود قیمت دلار به 79 هزار تومان می‌رسد

بخش خصوصی: برای تحقق اهداف برنامه هفتم، نیاز به 870 میلیارد دلار سرمایه داریم

اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی 2 میلیون مادر ایرانی تمدید شد

کیف وزیر حافظ امنیت آمریکا دزدیده شد!

علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد

بازگشت عموهای فیتیله‌ای به تلویزیون

دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با سردار سلامی

وال استریت ژورنال: ایران نمی‌خواهد سناریوی خروج از برجام تکرار شود

هر اسکناس در زمان رونمایی چند دلار بود؟

ماجرای جالب انتخاب بازیگر نقش بهروز و ارشاد در «پایتخت» از زبان نویسنده این سریال/ ویدئو

همدلی و همیاری مدیران و مسئولان در خدمت به جامعه ایثارگر ضروری است

جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان برگزار شد

شهاب‌سنگ‌ها ‌کجا سقوط می‌کنند؟

بازار روغن کی به آرامش می‌رسد؟

پیشنهاد عبدالله گنجی برای توافق با آمریکا

50هزار نفر در غزه نیاز به عمل جراحی فوری دارند

شهرک‌نشینان صهیونیست‌: از وعده‌های توخالی نتانیاهو خسته شده‌ایم

وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل

چهره ها/ استوری معنادار سحر دولتشاهی حاشیه‌ساز شد

چهره ها/ نانسی و خانواده در کنار برج ایفل

منتظر خبرهای خوش مذاکراتی باشید

وزیر نیرو: در تولید نیروگاه‌ جزء کشورهای اول دنیا هستیم

واکنش عجیب راه آهن جمهوری اسلامی به حواشی سرمایه‌گذاری 64 هزار میلیاردی

هشدار FDA به بیماران در سراسر آمریکا

ابراهیم متقی: در هشت سال جنگ ایران و عراق آمریکایی‌ها بیشتر از روس ها از ما حمایت کردند

بازی روسی در مذاکرات

رشد 8 درصدی اقتصاد نیازمند 7984 هزار میلیارد تومان است

تولید گندم امسال 20 درصد کاهش می‌یابد

پوتین: نسبت به پیشنهادهای صلح آمیز نگرش مثبت داریم

بررسی احداث 1900 واحد مسکونی جدید در شهرک‌های کرانه باختری

ولی هما، تنها برد زندگی نقی بود!

اولیانوف: گفت‎‌وگوهای ایران و آمریکا شتاب گرفته است

چرا «پایتخت 7» به تاجیکستان نرفت؟

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی