اخبار محرمانه

آخرين مطالب

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ اقتصادی

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - در حالی‌که قیمت جهانی طلا در هفته گذشته با رکوردشکنی بی‌سابقه‌ای همراه بود، بازار داخلی سکه و طلا برخلاف این روند، سقوط چشمگیری را تجربه کرد؛ کشتی آرای کاهش نرخ ارز ناشی از سیگنال‌های مثبت مذاکرات ایران و آمریکا را علت اصلی این ریزش عنوان کرد؛ به‌گونه‌ای که بهای انواع سکه کاهش‌های چند میلیون تومانی را تجربه کرده و حباب سکه نیز تا 7.5 میلیون تومان تخلیه شد که می توان امیدوار بود با دور دوم مذاکرات شاهد کاهش بیشتر قیمت ها در این بازارها باشیم.
هفته‌ای که گذشت، برای بازار سکه و طلا هفته‌ای با نوسانات کاهشی قابل توجه بود؛ بحث‌های سیاسی- اقتصادی و پالس‌های مثبت اولین مذاکرات ایران و آمریکا سبب شد که ارزش ریال کشور تقویت و نرخ ارز با کاهش قابل توجهی مواجه شود، به تبع کاهش نرخ ارز، بازار سکه و طلا برخلاف جهت حرکت روبه بالای قیمت‌ طلا در بازارهای جهانی و رکوردشکنی اونس جهانی طلا، ریزشی شد.
محمد کشتی‌آرای در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: اتفاقی که در یک هفته اخیر افتاد، این بود که قیمت جهانی طلا باز به رقم بی سابقه‌ 3340 دلار رسید که حقیقتاً یک رکورد جدید به حساب می‌آید. در آخرین روز دادوستدهای بازار داخل (روز گذشته/پنجشنبه) قیمت هر اونس طلا 3324 دلار بود که به نسبت ابتدای هفته، 87 دلار افزایش داشت؛ این افزایش 87 دلاری، طبیعتا افزایش زیادی است اما برخلاف این افزایش قابل توجه قیمت جهانی طلا، نرخ ارز این هفته سیر نزولی داشت و همین باعث شد که آن 87 دلار افزایش قیمت جهانی با کاهش قیمت ارز پوشش داده شود و قیمت‌ انواع قطعات سکه و طلا، به نسبت اول هفته با کاهش و ریزش زیادی همراه شود.
نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران، تصریح کرد: این حرکت در دو مسیر مختلف قیمت‌ها در بازار سکه و طلا داخلی و بازار جهانی، بطوری بود که قیمت سکه تمام طرح جدید هشت میلیون و 200 هزار تومان کاهش، 79 میلیون و 800 هزار تومان شد و قیمت سکه تمام طرح قدیم، بطور متوسط با 14 میلیون تومان کاهش به 73 میلیون و 900 هزار تومان رسید.
وی ادامه داد: نیم سکه با هشت میلیون و 700 هزار تومان کاهش هفتگی، در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه)، 49 میلیون و 800 هزار تومان بود. ربع سکه با دو میلیون و 100 هزار تومان کاهش هفتگی 27 میلیون و 900 هزار تومان و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی هم با یک میلیون تومان کاهش، 13 میلیون و 900 هزار تومان قیمت داشتند. بنابراین همه انواع قطعات سکه با ریزش همراه بود که قسمتی از این کاهش قیمت‌ها، به دلیل کاهش حباب سکه بود.
کشتی‌آرای خاطرنشان کرد: قیمت طلای آب شده هم علیرغم افزایش 87 دلاری قیمت جهانی طلا، دیروز در آخرین معاملات با دو میلیون و 820 هزار تومان کاهش هفتگی به 29 میلیون و 830 هزار تومان رسید. هر گرم طلای ١٨ عیار نیز با 645 هزار تومان کاهش بها نسبت به ابتدای هفته به ازلی هر گرم، در آخرین معاملات پایانی هفته، شش میلیون و ٨٨5 هزار تومان (به ازای هر گرم)، مبنای معاملات طلا قرار گرفت.
5.٧ میلیون تومان از حباب سکه تخلیه شد
این کارشناس بازار سکه و طلا کشور در رابطه با تغییرات حباب سکه و آخرین وضعیت آن در بازارسکه، گفت: همینطور که اشاره شد، حباب سکه هم به دلیل کاهش قیمت سکه و همچنین با توجه به کاهش تقاضا در نتیجه‌ی کاهش قیمت‌ سکه، با هفت میلیون و 500 هزار تومان کاهش مواجه شود. در آخرین معاملات روز گذشته، هر قطعه سکه 12 میلیون و 500 تومان دارای حباب بود.
طبق تحلیل نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران، هفته‌ای که گذشت، در مجموع هفته کاهشی قیمت‌ها بود. علت کاهش هم همانطور که اشاره شد، شرایط بازار با توجه به گفت‌وگوها و مذاکراتی که انجام می‌شود و مسائل سیاسی و اقتصادی کشور به این سمت رفت که نرخ ارز کاهش پیدا کرد و سبب شد که بهای سکه و طلا هم کاهش پیدا بکند؛ این درحالی بود که روند بازار داخلی در جهت خلاف قیمت جهانی بود که با توجه به نرخ تورم و کاهش شاخص‌های اقتصادی آمریکا، باعث شده قیمت جهانی طلا با افزایش همراه شود؛ البته قیمت نقره و پلاتین هم با افزایش در بازارهای جهانی همراه بوده است.
کشتی‌آرای در پایان به بیان اینکه اتفاقاتی که طی دو سه هفته اخیر پیش آمده بر اساس شرایط سیاسی بوده و طبیعتاً باتوجه به اینکه فردا (شنبه) دور دوم مذاکرات است، می توان ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات در جهت مثبت پیش برود. چنانچه مذاکرات در جهت مثبت باشد، طبیعتاً شاهد کاهش بیشتر قیمت‌ها خواهیم بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1353312/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح نظامی ترامپ را ماسک عملی می‌کند؟

معاون ترامپ در رم چه می‌کند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

طرح نوآورانه اروپا برای خروج از زیر چتر دفاعی آمریکا

تظاهرات هزاران صهیونیست در تل‌آویو علیه نتانیاهو

ایروان ادعاهای باکو مبنی بر نقض آتش‌بس را رد کرد

جناب‌ خان رو قنداق کردن !

رایزنی وزیر خارجه عراق و وزیر مشاور امور خارجه امارات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گانتز: باید فرصت حمله به ایران با همکاری آمریکا را غنیمت بشمریم

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

عبور از دوقطبی مذاکره

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

نگرانی فرماندهان ارتش اسرائیل از گسترش تمرد نظامیان خسته

جنگنده‌ها و موشک‌های چین، دردسر تازه پنتاگون!

تجدید خاطره اردشیر کاظمی و ماشین قدیمی‌اش

پوریا پورسرخ از دلایل انتخابش برای ایفای نقش ژوبین در سریال «وفا» می‌گوید

رسانه عبری: آمریکا دیگر خواستار برچیدن برنامه هسته‌ای ایران نیست

عراقچی: جو نسبتا مثبت در رُم باعث پیشرفت در اصول و اهداف یک توافق احتمالی شد

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

جدال پزشکیان و افراطی‌ها

رئیس شاباک در دادگاه علیه نتانیاهو شهادت می‌دهد

انگلیس: قطع همکاری با چین حماقت است!

رحمان و رحیم پایتخت : دغدغه و کار اصلی ما موزیک است

چهره ها/ نگار جواهریان با یک استایل شاد و رنگی آفتابی شد

سفیر ایران در روسیه: پیام رهبری ابعاد مختلفی داشت

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

کناره‌گیری قریب الوقوع رونن بار از ریاست شاباک

کمک 1 میلیارد دلاری سازمان ملل به سوریه

ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید تاکنون با رئیس کمیسیون اروپا صحبت نکرده است

آمریکا صدور روادید دانشجویی برای چینی‌ها را بدون دلیل لغو کرد

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رُم

در دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا چه گذشت؟

اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه در مورد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

مسعود فراستی به بابک حمیدیان هم رحم نکرد

راه سختی که بهرام افشاری برای رسیدن به موفقیت طی کرد

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رم

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای

سانتیمانتالیسم روشنفکرانه

وزیر خارجه اسرائیل فرانسه را به خاطر به رسمیت شناختن فلسطین تهدید کرد

حرکت عجیب رحمان و رحیم در کلاس بازیگری!

مذاکره کننده ارشد سابق آمریکا: بدترین کابوس نتانیاهو ممکن است تحقق یابد

خبرنگار وال‌استریت: اهداف مذاکرات آتی برای واشنگتن دردسر‌ساز است

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

حملات آمریکا به غرب یمن

آمریکا آب پاکی را روی دست اوکراین ریخت

پوریا پورسرخ : در بچگی خجالتی بودم!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی