اخبار محرمانه

آخرين مطالب

خاطرات هاشمی: پوتین گفته همکاری با ایران نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد سیاسی

خاطرات هاشمی: پوتین گفته همکاری با ایران نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - شرق / شورای عالی [امنیت ملی] تصویب‌کرد که گروهی مسئول کنترل و هدایت بحث‌های مربوط به مذاکره با آمریکا شود که این همه اظهارنظرهای متعارض نشود. در آن گروه، نام نماینده‌ای از مجلس نیامده است؛ به همین جهت، مجلسیان بر وزیر امورخارجه فشار وارد آورده‌اند که چرا آن‌ها نیستند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روزنوشت 28 فروردین سال 1381 نوشت؛ با معاونان مرکز تحقیقات استراتژیک [مجمع تشخیص مصلحت نظام] جلسه داشتیم. در مورد راهکارهای همکاری مرکز تحقیقات و دبیرخانه [مجمع تشخیص مصلحت نظام] و مسائل فلسطین و لبنان مذاکره شد. دکتر [حسن] روحانی [دبیر شورای‌عالی امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک] گفت، براساس پیشنهاد من درخصوص طرحی برای شرکت مجموع مردم فلسطین در خارج و داخل که حدود نُه میلیون نفرند و یهودی‌های موجود در اسرائیل، برای [تعیین] سرنوشت فلسطین، زیر نظر سازمان ملل در شورای عالی امنیت ملی بحث شده و به طور اصولی موافقت شده و بناست طرحی تهیه و به رهبری داده شود. گفت، شورای عالی [امنیت ملی] تصویب‌کرد که گروهی مسئول کنترل و هدایت بحث‌های مربوط به مذاکره با آمریکا شود که این همه اظهارنظرهای متعارض نشود. در آن گروه، نام نماینده‌ای از مجلس نیامده است؛ به همین جهت، مجلسیان بر وزیر امورخارجه فشار وارد آورده‌اند که چرا آن‌ها نیستند.
آقای روحانی‌ گفت، در سفر آقای [کمال] خرازی، [وزیر امورخارجه] به روسیه، [ولادیمیر] پوتین، [رئیس‌جمهور روسیه]، به او گفته است، در مورد دریای خزر، ایران حقی جز همان جنوب خط آستارا- حسینقلی ندارد و نیز گفته است، با این‌که بنا داریم با ایران همه‌گونه همکاری کنیم، ولی نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد که‌ گویا اشاره به فشار آمریکا بر سر مسئله نیروگاه بوشهر است. [ایگور ایوان‌اُوف]، وزیر امورخارجه روسیه گفته است، با پول و قدرتی که آمریکا دارد، روسیه نمی‌تواند مانع حضور آمریکا در آسیای‌ میانه و قفقاز شود.
بازار
عصر مسئولان نیشابور، برای دعوت به کنگره بزرگداشت دو هزار شهید نیشابور آمدند و گزارشی از وضع شهرستان و تیپ زرهی 21 دادند.
درگیری‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارد. [کالین] پاول، [وزیر امورخارجه آمریکا]، برای بار دوم با [یاسر] عرفات ملاقات کرد. [آریل] شارون، [نخست‌وزیر اسرائیل]، پیشنهاد کنفرانس بین‌المللی داده که فلسطینی‌ها آن را وقت‌کشی خوانده‌اند. به نظر می‌رسد، پاول نتیجه‌ای از مسافرت طولانی به منطقه نگرفته است. آمریکا در افکار عمومی جهان، منزوی است و فقط با زور و پول می‌تواند کاری از پیش ببرد. تظاهرات به نفع فلسطینی‌ها در ایران و بسیاری از کشورهای جهان، به صورت وسیع ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1353055/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آنروا: قحطی در غزه قریب الوقوع است

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

دعوت حماس از ساکنان کرانه باختری برای حمایت از گزینه مقاومت

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

به بهانه روز جهانی کارگر

چهره ها/ قاب صمیمی و جذاب دو بازیگر زن سینمای ایران

سام درخشانی: ما در سینما به تماشاگر فقط یک آدامس می‌دهیم!

«تک‌تیرانداز آمریکایی» راز خود را فاش کرد

عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

برآورد یگ پژوهش؛ آتش 4 میلیارد دلاری «بندر»

عدم تمایل ویتکاف به پذیرش سمت «مشاور امنیت ملی آمریکا»

پُست جدید «مایک والتز» بعد از برکناری توسط ترامپ

یورش بیش از 500 شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالأقصی

چرا تنش‌ میان هند و پاکستان خطرناک است؟

چهره ها/ سلفی نازنین بیاتی و سمیرا حسن‌ پور در حافظیه شیراز

بررسی روند تعویق مذاکرات از نگاه تهران تایمز

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

قیمت گوشت قرمز امروز 11 اردیبهشت 1404

کارگر نمی‌تواند یک اتاق 20 متری اجاره کند

چهره ها/ عکس متفاوت از هومن سیدی در پشت صحنه «وحشی»

دفترخانه ناصر فروخته می‌شود

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

چهر ه ها/ عرفان طهماسبی در بیمارستان بستری شد

ماجراهای علی صادقی و نورالدین شروع شد!

جان مرشایمر: ادعای ضعیف شدن ایران احمقانه است

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

کاهش 25 هزار تومانی دلار در یک ماه؛ شکاف ارز 20 هزار تومان کم شد

زلنسکی: منتظر دیگر نتایج گفت‌وگو با ترامپ در واتیکان هستیم

کشته شدن دست‌کم 101 نفر در درگیری‌های مناطق دروزنشین سوریه

پخش فیلم «خسته نباشید» با بازی مرحوم حسام محمودی

برشی از قسمت جدید سریال «تاسیان» که فردا خواهید دید

«پینوکیو» چطور تبدیل به یک کارخانه‌دار کارآفرین شد؟

نفرین میانکاله

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

هند حریم هوایی خود را بر روی تمام هواپیماهای پاکستانی بست

انفجار در شمال آلمان 11 زخمی بر جای گذاشت

موضع‌گیری «ترامپ» علیه ایران

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

10 فیلم «وس اندرسون» از بد‌ترین تا بهترین

© 2025 - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو