اخبار محرمانه

آخرين مطالب

رئیس جمهور لبنان: درباره انحصار سلاح، با حزب‌الله گفت‌وگو می‌کنیم بین الملل

رئیس جمهور لبنان: درباره انحصار سلاح، با حزب‌الله گفت‌وگو می‌کنیم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / رئیس جمهور لبنان با اشاره به گفت‌وگو با حزب‌الله درباره انحصار سلاح در دست دولت، گفت که مقاومت، در پی منافع لبنان است و این مسئله، با توسل به زور نخواهد بود.
«حزب الله از منافع لبنان آگاه است و شرایط بین‌المللی و منطقه‌ای به این مسئله کمک می‌کند. ما در حال تبادل پیام با حزب الله درباره انحصار سلاح در دست دولت هستیم»؛ اینها اظهارات جوزف عون رئیس جمهور لبنان است. عون در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت که در خصوص بررسی موضوع انحصار سلاح با حزب الله گفتگوهایی انجام داده است و مذاکرات نهایی در خصوص این مسئله، بین ریاست جمهوری و حزب الله به صورت دوجانبه خواهد بود. وی با اشاره به اینکه تصمیم انحصار سلاح در دست دولت، اتخاذ شده و اجرای آن، از طرف گفت‌وگو و به دور از توسل به زور خواهد بود، افزود: ما نیازمند راهبرد امنیت ملی هستیم که از لبنان حفاظت کند و راهبرد دفاعی ما نیز برخاسته از آن باشد. در حال حاضر ارتش در همه مناطق مرزی استقرار در جنوب استقرار نیافته؛ زیرا ارتش اسرائیل 5 نقطه را به اشغال خود در آورده است.
بازار



ایهاب حماده، نماینده پارلمان لبنان و عضو فراکسیون وابسته به حزب الله در این خصوص گفت: این روزها زیاد درباره تحویل سلاح و موضوعات مشابه صحبت می‌شود، در حالی که موضع ما در این‌باره روشن و قدیمی است. ما به میز گفت‌وگو رفتیم تا درباره راهبرد دفاعی گفت‌وگو کنیم.» او درباره شرط حزب‌الله گفت: «وقتی راهبردی دفاعی تدوین شود که مردم لبنان به آن اعتماد داشته باشند؛ راهبردی که از موجودیت، شهروند لبنانی، مرزها، حاکمیت و استقلال واقعی لبنان محافظت کند و همه این‌ها در چارچوبی داخلی و به دور از هرگونه دخالت خارجی باشد، در آن صورت ما آماده برای این گفت‌وگو هستیم.» حماده با اشاره به تلاش‌های جدید دشمنان لبنان، گفت: «پروژه آمریکایی-صهیونیستی دوباره خود را بازسازی کرده‌ است، شاید با اشکال جدید اما شناخته‌شده؛ تفاوت امروز این پروژه با مراحل گذشته در چند نکته تاریخی است که مهم‌ترین آن‌ها ائتلاف شیطانی غربی با ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی در سطح اجراست.» او افزود: «اکنون در زمینه فشار، هماهنگی و برنامه‌ریزی، این آمریکا است که فرمان را در دست دارد. بنابراین کسی که امروز با ما می‌جنگد، مستقیماً آمریکا است و رژیم صهیونیستی اشغالگر تنها یک ابزار پست برای اجرای این پروژه است.»

اخبار محرمانه

عون هم با بیان اینکه ارتش لبنان در جنوب رود لیتانی، در حال انجام وظایف خود است، گفت: حزب الله نسبت به اقدامات ارتش در این منطقه اعتراضی ندارد. ارتش نیز دستاوردهای زیادی داشته و در جنوب و شمال لیتانی انبارهای مهمات را کشف کرده است. رئیس جمهور لبنان با تاکید بر اینکه باید برای خروج نظامیان اسرائیلی از خاک لبنان به این رژیم اعمال فشار کرد، گفت: ارتش آماده انجام وظایف خود است و آمادگی دارد مسئولیت خود را در زمینه کنترل مرزها به دست انجام دهد. جوزف عون در پایان در خصوص روابط با رژیم صهیونیستی نیز گفت: تاکنون موضوع عادی سازی با اسرائیل برای ما مطرح نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1351280/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تو از جون من چی می‌خوای؟!

راهبرد صهیونیست‌ها برای برهم زدن مذاکرات ایران و امریکا

پیام تکان‌دهنده گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

سفر در زمان؛ «مرد مصری در حال سیگار کشیدن بر فراز اهرام ثلاثه»؛ سال 1360

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

ترکیه در مسیر استبداد؟

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد

جنگنده اسرائیلی دهکده صهیونیستی را بمباران کرد!

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

اینجا بمب‌ها را می‌شناسند...آنجا خودروها را...

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه

سودان؛ بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان

روایت «شهاب حسینی» از دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد در جشنواره کن 2016

کار ظریف رسما با دولت تمام شد؛ پیام پزشکیان

کاخ سفید: ترامپ خواهان گفت‌وگو با ایران است

پزشکیان حُکم داد

رئیس جمهور به معاون برکنار شده‌اش نامه نوشت

چرا بی حوصله ام؟ درمان بی حوصلگی و بی حالی

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

هگست: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف 20 دقیقه غرق کند

گریم زخمی فرشته حسینی برای یک فیلم!

فریدون جیرانی: گفتند «مارمولک» جامعه را نابود کرده ولی اتفاقی نیفتاد!

چهره ها/ استایل شیک خانم بازیگر سریال «آوای باران»

ناگفته‌های مدارس خیرساز

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

جنگ تعرفه ها؛ آمریکایی ها به کدام کالاهای چینی وابسته هستند؟

شهاب حسینی: به شان و شعور ایرانی جماعت نباید اهانت کرد

«محسن تنابنده» ویدئویی از همسر و فرزندانش منتشر کرد

ایده سریال «پایتخت» چطور لو رفت؟

بازیگران «خط قرمز» بعد از 24 سال چه تغییراتی کردند؟

شبی که گنبد آهنین جاماند

آیا در دوران بارداری میتونیم سوشی بخوریم؟

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

برنامه فکری القاعده به روایت مفتی پیشین این گروه

شوک جدید آمریکا به اوکراینی ها!

نگاهی به سریال «پایتخت» از فصل اول تا هفتم

آیا سریال «وحشی» ارزش دیدن دارد؟

شرط جدید ویتکاف برای توافق با ایران: برنامه غنی‌سازی هسته‌ای کنار گذاشته شود

پزشکیان رسما حکم داد؛ جایگزین ظریف و دبیری مشخص شد

عصبانیت نتانیاهو از گزارش منتشر شده در سایت رهبر انقلاب

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی