اخبار محرمانه

آخرين مطالب

محاصره در کمین اوکراینی‌ها؛ پیشروی روس‌ها ادامه دارد بین الملل

محاصره در کمین اوکراینی‌ها؛ پیشروی روس‌ها ادامه دارد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایسنا /شبکه خبری سی‌ان‌ان در تازه‌ترین گزارش از تحولات جنگ اوکراین گزارش داد که اوکراینی‌ها از احتمال محاصره شدن در خط مقدم نگران‌اند.
سی‌ان‌ان گزارش داد که با ادامه پیشروی نیروهای روسیه در خط مقدم، سربازان اوکراینی نسبت به احتمال محاصره شدن ابراز نگرانی کرده‌اند و این نگرانی‌ها در داده‌ها و پیام‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی دیده می‌شود.
براساس گزارش کانال تلگرام روسی «عملیات زد: خبرنگاران جنگی بهار روسیه»، ارتش روسیه در جنوب‌غربی دونتسک پیشروی‌های تازه‌ای داشته و بین دو شهر راهبردی پوکروفسک (که به کراسنوآرمییسک نیز معروف است) و دزرژینسک (تورتسک) در حال پیشروی است.
نیروهای اوکراینی هنوز بخش‌هایی از مناطق دونتسک، خرسون و زاپوریژیا را در کنترل دارند، از جمله مراکز این دو منطقه آخر. به گزارش راشا تودی، دو منطقه دونباس و همچنین مناطق خرسون و زاپوریژیا در سال 2022 و پس از برگزاری همه‌پرسی به طور رسمی به روسیه پیوستند.
گزارش‌ها حاکی از آن است که در روزهای اخیر شدیدترین درگیری‌ها در جنوب پوکروفسک روی داده‌اند؛ منطقه‌ای که زمانی مرکز لجستیکی مهم نیروهای اوکراینی در بخش‌های باقیمانده دونتسک تحت کنترل کی‌یف بود.
بازار
یک افسر اوکراینی مستقر در منطقه این هفته به سی‌ان‌ان گفت که طبق تصاویر پهپادی و مکالمات رادیویی شنودشده، نیروهای روسی در حال اعزام نفرات و تجهیزات بیشتر هستند، احتمالاً برای آماده‌سازی حملات جدید.
بررسی درگیری‌های ثبت‌شده توسط ستاد کل ارتش اوکراین که توسط سی‌ان‌ان انجام شده، نشان می‌دهد که طی دو هفته گذشته فعالیت نیروهای روسی در تمام خطوط جبهه افزایش یافته است.
به نوشته این رسانه، پست‌های سربازان اوکراینی در شبکه‌های اجتماعی طی روزهای اخیر از ترس محاصره در یک منطقه و شکسته شدن خطوط دفاعی در منطقه‌ای دیگر خبر داده‌اند.
در این گزارش به پست تلگرامی یک اوکراینی با نام مستعار «موچنوی» اشاره شده که مدعی شده خط مقدم وارد مرحله‌ای «فعال» شده و «روس‌ها متوقف نخواهند شد.»
بر اساس این پست، «آن‌ها وارد منطقه دنیپروپتروفسک خواهند شد – این یکی از مأموریت‌های کلیدی تعیین‌شده از سوی فرماندهی روسیه است.»
احتمال محاصره پوکروفسک می‌تواند مسیر را برای یک حمله گسترده‌تر به منطقه دنیپروپتروفسک هموار کند، چرا که فقط شش کیلومتر تا مرز باقی مانده است. منطقه دنیپروپتروفسک از شرق با دونتسک و از جنوب با مناطق خرسون و زاپوریژیا هم‌مرز است.
این گزارش می‌گوید حتی تصرف بخشی از منطقه دنیپروپتروفسک می‌تواند به عنوان «ابزار چانه‌زنی» برای مسکو در مذاکرات آینده عمل کند و در عین حال موقعیت کی‌یف را به شدت تضعیف نماید.
روز جمعه، کانال «عملیات Z» ویدئویی از درگیری‌های نزدیک پوکروفسک منتشر کرد که در آن هنگ 255 نیروهای روسی تجهیزات ناتو، نیروهای پیاده‌نظام و مواضع ارتش اوکراین را منهدم می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1350155/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لحظه حیاتی ریاض

یادگار عثمانی‌ها در تهران که همچنان نامش زنده است

چرخش به سمت صهیون!

تایید محکومیت 214 میلیون دلاری بحرین؛ لاهه به نفع ایران رای داد

صداوسیما دنبال کارشکنی در مذاکرات بود

بحران در شبه‌قاره هند و دست خالی آمریکا

مقام آمریکایی: اف-18 به دلیل حملات حوثی‌ها سقوط کرد

منتقدی در لباس دلقک؛ پای کریم شیره‌ای چطور به دربار ناصرالدین شاه باز شد؟

ایده «کشور مستقل» برای آمریکا بسیار خطرناک است

80 درصد ایرانیان موافق مذاکره با آمریکا با حفظ دستاوردهای موشکی و هسته‌ای هستند

پیش به سوی تغییر توازن در قفقاز

رسوایی در بندر

انگیزه‌‏های مخالفان موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

پژمان بازغی مهمان رسانه تصویری «آن» شد

چهره ها/ عکس پربازدید از دیدار 2 بازیگر سریال خانه‌ به دوش

داوران جشنواره کن معرفی شدند

اعتراف پوتین درباره نظامیان کره شمالی

از من ترسیدی بادیگارد آوردی

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

معیار‌های سختگیرانه مادران در ازدواج فرزندان

کارت سوخت حذف میشود ؟

هاآرتص: کشته شدن نظامیان اسرائیلی در غزه از سر گرفته شد

وقتی هوتن شکیبا و رضا عطاران همبازی بودند

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟

شیخ نعیم قاسم: حملات اسرائیل به لبنان، با اطلاع آمریکا صورت می‌گیرد

رایزنی وزیران خارجه عربستان و عمان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی

رئیس شاباک استعفای خود را اعلام کرد

رسانه عبری: شرایط ارتش اسرائیل اصلا خوب نیست

پاسخ اوکراین به اعلام آتش بس موقت از سوی پوتین

پژمان جمشیدی در محل فیلمبرداری سریال «محکوم»

رئیس‌جمهور: مصمم به اجرای توافقات با جمهوری آذربایجان هستیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: درمورد نقش عوامل خارجی در انفجار بندر شهید رجایی هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم

ادعای آکسیوس درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام سابق ارتش اسرائیل در واکنش به اظهارات ترامپ: به نظر می‌رسد شکاف‌ها میان اسرائیل و آمریکا درباره مسئله ایران در حال گسترش است

پیام تسلیت روحانی برای حادثه بندر شهید رجایی

پیش بینی قیمت دلار 9 اردیبهشت 1404

وقتی رحمت اعصاب نداره!

تسلیت اردوغان در پی حادثه بندر شهید رجایی

ماجرای انتشار گفتگوی جنجالی «جمال عبدالناصر» و «معمر قذافی» چیست؟

ویدئوی دردآور مونا فرجاد در این ساعات پربازدید شد

وزیر اطلاعات: اگر منافع ملی ما تامین شود توافق در دسترس است

پاسخ معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری به چرایی عزل شهرام دبیری

برق عمومی در اسپانیا و پرتغال قطع شد؛ مردم در قطار گیر کردند

آمریکا بار دیگر به صنعا حمله کرد

استقبال حماس از جلسه دادگاه لاهه برای رسیدگی به عملکرد اشغالگران

بغض تلخ مجری تلویزیون برای تازه‌داماد حادثه بندرعباس

اشکان از همه بیشتر درد کشیده

توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوهای فنی

ادعای رویترز درباره پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپایی

راغفر: اقتصاد ایران در اختیار رفقا و قوم و خویش مسئولان است

© 2025 - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو