اخبار محرمانه

آخرين مطالب

شوهرم پولدار است ولی نم پس نمی‌دهد خواندنی ها

شوهرم پولدار است ولی نم پس نمی‌دهد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - خراسان /شوهری دارم که با جاهای مختلف کار می‌کند و حقوق‌ خوبی هم می‌گیرد. اما مشکل اصلی من با او، بر سر همین پول است. اصلا نمی‌گوید برنامه‌اش برای پول‌هایش چیست و آن‌ها کجاست؟ هیچ جوره نم پس نمی‌دهد. خرجی‌ام را هم درست نمی‌دهد و خسیس است. چه کنم؟
مخاطب گرامی، کنترل دخل و خرج و آینده‌نگری یک ویژگی مهم و ضروری در افراد است اما متاسفانه در بعضی، این ویژگی از حد نرمال فراتر می‌رود و فرد و اطرافیان وی را دچار مشکلات عدیده‌ای می‌کند. در ادامه چند توصیه به شما دارم.
بررسی خسیس‌بودن شوهرتان
خساست یک مشکل روان شناختی است. اما آیا واقعا همسرتان خسیس است؟ بعضی وقت‌ها، درخواست‌های مادی خانم‌ها از همسرشان، متناسب با بودجه اقتصادی آن‌ها نیست یا وسیله‌ای را که تمایل دارند بخرند، باب میل و علاقه همسرشان نیست و هنگامی که همسر از خرید آن اجتناب می‌کند، خانم فکر می‌کند همسرش خست دارد، در صورتی که شاید این گونه نباشد. اگر فکر می‌کنید همسرتان فرد خسیسی است، بررسی کنید که وی در چه موقعیت‌هایی از خرج کردن پولش خودداری می‌کند؟ در نتیجه این بررسی به دو حالت می‌رسید، یا همسرتان واقعا خسیس است یا این که خسیس نیست و علت خرج نکردن پول در آن زمان، تنگدستی یا نداشتن علاقه به آن وسیله یا حتی ناآگاهی درباره ضرورت داشتن آن است.
لطفا عصبانی نشوید!
در رفتار با همسر خسیس، نباید فراموش کرد که حل مشکل خساست همسر کار ساده‌ای نیست بنابراین فقط باید تلاش کنید تا رفتار او را تعدیل کنید. در قدم اول، لطفا عصبانی نشوید. برای این که آرامش زندگی‌تان به دلیل مسائل مادی از بین نرود، در زمان‌هایی که درباره مسائل مالی به مشکل می‌خورید، ابتدا خود را به آرامش دعوت کنید زیرا در صورت عصبانی شدن شما، همسرتان هم عصبانی می‌شود و پیامدهای بسی ناراحت کننده‌تر پیش خواهد آمد.
بازار
آسیب‌های خساست را بگویید
همسرتان را متوجه ضررهای خساست کنید و بگویید این سبک رفتار بر شما و فرزندان تان چه تاثیراتی خواهد داشت. قبل از خرید هر وسیله‌ای، با همسرتان مشورت کنید. این که نیاز شما به آن وسیله برای چیست؟ قیمتش چند است؟ و چه مزایایی می‌تواند برای شما داشته باشد زیرا اگر بدون مشورت با او به خرید بروید قطعا در ارتباطتان به مشکل بر می‌خورید. هنگامی که از همسرتان به دلیل خسیس بودن ناراحت می‌شوید، حتما این مسئله را بدون دعوا و مشاجره با او بیان کنید و بگویید با آن که دوستش دارید، از این ویژگی شخصیتی منفی او ناراحت هستید. در پایان و بعد از خرید هر چیزی از او قدردانی کنید. تشکر شما می‌تواند نوعی تشویق برای تکرار رفتارهای مثبت و از بین رفتن برخی مشکلات رفتاری همسرتان باشد. 

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1348943/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر در زمان؛ «فوزیه در یک مهمانی رسمی در مصر»؛ دهه 30/ عکس

سفر در زمان؛ «صیاد شیرازی در مراسم عروسی اش»؛ سال 1348/ عکس

یعقوب لیث صفاری؛ آهنگری که شاه شد / وقتی عیاران، علیه خلفای عباسی بسیج شدند

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

درآمد 50 هزار میلیارد تومانی تلویزیون از سریال پایتخت

سکانسی جالب از سریال تاسیان

سکانسی بی نظیر از بازی آنادآرماس

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

اشتباه کردی، اعتماد کردی

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

50 سالگی جنایت در تپه‌های اوین/ تیرباران بیژن جزنی و 8 زندانی دیگر با ادعای دروغ فرار از زندان

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

افزایش شهدای جنایت بندر رأس عیسی به 80 نفر

چهره ها/ مریم کاویانی در استایلی شیک و زیبا

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن

هدف مقامات اسرائیلی از دیدار با ویتکاف چیست؟

استایل عجیب بهنوش بختیاری با بادیگاردهایش

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

فیلمی از تیم اسکورت وزیر دفاع عربستان در تهران

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

انتظاری که خانم‌ها از همسرشون دارن

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

چهره ها/ استایل تینا آخوندتبار کنار دریا جلب‌توجه کرد

اتفاقی بی‌سابقه و عجیب در کاخ سفید وقتی که ترامپ داشت ایران را تهدید می‌کرد

یک کاردستی عروسکی برای بچه ها

جنگ تجاری ترامپ مقدمه جنگ نظامی خواهد بود؟

رایزنی استارمر و ترامپ درخصوص ایران

گزارش عراقچی از سفرش به روسیه؛ در دیدار با پوتین چه گذشت؟

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

رشد آلت کوین‌ها در 2025

وقتی علی صادقی همه چیز رو تو پول می‌بینه

پشت‌ صحنه قسمت آخر «پایتخت» در حرم امام رضا (ع)

گزافه‌گویی‌های ترامپ علیه ایران: اگر بخواهند بمب اتم داشته باشند، زندگی آنها به خطر خواهد افتاد

عراقچی، روسیه را به مقصد ایران ترک کرد

نخست‌وزیر ژاپن: اقدامات تعرفه‌ای آمریکا تأسف‌برانگیز است

طرح کالابرگ به کجا رسید؟

دیدار محمود عباس با جولانی در سوریه

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی