اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سراج: نفرات دیگری هم در دولت شامل قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس می‌شوند سیاسی

سراج: نفرات دیگری هم در دولت شامل قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس می‌شوند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایلنا / عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دولت اعلام کرده است اصلاحیه دومی در خصوص اصلاح قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس به مجلس ارسال خواهد شد، درباره آخرین وضعیت این قانون توضیحاتی ارائه کرد.
محمد سراج نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا درباره آخرین وضعیت بررسی قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس در کمیسیون اجتماعی گفت: اصلاحیه‌ای که دولت درخواست کرده بود در واقع یک اصلاحیه یک خطی بود که در کمیسیون درحال بررسی است اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی ادامه داد: دولت اعلام کرد که می‌خواهد روی اصلاحیه‌ای که داده است اصلاحیه بزند و ما منتظریم که ببینیم اصلاحیه جدید دولت در این باره چیست از همین رو فعلا بررسی اصلاح این قانون در کمیسیون اجتماعی متوقف شده است.
بازار
این عضو کمیسیون اجتماعی با بیان اینکه در کمیسیون درباره اصلاحیه فعلی دولت اختلاف‌نظر وجود دارد، گفت: دولت اعلام کرده که این قانون شامل حال فرزندان نشود اما قانون این است که اگر فردی خودش، همسرش و یا فرزندانش تابعیت دوگانه داشته باشند از اشتغال در مشاغل حساس منع شده‌اند و فعالیت در این مشاغل برای آن‌ها ممنوع شده است. اما دولت در اصلاحیه اول درخواست کرده بود که این قید فرزندان حذف شود و در این خصوص در کمیسیون هم نظرات مختلفی وجود دارد.
وی ادامه داد: اولا فوریتی که دولت درخصوص اصلاح این قانون درخواست کرده بود را مجلس رد کرده و بررسی اصلاح این قانون را به کمیسیون ارجاع داده است. در کمیسیون اجتماعی هم در واقع در مورد اصل موضوع اختلاف نظر وجود دارد، برخی معتقدند که قید تابعیت فرزندان باید باشد اما بخش دیگری هم معتقدند که می‌شود این موضوع را اصلاح کرد. به همین دلیل اصلاح این قانون در کش و قوس است.
سراج تصریح کرد: بررسی این موضوع به کمیته تخصصی داده شده تا کمیته تخصصی روی این موضوع کار کند؛ در چنین شرایطی دولت اعلام کرد ما می‌خواهیم اصلاحیه کامل‌تری در این باره ارسال کنیم که چون با تعطیلات نوروز همراه شد، تاکنون اصلاحیه‌ای از دولت به دست ما نرسیده است.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در حال حاضر آقای ظریف از سمت خودشان استعفا داده‌اند و این قانون بیشتر درباره ایشان مطرح شده بود آیا افراد دیگری هم هستند که شامل حال این قانون بوده و باید براساس آن استعفا بدهند، گفت: ادعای دولت این است که در اصلاحیه این قانون ما نظرمان بحث ظریف نیست. اما براساس نظر برخی از نمایندگان تعدادی از اعضای دولت چنین وضعی دارند.
این نماینده کمیسیون اجتماعی گفت: برخی نمایندگان معتقدند که تعدادی از اعضای دولت مانند معاون اول رییس‌جمهور و معاون اجرایی رییس‌جمهور فرزندان‌شان دوتابعیتی هستند به همین دلیل دولت مصر است که این کار انجام شود اما اعلام کرده‌اند که اصلاحیه را قرار است به مجلس ارسال کنند و ما منتظر اصلاحیه جدید دولت هستیم.
سراج در پاسخ به این سوال که به نظر شما بعد از پایان تعطیلات چه قدر زمان نیاز است که این قانون اصلاح شود، گفت: الان منتظر هستیم که دولت اصلاحیه جدید را بدهد. اما برای اینکه وضعیت این قانون مشخص شود دولت یا باید لایحه‌ای را که ارسال کرده است پس بگیرد یا اینکه لایحه جدید اصلاحی را ارسال کند و تکلیف آن را مشخص کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر این لایحه به کمیسیون اجتماعی آمده است و همچنان در دستور کار کمیسیون است اما هنوز به جمع‌بندی نرسیده است. یعنی باید تکلیف آن مشخص شود. الان یک رای‌گیری جزئی کرده‌ایم اما هنوز وارد جزییات نشده‌ایم. کمیسیون اگر به این موضوع رای بدهد که موضوع تابعیت فرزندان از قانون حذف شود و شامل تابعیت فرزندان نشود باید وارد جزییات شویم. اما اگر کمیسیون رای به این ندهد که تابعیت فرزندان از این قانون معاف شود، عینا باید قانون را به صحن برگردانیم و صحن درباره آن تصمیم‌گیری کند. البته الان منتظریم که ببینیم اصلاحیه دوم از سوی دولت ارسال می‌شود یا نه.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1348127/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«لیبی‌سازی»؛ تکرار کلیدواژه نخست وزیر اسرائیل توسط مخالفان مذاکره در ایران

ویتکاف در مذاکره، از روبیو بهتر است

چرا انتخاب استیو ویتکاف برای مذاکره مهم است؟

نیویورک تایمز: مذاکرات مسقط چقدر شانس موفقیت دارد؟

روزی که صدام سقوط کرد / ارتش آمریکا چطور وارد بغداد شد؟ / دستان بسته نظامیان عراقی مقابل یانکی‌ها

چرا بلایند دیت‌ها دیده شدند؟

معامله گر کاخ سفید، چقدر قدرت و نفوذ دارد؟

اسلامی: تمام زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران درون‌زا و کاملاً بومی است

حماس: فلسطینیان کرانه باختری به پا خیزند

وضعیت تأسف‌بار کودکان غزه

نظر شهروندان آلمانی از تعرفه‌های گمرکی ترامپ

سردرگمی تازه ایرانیان در «چت جی‌پی‌تی»

عصبانیت شدید سحر ولدبیگی از سوال نامتعارف سوسن پرور!

مختصری درباره مخالفان مذاکرات

واکنش متفاوت کره‌جنوبی به جنگ تعرفه‌ای ترامپ

حال رفیقت خیلی بده

رقص بهتاش تو تانک داعشی ها

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم

دست خالی نتانیاهو در بازگشت از آمریکا

گره دیپلماسی باز شد؟

حراج خودروهای وارداتی آغاز شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 21 فروردین 1404

خشم شهروندان پاکستانی از جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از آن

ترکیه: در سوریه قصد درگیری با اسرائیل را نداریم

لباس عید خریدن دهه شصتی ها

چرا «نقی معمولی» دیگر معمولی نیست؟

دلایل خوشبختی نصرت در سریال «دودکش 2»

روزنامه جمهوری اسلامی: مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند

طرح جنجالی ترامپ برای اغوای مهاجران ثروتمند

رسانه‌های اسرائیلی: حال نتانیاهو در دیدار با ترامپ گرفته شد

ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

تهدید به اخراج 970 خلبان ارتش اسرائیل به دلیل مخالفت با جنگ غزه

ربودن مردان اوکراینی در حین‌خرید

وزیر دفاع آمریکا: حضور نظامی چین در نیمکره غربی بیش از حد بزرگ است

سی ان ان: اقتصاد آمریکا احتمالا وارد رکود می‌شود

«تاسیان» داستانی از عشق و جستجوی حقیقت!

ابراهیم فیاض: شاهد افزایش ناهنجاری ها هستیم

مذاکرات در سطح عالی

‌سرایا ‌القدس یک تانک اسرائیلی را در شرق شهر غزه منهدم کرد

رسانه عراقی: ارتش ترکیه در العمادیه عراق ایست بازرسی ایجاد کرده است

پدر و پسر لنگه هم!

اکران مستند «نفس» در خانه هنرمندان ایران

چهره ها/ عکس جدید ساره بیات با یک متن معنادار

حضور پزشکیان در جلسه رصد و پایش برنامه‌های توسعه در سازمان برنامه و بودجه

طباطبائی: مذاکرات در سایه همدلی، امنیت‌ساز و انسجام‌آفرین خواهد بود

ترامپ بر آتش جنگ تعرفه‌ها بنزین پاشید؛ تعرفه 125 درصدی آمریکا برای چین

وزیر جنگ اسرائیل: به دنبال وادارسازی مردم غزه به مهاجرت داوطلبانه هستیم

نگرانی در پنتاگون؛ مهمات آمریکا برای حمله به یمن ته کشیده است

رئیس اپوزوسیون رژیم صهیونیستی: کابینه نتانیاهو به دنبال نابودی اسرائیل است

حمله پهپادی اسرائیل به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی