اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پیش‌بینی رئیس اتحادیه طلا و جواهر از کاهش بیشتر قیمت طلا و سکه طی روزهای آینده اقتصادی

پیش‌بینی رئیس اتحادیه طلا و جواهر از کاهش بیشتر قیمت طلا و سکه طی روزهای آینده
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - بررسی بازار سکه و طلا در نخستین روز از فعالیت رسمی این بازار در سال 1404، نشان می‌دهد که این بازار با کاهش قابل توجهی کار خود را نسبت به روزهای پایانی سال 1403 و حتی‌ قیمت‌های (غیرمعاملاتی و تخمینی) در ایام عید نوروز، آغاز کرده است؛ به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران این ریزش قیمت‌ها در نخستین روز بازار رسمی سال جدید به سبب کاهش 92 دلاری اونس جهانی طلا و همچنین کاهش نرخ ارز در بازار داخلی اتفاق افتاده و احتمال کاهش بیشتر طی روزهای آینده هم وجود دارد.
در تشریح اولین روز از بازار سکه و طلا کشور در سال 1404، اظهار کرد: خوشبختانه در اولین روز بازار هم شاهد کاهش 92 دلاری اونس جهانی بودیم و همچنین بازار ارز در داخل نیز با نوسانات کاهشی کار خود را آغاز کرد و کاهش قیمت ارز در بازارهای داخلی نسبت به اوج قیمت‌هایی که روزهای پایانی سال داشتیم، اتفاق افتاد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: به‌تبع این کاهش اونس جهانی طلا و نرخ ارز، سکه تمام که به 103 میلیون تومان و هر گرم طلای 18 عیار هم به هشت میلیون و 320 هزار تومان هم در ایام عید رسید، امروز (شنبه 16 فروردین ماه) روند کاهشی چشمگیر طلا و سکه را داشتیم.
سکه 7.7 میلیون تومان ارزان شد
وی افزود: در مجموع هر گرم طلای 18 عیار با 49 هزار تومان کاهش، امروز هفت میلیون و 846 هزار تومان در بازار تعیین قیمت شد. در بازار سکه هم کاهش نسبی خوبی را داشتیم؛ سکه تمام طرح جدید با هفت میلیون و 700 هزار تومان کاهش تا این لحظه به 94 میلیون و 700 هزار تومان رسید. سکه تمام طرح قدیم با چهار میلیون تومان کاهش، 91 میلیون تومان قیمت خورد. نیم سکه و ربع سکه هر یک با سه میلیون و 700 هزار تومان کاهش به ترتیب به 61 میلیون و 300 هزار تومان و 31 میلیون و 300 هزار تومان رسیدند. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی هم به 15 میلیون تومان رسید.
بذرافشان تصریح کرد: ممکن است که طی روزهای آینده این روند کاهشی ادامه داشته باشد؛ بنابراین به مردم توصیه می‌کنیم که فعلا برای معاملات دست نگه دارند؛ چرا که این احتمال وجود دارد که قیمت‌ سکه و طلا کاهش بیشتری را هم تجربه کند. اما بصورت کلی توصیه ما به مردم این است زمانیکه بازار در التهاب افزایشی است و دارای حباب بزرگ است، بهتر است که به بازار ورود نکنند و سعی کنند پس از ایجاد ثبات در قیمت‌ها، اقدام به معاملات خود جهت خرید و فروش مصنوعات طلا یا سکه کنند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، در رابطه با روند تقاضا در نخستین روز رسمی بازار سال جدید، گفت: بازار مشابه روزهای پایانی سال، از تقاضای چندانی برخوردار نبود و شرایط رکود همچنان بر بازار حاکم است. در مقطعی که نوسانات افزایشی شدت گرفت، اندکی تقاضا تغییر می‌کرد اما چندان چشمگیر نبود و تغییر خاصی در میزان تقاضا نداشتیم.
این مقام صنفی معتقد است که همان مقدار کم تقاضای روزهای پایانی سال هم به سبب جو روانی بازار بود. پس از آن‌ نوسانات نرخ ارز و بخشی هم خبرهای سیاسی- اقتصادی سبب شد که ما در ایام عید، با افزایش قابل توجه قیمت‌ها مواجه شویم؛ البته که بخش قابل توجهی هم حباب سکه بود که بزرگ شد و از حدود 12 میلیون تومان در روزهای پایانی سال، از 20 میلیون تومان هم فراتر رفت.
وی افزود: خوشبختانه امروز هم کاهش اونس جهانی و هم کاهش قیمت ارز سبب شد که بخش مهمی از این حباب تا این لحظه بازار، تخلیه شود. در حال حاضر هر قطعه سکه 17 میلیون و 600 هزار تومان دارای حباب است؛ هر چند حدود دو میلیون تومان حباب سکه کوچکتر شد اما همچنان بزرگ است؛ البته همانطور که اشاره شد احتمال اینکه در روزهای آینده هم روند کاهشی طلا و سکه و حباب سکه ادامه‌دار باشد، وجود دارد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1347898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاطرات ارتشبد فردوست: «فوزیه خجالتی بود؛ وقتی با کسی صحبت می‌کرد صورتش قرمز می‌شد»

جانباز سرافراز 70 درصد «سید میر حسین حسینی» به یاران شهیدش پیوست

شورای آتلانتیک: همه‌چیز درباره توافق با ایران ممکن است

انتقاد سخنگوی دولت از ادعای روزنامه کیهان در مورد ترامپ

از دروازه دولت تا کاخ عالی‌قاپو: بناهایی که در دوره پهلوی اول نابود شدند

قرارداد تریلیون دلاری و خطر انفجار حباب جاه‌طلبی بن سلمان

المانیتور: در کاخ سفید مسیر رویارویی با تهران مشخص می شود؟

ادعایی درباره تصمیم مذاکره مستقیم با آمریکا

بمب نوترونی ترامپ بر تجارت جهانی

چین و روسیه طلاق نمی‏‌گیرند

گانتز: نتانیاهو به جای منافع اسرائیل به دنبال منافع شخصی است

افشای راز جنگنده نسل شش در آسمان

پایان تلخ مسافر قطب جنوب

محموله 580 کیلوگرمی مواد منفجره در مسیر روسیه توقیف شد

چهره ها/ تصاویری از «بهاره کیان افشار» در سنین مختلف

چهره ها/ سلفی ارسطو با نیکای سریال «پایتخت»

چهره ها/ قاب تازه دو بازیگر سریال «شب‌های برره» بعد از 20 سال

سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است

دیپلمات پیشین: ترامپ به دنبال نمایش قدرت است، نه رویارویی با ایران

فیلمی که حقایق هولناکی را آشکار می‌کند!

اکبر نبوی: «حسین شریعتمداری» در این سی و چند سالی که بر مدیریت کیهان خیمه زده چه دستاوردی داشته است؟

تنش آبی اصفهان و یزد؛ این آخرین‌‏بار نخواهد بود

تصمیم دولت ترامپ برای کوچک‌سازی ارتش آمریکا

بیمه مرکزی باز هم زیر حرفش زد

مقاومت نمادهای کوچک در برابر فشار عرضه؛ تحلیلی از بورس در روزی که گذشت

پیام «امام‌اوغلو» از زندان به مردم: قوی‌تر از استبداد باشید!

انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ به خاطر بازی گلف همزمان با اختلال در بازارهای اقتصادی

فاجعه‌ای که جهان را تهدید می‌کند؛ دسترسی داعش به آب‌های آزاد

اعترافات رابرت داونی جونیور و جودی فاستر از دوران سخت کودکی

آژیر خطر حملات موشکی در عسقلان و اشدود اسرائیل به صدا درآمد

7 حمله اوکراین به تاسیسات انرژی روسیه

تصاویر هولناک از ادامه کودک‌کشی اسرائیل

آخرین وداع کودک فلسطینی با پسر عموی شهیدش

چهره ها/ عکس‌های بهاری بیتا در «آوای باران» جلب‌توجه کرد

نبویان:6 میلیارد دلارمان در کره را باید نقدی دریافت می‌کردیم

آخرین درخواست هویدا قبل از اعدام چه بود؟

روایت تجارت نیوز از بیشتر شدن ابهامات واردات خودرو در سال جدید

نگرانی فولادی‌ها از خودکفایی برقی

ماکرون وارد مصر شد

انتقاد شدید امارات از دولت سودان

ماکرون: روسیه با شدت به جنگ ادامه می‌دهد!

اندیشکده آمریکایی: لهستان برای «جنگ مستقیم با روسیه» آماده می‌شود

گزارش فایننشال تایمز : تعرفه‌های ترامپ پایدار خواهند ماند؟

دفاع تمام قد یمن از فلسطین؛ تا پایان تجاوز از غزه پشتیبانی نظامی می‌کنیم

سندرز درباره خطر قرارگرفتن آمریکا تحت سلطه میلیاردرها هشدار داد

چهره ها/ قاب خانوادگی رضا صادقی پربازدید شد

اعتراف تاریخی تحلیلگر سابق سیا: ما مجاهدین خلق را تأمین کردیم و آموزش دادیم

نیلی: رفاه جامعه بدون رشد اقتصادی زودگذر است

«پایتخت» چطور توانست حال و هوای تلویزیون را بهتر کند؟

واکنش سفارت ایران در مجارستان به ادعای ضدایرانی نتانیاهو

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی