اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سیاست دو ستونی؛ تحلیلی بر حملات اسرائیل به سوریه بین الملل

سیاست دو ستونی؛ تحلیلی بر حملات اسرائیل به سوریه
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / رژیم صهیونیستی طی 4 ماه اخیر دو سیاست اصلی را در قبال سوریه اتخاذ کرده و این درحالی است که هیات حاکمه دمشق تلاش دارد تا سیگنال های مثبت به تل آویو ارسال نماید اما موفق نیست.
وضعیت امنیتی سوریه طی روزهای اخیر کاملا شکننده بوده و رژیم صهیونیستی در طی ساعات گذشته طی حملات زمینی و هوایی ضمن نقض حاکمیت سوریه منجر به کشته شدن 10 نفر در این کشور شده است. شب گذشته جنگنده های رژیم صهیونیستی ساختمان تحقیقات علمی در شمال دمشق، فرودگاه نظامی حماه و فرودگاه نظامی T4 در شرق حمص را بمباران کردند.
این بمباران ها درحالی رخ داد که 116 روز از حکومت در سوریه گذشته ولی نه تنها حملات هوایی رژیم صهیونیستی متوقف نشده بلکه تشدید هم شده است. در شرایطی که پیش از این برخی مدعی بودند که عامل این حملات حضور نیروهای ایرانی در سوریه است ولی با وجود تغییر شرایط همچنان این حملات ادامه دارد.
نکته حائز اهمیت حملات شب گذشته بمباران فرودگاه نظامی T4 است که بحث هایی در ارتباط با حضور نیروی هوایی ترکیه در این پایگاه شده بود. رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد هدف حملات دیشب به خاک سوریه ارسال پیامی هشدار آمیز به رئیس جمهور ترکیه بود. حتی برخی منابع مدعی کشته شدن یک تکنسین ترکیه ای هم در این حملات شدند که منابع رسمی این خبر را تائید نکرده‌اند.

اخبار محرمانه

بعد از این حملات هوایی به دمشق، حما و حمص؛ در جنوب سوریه نیز ارتش رژیم صهیونیستی تجاوزات به درعا را باردیگر از سرگرفت اما این بار مقاومت مردمی در واکنش به این تجاوز شکل گرفت.
استاندار درعای سوریه در این باره گفت: ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی همزمان با پرواز هواپیماهای شناسایی با چند خودروی نظامی وارد منطقه جنگلی سد الجبلیه در نزدیکی شهر نوی در غرب درعا شدند. همزمان بلندگوهای مساجد شهر درعا در جنوب سوریه از اهالی خواستند تا برای مقابله با ورود نظامیان ارتش شاغالگر اسرائیل آماده باشند و سلاح به دست بگیرند. روزنامه الوطن سوریه نیز خبر داد که اهالی استان درعا در جنوب سوریه همزمان با یورش ارتش اشغالگر به این استان، در نزدیکی سد «الجبیله» با اشغالگران درگیر شده‌اند.
می توان این درگیری را اولین مقاومت مردمی سوریه به تجاوزات و اشغالگری رژیم صهیونیستی طی 4 ماه اخیر در جنوب سوریه دانست. صهیونیست‌ها علاوه بر اشغال جولان از نبرد 1973 بعد از سقوط بشار اسد در سه استان درعا، قنیطره و سویدا پیشروی کرده اند و بخش هایی از ارتفاعات مرزی لبنان با سوریه در غرب این کشور از جمله کوه جبل الشیخ (هرمون) را هم اشغال کرده اند که تنها 30 کیلومتر با دمشق فاصله دارد.

اخبار محرمانه

رفتار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی در دوره بعد از بشار اسد در سوریه به روشنی نشان می دهد که استراتژی تل آویو در قبال دمشق دو ستون اصلی دارد. ستون اول عدم اجازه ورود رقبای منطقه ای به سوریه است تا از این رهگذر اسرائیل بتواند کنترل دمشق و به تبع آن کل منطقه شام(سوریه، لبنان، اردن و فلسطین) را در اختیار نگه دارد.
سوریه از روابط عمیق ترکیه با دولت محمد جولانی نگران است و نمی خواهد اجازه دهد که نفوذ سیاسی آنکارا در هیئت حاکمه دمشق به نفوذ نظامی در سوریه تبدیل شود. ماه گذشته رسانه ها خبر دادند که ترکیه قرار است پایگاه نظامی در سوریه ایجاد نماید و ارتش جدید این کشور را تعلیم دهند و در این میان گزارش شد که قرار است تاسیسات رادار و ضد هوایی در پایگاه T4 و حما استقرار یابد از رژیم صهیونیستی بی‌محابا این پایگاه‌ها را هدف قرار داده است.
دومین ستون استراتژی رژیم صهیونیستی در قبال سوریه ایجاد منطقه حائل در جنوب این کشور از طریق اشغال بخش هایی از استان درعا و تجزیه سویدا است. نگاه رژیم صهیونیستی مبتنی بر تضعیف مستمر کشور سوریه است که تا قبل از جنگ داخلی رقیب اسرائیل در منطقه بود.
مساله اینجاست که تغییر نظام سیاسی و ایدئولوژی حاکم بر این کشور نیز نتوانست دیدگاه تل آویو را تغییر دهد و سیگنال های آشتی جویانه دولت محمد جولانی نیز موفق نشده از خصومت صهیونیست‌ها نسبت به سوریه بکاهد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1347361/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رایزنی عراقچی و همتای مصری درمورد گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

تهدید دوباره ترامپ؛ اگر مجبور شویم علیه ایران اقدام نظامی خواهیم کرد و اسرائیل رهبری آن را برعهده خواهد داشت

ادعای نتانیاهو: از مذاکرات آمریکا و ایران مطلع بودیم

«لیبی‌سازی»؛ تکرار کلیدواژه نخست وزیر اسرائیل توسط مخالفان مذاکره در ایران

ویتکاف در مذاکره، از روبیو بهتر است

چرا انتخاب استیو ویتکاف برای مذاکره مهم است؟

نیویورک تایمز: مذاکرات مسقط چقدر شانس موفقیت دارد؟

روزی که صدام سقوط کرد / ارتش آمریکا چطور وارد بغداد شد؟ / دستان بسته نظامیان عراقی مقابل یانکی‌ها

چرا بلایند دیت‌ها دیده شدند؟

معامله گر کاخ سفید، چقدر قدرت و نفوذ دارد؟

اسلامی: تمام زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران درون‌زا و کاملاً بومی است

حماس: فلسطینیان کرانه باختری به پا خیزند

وضعیت تأسف‌بار کودکان غزه

نظر شهروندان آلمانی از تعرفه‌های گمرکی ترامپ

سردرگمی تازه ایرانیان در «چت جی‌پی‌تی»

عصبانیت شدید سحر ولدبیگی از سوال نامتعارف سوسن پرور!

مختصری درباره مخالفان مذاکرات

واکنش متفاوت کره‌جنوبی به جنگ تعرفه‌ای ترامپ

حال رفیقت خیلی بده

رقص بهتاش تو تانک داعشی ها

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم

دست خالی نتانیاهو در بازگشت از آمریکا

گره دیپلماسی باز شد؟

حراج خودروهای وارداتی آغاز شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 21 فروردین 1404

خشم شهروندان پاکستانی از جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از آن

ترکیه: در سوریه قصد درگیری با اسرائیل را نداریم

لباس عید خریدن دهه شصتی ها

چرا «نقی معمولی» دیگر معمولی نیست؟

دلایل خوشبختی نصرت در سریال «دودکش 2»

روزنامه جمهوری اسلامی: مخالفان داخلی مذاکره از عواقب جنگ خبر دارند

طرح جنجالی ترامپ برای اغوای مهاجران ثروتمند

رسانه‌های اسرائیلی: حال نتانیاهو در دیدار با ترامپ گرفته شد

ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

تهدید به اخراج 970 خلبان ارتش اسرائیل به دلیل مخالفت با جنگ غزه

ربودن مردان اوکراینی در حین‌خرید

وزیر دفاع آمریکا: حضور نظامی چین در نیمکره غربی بیش از حد بزرگ است

سی ان ان: اقتصاد آمریکا احتمالا وارد رکود می‌شود

«تاسیان» داستانی از عشق و جستجوی حقیقت!

ابراهیم فیاض: شاهد افزایش ناهنجاری ها هستیم

مذاکرات در سطح عالی

‌سرایا ‌القدس یک تانک اسرائیلی را در شرق شهر غزه منهدم کرد

رسانه عراقی: ارتش ترکیه در العمادیه عراق ایست بازرسی ایجاد کرده است

پدر و پسر لنگه هم!

اکران مستند «نفس» در خانه هنرمندان ایران

چهره ها/ عکس جدید ساره بیات با یک متن معنادار

حضور پزشکیان در جلسه رصد و پایش برنامه‌های توسعه در سازمان برنامه و بودجه

طباطبائی: مذاکرات در سایه همدلی، امنیت‌ساز و انسجام‌آفرین خواهد بود

ترامپ بر آتش جنگ تعرفه‌ها بنزین پاشید؛ تعرفه 125 درصدی آمریکا برای چین

وزیر جنگ اسرائیل: به دنبال وادارسازی مردم غزه به مهاجرت داوطلبانه هستیم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی