اخبار محرمانه

آخرين مطالب

شبکه‌های اجتماعی «کیش» می‌دهند، هالیوود «مات» می‌شود تحلیل ویژه

شبکه‌های اجتماعی «کیش» می‌دهند، هالیوود «مات» می‌شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / متن پیش رو در فارس منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست.
هالیوود با چالشی جدید روبه‌روست؛ نسل جوان حالا ترجیح می‌دهند وقت خود را صرف محتوای مستقل و شخصی‌سازی‌شده در پلتفرم‌های اجتماعی کنند تا فیلم‌ها و سریال‌های پرهزینه این صنعت پُر زرق‌و‌برق آمریکایی.
بازار
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که 56 درصد از نسل زد (متولدین 1997 تا 2012) و 43 درصد از هزاره‌ها (دهه شصتی‌ها و هفتادی‌ها) معتقدند محتوای شبکه‌های اجتماعی با روند زندگی آنان «مرتبط‌تر» است تا سریال‌ها و فیلم‌های سنّتی. همچنین، تقریباً نیمی از این افراد احساس ارتباط شخصی قوی‌تری با خالقان محتوای دیجیتال دارند تا با بازیگران و شخصیت‌های سینمایی و تلویزیونی.این نتایج کلیدی، از نوزدهمین گزارش سالانه مؤسسه دیلویت درباره روند دیجیتال رسانه‌ای به دست آمده است که به بررسی ترجیحات مخاطبان در حوزه رسانه و سرگرمی می‌پردازد.
چین وایدنر، نایب‌رئیس مؤسسه دیلویت، در گفت‌وگو با هالیوود ریپورتر می‌گوید اکنون بین رسانه‌های سنتی و شبکه‌های اجتماعی «جنگ» به راه افتاده است.«نسل زد به طور متوسط بیش از 54 درصد از وقت خود را در پلتفرم‌های اجتماعی سپری می‌کند و کمتر از 43 دقیقه به تماشای رسانه‌های سنتی اختصاص می‌دهد..»
چالشی بزرگ برای استودیوهای هالیوودیدرحالی‌که صنعت سرگرمی برای جلب‌توجه مخاطبان به‌شدت تلاش می‌کند، بزرگ‌ترین استودیوها و سرویس‌های استریمینگ خود را در برابر پلتفرم‌های به‌روز بزرگی می‌بینند که مملو از خالقانی هستند که برای تمام سلیقه‌ها و مخاطبان محتوا تولید می‌کنند.
این نظرسنجی نشان می‌دهد که مخاطبان جوان اعتماد بیشتری به تولیدکنندگان محتوای دیجیتال دارند و احساس ارتباط نزدیک‌تری با آن‌ها می‌کنند — عاملی که باعث افزایش تعامل تبلیغاتی در این پلتفرم‌ها می‌شود. از سوی دیگر، پلتفرم‌هایی که از هوش مصنوعی برای پیشنهاد محتوای شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کنند، چرخ مصرف محتوا را سریع‌تر می‌چرخانند و این چالشی است که شرکت‌های سرگرمی سنتی به‌سختی می‌توانند با آن مقابله کنند.وایدنر می‌گوید: 52 درصد از نسل زد و 45 درصد از هزاره‌ها احساس می‌کنند ارتباط عمیق‌تری با خالقان محتوای دیجیتال دارند. نکته مهم این است که آن‌ها به تبلیغات و نقدهای محصولی که در شبکه‌های اجتماعی می‌بینند، بیشتر اعتماد دارند و این تأثیر مستقیمی بر تصمیمات خرید آن‌ها دارد.
چرا الگوریتم‌های اجتماعی قوی‌تر از سرویس‌های استریمینگ هستند؟
سرویس‌های استریمینگ نیز دارای سیستم پیشنهاد محتوایی هستند، اما پلتفرم‌های اجتماعی روزانه حجم عظیمی از محتوا را توسط کاربران و خالقان مستقل دریافت می‌کنند و الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، این محتواها را به طور دقیق به مخاطبان هدف خود نشان می‌دهند.
وایدنر در این رابطه می‌گوید: هم‌زمان با گسترش نقش هوش مصنوعی در کار و صنعت، شبکه‌های اجتماعی از این فناوری برای شخصی‌سازی محتوا استفاده می‌کنند. این یک چالش جدی برای رسانه‌های سنتی و سرویس‌های استریمینگ است که نمی‌توانند به‌راحتی از این تجربه استفاده کنند.
نارضایتی از قیمت بالای سرویس‌های استریمینگگزارش دیلویت همچنین نشان می‌دهد که مخاطبان به طور فزاینده‌ای از قیمت سرویس‌های استریم ناراضی هستند. تقریباً نیمی از مشترکانِ این سرویس‌ها احساس می‌کنند که هزینه‌ای بیش از حد پرداخت می‌کنند و 41 درصد معتقدند که محتوای ارائه‌شده ارزش این هزینه را ندارد.در نتیجه، سرویس‌های رایگان که با پخش تبلیغات همراه است، محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند، خصوصاً در میان نسل جوان.
وایدنر با اشاره به افزایش قیمت‌های اشتراک و نارضایتی مخاطبان هشدار می‌دهد «اگر این چالش کنترل نشود، سرویس‌های استریمینگ ناچار خواهند شد مدل کسب‌وکار خود را تغییر دهند.»«اگر شرکت‌ها نتوانند این تعادل را برقرار کنند، ممکن است مجبور شوند راهکارهای متفاوتی برای حفظ کاربران خود پیدا کنند.»
ابتذال، دیگر معضل هالیوود، که مشتری نداردرسانه‌های اجتماعی تنها مشکل هالیوود نیستند. این صنعت برای دهه‌ها از عناصر جنسی به‌عنوان ابزاری برای داستان‌سرایی و جذب مخاطب استفاده کرده است، اما حالا این جنبه آن تبدیل به یک مشکل جدی شده است.
یافته‌های اخیر نشان می‌دهد نسل جوان، به‌ویژه نسل زد، دیگر چنین محتوایی را نمی‌پذیرد و خواهان داستان‌هایی عمیق‌ و ملموس‌تر است. تغییر اولویت‌ها؛ از کلیشه‌های جنسی به روابط انسانیبر اساس تحقیقی که توسط «مرکز پژوهشگران و داستان‌نویسان» دانشگاه کالیفرنیا انجام شده است، 63.5 درصد از نوجوانان ترجیح می‌دهند که آثار سینمایی و تلویزیونی بر روابط دوستانه افلاطونی تمرکز داشته باشد. همچنین 62.4 درصد از این گروه بر این باورند که استفاده از محتوای جنسی به‌عنوان ابزار داستان‌سرایی ضروری نیست.آلیشا جی. هاینس، مدیر تحقیقات این مرکز، این تغییر رویکرد را بازتابی از خستگی نسل جوان از کلیشه‌های رایج سینمایی می‌داند.او می‌گوید: جوانان می‌خواهند داستان‌هایی ببینند که طیف گسترده‌ای از روابط پیچیده و واقعی را به نمایش بگذارد.در همین راستا، داده‌های جدید نشان می‌دهد که تعداد فیلم‌های بدون محتوای جنسی به طور قابل‌توجهی از سال 2000 تا 2023 افزایش یافته‌اند. طبق تحقیقات استفان فالوز، تحلیل‌گر داده‌های سینمایی، سهم این گونه فیلم‌ها از 20 درصد به 50 درصد رسیده است.
هالیوود زیر فشار تغییر ذائقه مخاطبانتغییر رویکرد تماشاگران، برای هالیوود که در طول دهه‌ها از جذابیت‌های جنسی به‌عنوان ابزاری برای جذب مخاطب و افزایش فروش استفاده کرده است، چالشی جدی به شمار می‌رود. بااین‌حال، به نظر می‌رسد استودیوهای بزرگ در حال پذیرش این واقعیت هستند که محتوای جنسی دیگر تضمینی برای موفقیت نیست.
سایت سینمایی مووی‌گاید که بیش از دو دهه است روندهای سینمایی را بررسی می‌کند، در گزارشی آورده است: نادیده‌گرفتن رابطه جنسی صریح نه‌تنها منطقی‌تر است، بلکه شانس موفقیت فیلم‌ها را نیز افزایش می‌دهد. مخاطبان عمومی بیشتر به داستان‌های دوستانه و زندگی واقعی علاقه نشان می‌دهند.
نتایج تحقیقات و داده‌های جدید نیز نشان می‌دهند که نسل جدید تماشاگران سینما و تلویزیون دیگر جذب محتوای سطحی و مبتنی بر کلیشه‌های جنسی نمی‌شوند. آن‌ها به دنبال داستان‌هایی هستند که بازتاب‌دهنده روابط واقعی، انسانی و پیچیده باشند.
هالیوود، به‌عنوان نماد صنعت سرگرمی، برای جذب و حفظ نسل جدید مخاطبان، باید تغییرات ذائقه آن‌ها، هزینه‌های بالا و پیچیدگی‌های زندگی امروزی، و همچنین پیشرفت روزافزون تکنولوژی و رسانه‌های اجتماعی را مدنظر قرار دهد. این صنعت باید مسیر خود را از کلیشه‌های تکراری و محتوای جنسی محدود در بستری پرهزینه، به‌سوی داستان‌سرایی خلاقانه و عمیق تغییر دهد.حال باید دید برنده میدان جذب مخاطب در سال‌های پیش رو چه کسی خواهد بود: الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی، یا صنعت پُرسابقه سرگرمی در آمریکا.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1345863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

چرا سرگذشت بیشتر «فراعنه زن مصری» در تاریخ ثبت نشده‌ است؟

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

ترامپ چگونه می‌تواند برای سومین‌بار رئیس‌جمهور آمریکا شود؟

برق تمام سوریه قطع شد

جنگنده‌های آمریکایی، الحدیده یمن را بمباران کردند

این دیکتاتور یک دستور پخت ویژه برای مار کبری داشت

اوس موسی تا دم مرگ رفت!

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی

وقتی ترامپ، مشاورانش را هم غافلگیر می‌کند

بحث نقی با اوس موسی

نقی روی اوس موسی چاقو کشید!

دیکتاتوری که رقبای نظامی خود را می خورد

سفر به تاریخ؛ تاج الملوک، اشرف، شمس پهلوی در روز کشف حجاب؛ سال 1314

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

سختگیری‌های جالب پدر بازیگر سینما و تلویزیون

ارسطو ول کن آکواریون نیست!

بهروز دوباره حساب رحمت رسید!

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

اتحادیه اروپا دلواپس رزمایش چین شد

سپند امیرسلیمانی خطاب به فرزند در راهش: تو جهان ما را تغییر دادی

سپند امیرسلیمانی: همیشه فکر می‌کردم بچه‌ام دختر است اما قرار است پسردار شوم

چگونه به‌خوبی با کنجکاوی‌های نادرست دیگران برخورد کنیم؟

کالاس: ناتو از دوران ترامپ جان سالم به در خواهد برد

سپند امیرسلیمانی: مادرم پارتی بازی کرد تا پدرم در نمایشش بازی‌ام بدهد

خاطره بامزه میرطاهر مظلومی وقتی کادو روز معلم را از معلمش پس گرفته!

واکنش سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درخصوص برنامه هسته‌ای ایران

سفر در تاریخ؛ «رضاخان و محمدرضا پهلوی در حال افتتاح تونل کندوان»؛ سال 1317

عراقچی: ایران تحت هیچ شرایطی درپی بدست آوردن سلاح هسته‌ای نیست

اگه بچه داری این کلیپ رو ببین

ماجرای جالب ازدواج پدر و مادر سپند و کمند امیرسلیمانی از زبان مادرشان

سفر به تاریخ؛ ژست خاص «گلین خانم، اولین همسر عقدی ناصرالدین‌شاه»؛ دهه 1250

اجرای خاطره میرطاهر مظلومی از آشنایی با همسرش توسط امیرمهدی ژوله و الیکاعبدالرزاقی

گزافه‌گویی کاخ سفید: ایران ضعیف شده است!

وزیر خارجه چین: همکاری ما با روسیه علیه هیچ کشوری نیست

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

طرح خطرناک اشغالگران علیه غزه

میرطاهر مظلومی: خبر قتل مهرجویی مثل آوار روی سرم ریخت

ماجرای تصویر عباس عبدی، بهروز گرانپایه و حسین قاضیان در دادگاه چه بود؟

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

مرغ گران شد

کاخ سفید مرگ سربازان آمریکایی در لیتوانی را تأیید کرد

تعریف و تمجید میرطاهر مظلومی از الیکا عبدالرزاقی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی