اخبار محرمانه

آخرين مطالب

واکنش مقام دولت روحانی به اظهارات نماینده ترامپ: ظاهرا «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است سیاسی

واکنش مقام دولت روحانی به اظهارات نماینده ترامپ: ظاهرا «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - انتخاب حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دوره روحانی در واکنش به اظهارات ویتکاف، نماینده ترامپ در امور خاورمیانه گفت: ظاهرا «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است.
وی در مطلبی با عنوان «ایران و آمریکا، امید به مسیری تازه» نوشت:
“سال 1404”، سالی «ویژه، سخت، و‌ پیچیده»‌ است؛ با این وجود، سالی است که ظاهرا با «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است. زیرا آنچه دو طرف نشان می‌دهند، حکایت از رویکردی جدید دارد؛ رویکردِ مذاکره و گفتگو و حل اختلافات، و امید به درانداختنِ مسیری تازه. اگرچه نمادها و‌ نمودهای تبلیغاتیِ ایران و آمریکا کاملا متفاوت است؛ و “ضرورت دارد” طرفین، با آگاهیِ کامل از این تفاوت، آن را به رسمیت شناخته، و به محتوای پیام‌های پنهانِ یکدیگر نگریسته و عمقِ سخنان غیرآشکار را در نظر بگیرند. چراکه راهِ ایران برای صلح و تعامل با آمریکا، به جهتِ افراط‌گری‌ها و تندروی‌های داخلی، باید «نمادی جنگ‌جویانه و نمودی خصومت‌ورزانه» داشته باشد؛ و راهِ آمریکا برای صلح و تعامل با ایران، به دلیل ضرورتِ رفع اختلافات و مشکلات و حساسیت‌های داخلی ایران، باید «نمادی احترام‌‌آمیز و نمودی صلح‌محور» به خود بگیرد.
بازار
در راستای این مسیر تازه است که در آغازِ سال جدید و بدون هیچ سابقه‌ای، وزیر خارجه ایران در اقدامی ویژه در‌ نوروز، در تلویزیون حاضر شده، نامه ترامپ را از منظر ایران تفسیر نموده، و اعلام رسمی می‌نماید که به آن نامه - علاوه بر دیگر پیغام‌های ارسالی - پاسخ داده خواهد شد. یکی دو روز بعد هم نماینده ویژه ترامپ، از برقراری تماس‌ها و ‌دریافتِ پیام‌های طرف ایرانی پرده برداشته؛ و پیغامی در راستای تکریم ایرانیان و احترام و اعتماد آمریکا به مردم ایران و ضرورت صلح و همکاری و تعاملات پیشرفته دو کشور در آینده و… ارسال می‌نماید. 
ساختار پیغام دولایه‌ی ایران:
«ما برای جنگ‌ آماده‌ایم، ولی دنبال جنگ نیستیم، ما زیر فشار و تهدیدْ مذاکره مستقیم نمی‌کنیم، نامه رییس جمهور آمریکا بیشتر جنبه تهدید دارد اما فرصت‌هایی هم وجود دارد، مذاکره مستقیم نمی‌کنیم ولی غیرمستقیم گفتگو و تعامل می‌کنیم، بسیاری از تصورات آمریکا در مورد منطقه درست نیست و ارتباطی با ایران ندارد، برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و ما حاضریم برای اثبات آن همکاری و تعامل کنیم، و…»
ساختار پیغام دولایه‌ی آمریکا:
«ایرانی‌ها از طرق مختلف با ما تماس داشته‌ و پیغام ارسال کرده‌اند،… ما با احترام و اعتماد می‌خواهیم با ایرانی‌ها رابطه داشته باشیم، مایلیم از طریق دیالوگ و گفتگو مسایل را حل کنیم، صلح با ایران روش رییس جمهور ما ترامپ است، ما دنبال جنگ نیستیم اگرچه قدرت آن را داریم، ما می‌خواهیم همه چیز را با صلح و گفتگو حل کنیم و این ممکن است، می‌خواهیم تصوراتِ رایج غلط میان خود را بر طرف کنیم، و…»
این ساختارها، دارای دو‌ تصویرِ دولایه‌ی تبلیغاتیِ متفاوت، اما یک مفهوم ثابت و روشن برای رسیدن به هدف هستند؛ از این رو آنچه اکنون مهم است، تداوم جدّی همین ارتباطاتِ برقرار شده‌ی چندجانبه و تماس‌های مستمرِّ آشکار و‌ پنهان و ارسال مخفیانه پیغام‌ها و کاستن از تنش و رفتن به سوی واقعیت «مذاکره جامع مستقیم» است، نه ظواهرِ سخنان و مصاحبه‌های تبلیغاتی!

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1344477/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر در تاریخ؛ «فرح در حال بازی با فرزندان در کاخ سلطنتی»؛ دهه 40/ عکس

حضور پزشکیان همراه دخترش در منزل استاد علی نصیریان

باهنر: تورم هفت سال قبل، در 200 سال گذشته سابقه نداشته‌ است

مرغ ترامپ یک پا دارد؛ آمریکا باید گرینلند را داشته باشد

توئیت معاون عراقچی درباره گفت‌وگوی ایران و تروئیکای اروپایی

ترامپ، گفتگو با نخست‌وزیر کانادا را بسیار خوب توصیف کرد

یه هم‌خدمتی داشتم اسمش محلا بود!

تقی دوباره به گاز پیک‌نیک گیر داد

لحظه‌ی خوردن شهاب‌سنگ تو سر رحمت

نمایش اقتدار و اتحاد در روز جهانی قدس

جزئیات پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان سردار سلیمانی

ادعای آکسیوس: ترامپ طرح کوچاندن ساکنان غزه را پیگیری نمی‌کند

جادوگر شهر اوز رو بخوان کور کنن انقد اسپند دود نمیکنن!

خوانندگی اسپانیایی رحمت!

همه‌ی زنای ناصرالدین شاه برن حموم انقد کشش نمیدن که زن تو کش داد!

فارس: ادعاها درباره قصد ترامپ برای پاسخ به نامه ایران صحت ندارند

واکنش ایران درباره تجاوز نظامی مجدد آمریکا به یمن

یمن: در جلوگیری از دریانوردی دشمن صهیونیستی موفق عمل کردیم

رسوایی امنیتی تازه برای ارتش انگلیس

برای رحمت پیامک بی حجابی اومده!

سکانس بامزه پایتخت: بگوضیا !

تا قبل این که بیای مهمونی خودتو قشنگ بخارون

دیدار رئیس جمهور با استاد علی نصیریان به مناسبت روز جهانی تئاتر

چرا عمان، نامه ایران را تحویل آمریکایی‌ها داد؟

ارسطو همش دنبال برق و بورقه

اخرش من میشم گوشت قربانی

آغاز گفتگوهای ایران و سه کشور اروپایی درباره رفع تحریم‌ها در ژنو

دیدار مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر با خانواده شهید حکمت‌پناه

خوشبخت‌ترین دختر دنیا

چهره ها/ قابی از زوج جذاب سریال «در انتهای شب» در فرانسه

پوتین درباره جنگ اوکراین پیشنهاد جدید داد

من مو رو از ماست می کشم

کلاس علی‌آباد رو یه تنه بالا برد

رمزگشایی از تاکتیک‌های جنگی نادرشاه؛ پادشاهی که فرمانده میدان بود

سخنان صریح شهرام شکیبا با مردم در برنامه «هلال» شبکه یک

چهره ها/ استوری جالب بازیگر زیبای سریال آبان

سفر در تاریخ؛ «فرح در 6 ماهگی در آغوش پدرش»؛ سال 1318/ عکس

ایران، نقض آتش‌بس اسرائیل در لبنان را محکوم کرد

ترامپ با تکرار ادعاها: ترجیح می‌دهم مسائل را با ایران حل‌وفصل کنیم

با هر وسیه ای که دوست داری گلسر درست کن

وقتی پژمان جمشیدی مهدوی کیا رو سرکار میزاره!

نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای برای 1404 ابلاغ شد

مذاکرات سران فرانسه، لبنان، سوریه، قبرس و یونان در پاریس

گرینلند ساعاتی قبل از سفر هیئت آمریکایی، دولت جدید خود را تشکیل داد

قستم بیست و هفتم «زندگی پس از زندگی» : حق مردم

نرخ عوارض و مالیات بر ارزش افزوده سیگار وارداتی 1404 ابلاغ شد

قیمت نفت تحت تأثیر تحریم‌های ونزوئلا و ایران افزایش یافت

ماموریت سری نتانیاهو به موساد؛ یافتن وطن جایگزین برای ساکنان غزه

از دردسر تا خنده! «دایناسور»کمدی جدید نورورزی

تمام زندگیم مثل یک فیلم سینمایی از جلوی چشمام گذشت

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی