اخبار محرمانه

آخرين مطالب

اظهارات سخنگوی تعزیرات؛ از افزایش 2برابری جریمه‌ها تا واکنش به گرانی‌ها اقتصادی

اظهارات سخنگوی تعزیرات؛ از افزایش 2برابری جریمه‌ها تا واکنش به گرانی‌ها
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایلنا / سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: افزایش مکرر قیمت‌ها در طول یک سال زمینه را برای بروز تخلفات گرانفروشی فراهم می‌کند.
محمد علی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص چالش این سازمان در سالی که گذشت، گفت: سال گذشته به لحاظ اتفاقات متعددی که در عرصه بین‌الملل و هم در سطح داخلی شاهد بودیم، از جمله شهادت شهید رئیسی، انتخابات و مباحث مربوط به انتخاب اعضای هیئت دولت، طبیعتاً همه این موارد به‌اضافه مسائل جهانی در مباحث مربوط به معیشت مردم نیز تاثیرگذار بود. برخی از اتفاقاتی که در دنیا رقم خورد، مانند جنگ اوکراین و روسیه و همچنین درگیری‌هایی که بین برخی از کشورها در بحث انتقال سوخت و موارد مشابه وجود داشت، تأثیر مستقیمی بر کالاهایی که مورد نیاز مردم است، گذاشت. 
وی افزود: از آنجایی که بسیاری از کالاهایی که حتی تولید داخل هستند، مواد اولیه آن‌ها را گاهی به ناچار از کشورهای دیگر وارد می‌کنیم، تغییرات قیمت‌های جهانی در بحث فلزات قیمتی، حبوبات و سایر کالاها، افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش پول کشور، همه این موارد موجب شد که شاهد یک گرانی عمومی در بحث کالاها و به دنبال آن خدمات باشیم. این شرایط موجب افزایش تعداد شکایات و پرونده‌هایی که تحت عنوان تخلف مطرح می‌شود، شده است. 
افزایش مکرر قیمت‌ها در طول سال زمینه را برای بروز تخلفات گرانفروشی فراهم می‌کند
بازار
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: هرچند گران‌فروشی و گرانی با هم تفاوت دارند، اما افزایش مکرر قیمت‌ها در طول یک سال زمینه را برای بروز تخلفات از این دست فراهم می‌کند. برای مثال وقتی به یک فروشگاه مراجعه می‌کنید و متوجه می‌شوید که یک کالا، مانند حبوبات یا برنج، در قفسه قیمتی دارد و پای صندوق قیمت دیگری حساب می‌شود. وقتی سؤال می‌کنید، می‌گویند که آن قیمت مربوط به خرید قبلی بوده و قیمت جدید بالاتر است. این تخلف گران‌فروشی است و باید با آن برخورد شود. لذا شاید مهم‌ترین چالشی که داشتیم در همین راستا بود و به دنبال این بودیم که بتوانیم این نقیصه را برطرف کنیم. 
اسفنانی خاطرنشان کرد: طرح‌های ویژه‌ای برای ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز در نظر گرفتیم واجرای این طرح از 5 اسفندماه شروع شده است. با جلسات متعددی که با سازمان‌های مرتبط داشتیم، بنا را بر این گذاشتیم که نظارت‌ها هم دقیق‌تر و هم بیشتر صورت گیرد. این مسئله موجب شد که تعداد پرونده‌هایی که تشکیل می‌شود نسبت به سال‌های گذشته قابل توجه‌تر باشد و این فقط در بحث گران فروشی و کم‌فروشی و احکام نیست. سایر تخلفات نیز متأسفانه تحت تأثیر این فضا افزایش پیدا می‌کند، از جمله قاچاق کالا و ارز، موضوعات بهداشتی و درمانی و اخذ وجوه مازاد بر تعرفه توسط مراکز درمانی و پزشکان. این موارد همه تحت تأثیر این فضا قرار می‌گیرند و موجب افزایش حجم کار سازمان می‌شود. 
امیدواریم که سال آینده شاهد ثبات قیمت‌ها باشیم
وی با بیان اینکه سال گذشته سال نسبتا پرچالشی بود، اظهار داشت: امیدواریم که سال آینده شاهد ثبات قیمت‌ها باشیم. زیرا تا زمانی که کشور از لحاظ اقتصادی دارای ثبات قیمت نباشد، برخوردها با تخلفات هم سخت و هم بی‌اثر خواهد بود. با هر متخلفی که برخورد می‌کنیم، به لحاظ شرایط موجود ممکن است بلافاصله بعد از برخورد، مرتکب تخلف دیگری شود. این‌ها هم دلایل و توجیهاتی دارند که باید به آن توجه شود و همه این‌ها ناشی از بی‌ثباتی در بازار است. 
وی در ادامه گفت: یکی از دلایل‌عدم تأثیرگذاری برخوردها و مجازات‌ها، به لحاظ کمبود میزان مجازات‌ها بوده است. در سال جاری درخواست شد که شورای هماهنگی سران قوا اجازه افزایش میزان مجازات‌ها را دهد و اکنون لایحه آن در مجلس در حال تصویب است. پیش از این میزان مجازات‌ها تا 5 برابر افزایش یافته بود و اکنون این میزان مجازات‌ها تا 2 برابر افزایش می‌یابد. این پیشنهاد در مجلس مطرح است که به آن مبنایی که در قانون تعزیرات و قانون نظام صنفی اعلام شده 2 برابر افزوده شود که می‌تواند تاثیرگذار باشد.
افزایش قیمت میوه ناشی از عدم مدیریت برخی دستگاه‌هاست
اسفنانی تصریح کرد: علت اینکه اثربخشی را مشاهده نمی‌کنیم، به دلیل بی‌ثباتی است. وقتی بی‌ثباتی وجود دارد، شما یک کالا را در طول سال با چند قیمت دریافت می‌کنید. برای مثال در مورد تولید لبنیات، شکایت‌های متعددی از افزایش قیمت داشتیم. در برخی موارد، مواد اولیه‌شان افزایش قیمت پیدا کرده و نتوانستیم برخورد کنیم، زیرا آن‌ها مجوز افزایش قیمت داشتند.
وی گفت: همچنین برخی کالاها مانند میوه نیز به شدت افزایش قیمت پیدا کرده که ناشی از عملکرد غیرمدیریتی برخی دستگاه‌ها بود. در هر حال، آنچه که وظیفه ما در قانون است، برخورد با متخلفین است و این کار را انجام داده و امیدواریم به نتایج بهتری دست یابیم. به‌علاوه، وقتی آن قانون تصویب شود، بخشی از مشکلات حل خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1344254/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توصیه اردن به رژیم صهیونیستی

هشدار ایران درباره تبعات جنگ‌افروزی جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان

امام اوغلو نامزد اصلی حزب جمهوری خواه ترکیه شد

هزینه رژیم سالم در سال 1404 چقدر است؟

رهبر انصارالله: در برابر تجاوز به لبنان سکوت نخواهیم کرد

شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به غزه

اعلام حداقل حقوق بازنشستگان برای سال 1404

حمله هوایی مجدد آمریکا به صنعا

ادامه اعتراضات به بازداشت شهردار استانبول

هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران

امضای 7 پادشاه قاجار؛ از فتحعلی شاه تا احمد شاه/ عکس

به صاحب موی سپید بیشتر احترام بگذارید

چهره ها/ پردیس احمدیه از جنوب نوروز را تبریک گفت

آخرین تغییرات در قیمت رسمی میوه و سبزی

خبر جدید از تروریست‌های داعش؛ سرکرده جدید کیست؟

انتقال لشکر 36 ارتش صهیونیستی از مرز لبنان به اطراف غزه

دفاع بهزاد نبوی از عملکرد دولت؛ پزشکیان، پزشکیان است

چهره ها/ جدیدترین سلفی بازیگر «زیر آسمان شهر» با دخترش

بزرگترین پرچم فلسطین در برزیل برافراشته شد

چهره ها/ سفره نوروزی خانواده شاهرخ استخری

تغییر چهره هنگامه حمیدزاده بازیگر سریال «بزنگاه» بعد از سال ها

مقصد بعدی سفر عراقچی مشخص شد

روایت محافظ شهید آل هاشم از حضور ایشان در استادیوم فوتبال

اصفهان 60 سال پیش؛ قیمت انواع چلوکباب و شیرینی خشک و تر/ تصاویر

چهره ها/ عکس نوروزی الناز شاکردوست با گریم مد روز

سیگنال غیرمنتظره دولت ترامپ به تهران؟

پشت‌پرده توهمات اردوغان

پشت پرده مقررات جدید ورود و خروج طلای مسافری

جزئیات گفتگوی وزرای خارجه ایران و اردن

نظر علی مطهری درباره مذاکره با غرب

پخش مستند لوتار ماتیوس امشب از تلویزیون

تظاهرات در اسرائیل به خشونت کشیده شد

نخست وزیر کانادا خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد

روایت یکی از جانبازان دفاع مقدس از دیدار با شهید همت

نماینده مجلس: دستور کارها معمولا با اولویت‌ کشور فاصله دارد

وزیر صمت: عامل انسانی از مهم‌ترین دلایل تصادفات جاده‌ای است

رئیس سابق سازمان برنامه: تورم، کسری مالیات را جبران نمی‌کند!

آخرین اخبار از ناآرامی های ترکیه با گزارش خبرنگار صدا و سیما

«پسکوف»: اروپایی‌ها به هیچ وجه شرایط خوبی ندارند

عزل موقت 3 شهردار ترکیه

قسمت بیست و دوم «زندگی پس از زندگی»؛ دیداری عجیب در پل صراط

رضا شفیعی‌جم: دیشب به معنای واقعی تبدیل به قلمراد شدم!

رییس صداوسیما: از حضور همه هنرمندان در صدا و سیما استقبال می‌کنیم

توصیه سفیر اسبق ایران در اردن به وزارت خارجه

امیر کویت: مسئله فلسطین در صدر اولویت‌های ما قرار دارد

آمار نگران‌کننده از جنایات صهیونیست‌ها: اسرائیل 7درصد جمعیت غزه را شهید و زخمی کرده است

بوی تعفن شدید در پل صراط ناشی از عذاب گناهکاران در دوزخ

اظهارات متناقض تیم ترامپ علیه ایران؛ از دعوت به مذاکره تا تهدید به ماجراجویی

رسانه انگلیسی: ترامپ مذاکرات چندجانبه با ایران را نمی‌پذیرد

معاون اسبق بانک مرکزی: مردم از تورم خوشحال می‌شوند!

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی