اخبار محرمانه

آخرين مطالب

زاکانی در راه محکمه تحلیل ویژه

زاکانی در راه محکمه
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
سوال هم‌میهن از شهردار تهران درباره پرونده او و دامادش با موضوع «شهرزاد» در مجتمع ویژه جرائم اقتصادی بود. زاکانی از این سوال تعجب کرد و ابتدا درباره این پرونده گفت: «مشکلی ندارد.» در پاسخ به این سوال که منظور شما این است که پرونده‌ای وجود ندارد؟ گفت: مشکلی وجود ندارد. شهرزاد خیلی چیز خوبی است. شهریار هم به آن اضافه کردیم.
 پریسا هاشمی| حواشی سیصد و سیزدهمین جلسه شورای شهر تهران مهم‌تر از خود جلسه به نظر می‌رسد. روز گذشته پیش از شروع جلسه اصلی مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سوال هم‌میهن درباره سرنوشت تحقیق و تفحص از سازمان املاک و مستغلات شهرداری گفت: «روی این کار شما هم تحقیق و تفحص کنید، به یک جایی می‌رسید، انشاالله.»
باید مدال طلا به من بدهند
سوال هم‌میهن از شهردار تهران درباره پرونده او و دامادش با موضوع «شهرزاد» در مجتمع ویژه جرائم اقتصادی بود. زاکانی از این سوال تعجب کرد و ابتدا درباره این پرونده گفت: «مشکلی ندارد.»
در پاسخ به این سوال که منظور شما این است که پرونده‌ای وجود ندارد؟ گفت: «مشکلی وجود ندارد. شهرزاد خیلی چیز خوبی است. شهریار هم به آن اضافه کردیم. شهرزاد مجموعه‌ای است که ما آن را خلق کردیم. افراد جوان و پرتلاش آن را خلق کردند و در ابتدا وقتی می‌خواستیم سامانه شهرزاد را بالا بیاوریم، به سوی خرید نرم‌افزارهای موجود رفتیم. با یک حساب سرانگشتی متوجه شدیم که باید 60 تا 80 میلیارد هزینه کنیم و نرم‌افزارهایی را بگیریم که پایه اصلی آن را هم به ما نمی‌دهند. یعنی ما صاحب آن نمی‌شویم و آنها به ما خدمات می‌دهند و در مقابل آن پول دریافت می‌کنند. ما تیمی را تشکیل دادیم که با استفاده از ظرفیت‌های یکی از نهادهای مشخص کشور (تبیان) این نرم‌افزار نوشته شد. این نرم‌افزار به قیمت 12 میلیارد تومان نوشته شد. این باید یک مدال افتخار باشد برای من مدیری که یک نرم‌افزار را به جای آنکه 80 میلیارد تومان هزینه کنم به جوانان انقلابی و جوان دادم که با 12 میلیارد نوشتند و سورس آن را در اختیار ما قرار داده است. ما هم می‌توانیم آن را به سایر شهرها بدهیم.»
او در ادامه با اشاره به اینکه مطرح شدن این مسائل بی‌دقتی و ظلم بسیار آشکار است، تاکید کرد: «این نرم‌افزار افتخار کار من است که آن را تهیه کردم و مجانی در اختیار شهرهای دیگر قرار می‌دهم. این‌ها مافیا هستند که علاقه دارند همیشه شهرداری دستش تا بازو زیر سنگ آنها باشد و قیمت‌های آنچنانی می‌دهند.»
زاکانی در پاسخ به این سوال که پس پرونده‌ای وجود ندارد؟ گفت: «خیر. در حال رسیدگی هستند و این رسیدگی افتخار برای بنده است. من تا الان سکوت کردم تا شما پرسیدید. این بزرگترین افتخار شهرداری است و اگر کسی دنبال بهانه‌جویی است من پاسخ‌اش را به صراحت می‌دهم که این افتخار برای کل کشور است. من از سازمان تبلیغات اسلامی تشکر می‌کنم که زحمت کشید. بحث این است که همین الان سامانه شهرزاد با 4/5 میلیون کاربر خدمات ارائه می‌دهد.»
شهردار تهران در پایان تاکید کرد: «کسانی که دنبال این حرف‌ها می‌روند یا بیکار هستند یا فرق بین 80 و 12 میلیارد تومان را نمی‌دانند و یا نکات دیگری دارند. من نمی‌دانستم چنین سوالی می‌پرسید و بنا نداشتم که اظهارنظری در مورد آن داشته باشم اما خیلی صریح به شما می‌گویم که این (شهرزاد) جزو افتخارات من است و با دستور بنده این کار انجام شده و مطرح کردن این موضوع سخیف‌تر و سبک‌تر از دود دادن اتوبوس‌های برقی است. اگر کسی دنبال رسیدگی تا این حد است، جای انداختن مدال طلا به گردن مجریان این کار چنین کاری را انجام بدهند.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1343529/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از سختی‌های مستندسازی در شرایط جنگ

خاطره‌ای از شهادت سید حسن نصرالله

قدرت دید بی نهایت؛ روایت تجربه‌گر مرگ موقت از شعاع دید بی نهایتش

آتش زدن حشرات و شکنجه روح پس از جدایی از بدن!

دلیل ماندگار شدن نقش ناخدا خورشید از نظر داریوش ارجمند

انصارالله: حملات آمریکا تاثیری در حمایت ما از غزه ندارد

اخراج یک افسر اسرائیلی به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ در غزه

روضه سوزناک محمدحسین حدادیان در وصف امام علی (ع)

شعرخوانی «محمد رسولی» در مدح امیرالمومنین(ع)

شوخی عباس موزون با نجم‌الدین شریعتی در برنامه زنده

تکان‌دهنده‌‌ترین روایت عباس موزون از یک تجربه‌گر مرگ!

وحید شمسایی: پای حق ماندن هزینه دارد

از "گردونه بخار" تا خیابان‌های پر ترافیک: داستان دگردیسی خودروها در ایران / اولین اتومبیل در دوره کدام شاه وارد کشور شد؟

مداحی پدر و پسریِ در ویژه برنامه تحویل سال شبکه سه

پس از تذکر رهبر انقلاب در خصوص اهمیت شعر، شبکه سه امشب از طهماسبی و رسولی دعوت کرد

ابداعات شیطان در کلامِ عباس موزون

حرف های عباس موزون درباره تجربه مشابه افرادی که زندگی بعد از مرگ دارند

واکنش سایت روحانی به بازنشر دستخط رهبر انقلاب

جمله منتخب سال 1403 رهبر انقلاب از نظر کاربران انتخاب شد

دیدار کروبی با سید حسن خمینی در جماران

پیام‌ تبریک نوروزی پوتین به پزشکیان

قتل‌عام وحشتناک یک‌میلیون انسان؛ نتایج یک نسل‌کشی سیاه

‎تماشام کن همه زهرمو کشیدن ولی کشندم هنوز

سریال امام علی (ع) زندگی داریوش ارجمند را زیر و رو کرد

حاج سعید حدادیان؛ والدین به فرزندان خود احترام بگذارید!

زلنسکی: اوکراین آماده توقف حملات به زیرساخت های انرژی روسیه است

سقوط یک فروند سوخو 30 الجزایری

قسمت هجدهم «زندگی پس از زندگی»؛ مهمان پذیر

روزبه حصاری در فیلم سینمایی «عزیز»

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

اتهام شهردار بازداشت شده استانبول اعلام شد

هشدار حماس به رژیم صهیونیستی

خاطره داریوش ارجمند از سریال ستایش

بهترین بازی‌های خانم ‌های بازیگر در سالی که گذشت

توئیت خانم سخنگو درباره روز ملی شدن صنعت نفت

جزئیات گفتگوی روسای جمهور آمریکا و اوکراین

دعای مادر و تابیده شدن نوری زیبا به روح تجربه‌گر مرگ موقت

مادرانه‌ای به وسعت سینما؛ مروری بر نقش آفرینی‌های مریلا زارعی

شهردار استانبول دقایقی پیش از بازداشت چه پیامی منتشر کرد (زیرنویس فارسی)

آیا راه تهران و پوتین با پایان جنگ اوکراین از هم جدا می‌شود؟

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

وزیر دفاع پاکستان از احتمال حمله به خاک افغانستان سخن گفت

هشدار آلمان به شهروندان خود برای سفر به آمریکا

در ترکیه چه خبر است؟/ سقوط تاریخی لیر پس از بازداشت شهردار استانبول

دیگ نذری و آرزوی تجربه‌گر مرگ برای ادای نذری

گفتم این آغاز پایان ندارد

پیام وزیرخارجه ژاپن به عراقچی

جلیلی در 1403: سایه‌نشین اجماع‌سوز

بیداری تسلیحاتی اروپا پس از تنها ماندن برابر روسیه

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی