اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بیگدلی: ترامپ در یمن موفق نشود، ایران را به عنوان مقصر اعلام می‌کند سیاسی

بیگدلی: ترامپ در یمن موفق نشود، ایران را به عنوان مقصر اعلام می‌کند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - نامه نیوز / یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: حمله به ایران توسط آمریکا محتمل نیست و نه ایران و نه آمریکا هیچ‌کدام تمایلی به شروع جنگ ندارند
حمله آمریکا به یمن این گمانه را مطرح کرد که آیا آمریکا می‌خواهد به نوعی این درگیری را به نوعی به ایران پیوند دهد؟ تهدید اخیر ترامپ و اظهاراتش درباره اینکه هر تیر از سوی یمن را به حساب ایران خواهد گذاشت نیز این گمانه را تقویت کرد. حال سوال جدی این است که کار ایران و ترامپ به کجا می‌رسد؟
علی بیگدلی، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «ممکن است حمله به یمن به ایران مرتبط شود، اما نباید اجازه دهیم که این موضوع به دروازه‌ای جدید برای خصومتی تازه میان ایران و آمریکا تبدیل شود. امیدواریم در این شرایط، با توجه به اینکه حوثی‌ها اعلام کرده‌اند اگر اسرائیل به غزه حمله کند، درگیری را آغاز خواهند کرد، موضوع غزه حل شود. شرایط ایران به شدت بحرانی است و هم در داخل کشور و هم در سطح بین‌المللی تحت فشار قرار داریم. باید به سمت حل مسئله هسته‌ای پیش برویم و اجازه دهیم تا رافائل گروسی به ایران بیاید و گزارش جامع خود را تهیه کند».
بازار
او ادامه داد: «می‌شود اجازه داد تا دوربین‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نصب شوند تا تنس میان ایران و غرب کاهش یابد. از سوی دیگر، امیدواریم که جنگ روسیه و اوکراین پایان یابد، چرا که این مسئله بار زیادی از دوش ما برمی‌دارد».
این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «اگر تنش‌ها کاهش نیابد وضعیت اقتصادی کشور بحرانی‌تر می‌شود و مشخصا باز هم افزایش نرخ ارز را شاهد خواهیم بود. به نظر می‌رسد که باید رویکرد جدیدی در سیاست خارجی اتخاذ کنیم. لازم است که تنش‌ها را کاهش داده و به سمت دیپلماسی نرم‌تر حرکت کنیم».
او درباره اینکه چه طور ممکن است که درگیری آمریکا در یمن به ایران مرتبط شود، مطرح کرد: «ممکن است آمریکا نتواند با یمنی‌ها مقابله کند، همان‌طور که عربستان و امارات هم موفق به این کار نشده‌اند، مگر اینکه آمریکایی‌ها نیروی نظامی به منطقه ارسال کنند که این مسئله هزینه‌های سنگین نظامی و انسانی به همراه خواهد داشت. ترامپ به دنبال بهانه‌ای است که اگر نتوانست در برابر حوثی‌ها ایستادگی کند، ایران را مقصر بداند، زیرا معتقد است ایران از حوثی‌ها حمایت می‌کند. ما باید کاری کنیم که آمریکا نتواند ایران را وارد این درگیری کند».
بیگدلی در پایان گفت: «اسرائیل در حال حاضر دیگر توانایی انجام حملات گسترده و چندجانبه را ندارد. موقعیت نتانیاهو به شدت متزلزل است و مشکلات اقتصادی او را درگیر کرده است. اگر انتخابات در اسرائیل برگزار شود، احتمال شکست نتانیاهو وجود دارد. حتی اسرائیل در حال حاضر نیز تمایلی به انجام اقدامات نظامی وسیع علیه غزه یا حزب‌الله ندارد. از سوی دیگر، حمله به ایران توسط آمریکا محتمل نیست و نه ایران و نه آمریکا هیچ‌کدام تمایلی به شروع جنگ ندارند».

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1343130/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یمن: با آمریکا در حال جنگ هستیم

واکنش عضو ناتو به احتمال عادی‌سازی روابط آمریکا و روسیه

تلاش اوکراین برای نفوذ به استان بلگورود روسیه

اندیشکده آمریکایی: ترامپ آگاهانه به اقتصاد آمریکا آسیب می‌زند

آخرین پست حساب فیسبوکی شهید ابوحمزه

سعید آقاخانی زندگی «سیروس میمنت» را نجات داد

ربیعی: برای گروهی ماندن در قدرت از هر اولویت دیگری مرجح‌ تر است

پرداخت صد درصد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت

ابلاغ مصوبه واگذاری 7 شرکت دولتی بابت تادیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی

گفتگوی ترامپ و پوتین؛ کاخ سفید: تماس تلفنی به خوبی پیش می‌رود

واکنش اروپایی‌ها به ازسرگیری حملات اسرائیل به غزه

حزب‌الله: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه کشتار و ویرانی هستند

شعر دوبیتی سیروس میمنت به زبان ترکی برای کارگردان فیلم آپاراتچی

خاطره طنز سیروس میمنت از فامیل طنازش

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

اردوغان خواستار توقف کشتار اسرائیل در نوار غزه از جامعه جهانی شد

دبیرکل سازمان ملل خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد

زمان آشنایی و پدر شدن سپند امیرسلیمانی

1403 آخرین رمق ما معمولی‌‏ها بود...

تغییر سرنوشت برزخی با خرید یک شیرخشک برای کودک نیازمند

چهارشنبه سوریه/ مراقب باشین!

انتقاد شدید ایران از رویکرد مداخله‌جویانه غرب در شورای حقوق بشر

آمریکا غرق شدن ناو اطلاعاتی ایران را تکذیب کرد

فعال اصولگرا: امید به تغییر ریل سیاست خارجی برای 1404 دارم

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

مشاهده افکار نزدیکان توسط روح در زمان کما

سرطان بازیگر زن جوان را به کام مرگ کشاند

بیانیه جامعه مدرسین درباره اتفاقات اخیر در سوریه و یمن

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

چرا آمریکا به یمن حمله کرده است؟

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403؛ دلار به کانال 97 هزار تومان رسید

چهره ها/ تغییر چهره خانم بازیگر مورد توجه قرار گرفت

بغض مجری برنامه کودک وقتی از ماجرای جدایی‌اش می‌گوید

رویا میرعلمی چرا اسم فرزندش را «کارن» گذاشت؟

تصویر بدون پوشش شهید (ابوحمزه) سخنگوی نظامی گردان‌های قدس منتشر شد

سردرگمی متحدان آمریکا از سیاست خارجی «ترامپ»

تلاش شیطان برای شکستن روزه آقای دکتر!

رایزنی‌های تخت روانچی با همتای روسی درباره مسائل دوجانبه و بین‌المللی

پایان نمادین 88

زیباکلام: سال 1404 یا زنگی زنگ خواهیم شد یا رومی روم

افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین

اولین ویدئو از گیم‌شوی «مهران مدیری» برای نمایش خانگی

بهزادیان نژاد، رئیس ستاد موسوی، آزاد شد

پزشکیان: به دنبال کارآمدسازی بخش دولتی نظام سلامت هستیم

بحران در سد کرج

پوتین: غرب 28 هزار و 595 تحریم علیه روسیه وضع کرده است

عراق حملات «وحشیانه» رژیم صهیونیستی علیه غزه را قویا محکوم کرد

فارس: نه حمله‌ای به ناو زاگرس شده، نه پهپاد آمریکایی رهگیری شده

حمله‌ای‌ با نتیجه معکوس؛ انصارالله محبوب‌تر از همیشه

زیارت کربلا و حضور در آشپزخانه حرم سید الشهدا در مسیر بازگشت از برزخ

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی