اخبار محرمانه

آخرين مطالب

وزیر دفاع یمن: برای ادب کردن اسرائیل، کاملا آماده‌ایم بین الملل

وزیر دفاع یمن: برای ادب کردن اسرائیل، کاملا آماده‌ایم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / وزیر دفاع یمن تأکید کرد که همه چیز برای ادب کردن رژیم صهیونیستی آماده شده است و نیروهای مسلح این کشور، در نهایت آمادگی قرار دارند.
«محمد ناصر العاطفی» حملات آمریکا به یمن را نشانه حمایت واشنگتن از تل‌آویو دانست و هشدار داد که این بار، حجم و دامنه حملات یمن علیه اهداف صهیونیستی و آمریکا گسترده‌تر خواهد بود.وی همچنین افزود: نیروهای مسلح ما در یگان‌های موشکی، پهپادی و دریایی، برای آغاز ماموریت‌های حاکمیتی و ملی در بالاترین سطح آمادگی نظامی قرار دارند. العاطفی در گفتگو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت: آمادگی نیروهای مسلح یمن در راستای پشتیبانی از مردم غزه و محاصره دریایی کشتی‌های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، باب المندب، خلیج عدن و دریای عرب است تا دستورات سید عبدالملک بدرالدین الحوثی برای ادب کردن صهیونیست‌ها را اجرایی کنند.
در ساعات بامدادی یکشنبه چندین نقطه در استان صنعاء و صعده هدف بمباران هوایی جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت و طی آن، دست‌کم 31 نفر شهید و 101 نفر مجروح شدند.دولت صنعاء به صراحت اعلام کرد که ادعای آمریکا مبنی بر حمله به مراکز نظامی، دروغ محض است و مناطق مسکونی هدف این حملات قرار گرفته است و تصاویر منتشر شده از مجروحان و شهدای این تجاوز، صحت این امر را نشان می‌دهد. وزارت دفاع آمریکا هم در بیانیه‌ای ادعا کرد، عملیات علیه یمن زمانی پایان خواهد یافت که «حوثی‌ها» تعهد بدهند حمله به کشتی‌های آمریکا و به خطر انداختن جان آمریکایی‌ها را متوقف کنند. پیت هگزث وزیر دفاع آمریکا نیز از ایران خواست حمایت خود از حوثی ها را متوقف کنند. وی گفت که ایران باید به وضوح پیام رئیس جمهور آمریکا را درک کند و آمریکا ممکن است دارایی‌های ایران که در ارتباط با حمایت از حوثی‌ها باشد را هدف قرار دهد.
بازار



اخبار محرمانه

آمادگی کامل یمن برای جنگهای دریایی طولانی‌مدت
وزیر دفاع یمن با اشاره به اینکه نیروهای مسلح یمن تمامی تدابیر و اقدامات نظامی لازم را برای موفقیت این ماموریت سرنوشت ساز اتخاذ کرده، تصریح کرد: مهلتی که رهبر یمن به رژیم صهیونیستی برای لغو محاصره غزه و ورود کمک های انسانی داده بود، به پایان رسیده است. العاطفی ادامه داد: در سطوح اطلاعاتی ملی، منطقه‌ای و بین المللی، حرکت دریانوردی و ناوبری کشتی‌های صهیونیستی رصد شده و پایگاه‌های اطلاعاتی دقیقی از اهداف صهیونیستی را برای عملیات‌های آتی خود تعیین کرده‌ایم تا اینکه بتوانیم رژیم صهیونیستی را مجبور کنیم به قوانین و معاهدات بین‌المللی از جمله توافق آتش‌بس در غزه تن بدهد.وزیر دفاع یمن همچنین گفت: ما پیش از این هشدار دادیم که در قبال ادامه محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی، به هیچ عنوان سکوت نخواهیم کرد، بلکه این محاصره را با محاصره دریایی و تنش را با تنش پاسخ خواهیم داد. العاطفی ضمن هشدار به حامیان رژیم صهیونیستی گفت: اراده نیروهای مسلح یمن برای مبارزه در بالاترین سطح خود قرار دارد و توانمندی‌های لوجستیک، نظامی و تاکتیکی کافی برای اداره جنگ‌های دریایی طولانی مدت -آن هم با شیوه‌های جدید- را در اختیار دارد.
سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمنروز گذشته خبر داد که آمریکا طی ساعات گذشته، بیش از 47 حمله هوایی به خاک یمن انجام داده است.سریع با بیان اینکه این حملات، مناطق مختلفی را در استانهای صنعاء، صعده، البیضاء، حجه، ذمار ، مأرب و الجوف را هدف قرار داد، گفت: در پی این حملات آمریکا، دهها نفر شهید و زخمی شدند.یحیی سریع در ادامه خبر داد که نیروهای مسلح یمن در پاسخ به این حملات، ناو هواپیمابر «یو اس اس ترومن» را در شمال دریای سرخ، با 18 موشک و پهپاد هدف قرار دادند. وی به آمریکا هشدار داد: نیروهای مسلح یمن در حمله به همه تجهیزات جنگی آمریکا در دریاهای سرخ و عرب تردید نخواهد کرد و تا ورود کمکهای انسانی به غزه، به محاصره دریایی دشمن اسرائیلی ادامه خواهد داد. سخنگوی نیروهای مسلح یمن در پایان تأکید کرد که حملات آمریکا، فقط بر ایستادگی، ایمان و پایمردی ملت یمن خواهد افزود.
یمن: دامنه حملات ما بسیار گسترده‌تر خواهد بود
وزیر دفاع یمن هم تصریح کرد: تصمیم ما این است که اجازه ندهیم کشتی‌های رژیم صهیونیستی از دریای سرخ، تنگه باب المندب، خلیج عدن و دریای عرب عبور کند و چنین تصمیمی، ناوبری دریایی بین المللی را هدف قرار نخواهد داد. وی حملات اخیر آمریکا به استان‌های مختلف یمن را حمایت مستقیم این کشور از رژیم صهیونیستی دانست و گفت: یمن به هیچ عنوان از پشتیبانی غزه و محاصره کشتی‌های صهیونیستی خسته نخواهد شد. ما چاره‌ای جز مقابله با اسرائیل نداریم و در این زمینه از مواضع اصولی و ثابت خود در قبال فلسطین کوتاه نخواهیم آمد». العاطفی با اشاره به اینکه محاصره دریایی کشتی های رژیم صهیونیستی آغاز شده، در عین حال گفت: قدرت، دقت و توانمندی تخریب موشک‌ها و پهپادهای دوربُرد یمن در این دوره از عملیات بسیار متفاوت از دوره قبلی خواهد بود و غافلگیری‌های بسیاری برای دشمنان خواهیم داشت. وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اگر محاصره غزه را نشکند نیروهای مسلح یمن آماده هستند این درگیری را گسترش دهند، در پایان گفت: ما با آنان و وعده می‌دهیم که هر منطقه حساس، سازه راهبردی و هر هدف مهمی را در رژیم صهیونیستی هدف قرار خواهیم داد و چنین اهدافی دور از دسترس ما نخواهد بود. ما آماده هستیم که برنامه‌های خود را علیه رژیم صهیونیستی اجرا کنیم».

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342959/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فعال اصولگرا: امید به تغییر ریل سیاست خارجی برای 1404 دارم

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

مشاهده افکار نزدیکان توسط روح در زمان کما

سرطان بازیگر زن جوان را به کام مرگ کشاند

بیانیه جامعه مدرسین درباره اتفاقات اخیر در سوریه و یمن

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

چرا آمریکا به یمن حمله کرده است؟

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403؛ دلار به کانال 97 هزار تومان رسید

چهره ها/ تغییر چهره خانم بازیگر مورد توجه قرار گرفت

بغض مجری برنامه کودک وقتی از ماجرای جدایی‌اش می‌گوید

رویا میرعلمی چرا اسم فرزندش را «کارن» گذاشت؟

تصویر بدون پوشش شهید (ابوحمزه) سخنگوی نظامی گردان‌های قدس منتشر شد

سردرگمی متحدان آمریکا از سیاست خارجی «ترامپ»

تلاش شیطان برای شکستن روزه آقای دکتر!

رایزنی‌های تخت روانچی با همتای روسی درباره مسائل دوجانبه و بین‌المللی

پایان نمادین 88

زیباکلام: سال 1404 یا زنگی زنگ خواهیم شد یا رومی روم

افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین

اولین ویدئو از گیم‌شوی «مهران مدیری» برای نمایش خانگی

بهزادیان نژاد، رئیس ستاد موسوی، آزاد شد

پزشکیان: به دنبال کارآمدسازی بخش دولتی نظام سلامت هستیم

بحران در سد کرج

پوتین: غرب 28 هزار و 595 تحریم علیه روسیه وضع کرده است

عراق حملات «وحشیانه» رژیم صهیونیستی علیه غزه را قویا محکوم کرد

فارس: نه حمله‌ای به ناو زاگرس شده، نه پهپاد آمریکایی رهگیری شده

حمله‌ای‌ با نتیجه معکوس؛ انصارالله محبوب‌تر از همیشه

زیارت کربلا و حضور در آشپزخانه حرم سید الشهدا در مسیر بازگشت از برزخ

نقی در «پایتخت 7» مافیا می شود!

فلاحت پیشه: تهران و واشنگتن در پرتگاه جنگ به سر می‌برند

رفتارهایی که کودکان را از والدین فراری می‌دهد!

روسیه: کشتار غیرنظامیان در غزه محکوم است؛‌ مسأله اسرا با زور حل نمی‌شود

بازگشت حزب بن گویر به کابینه اسرائیل

ابوحمزه، سخنگوی سرایا القدس به شهادت رسید

ایمان قیاسی: حسن یزدانی جایزه المپیکش را برای آزادی زندانی‌ها صرف کرد

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

زنان 3 استان مردان را از صنعت کنار زدند!

واکنش طالبان به اظهارات پوتین: افغانستان مرکز تهدید نیست

ترامپ و پوتین تلفنی گفت‌وگو می‌کنند

انفجار انبار نفت در دمشق

ویدئویی از عمو پورنگ با رضا عطاران و داریوش کاردان

گزارش فارس از جنگ روانی آمریکا علیه بازار ایران

رویترز مدعی شد: پیام ایران به حوثی‌ها از دو مسیر

هشدار به خریداران طلا؛ حباب آب‌شده به بیش از 10 درصد رسید

سازمان ملل: اسرائیل الحاق غیرقانونی کرانه باختری را گسترش داده است

حرکت عاشقانه سپند امیرسلیمانی روی آنتن زنده

پیام تسلیت رئیس جمهور به ظریف

انتقاد معاون وزیر اقتصاد از اظهارنظرهای غیر کارشناسی درباره FATF

سفر به تاریخ؛ ناصرالدین شاه در روز «پول‌شماری»

سفر به تاریخ؛ «فوزیه و دختر خردسال اش شهناز پهلوی»؛ دهه 20

برای کنترل کودکان در دید و بازدید نوروز چه کنیم؟

© 2025 - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو