اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سخنگوی دولت: از نظر دولت، ظریف همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است سیاسی

سخنگوی دولت: از نظر دولت، ظریف همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / سخنگوی دولت اظهار داشت: از نظر دولت همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است؛ وقتی کسی حکمی صادر می‌کند، آن حکم یا باید لغو شود و فرد عزل شود و یا جایگزینی برای آن فرد تعیین شود؛ در حال حاضر نیز هیچ‌یک از این حالات رخ نداده است.
«فاطمه مهاجرانی» از جلسه «محمدجواد ظریف» با رئیس‌جمهور پس از اعلام استعفای معاون راهبردی رئیس‌جمهور خبر داد و تاکید کرد: در این جلسه درباره ظرفیت‌های دکتر ظریف و اثرگذاری و تجربیات بسیار بی‌نظیر ایشان صحبت شد اما متن منتشر شده توسط وی، به نوعی حاوی کناره‌گیری بود. معاون راهبردی رئیس‌جمهور به منظور جلوگیری از آسیب به رئیس‌جمهور، دولت و کشور، از سمت خود کناره‌گیری کرد.
مهاجرانی تاکید کرد: در دولت بر این باور هستیم که «ظریف» جزو ظرفیت‌های ارزشمند کشور است و باید قدر او را بدانیم. دکتر ظریف، دکتر طیب‌نیا و آقای خاتمی، از کسانی هستند که باید قدر آن‌ها را بدانیم و باید تلاش کنیم که هرچه بیشتر از ظرفیت‌های وجودی آن‌ها استفاده کنیم.
بازار
وی با تاکید بر اینکه تابعیت فرزندان «محمدجواد ظریف» قهری است، تصریح کرد: حکم معاونت دکتر ظریف همچنان برقرار است و به نوعی باطل نشده، ولی ایشان در جلسات دولت حضور پیدا نمی‌کنند. اما اگر قرار باشد این قانون اجرا شود، باید درباره همه افراد در مجلس، قوه قضائیه و سایر نهادها اجرایی شود. ظریف از نظر دولت همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است؛ وقتی کسی حکمی صادر می‌کند، آن حکم یا باید لغو شود و فرد عزل شود و یا جایگزینی برای آن فرد تعیین شود؛ در حال حاضر نیز هیچ‌یک از این حالات رخ نداده است.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا افراد دیگری در دولت هستند که تحت شمول این قانون مجبور به کناره‌گیری شوند، گفت: اطلاع دقیقی از این‌که فرزند چه کسانی تابعیت دوگانه دارند ندارم اما امیدوارم که لایحه‌ دولت در راستای اصلاح تابعیت قهری فرزندان، این مشکلات را حل کند و کشور بتواند به درستی از ظرفیت‌های انسانی خود بهره‌برداری کند.
مهاجرانی با اشاره به برخی تجمعات غیرقانونی و بی‌اخلاقی‌های صورت گرفته علیه رئیس‌جمهور، اظهار داشت: دکتر پزشکیان به خاطر بزرگی و سعه صدری که دارند، معتقدند این اقدامات نادیده گرفته شود و دولت واکنشی نسبت به آنها نداشته باشد اما واقعیت این است که این موضوع تنها به شخص ایشان محدود نمی‌شود و به رأی‌دهندگان و به جایگاه ریاست جمهوری نیز نیز بازمی‌گردد.
وی با تاکید بر رویکرد صبوری و مدارای دولت، افزود: فعلا اقدام قضایی در دستور کار نیست و دولت همچنان همگان را به رعایت قانون و اخلاق‌مداری دعوت می‌کند.
مهاجرانی در پاسخ به برخی شائبه‌ها درباره اختلاف بین وزارتخانه‌ها، اظهار داشت: اختلاف نظر طبیعی است اما شخص رئیس‌جمهور به صورت کامل بر کار تسلط دارند و به اندازه کافی حتی در جزئیات نیز ورود می‌کنند و نسبت به موضوعات اشراف دارند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1342502/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

کشته شدن 4 نیروی نظامی سوریه در مرز با لبنان

هوتن شکیبا مشغول دوبله شیرشاه2

ناجی اجباری زندگی‌

حرکت تحسین برانگیز در شبکه سه، اهدای مو سر به کودکان سرطانی

رقابت «موسی کلیم‌الله (ع)» با 2 فیلم کمدی در صدر گیشه

سرمقاله وطن امروز/ نامه در برابر نامه

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

صدور حکم محکومیت دیگری علیه ساکاشویلی

اولین تیزر رسمی سریال قول مردونه

واکنش سخنگوی دولت به افزایش قیمت‌ ارز و طلا

شمع سازی؛ مثل تراپی آرام بخش هست

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

مرگ بازیگر «روزتا» در 43 سالگی

سینا مهراد: به شکل عجیبی به بسم الله الرحمن الرحیم اعتقاد دارم

سرمقاله جوان/ عبور از سال سخت

روایت محمود پاک نیت از همکاری با مرحوم فرج الله سلحشور

بهروزِ پایتخت: من را با بی‌احترامی کنار گذاشتند

فعال اصلاح‌طلب: روسیه شرایط میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ندارد

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد

عارف: اولویت‌ها، چالش‌ها و منافع هر پروژه به تفکیک ارائه شود

جلوه‌های مثبت یک بدمن برای «شهرام حقیقت‌دوست»

واکنش گلزار به ماجرای دوستی با پاریس هیلتون

ماجرای عجیب پول‌شویی‌های منافقین با آب پیاز!

سرمقاله شرق/ تغییرات اقلیمی در سال 1403 تحلیلی بر چالش‌ها و چاره‌ها

سخنگوی صنعت آب: جیره بندی آب نداریم

وقوع انفجار در دمشق

خاطرات مسعود روشن پژوه و ابراهیم شفیعی از برگزاری مسابقات و برنامه در تلویزیون

خاطره جالب بازیگر یوسف پیامبر از مصطفی زمانی

عکسی از مزار مریم میرزاخانی که جلب توجه کرد

دزدی بعد از شله مشهدی میچسبه!

پشت صحنه برنامه شوخی شوخی

خاطرات مسعود روشن پژوه و ابراهیم شفیعی از زمان قدیم و برگزاری مسابقات و برنامه در تلویزیون و واکنش مردم

گفت‌وگوی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران

مرزهای ایران باستان تا کجا بود؟ / از هند تا فلسطین؛ وقتی تمدن ایرانی نصف جهان بود

سرمقاله جام جم/ چشم به روزهای روشن آینده

بازداشت سرنشین و توقیف خودرویی که از آن مواد محترقه پرتاب شود

سخنگوی کمیسیون صنایع: خودروسازی ما همچون یک بچه بد است که باید تنبیه شود

مقام صنفی: میزان واردات لوازم خانگی توسط کولبران و ته‌لنجی خیلی بالاست

طرز صحیح استفاده از یک وانت تخم‌مرغ

تبدیلِ فیلم سینمایی «خجالت نکش» به سریال کمدی

نظر مسعود روشن پژوه و ابراهیم شفیعی درباره تصاویری از مکان‌های مختلف ایران

دست‌اندرکاران «موسی کلیم‌الله» به رییس‌جمهور چه هدیه‌ای دادند؟

جماران مدعی شد: حصر کروبی پس از 15 سال رفع شد

سعیدی: نسل جدید باید جایگزین نسل فعلی شوند؛ برخی افراد ترمزی هستند برای افراد دلسوز

سازمان تعاون روستایی: زعفران را به نفع کشاورز گران کردیم

آمریکا کشتی صهیونیستی «گلکسی لیدر» را هدف قرار داد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی