اخبار محرمانه

آخرين مطالب

بحران مالی فولکس‌واگن را به سمت تولید سلاح کشاند اقتصادی

بحران مالی فولکس‌واگن را به سمت تولید سلاح کشاند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / به گفته مدیرعامل شرکت فولکس‌واگن، این خودروساز آلمانی که با مشکلات مالی شدیدی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، آماده است تا تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی را در دستور کار قرار دهد.
به نقل از راشاتودی، اولیور بلومه، مدیرعامل شرکت فولکس‌واگن، اعلام کرده است که این خودروساز آلمانی که با مشکلات مالی شدیدی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، آماده است تا تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی را در دستور کار قرار دهد.
این اظهارات در پاسخ به اعلام اخیر اتحادیه اروپا مبنی بر برنامه‌ای برای هزینه‌کرد تا 870 میلیارد دلار در بخش دفاعی این اتحادیه مطرح شده است.
این غول خودروسازی سال گذشته با کاهش فروش و سود مواجه شد و برای اولین بار مجبور به اعلام تعطیلی کارخانه‌ها و اخراج گسترده کارکنان در آلمان شد.
آلمان در سال 2023 بدترین عملکرد اقتصادی را در میان اقتصادهای بزرگ جهانی داشت و با انقباض 0.3 درصدی مواجه شد. پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادی این کشور در سال 2024 نیز حداقل باشد که می‌تواند به رکود منجر شود. بخشی از این بحران اقتصادی ناشی از قطع دسترسی به انرژی ارزان‌قیمت روسیه به دلیل تحریم‌های مرتبط با اوکراین است.
بلومه در مصاحبه با شبکه دولتیNDR آلمان روز سه‌شنبه اعلام کرد که این خودروساز به‌دقت در حال بررسی نیازهای صنعت دفاعی است.
وی گفت که همه گزینه‌ها روی میز است، از جمله تغییر کاربری برخی کارخانه‌ها از تولید محصولات غیرنظامی به نظامی. بلومه ادعا کرد: ما اساساً برای چنین موضوعاتی آمادگی داریم.
این ایده توسط بزرگ‌ترین تولیدکننده تسلیحات آلمان، راین‌متال، حمایت شده است. آرمین پاپرگر، مدیرعامل راین‌متال، روز چهارشنبه اعلام کرد که کارخانه فولکس‌واگن در اوزنابروک می‌تواند برای این تغییر کاربری مناسب باشد.
فولکس‌واگن پیش‌تر در طول جنگ جهانی دوم خودروهای نظامی برای ورماخت، نیروهای مسلح آلمان نازی، از جمله خودروی سبک کوبل واگن و خودروی چهار چرخ آبی خاکی شویم واگن تولید می‌کرد.
یک کارخانه فولکس‌واگن نیز در تولید قطعات بمب پرنده V-1، نوعی موشک کروز اولیه که توسط نازی‌ها با اثرات مخرب استفاده می‌شد، مشارکت داشت.
اتحادیه اروپا پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بارها از اعضای اروپایی ناتو به دلیل عدم پایبندی به تعهدات هزینه‌های دفاعی این اتحادیه انتقاد کرد، تلاش‌های خود برای نظامی‌سازی را تشدید کرد.
در پاسخ، بروکسل یک ابتکار بزرگ نظامی‌سازی را که توسط اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، پیشنهاد شده بود، اعلام کرد.
این طرح که «بازمسلح‌سازی اروپا» نامیده می‌شود، می‌تواند 800 میلیارد یورو (870 میلیارد دلار) را در طول چهار سال آینده به بخش دفاعی تزریق کند. اگرچه این اعلام باعث افزایش قیمت سهام بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تسلیحات اروپا شد، اما قانون‌گذاران هلندی به دلیل نگرانی‌های مالی این طرح را رد کرده‌اند.
مسکو این طرح اتحادیه اروپا را محکوم و اعلام کرده است که این طرح عمدتاً علیه روسیه هدف‌گیری شده و باعث «نگرانی عمیق» شده است. طرح تسلیحاتی اتحادیه اروپا در حالی مطرح می‌شود که روسیه و آمریکا از ماه گذشته مذاکراتی را برای تلاش جهت حل بحران اوکراین آغاز کرده‌اند. با این حال، رهبران اتحادیه اروپا متعهد شده‌اند که به حمایت نظامی خود از اوکراین ادامه خواهند داد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1341809/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جاسوسی که تاریخ را تغییر داد / دیپلمات انگلیسی، هیتلر را بر تخت نشاند / جنگ جهانی دوم چگونه اتفاق افتاد؟

تصویری از جوانی عراقچی

تصویر منتسب در خصوص جوانی علی لاریجانی واقعی است؟

نظر عراقچی درباره عید نوروز

ادعایی درباره علت رفتن طیب‌نیا از دولت

کوچ میوه‌ها یکی پس از دیگری از سبد خرید

کاخ سفید: ترامپ با پوتین صحبت نکرده است

به یاد هنرمندانی که در سال 1403 درگذشتند

شغل‌های عجیب و غریب پوریا شکیبایی/ از کارگری تا راننده پایه یک

خاطره بازی با تیتراژ ماه عسل سال 1394

چهره ها/ «حدیثه تهرانی» به استقبال بهار رفت

چهره ها/ عکسی زیبا از بازیگر زن سریال «آبان»

انتقاد آیت‌الله نوری همدانی: اخیرا به مسئول صداوسیما، وقت دیدار ندادم

سفیر ایران در سازمان ملل: اسلام‌هراسی ابزاری برای توجیه جنایات رژیم اسرائیل است

FATF در انتظار تصویب در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام

راهکارهای خرید بلیط هواپیما ارزان

سو استفاده برخی فروشندگان از طرح کالا برگ

تحلیلی از صدر اخبار این هفته، دستمزد 1404

قیمت‌گذاری دستوری و مافیا؛ ترکیب سمی صنعت خودرو

تحلیل یک اقتصاددان در روزنامه شرق: منتظر دلار 110هزار تومانی باشید!

پوتین شروط خود برای اجابت درخواست ترامپ را اعلام کرد

قسمت سیزدهم «زندگی پس از زندگی»؛ آسمان پر از ستاره

چهره ها/ تغییر ظاهر لیلا اوتادی حسابی پربازدید شد!

نمایش خانگی را به ارشاد بازگردانید!

چهره ها/ مرضیه سریال «آوای باران» با یک تیپ متفاوت ظاهر شد

سوتی در یک سریال خانگی/ دناپلاس ماشین زمان شد!

روحانی: فتحی شقاقی به من گفت اگر می‌خواهید به فلسطین کمک کنید، اول باید خودتان مستحکم باشید

ثابتی: کور خوانده‌اید به سراغ تک‌تک‌تان خواهم آمد

واکنش غرضی به اظهارات جنجالی رفیق‌دوست: احتمالا ایده ترور بختیار را داشته، اما مجوز نگرفته است

فارن پالیسی: آیا این مرد جاسوس روسیه است؟!

رشد چشمگیر سهام چین؛ حمایت از مصرف در برنامه دولت چین خواهد بود

شب قدر مشهد کجا بریم؟ بهترین مکان‌ ها برای احیا و راز و نیاز

کینوفیت با کمپین "صد سال با این پاف‌ها" به استقبال نوروز می‌رود!

قیمت طلا قله 3 هزار دلاری را فتح کرد؛ درخشش بی‌ سابقه فلز زرد

شورای امنیت کشتار علوی‌های سوریه را شدیدا محکوم کرد

«درسا» سریال بزنگاه مهاجرت کرد

چه خوب شد که نذاشت بگه!

آیت‌الله نوری همدانی: همه به رئیس‌جمهور در حل مشکلات کشور کمک کنند

وال‌استریت ژورنال: آمریکا در گفت‌وگوهای شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای ایران به مکانیسم ماشه اشاره‌ نکرد

قیمت گوشت قرمز امروز 24 اسفند 1403 مشخص شد

مسعود نیلی: تعامل با دنیا شرط اول توسعه است

جزئیات موافقت حماس برای آزاد کردن گروه جدیدی از اسرای صهیونیست

ترامپ از نتایج گفتگویش با پوتین گفت؛ احتمال پایان جنگ اوکراین بالاست

چند سکانس از قسمت جدید «تاسیان»/ کی برات گل فرستاده؟!

اتحادیه اروپا: دیپلماسی تنها راه‌حل پایدار برای پرونده هسته‌ای ایران است

تصاویری منتشر نشده از سیداحمد خمینی

آب کیمیا شد!

بازار داغ خانه های لوکس در اطراف تهران؛ رقابت شهرهای حاشیه تهران با پایتخت بالا گرفت

هیئت حماس به قاهره رفت

الناز ملک در نقش یک جاسوس در فیلم «پیش مرگ»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی