اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مهره ترامپ در نوار غزه؛ «بشار المصری» کیست؟ بین الملل

مهره ترامپ در نوار غزه؛ «بشار المصری» کیست؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / رسانه‌های رژیم صهیونیستی از نقش پشت پرده یک میلیاردر آمریکایی-فلسطینی در پیشبرد طرح ترامپ برای آینده غزه پس از پایان جنگ در این باریکه پرده برداشتند.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از نقش پشت پرده یک میلیاردر آمریکایی-فلسطینی در پیشبرد طرح ترامپ برای آینده غزه پس از پایان جنگ در این باریکه پرده برداشتند.
بنابر اعلام پایگاه اینترنتی «جروزالم پست»، «بشار المصری»، میلیاردر دو تابعیتی آمریکایی-فلسطینی قرار است نقشی مهم را در چارچوب پیشبرد طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای بازسازی غزه عهده‌دار شود.
این نشریه صهیونیستی به نقل از منابع عالی رتبه دیپلماتیک آمریکایی افزود: بشار المصری، در زمره مشاوران مهم و کلیدی «آدام بوهلر»، نماینده ترامپ در مذاکرات تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی محسوب می‌شود و در عمده سفرهای منطقه ای به خاورمیانه، وی را همراهی می کند و نقشی پشت پرده در پروژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای پایان جنگ و آغاز بازسازی غزه ایفا می‌کند.

اخبار محرمانه


این منابع دیپلماتیک افزودند بوهلر در کلیه سفرهای خود به دوحه، ‌قاهره و سایر پایتخت‌های منطقه از هواپیمای المصری استفاده می‌کند تا بدین شکل در مذاکرات مربوط به تبادل اسرا و یا دیگر پرونده‌های حساس مشارکت داشته باشد.
گفته می‌شود بشار المصری خود نیز در برخی از سفرها فرستاده ویژه آمریکا در مذاکرات توافق آتش‌بس و تبادل اسرا را همراهی می‌کند و در عین حال بسیار تلاش می‌کند تا از دریچه لنز دوربین‌های رسانه‌ها دور بماند.
منابع دیپلماتیک جروزالم پست می‌افزایند: المصری یک تاجر عادی نیست بلکه چهره پشت پرده در پروژه مهم «الروابی» به عنوان نخستین پروژه شهر میلیارد دلاری فلسطینی در کرانه باختری به شمار می‌رود. وی همچنین سرمایه گذاری‌های گسترده‌ای در کشورهای مختلف خاورمیانه و حتی فلسطین اشغالی دارد.

اخبار محرمانه


بشار المصری کیست؟
بشار المصری 65 ساله که از تابعیت دوگانه آمریکایی – فلسطینی برخوردار است در شهر نابلس، واقع در کرانه باختری متولد شده است و به دلیل توانایی‌های مالی و تجاری‌اش از ارتباط نزدیکی نزد مقامات ارشد دولت آمریکا برخوردار است و در عین حال نفوذ زیادی نیز در میان تجار و سرمایه‌داران فلسطینی دارد.
وی دارای مدرک مهندسی شیمی از دانشگاه پلی تکنیک ویرجینیا در آمریکا است و پیش از این مسئولیت بسیاری از مجموعه‌های بزرگ مالی جهان را در اختیار داشته است.

اخبار محرمانه


بشار المصری اگرچه در دوران جوانی در راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شرکت می‌کرده است اما در تشریح گذشته خود مشارکت در این راهپیمایی‌های اعتراضی را بخشی از روحیه عملگرایانه خود قلمداد می‌کند و تاکید دارد که این اقدام را بدون هرگونه هماهنگی و همکاری با حماس و یا تشکیلات خودگردان فلسطین انجام می‌داده است.
المصری فعالیت‌های تجاری خود را در واشنگتن آغاز و در اواسط دهه 1990 به شهر رام الله بازگشت و در آنجا سکونت کرد. وی پس از اقامت در شهر رام‌الله مسئولیت تاسیس نخستین روزنامه فلسطین به نام «الایام» را عهده دار شد. المصری تا به امروز مدیریت پروژه‌های کلانی را قبول کرده است که از میان آنها می‌توان به پروژه جنجالی شهر «الروابی»، به عنوان اولین شهر نمونه فلسطینی در کرانه باختری یاد کرد.

اخبار محرمانه


شهر الروابی که بر روی تپه‌های کرانه باختری ساخته شده دارای مدرنترین نوع معماری بوده و از زمین ورزشی و تئاتر و سینما بهره مند است و ظرفیت سکونت 4000 فلسطینی را دارد.

اخبار محرمانه


در اولین مرحله از اسکان فلسطینیان در این شهر 650 خانوار فلسطینی در ساختمان های الروابی ساکن شدند. به رغم هزینه‌های گزاف احداث این پروژه چندی میلیارد دلاری، رژیم صهیونیستی از سال 2008 بر سر انتقال آب شرب به این شهر مانع ایجاد کرده بود و عملا استفاده از این پروژه گرانقیمت را متوقف ساخته بود.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1341807/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جاسوسی که تاریخ را تغییر داد / دیپلمات انگلیسی، هیتلر را بر تخت نشاند / جنگ جهانی دوم چگونه اتفاق افتاد؟

تصویری از جوانی عراقچی

تصویر منتسب در خصوص جوانی علی لاریجانی واقعی است؟

نظر عراقچی درباره عید نوروز

ادعایی درباره علت رفتن طیب‌نیا از دولت

کوچ میوه‌ها یکی پس از دیگری از سبد خرید

کاخ سفید: ترامپ با پوتین صحبت نکرده است

به یاد هنرمندانی که در سال 1403 درگذشتند

شغل‌های عجیب و غریب پوریا شکیبایی/ از کارگری تا راننده پایه یک

خاطره بازی با تیتراژ ماه عسل سال 1394

چهره ها/ «حدیثه تهرانی» به استقبال بهار رفت

چهره ها/ عکسی زیبا از بازیگر زن سریال «آبان»

انتقاد آیت‌الله نوری همدانی: اخیرا به مسئول صداوسیما، وقت دیدار ندادم

سفیر ایران در سازمان ملل: اسلام‌هراسی ابزاری برای توجیه جنایات رژیم اسرائیل است

FATF در انتظار تصویب در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام

راهکارهای خرید بلیط هواپیما ارزان

سو استفاده برخی فروشندگان از طرح کالا برگ

تحلیلی از صدر اخبار این هفته، دستمزد 1404

قیمت‌گذاری دستوری و مافیا؛ ترکیب سمی صنعت خودرو

تحلیل یک اقتصاددان در روزنامه شرق: منتظر دلار 110هزار تومانی باشید!

پوتین شروط خود برای اجابت درخواست ترامپ را اعلام کرد

قسمت سیزدهم «زندگی پس از زندگی»؛ آسمان پر از ستاره

چهره ها/ تغییر ظاهر لیلا اوتادی حسابی پربازدید شد!

نمایش خانگی را به ارشاد بازگردانید!

چهره ها/ مرضیه سریال «آوای باران» با یک تیپ متفاوت ظاهر شد

سوتی در یک سریال خانگی/ دناپلاس ماشین زمان شد!

روحانی: فتحی شقاقی به من گفت اگر می‌خواهید به فلسطین کمک کنید، اول باید خودتان مستحکم باشید

ثابتی: کور خوانده‌اید به سراغ تک‌تک‌تان خواهم آمد

واکنش غرضی به اظهارات جنجالی رفیق‌دوست: احتمالا ایده ترور بختیار را داشته، اما مجوز نگرفته است

فارن پالیسی: آیا این مرد جاسوس روسیه است؟!

رشد چشمگیر سهام چین؛ حمایت از مصرف در برنامه دولت چین خواهد بود

شب قدر مشهد کجا بریم؟ بهترین مکان‌ ها برای احیا و راز و نیاز

کینوفیت با کمپین "صد سال با این پاف‌ها" به استقبال نوروز می‌رود!

قیمت طلا قله 3 هزار دلاری را فتح کرد؛ درخشش بی‌ سابقه فلز زرد

شورای امنیت کشتار علوی‌های سوریه را شدیدا محکوم کرد

«درسا» سریال بزنگاه مهاجرت کرد

چه خوب شد که نذاشت بگه!

آیت‌الله نوری همدانی: همه به رئیس‌جمهور در حل مشکلات کشور کمک کنند

وال‌استریت ژورنال: آمریکا در گفت‌وگوهای شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای ایران به مکانیسم ماشه اشاره‌ نکرد

قیمت گوشت قرمز امروز 24 اسفند 1403 مشخص شد

مسعود نیلی: تعامل با دنیا شرط اول توسعه است

جزئیات موافقت حماس برای آزاد کردن گروه جدیدی از اسرای صهیونیست

ترامپ از نتایج گفتگویش با پوتین گفت؛ احتمال پایان جنگ اوکراین بالاست

چند سکانس از قسمت جدید «تاسیان»/ کی برات گل فرستاده؟!

اتحادیه اروپا: دیپلماسی تنها راه‌حل پایدار برای پرونده هسته‌ای ایران است

تصاویری منتشر نشده از سیداحمد خمینی

آب کیمیا شد!

بازار داغ خانه های لوکس در اطراف تهران؛ رقابت شهرهای حاشیه تهران با پایتخت بالا گرفت

هیئت حماس به قاهره رفت

الناز ملک در نقش یک جاسوس در فیلم «پیش مرگ»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی