اخبار محرمانه

آخرين مطالب

«میکی 17»؛ انتقام فیلم‌ساز کره‌ای از ترامپ فرهنگی اجتماعی

«میکی 17»؛ انتقام فیلم‌ساز کره‌ای از ترامپ
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / وقتی مارک رافلو نقش سیاستمداری دیکتاتور را در «میکی 17» بازی می‌کند، تماشاگران رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ را به یاد می‌آورند و بونگ جون-هو، کارگردان این اثر، می‌گوید این فقط یک تصادف نیست.
 رافلو، از سرسخت‌ترین منتقدان ترامپ، در فیلم «میکی 17» نقش «کنت مارشال» را بازی می‌کند—فرمانده‌ای خودشیفته در یک مأموریت فضایی که برای بسیاری از مخاطبان یادآور رئیس‌جمهور آمریکاست. «مارشالِ» لوده، نه‌تنها در لحن و رفتار، بلکه در طرز بیان نیز شباهت چشمگیری به ترامپ دارد.او که در تلاش برای استعمار سیاره‌ای دورافتاده است، در سفینه خود، برنامه‌ای اجرا می‌کند که به برنامه تلویزیونی «کارآموز» که ترامپ در آن حضور داشت شباهت دارد؛ البته بدون جمله معروف «تو اخراجی!»جمله «تو اخراجی!» معروف‌ترین دیالوگ ترامپ در برنامه تلویزیونی «کارآموز» بود که از سال 2004 پخش شد. در این برنامه که یک مسابقه تجاری بود، شرکت‌کنندگان برای به‌دست‌آوردن شغل در یکی از شرکت‌های ترامپ با هم رقابت می‌کردند. هر هفته، یکی از شرکت‌کنندگان که عملکرد ضعیف‌تری داشت، توسط ترامپ اخراج می‌شد و او با لحنی قاطع این جمله را می‌گفت: «تو اخراجی!»هرچند رافلو، بازیگر فیلم‌های «زودیاک» و فرانچایز «انتقام جویان» که بارها و بارها به سیاست‌های رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داده و از وی انتقاد کرده، هنوز واکنشی مستقیم به این مقایسه نشان نداده است؛ اما به نظر می‌رسد مخاطبان این اثر پیامی که از پس این نقش به گوش می‌رسد را واضح دریافت کرده‌اند.

اخبار محرمانه


بازار
بازیگر «آب‌های تیره» و «جزیره شاتر» در دور قبلی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مواضع نژادپرستانه ترامپ را محکوم کرد و در توئیتی نوشت: می‌خواهم در کشوری زندگی کنم که رئیس‌جمهورم از اینکه نژادپرست‌ها را اراذل و اوباش و تروریست بنامد و هرکاری که از دستش بر می‌آید، برای توقف آن‌ها انجام دهد، نترسد.بونگ، کارگردان «میکی ١٧» که برای ساخت فیلم‌هایی چون «انگل» و «میزبان» شناخته می‌شود، در مصاحبه با اینترتینمنت ویکلی عنوان کرده است که شباهت بین ترامپ و «کنت مارشال» تصادفی نیست، زیرا این شخصیت ترکیبی از سیاستمداران و دیکتاتورهای مختلف در طول تاریخ است. او می‌گوید: وقتی فیلم در جشنواره برلین به نمایش درآمد و با مردم کشورهای مختلف صحبت کردیم، انگار هر کسی استرس‌زاترین رهبر سیاسی کشور خودش را در شخصیت «مارشال» می‌دید.بونگ از رفتار دیکتاتورمآبانه و نژادپرستی رئیس‌جمهور آمریکا خاطره دارد. ترامپ در سال ٢٠٢٠، پس از آنکه فیلم «انگل» برنده جایزه بهترین فیلم اسکار شد، به‌شدت از این انتخاب انتقاد کرد. او در یک گردهمایی انتخاباتی با لحنی تحقیرآمیز در باره برنده‌شدن این فیلم صحبت کرد.«چقدر بد بود که فیلم کره‌ای برنده شد! ما به‌اندازه کافی مشکل تجاری با کره جنوبی داریم، حالا به آن‌ها جایزه بهترین فیلم سال را دادیم؟! اصلاً چرا یک فیلم خارجی باید برنده اسکار بهترین فیلم بشود؟!»ترامپ همچنین با طعنه گفت که دلش برای فیلم‌های کلاسیک تنگ شده و افزود: بیایید دوباره «بر باد رفته» را پخش کنیم. می‌شود خواهش کنم آن فیلم را برگردانید؟ او انتخاب یک فیلم خارجی به‌عنوان برنده اسکار را مورد تمسخر قرار داد و گفت: قبلاً چنین اتفاقی رخ نداده بود.
اشاره او به «بر باد رفته»—فیلمی که در سال 1940 برنده اسکار بهترین فیلم شد و داستان آن به برده‌داری و دوران جنگ داخلی آمریکا مربوط است—موجب شد کاربران فضای مجازی او را به نژادپرستی و ناآگاهی از قوانین اسکار متهم کنند.این در حالی بود که «انگل» به‌عنوان اولین فیلم غیرانگلیسی‌زبان تاریخ علاوه بر جایزه بهترین فیلم، جوایزی برای بهترین کارگردانی، بهترین فیلم‌نامه اورجینال و بهترین فیلم بین‌المللی نیز دریافت کرده بود.پس از اظهارات ترامپ، کمپانی پخش‌کننده فیلم، نئون، در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) پاسخ کنایه‌آمیزی داد و نوشت: قابل‌درک است. او سواد خواندن [زیرنویس] را ندارد.
بونگ حالا می‌گوید «کینه‌توز» نیست و ادعا می‌کند از ترامپ «دلخوری» ندارد، اما با به تصویرکشیدن خصلت برخی سیاستمداران که فارغ از میزان قدرتشان، بیشتر شبیه شخصیت‌های اغراق‌شده در یک کمدی سیاه هستند، تلویحاً به نقد چنین رفتاری پرداخته است.فیلم جدید بونگ، «میکی 17» که علاوه بر رافلو، رابرت پتینسون و تونی کولت نیز در آن ایفای نقش کرده‌اند، پس از تاخیرهای فراوان، نهایتاً در هفتاد و پنجمین فستیوال برلین در فوریه 2025 نمایش داده شد. این اثر توسط برادران وارنر در 28 فوریه 2025 در کره جنوبی اکران شد و از 7 مارس نیز در آمریکا به روی پرده سینماها رفته است.از پاییز 2023، «میکی 17» چندین بار در اکران‌های آزمایشی به نمایش درآمده که واکنش‌های متفاوتی را به همراه داشته است. حتی در مواردی این واکنش‌ها باعث اعمال تغییراتی در این اثر شده است.«میکی 17» که اولین اثر بونگ پس از موفقیت خیره‌کننده «انگل» در سال 2019 است، با بودجه‌ای بالغ بر 150 میلیون دلار ساخته شده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1341488/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خودروسازان، پسته‌ فروش شدند؛ صادرات 25 میلیون دلار پسته

تولید 20 میلیون قطعه لوازم خانگی در سال 1403

لندن: شرط گذاشتن پوتین برای آتش‌بس در اوکراین اشتباه خواهد بود

موافقت حماس با آزادی یک نظامی صهیونیست و تحویل چهار جسد

حدیث میرامینی و الهام شعبانی مهمان «1001» می‌شوند

حضور جناب خان در مرکز مشاوره!

خط قرمز عجیب یک پدر

هدیه گران‌بها اما زجرآور برای جواد رضویان

دل‌خوشی‌های کوچک، قبل از مرگ

برنامه محفل در اندونزی اجرا می‌شود

سخنگوی کرملین: همه تحریم‌ها به بهانه موضوع هسته‌ای ایران غیرقانونی است

روحانی: برخی در سطوح عالی نظامی می‌گفتند خرید اس 300 خیانت به کشور است!

وزیر نفت: آمریکا با این فشارها و تحریم‌ها هم به اهداف خود نخواهد رسید

انقلابی که ترامپ در طول پنجاه روز به پا کرد

زنگ خطر برای اقتصاد ایران به صدا درآمد

کاهش عجیب واحدهای صنفی مصالح‌ فروشی از سال 90

اسرائیل ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد الاقصی را محدود کرد

موضع حمایت‌گرانه پکن نسبت به هر ابتکاری برای صلح در اوکراین

کامیون با بارش غیب شده!

برشی از قسمت پنجم سریال تاسیان که امروز منتشر شد

سریال «وحشی» از 25 فروردین 1404

اونی که تو باغ نیست، صاحب باغه

داستان قربانی‌ها، پلیسی می‌شود

استقبال ایران از امضای معاهده مرزی بین تاجیکستان و قرقیزستان

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

ریزش 15 درصدی یک شاخص مهم در بورس

پاناما به طرح ترامپ واکنش نشان داد

تظاهرات در برج ترامپ برای آزادی فعال فلسطینی

اولین ویدئو از پشت صحنه ویژه برنامه سال تحویل شبکه 3

مهران غفوریان سکانس محبوبش را بازسازی کرد

رسولی: در آستانه روبرو شدن با تصمیمات دشواری هستیم

ابوترابی‌فرد: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند

کمبودی برای تامین کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و ایام عید وجود ندارد

500 هزار تومان هدیه اپلیکیشن آبانک با افتتاح حساب و دعوت از دوستان

موافقت ترامپ با خواسته روسیه و برکنار کردن نماینده ویژه خود

نوید محمدزاده و هوتن شکیبا 12 سال پیش!

بازی جالب با سیاوش طهمورث برنامه 1001

شوخی مشهدی با حاج مرتضیِ «سریال بدل »

وزیر خارجه چین: پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد

اسکناس جدید 200 هزار تومانی منتشر شد

سفر غیرمنتظره هیات ترکیه به دمشق برای بررسی توافق جولانی با کُردها

توافق اعضای شورای امنیت برای محکومیت کشتار علویان سوریه

گل‌پسند‌ خانم عاشق جواد رضویان شده

خاطره تلخ کامبیز دیرباز از نقدهای آزاردهنده

اظهارات کارگردان «پیشمرگ» درباره سیمرغ مردمی و اکران نوروزی

وزیر خارجه چین: خواستار لغو تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی علیه ایران هستیم

افشاگری جدید در مورد پرونده وزیر رییسی

آغاز جریمه بی حجاب ها از آخر اسفند

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی