اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پایان 300 میلیون دلاری جورج کلونی و همسرش ؟ فرهنگی اجتماعی

پایان 300 میلیون دلاری جورج کلونی و همسرش ؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - هفت صبح / گفته می‌شود ‌امل از سبک زندگی پرزرق‌ و برق و توجه مداوم رسانه‌ها به همسرش خسته شده است. 
جورج کلونی و امل علم‌الدین از همان ابتدای ازدواج‌شان در سال 2014، توجه رسانه‌ها و افکار عمومی را به خود جلب کردند. یک ستاره هالیوودی خوش‌چهره و محبوب، در کنار یک وکیل حقوق بشر با اصالت لبنانی، ترکیبی بود که هم داستانی عاشقانه را شکل می‌داد و هم به آن رنگ و بوی سیاست و جنجال می‌بخشید.
رابطه این دو از همان ابتدا درگیر حواشی زیادی شد، از گزارش‌هایی درباره اختلاف‌های فرهنگی و سبک زندگی گرفته تا شایعات مداوم درباره بحران‌های زناشویی‌ اما حالا، خبرها از جدی‌تر شدن تنش‌ها حکایت دارد؛ اختلافات حرفه‌ای، زندگی جداگانه در دو قاره و شایعاتی که حکایت از یک طلاق پرهزینه 300 میلیون دلاری دارد. 
این روزها جورج کلونی در نیویورک است و برای اجرای نمایش جدیدش در برادوی آماده می‌شود، در حالی که امل همچنان به تدریس حقوق در دانشگاه آکسفورد مشغول است و وقت خود را در بریتانیا می‌گذراند. دوری آنها از یکدیگر بیش از هر زمان دیگری به چشم می‌آید و برخی منابع نزدیک به این زوج ادعا کرده‌اند که اختلافات بین آنها شدت گرفته است.
بازار
گفته می‌شود ‌ امل از سبک زندگی پرزرق‌وبرق و توجه مداوم رسانه‌ها به همسرش خسته شده و ترجیح می‌دهد زندگی حرفه‌ای خود را در آرامش و به دور از جنجال ادامه دهد. از سوی دیگر، کلونی که همیشه به عنوان یکی از خوش‌مشرب‌ترین چهره‌های هالیوود شناخته می‌شد، حالا بیش از همیشه به کار خود در سینما و تئاتر متمرکز شده و شاید دیگر مانند گذشته برای حفظ رابطه‌شان تلاش نمی‌کند.
این زوج در سال 2017 صاحب فرزندان دوقلویی به نام‌های الا و الکساندر شدند. در ابتدا، جورج کلونی که همیشه به عنوان یکی از سرسخت‌ترین مخالفان ازدواج و پدر شدن شناخته می‌شد، نقش یک پدر فداکار را به عهده گرفت و بارها در مصاحبه‌هایش از عشق به فرزندانش گفت اما حالا، با حجم کاری فشرده و سفرهای پی‌درپی، شایعاتی درباره کم‌رنگ شدن نقش او در زندگی فرزندانش مطرح شده است. گزارش‌هایی وجود دارد که امل به تنهایی عمده وظایف مربوط به فرزندان را به دوش می‌کشد و همین مسئله باعث افزایش تنش میان آنها شده است.
برخی منابع ادعا کرده‌اند که امل در روزهای اخیر با دوستانش درد دل کرده که جورج دیگر مانند گذشته درگیر زندگی خانوادگی نیست و بیشتر به پروژه‌های کاری و زندگی اجتماعی‌اش اهمیت می‌دهد. یکی از نکات جالب‌توجه در این ماجرا، مسائل مالی مرتبط با طلاق احتمالی آنهاست. براساس گزارش‌های منتشرشده، دارایی‌های مشترک این زوج به بیش از 500 میلیون دلار می‌رسد و در صورت جدایی، جورج کلونی ممکن است مجبور به پرداخت مبلغی در حدود 300 میلیون دلار شود.
البته این اولین بار نیست که شایعات طلاق آن‌ها مطرح می‌شود؛ در سال‌های گذشته نیز بارها رسانه‌ها از اختلاف‌های جدی میانشان خبر داده‌اند اما هر بار این دو با ظاهر شدن در مراسم‌های عمومی و سفرهای مشترک، این اخبار را بی‌اساس جلوه داده‌اند. اما این بار شرایط متفاوت است. دوری فیزیکی، اختلاف‌های حرفه‌ای و گزارش‌های منابع نزدیک به آن‌ها، همگی نشانه‌هایی از جدی‌تر شدن بحران را نشان می‌دهد.
رسانه‌ها همیشه رابطه این دو را با دقت زیر نظر داشته‌اند. برخی بر این باورند که امل از همان ابتدا با آگاهی از جایگاه اجتماعی و رسانه‌ای کلونی، این رابطه را آغاز کرده بود و از این فرصت برای تقویت جایگاه حرفه‌ای و بین‌المللی خود بهره برد. حضور در رویدادهای هالیوودی در کنار جورج، ارتباط با چهره‌های تأثیرگذار و توجه گسترده رسانه‌ها، باعث شد که امل به یکی از شناخته‌شده‌ترین وکلای حقوق بشر در جهان تبدیل شود. اما حالا که جایگاهش تثبیت شده، شاید دیگر نیازی به این ازدواج نداشته باشد.
در مقابل، کلونی هم همیشه یکی از جذاب‌ترین و سرشناس‌ترین بازیگران هالیوود بوده و روابطش با زنان مشهور هالیوودی، پیش از ازدواج با امل، بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی او به شمار می‌رفت. حالا که سال‌ها از ازدواج آن‌ها گذشته، برخی معتقدند که او از سبک زندگی آرام و خانوادگی خسته شده و شاید به همان روزهای مجردی و پرهیاهوی خود فکر می‌کند.
حتی در محافل خصوصی هالیوود نیز شایعاتی درباره این شنیده شده که کلونی از محدودیت‌هایی که زندگی زناشویی برای او ایجاد کرده، چندان راضی نیست. با این حال، هنوز هیچ‌یک از این دو به‌طور رسمی درباره این اخبار اظهار نظر نکرده‌اند. اگرچه شواهد حاکی از دوری و اختلاف است، اما باید دید آیا این زوج بار دیگر می‌توانند بر شایعات غلبه کنند یا این بار دیگر به پایان راه رسیده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1341474/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لندن: شرط گذاشتن پوتین برای آتش‌بس در اوکراین اشتباه خواهد بود

موافقت حماس با آزادی یک نظامی صهیونیست و تحویل چهار جسد

حدیث میرامینی و الهام شعبانی مهمان «1001» می‌شوند

حضور جناب خان در مرکز مشاوره!

خط قرمز عجیب یک پدر

هدیه گران‌بها اما زجرآور برای جواد رضویان

دل‌خوشی‌های کوچک، قبل از مرگ

برنامه محفل در اندونزی اجرا می‌شود

سخنگوی کرملین: همه تحریم‌ها به بهانه موضوع هسته‌ای ایران غیرقانونی است

روحانی: برخی در سطوح عالی نظامی می‌گفتند خرید اس 300 خیانت به کشور است!

وزیر نفت: آمریکا با این فشارها و تحریم‌ها هم به اهداف خود نخواهد رسید

انقلابی که ترامپ در طول پنجاه روز به پا کرد

زنگ خطر برای اقتصاد ایران به صدا درآمد

کاهش عجیب واحدهای صنفی مصالح‌ فروشی از سال 90

اسرائیل ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد الاقصی را محدود کرد

موضع حمایت‌گرانه پکن نسبت به هر ابتکاری برای صلح در اوکراین

کامیون با بارش غیب شده!

برشی از قسمت پنجم سریال تاسیان که امروز منتشر شد

سریال «وحشی» از 25 فروردین 1404

اونی که تو باغ نیست، صاحب باغه

داستان قربانی‌ها، پلیسی می‌شود

استقبال ایران از امضای معاهده مرزی بین تاجیکستان و قرقیزستان

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

ریزش 15 درصدی یک شاخص مهم در بورس

پاناما به طرح ترامپ واکنش نشان داد

تظاهرات در برج ترامپ برای آزادی فعال فلسطینی

اولین ویدئو از پشت صحنه ویژه برنامه سال تحویل شبکه 3

مهران غفوریان سکانس محبوبش را بازسازی کرد

رسولی: در آستانه روبرو شدن با تصمیمات دشواری هستیم

ابوترابی‌فرد: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند

کمبودی برای تامین کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و ایام عید وجود ندارد

500 هزار تومان هدیه اپلیکیشن آبانک با افتتاح حساب و دعوت از دوستان

موافقت ترامپ با خواسته روسیه و برکنار کردن نماینده ویژه خود

نوید محمدزاده و هوتن شکیبا 12 سال پیش!

بازی جالب با سیاوش طهمورث برنامه 1001

شوخی مشهدی با حاج مرتضیِ «سریال بدل »

وزیر خارجه چین: پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد

اسکناس جدید 200 هزار تومانی منتشر شد

سفر غیرمنتظره هیات ترکیه به دمشق برای بررسی توافق جولانی با کُردها

توافق اعضای شورای امنیت برای محکومیت کشتار علویان سوریه

گل‌پسند‌ خانم عاشق جواد رضویان شده

خاطره تلخ کامبیز دیرباز از نقدهای آزاردهنده

اظهارات کارگردان «پیشمرگ» درباره سیمرغ مردمی و اکران نوروزی

وزیر خارجه چین: خواستار لغو تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی علیه ایران هستیم

افشاگری جدید در مورد پرونده وزیر رییسی

آغاز جریمه بی حجاب ها از آخر اسفند

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

تحویل بیش از 46 هزار مگاوات برق به شبکه از مجتمع گاز پارس جنوبی

اروپا: واشنگتن درباره روند مذاکرات اوکراین به ما اطلاع داد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی