اخبار محرمانه

آخرين مطالب

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، در راستای اجرای برنامه های 22 اسفندماه سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و هفته بزرگداشت شهدا، جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل روز چهارشنبه 22 اسفندماه با حضور استاندار اردبیل، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری اردبیل و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی در استانداری اردبیل برگزار شد. 
مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل در این جلسه ضمن تبریک 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام بمباران اردبیل در سال 1366، خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را وظیفه کلیه مسئولان نظام اسلامی دانست و گفت: لازم است مسئولان استان ضمن خدمت رسانی به جامعه معظم ایثارگری، نسبت به فرهنگ سازی در خصوص نوع خدمات و تبیین ضرورت ارائه خدمت به این قشر شریف با تأکید بر جایگاه والای جامعه ایثارگری توجه ویژه داشته باشند تا فضاسازی دشمنان باعث ایجاد حس تبعیض در جامعه نشود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: با توجه به جایگاه رفیع خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، تأمین اعتبار پروژه های بنیاد شهید در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم ضمن رایزنی با مسئولان عالی کشور، در این زمینه قدم های مفیدی برداریم. 
داور نوری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل نیز ضمن تبریک روز بزرگداشت شهدا و ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، گفت: جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بالغ بر 75000 نفر است که 140 کارمند و خادم در استان مشغول خدمت رسانی به این عزیزان هستند و کسب رضایت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را مهمترین هدف خود می دانند. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در ادامه به برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در هفته بزرگداشت شهدا اشاره کرد و تصریح کرد: قطعا تمامی لحظات ما متعلق به شهداست و 22 اسفند و روز بزرگداشت شهدا، به منزله تلنگری است تا ما به موضوع فرهنگ ایثار و شهادت توجه ویژه داشته و شهدا را بعنوان الگوی رفتاری خود قرار دهیم. 
در ادامه، مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی به بیان نظرات خود در زمینه راهکارهای ترویج و توسعه فرهنگ فاخر ایثار و شهادت پرداختند و پس از مشورت و همفکری، مواردی جهت اجرا به تصویب رسید. 
تقدیم حکم استاندار اردبیل بعنوان رئیس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان توسط مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، قرائت وصیت نامه شهدا توسط حجت الاسلام والمسلمین سید احمد سعادتی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، تجلیل از جواد صبور مشاور سابق استاندار در امور ایثارگران، تجلیل از قادر تکریم مشاور فعلی استاندار اردبیل در امور ایثارگران و پخش کلیپ با محوریت ایثار و شهادت از دیگر برنامه های برگزار شده در این جلسه بود.
انتهای پیام./

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1341347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استراتژی های خرید اقتصادی در پایان سال؛ نوروز بدون ولخرجی

هند دست داشتن در حمله به قطار در پاکستان را رد کرد

کاتس: تا زمانی نامعلوم در 5 نقطه در جنوب لبنان هستیم

انتقاد از سفر هیئت دروزی سوری به فلسطین اشغالی

بخاطر 15 میلیون می خواست به همه دروغ بگه!

یکی از مدیران قدیمی سینما درگذشت

رونمایی از تیزر سریال «وحشی» با بازی جواد عزتی و نگار جواهریان

فریدون مجلسی: می‌خواستید مذاکرات کنسرسیوم مانند برجام 17 سال طول بکشد

سفر به تاریخ؛ بازدید «محمدرضا پهلوی و ثریا» از یک دبستان؛ دهه 30

واکاوی کشتار علویان در بستر منطقه‌ای

کاهش ساعات کاری بخش خصوصی؛ فشار مضاعف به تولید

انتشار سری جدید ایران‌چک 200 هزار تومانی

حماس: با آزادی سرباز آمریکایی و تحویل اجساد 4 اسیر 2 تابعیتی موافقت کردیم

نگرانی تل آویو از سرنوشت مشابه نتانیاهو و زلنسکی بدست ترامپ

اتحادیه اروپا تحریم‌های ضد روسی را تمدید کرد

نئوم؛ قطب جدید سینمای جهان

دعا برای یک دزدی موفق!

فضای مجازی اینطوریه!

دوال پا بر دوش لیسِ عطار

انتقاد روحانی از بحث‌های بیهوده درباره تعطیلی آخر هفته؛ پنجشنبه جزو دین است ولی شنبه نه!

دستاورد جدید وزارت دفاع؛ شکستن تحریم‌ها با تولید ترمزهای هوایی

خودروسازان، پسته‌ فروش شدند؛ صادرات 25 میلیون دلار پسته

تولید 20 میلیون قطعه لوازم خانگی در سال 1403

لندن: شرط گذاشتن پوتین برای آتش‌بس در اوکراین اشتباه خواهد بود

موافقت حماس با آزادی یک نظامی صهیونیست و تحویل چهار جسد

حدیث میرامینی و الهام شعبانی مهمان «1001» می‌شوند

حضور جناب خان در مرکز مشاوره!

خط قرمز عجیب یک پدر

هدیه گران‌بها اما زجرآور برای جواد رضویان

دل‌خوشی‌های کوچک، قبل از مرگ

برنامه محفل در اندونزی اجرا می‌شود

سخنگوی کرملین: همه تحریم‌ها به بهانه موضوع هسته‌ای ایران غیرقانونی است

روحانی: برخی در سطوح عالی نظامی می‌گفتند خرید اس 300 خیانت به کشور است!

وزیر نفت: آمریکا با این فشارها و تحریم‌ها هم به اهداف خود نخواهد رسید

انقلابی که ترامپ در طول پنجاه روز به پا کرد

زنگ خطر برای اقتصاد ایران به صدا درآمد

کاهش عجیب واحدهای صنفی مصالح‌ فروشی از سال 90

اسرائیل ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد الاقصی را محدود کرد

موضع حمایت‌گرانه پکن نسبت به هر ابتکاری برای صلح در اوکراین

کامیون با بارش غیب شده!

برشی از قسمت پنجم سریال تاسیان که امروز منتشر شد

سریال «وحشی» از 25 فروردین 1404

اونی که تو باغ نیست، صاحب باغه

داستان قربانی‌ها، پلیسی می‌شود

استقبال ایران از امضای معاهده مرزی بین تاجیکستان و قرقیزستان

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

ریزش 15 درصدی یک شاخص مهم در بورس

پاناما به طرح ترامپ واکنش نشان داد

تظاهرات در برج ترامپ برای آزادی فعال فلسطینی

اولین ویدئو از پشت صحنه ویژه برنامه سال تحویل شبکه 3

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی