اخبار محرمانه

آخرين مطالب

حکیمی‌پور: جریان قدرت پنهان می‌خواست لطیفی در دولت سیزدهم بماند اما ظریف به هر طریقی حذف شود سیاسی

حکیمی‌پور: جریان قدرت پنهان می‌خواست لطیفی در دولت سیزدهم بماند اما ظریف به هر طریقی حذف شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایلنا / یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: روی کاغذ ما تفکیک قوا داریم اما آن‌هایی که قدرت اصلی را اعمال می‌کنند و جریان حاکم یا همان قدرت در سایه و پنهان هستند اراده‌شان را پیش می‌برند. در آنجا اراده‌شان بر این بود که آقای لطیفی بماند اما در این جا اراده‌شان این است که آقای ظریف به هر طریقی حذف شود و این را تا آخر ادامه دادند. این موضوعات در کشور ما سابقه دارد و بار اول هم نیست که اتفاق می‌افتد. البته اتفاق خوبی نیست چراکه ما شاهدیم که توان و نیروهای محدود کشور بر سر یک موضوعاتی مستهلک می‌شود که اصلا ارتباطی با مسائل روزمره مردم ندارد و فقط به دلیل کشمش‌های بیهوده جریان‌های قدرت است و به نفع کشور و مردم نیست.
احمد حکیمی‌پور فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با ایلنا، در مورد ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه رییس‌جمهور اعلام کرده دیگر وزیر اقتصاد معرفی نخواهند کرد در حال حاضر برخی جلیلی را برای وزارت اقتصاد به رییس‌جمهور پیشنهاد می‌دهند، نظر شما درباره مطرح شدن چنین موضوعاتی چیست، گفت: آقایان پایداری قدرت را در دست داشتند و ما دیدیم که چه عملکردی داشته‌اند. الان هم واقعا رییس‌جمهور با به اصطلاح مشی وفاق آمد که همه نیروها در کنار هم کار کنند ولی عملا دیدیم که این روش ایشان را برنتابیدند و وفاق یکطرفه شد و چنین چیزی را به صورت تعارف می‌شود مطرح کرد که به طور مثال آقای رییس‌جمهور بگوید حالا که شما مدعی هستید بیایید کشور را اداره کنید، اما از آن طرف رای مردم چه می‌شود.
در شورای چهارم به قالیباف گفتیم آرای مردم به اصلاح‌طلبان را در مدیریت شهری لحاظ کن اما قبول نکرد
وی ادامه داد: مردم به این تفاوت‌ها رای داده‌اند و دوست دارند که رییس‌جمهور منتخب باتوجه به این بدنه رایی که پشتیبان او شده‌اند و آمده‌اند در مقابل رقیبان به ایشان رای داده‌اند، این تفاوت را در مدیریت کشور ببیند. در دوره چهارم در شورای شهر خیلی نزدیک به اکثریت شورا بودیم مثلا ما 12 نفر بودیم، آنها حدود 15 نفر بودند یک الی دو نفر هم میانه بودند. در آن زمان شهردار وقت آقای قالیباف بود و ما از ایشان خواستیم که با توجه به اینکه نصف شورای شهر اصلاح‌طلبان بودند در مدیریت شهر این بخش از آرای مردم را هم لحاظ کنند اما متاسفانه اصلا این کار را نکردند. متاسفانه حتی یک نفر از افرادی که ما پیشنهاد دادیم را نگذاشتند و افرادی را هم که ما پیشنهاد دادیم اتفاقا وضع‌شان بدتر شد و در لیست سیاه رفتند.
بازار
اگر می‌خواهیم دولت از جریان اکثریت مجلس تشکیل شود باید سیستم نخست وزیری را احیا کنیم
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: الان آقای پزشکیان با روحیه‌ای که دارند و احساس خوب و حسن نیتی که دارند، به جریانی که در انتخابات شکست خورده‌اند فضا داده‌اند و برخی از آن‌ها را در دولت نگه داشتند و میدان دادند. اما نمی‌شود که همه اعضای دولت از طرف مقابل باشند پس رای مردم چه می‌شود؟ در این شرایط انتخابات بی‌معنی است؛ چراکه مردم آقای جلیلی را دیدند که به آقای پزشکیان رای دادند. البته اگر قانون اساسی را اصلاح کنند که دولت محصول اکثریت مجلس باشد، می‌شود چنین کاری کرد که البته این در دنیا هم مرسوم است و دولت از جریانی تشکیل می‌شود که اکثریت مجلس را دارد. در چنین شرایطی باید سیستم نخست وزیری احیا شود و ریاست جمهوری تشریفاتی می‌شود و اصل کار با نخست وزیر است. در دنیا هم چنین رویه‌ای وجود دارد.
پزشکیان به مردم بگوید شما به من رای دادید اما مجلس 4 درصدی اجازه نمی‌دهد کار کنم
حکیمی‌پور تصریح کرد: الان گرفتاری نظام سیاسی ما این است به ندرت اکثریت مجلس با دولت هماهنگ است. موارد زیادی داریم که مجلس در دست جناح یا دولت در جناح دیگری است که عملا این کار استهلاک نیرو است و باید فکر دیگری برای آن کرد. نمی‌شود که آقای پزشکیان رقیبش را به عنوان وزیر اقتصاد معرفی کند، این به نوعی تمسخر انتخابات است و این را اصلا در حد تعارف هم درست نمی‌دانم و این توهین به رای مردم است. آقای پزشکیان مشی وفاق را در پیش گرفته است اگر مجلس با آن همراهی نمی‌کند، به مردم بگوید که شما به من رای دادید که من کار کنم اما مجلس 4 درصدی به من اجازه نمی‌دهد کار کنم. آقای پزشکیان با همان صداقتی که از مردم رای گرفته باید به آن عهدی که دارد، وفادار باشد و با مردم راحت صحبت کند و اگر مجلس نمی‌گذارد که کار کند، ولو اینکه آقای پزشکیان خیلی کوتاه آمده و با به اصطلاح برنامه یا شعار فائق آمده بر رقیبانش در مدیریت کشور میدان داده است، لذا بهتر است که با رای‌دهندگان خودشان خیلی مسائل را مطرح کنند و به آن عهدی که دادند وفادار بمانند.
چرخ سیاست در ایران فعلا خوب نمی‌چرخد
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره استعفای ظریف گفت: این مساله نشان داد که در واقع ساختار به اصطلاح قدرت پنهان در ایران خیلی قوی است و کار خود را پیش می‌برد. می‌خواهم بگویم که این دولت در سایه یا دولت در دولت یا هر اسم دیگری که روی آن بگذاریم الان هست و اعمال اراده می‌کند. درباره آقای ظریف ما دیدیم موضوع تقریبا حل شده بود و حضور ایشان در دولت نقطه قوتی برای کشور بود و برای پیشبرد سیاست داخلی و خارجی موثر بود. اما می‌بینیم که با او اینطور برخورد می‌شود و فشارهایی که ما امروز شاهدیم و طومارهایی که در مجلس راه افتاده است این‌ها بالاخره نشان‌دهنده این است که چرخ سیاست در ایران فعلا خوب نمی‌چرخد. این نیروها همدیگر را خنثی می‌کنند و در واقع به نوعی به جای این که قوا همدیگر را تقویت کنند، بیشتر نیروی همدیگر را مستهلک می‌کنند و در این میان در حق رئیس‌جمهور که منتخب مردم است، احجاف می‌شود.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره برخورد دوگانه نسبت به این دولت و دولت قبل درخصوص افرادی مانند لطیفی رییس سازمان امور استخدامی و ظریف گفت: این سوالات در افکار عمومی وجود دارد یعنی به نوعی ارزش ساختار و چارچوب‌ها به این است که کار مردم راه بیفتد و الا اینکه ما بخواهیم به این شکل چارچوب‌ها تکیه کنیم که نتیجه‌اش این شود که کشور ضرر کند اینجا باید فکر دیگری کرد. این بحث‌ها در دوره امام هم اتفاق افتاد و ایجاد مجمع تشخیص مصلحت نظام برای همین بود. یعنی جاهایی بود که هم مجلس، هم دولت بر موضع قانونی خودشان می‌ایستادند و کار کشور قفل می‌شد. یعنی اگر عنصر مصلحت عمومی در اداره کشور لحاظ نشود، کشور دچار آسیب خواهد شد و این بحثی است که ثابت شده است و در کشور ما هم اتفاق افتاده است و به همین دلیل مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل شده است.
ماه عسل پروژه وفاق در کشور خیلی زود به پایان رسید
جریان قدرت پنهان می‌خواست لطیفی در دولت سیزدهم بماند اما ظریف به هر طریقی حذف شود
حکیمی‌پور تصریح کرد: به نظرم خیلی زود ماه عسل پروژه وفاق در کشور به پایان رسید و به نوعی شاهد هستیم یک جریانی می‌گوید وفاق با من باشد. نه وفاق باهم باید باشد. آقای پزشکیان به دنبال وفاق با هم بود اما ظاهرا عده‌ای می‌خواهند وفاق یک طرفه با آن‌ها باشد و همه با آن‌ها هماهنگ شوند.
وی درباره رفتار دوگانه درعدم برخورد با انتصابات غیرقانونی در دولت قبل گفت: حتما در خصوص آقای لطیفی قدرت اصلی می‌خواست او بماند اما درباره آقای ظریف قدرت اصلی نمی‌خواست بماند. مهم این است که قدرت پنهان و اصلی در کشور در اختیار چه کسی است. روی کاغذ ما تفکیک قوا داریم اما آن‌هایی که قدرت اصلی را اعمال می‌کنند و جریان حاکم یا همان قدرت در سایه و پنهان هستند اراده‌شان را پیش می‌برند. در آنجا اراده‌شان بر این بود که آقای لطیفی بماند اما در این جا اراده‌شان این است که آقای ظریف به هر طریقی حذف شود و این را تا آخر ادامه دادند. این موضوعات در کشور ما سابقه دارد و بار اول هم نیست که اتفاق می‌افتد. البته اتفاق خوبی نیست چراکه ما شاهدیم که توان و نیروهای محدود کشور بر سر یک موضوعاتی مستهلک می‌شود که اصلا ارتباطی با مسائل روزمره مردم ندارد و فقط به دلیل کشمش‌های بیهوده جریان‌های قدرت است و به نفع کشور و مردم نیست.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1340563/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غفلت رایج والدین از قدرت کلمات در فرزندپروری

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

روایت خانعلی زاده از فرستنده نامه ترامپ به ایران

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

آموزش و پرورش هم از دست ترامپ در امان نماند

چرا رضا کیانیان جرئت نکرد از کتابش درباره ناصرملک مطیعی رونمایی کند؟

ستایش اسمشو عوض کرد!

8 نفر در پرونده کرسنت محکوم شدند

قالیباف: یک میلیارد دلار برای صنعت هسته‌ای در برنامه هفتم پیش‌بینی شده است

مشاور و دستیار رهبر انقلاب با خانواده شهیدان عبداللهی دیدار کرد

کودکان مان را با عید نوروز آشنا کنیم!

پاسخ سخنگوی دولت به سوالی درخصوص معرفی وزیر اقتصاد

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

ماجرای عجیب حضور طلبه ها در شورای بازبینی تئاتر از زبان «رضا کیانیان»

پخش یک سریال جنایی جدید از شبکه تماشا

واکنش معاون پزشکیان به هتاکی اخیر برخی جریان‌های سیاسی به رئیس جمهور

درخواست نمایندگان از دولت: تعامل خود را در راستای حل مسائل مردم با نمایندگان بیشتر کنید

4 سوال از وزرای کشاورزی و کار اعلام وصول شد

واکنش وزیر خارجه به توئیت نمایندگی ایران در نیویورک درباره مذاکره با آمریکا

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

پاسخ وزیر ارشاد به ممنوع التصویری «تینا پاکروان»

شهرام قائدی: «علیرضا مشهدی» هم حواسش به کارش است و هم به همکارانش

کل کل مسئولان بر سر قانون حجاب/ سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: اجرا می‌شود؛ معاون پزشکیان: رئیس جمهور نمی‌تواند اجرا کند

قالیباف: هیات عالی نظارت اختیار قانون‌گذاری ندارد

سرمقاله همشهری/ مهمل و پوچ

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

مخالفان استقلال گرینلند پیروز انتخابات شدند

نمایش خانگی به روزمرگی افتاد؟!

طفره رفتن رئیس صداوسیما از پاسخ به حواشی کارگردان «تاسیان»

روایت رضا کیانیان از آخرین باری که به یک نهاد امنیتی فراخوانده شد

عراقچی: مقرر شده است که فرستاده‌ای از یکی از کشورهای عربی نامه ترامپ را در تهران تحویل دهد

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: قانون عفاف و حجاب پس از طی مراحل ابلاغ خواهد شد

اظهارات وزیر کار درخصوص سوال از وی در مجلس: کاملا سیاسی بود

پایان آخرین جلسه مجلس در سال 1403؛ زمان جلسه بعدی اعلام شد

واکنش رئیس مجلس به اصرار رسایی برای تذکر خارج از دستور در مورد توزیع خبرنامه

کینه با ربنای شجریان در صداوسیما/ ویدئو

سرمقاله کیهان/ رئیسی چرا خار چشمِ جریان تحریم و تحریف شد؟

ورژنی عجیب از علی ضیا که هرگز آن‌را ندیده‌اید!

کارگردان «دختران کوچه غم»: بازیچه شدیم، پروانه ساخت دادند اما نظرشان تغییر کرد!

ارسال حکم ساداتی‌نژاد و فاطمی امین به اجرای احکام؛ سه سارق مسلح اعدام می‌شوند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی