اخبار محرمانه

آخرين مطالب

ادعای رسانه اسرائیلی مبنی بر پیام اسرائیل به جولانی؛ پیام چه بود؟ بین الملل

ادعای رسانه اسرائیلی مبنی بر پیام اسرائیل به جولانی؛ پیام چه بود؟
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / یک رسانه صهیونیستی فاش کرد که رژیم صهیونیستی از طریق میانجی‌ها، پیام‌های هشدارآمیزی به دولت دمشق و رهبر گروه «هیأت تحریر الشام» ارسال کرده است و همزمان، منابع امنیتی اسرائیل در این باره اظهار داشته‌اند که تل‌آویو حضور روسیه در سوریه را به‌منظور محدود کردن نفوذ ترکیه، ترجیح می‌دهد.
وب‌سایت صهیونیستی «واللا» فاش کرد که مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از طریق چندین میانجی، پیام‌هایی صریح به دولت سوریه، به رهبری «احمد الشرع» معروف به «ابو محمد جولانی»، ارسال کرده‌اند.
طبق این گزارش، در این پیام‌ها تأکید شده است که تل‌آویو اجازه نخواهد داد گروه هیأت تحریر الشام در مناطق سوریه مستقر شود یا پایگاه‌های جدیدی در جنوب این کشور ایجاد کند.
بر اساس این گزارش، مقامات صهیونیستی هشدار داده‌اند که هرگونه تلاش برای استقرار این گروه با حمله مستقیم ارتش رژیم اشغالگر مواجه خواهد شد.
این رژیم اعلام کرده است که با تمام ابزارهای موجود، منطقه را از وجود گروه‌های مسلحی که تهدیدی برای اسرائیل محسوب می‌شوند، پاکسازی خواهد کرد.
منابع امنیتی رژیم صهیونیستی در این باره اظهار داشته‌اند که تل‌آویو حضور روسیه در سوریه را به‌منظور محدود کردن نفوذ ترکیه، ترجیح می‌دهد.
طبق گزارش واللا، اسرائیل به‌شدت نگران است که نفوذ ترکیه در سوریه، مسیرهایی را تسریع کند که پیامدهای منفی برای امنیت این رژیم به‌همراه داشته باشد و تهدیدی برای مرزهای فلسطین اشغالی محسوب شود.
بر اساس گفته منابع امنیتی صهیونیستی، ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون موفق شده حدود 85 درصد از توان نیروی هوایی سوریه و سامانه‌های پدافند هوایی این کشور را نابود کند.
این منابع اعلام کرده‌اند که در نتیجه این حملات، دولت جدید سوریه تنها توانسته کنترل برخی جنگنده‌های میگ و بالگردهای قدیمی را در اختیار بگیرد که از آن‌ها برای حمله به مواضع مخالفان، اعم از علویان، استفاده کرده است.
طبق این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی دامنه فعالیت‌های مهندسی خود را در منطقه اشغالی جولان گسترش داده تا موقعیت خود را در این منطقه مستحکم‌تر کند.
منابع امنیتی صهیونیستی همچنین تأکید کرده‌اند که اسرائیل قصد ندارد از منطقه حائل در جولان عقب‌نشینی کند، چراکه این منطقه را برای حفاظت از مرزهای شمالی خود، حیاتی می‌داند.
ارتش رژیم صهیونیستی طی چند ماه گذشته و در پی سقوط حکومت بشار اسد، اهداف مختلفی را در مناطق مختلف سوریه و به ویژه شهر دمشق و حومه آن بمباران کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با این حملات هوایی با سوء استفاده از تحولات سوریه، به صورت زمینی، وارد مناطقی در جنوب این کشور به ویژه شهر قنیطره شده است.
این اقدام در پی آن صورت گرفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، فروپاشی توافق «انفصال» سوریه و رژیم صهیونیستی در سال 1974 در منطقه «جولان» را اعلام کرد.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که کابینه این رژیم با اشغال منطقه «جبل الشیخ» سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه، موافقت کرده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1340255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قدیمی اما مرگبار؛ بمب‌افکن H-6 چین هنوز تهدیدی جدی است!

روزه‌داری، یک وجه برتری انسان بر فرشتگان

هادی حجازی‌فر تهیه کننده «صفر پنج» شد

تجربه گر مرگ: سیدی در کربلا انگشتری به من هدیه داد

نسخه کودکانه‌ بازیگران پایتخت همه را شگفت‌زده کرد

همسفره شدن پزشکیان با معتادان متجاهر

نظریه حشمت فردوس در مورد خانم‌ها

جنگ نرم‌افزاری از «تهران» تا «معاویه»؛ ضدحمله سریالی در قاب تلویزیون

تصویب 900 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در کشور

کشف فرار مالیاتی 1700 میلیارد تومانی یک طلافروشی

انگلیس: روسیه نیروهای اوکراینی را در منطقه کورسک محاصره کرده است

ادعای جولانی: ریخته شدن ناحق حتی یک قطره خون غیرقابل‌قبول است

صدای اردوغان هم از جنایات گروه‌های تروریستی در سوریه درآمد

توافق ادغام نیروهای قسد در نهادهای سوریه امضا شد

سید الحوثی: در صورت عدم ورود کمک‌ها به غزه، اقدام نظامی می‌کنیم

ویتکاف: زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

حملات هوایی به چند پایگاه نظامی در مرزهای عراق و سوریه

اعتراف عجیب پوریا شکیبایی بعد از فوت پدرش

اظهارات تجربه گر مرگ درباره شنیدن صدای افکار اطرافیانش

تکرار یک ادعای صهیونیستی علیه ایران

ادعای عجیب نماینده مجلس: 60 درصد ایرانیان به زبان ترکی مکالمه می‌کنند

غضنفری: قالیباف به پزشکیان گفت که دیگر نمی‌تواند جلوی ابلاغ قانون حجاب را بگیرد

تقدیم رونوشت استوارنامه سفیر ایران به وزیر روابط خارجی نیکاراگوئه

روسیه مخالفتی با غنی‌سازی 90درصدی ایران ندارد

سه ترفند جالب آشپزی

ارتش اوکراین مدعی حمله به پالایشگاه‌های نفت در 2 منطقه روسیه شد

تروئیکای اروپایی: گزارش‌ها درباره کشته‌شدن غیرنظامیان و زندانیان تکان‌دهنده است

چرخش تاریخی لندن؛ تغییر راهبرد یا واکنش به فشارهای ترامپ؟

خاطرات شوکه‌کننده اسرای فلسطینی از شکنجه‌های غیرانسانی اسرائیل

همه‌چیز درباره فصل جدید سریال «پایتخت»

تجربه گر مرگ از زمان جراحی خود در اتاق عمل می گوید

پشت پرده تحصن‌های قانون حجاب از زبان نیک بین

ایران رآکتورهای اتمی می خرد/ شاه: زمین بازان، پولها را به بانکها سپرده اند/ عکس

مخالفت معاون وزیر صمت با آزاد شدن واردات لوازم خانگی

کشورهای آفریقایی و آسیایی؛ مشتری خاص قطعات خودرویی ایرانی

پس از کشتار مردم سوریه؛ جولانی وعده برقراری عدالت داد!

اقدام فریبکارانه عناصر جولانی در قرار دادن سلاح و مهمات در کنار اجساد غیرنظامیان

روایت تجربه گر مرگ از حس نکردن دست اندازها و تکان های ماشین

گوشه‌هایی از پشت صحنه سریال «بچه مهندس»

گزارشی از احتمال کلید خوردن دور جدید گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و اروپا

صفحه جدید در مناسبات تهران و ریاض

قدیمی‌ترین ارز دیجیتال جهان به زیر 80 هزار دلار رسید

ارسال گسترده تجهیزات سنگین اسرائیل به اردوگاه جنین

روایت بازیگر مشهور سوری با چشمانی اشکبار از حمله عناصر تکفیری

فرار هزاران سوری به لبنان پس از قتل‌عام در لاذقیه

فیلم «پیکی بلایندرز» را باید در سینماها دید

عضو اتاق بازرگانی: برجام بزرگترین دستاورد دیپلماسی اقتصادی کشور بود

از تهران تا مسکو و پکن علیه تروریسم و دزدی دریایی

سیگنال حذف ظریف به دنیا

علت خالی شدن سدهای تهران چیست؟

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی