اخبار محرمانه

آخرين مطالب

مواضع معاون پیشنهادی وزارت دفاع ترامپ درباره ایران جنجال‌آفرین شد مقاله

مواضع معاون پیشنهادی وزارت دفاع ترامپ درباره ایران جنجال‌آفرین شد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / «البریج کولبی»، انتخاب ترامپ برای تصدی سمت معاونت وزارت دفاع در امور سیاست‌گذاری، با شک و تردیدهایی از سوی سناتورهای جمهوری‌خواه مواجه شده‌است که نگران دیدگاه‌های او درباره «نحوه رفتار با ایران» هستند.
نشریه «هیل» آمریکا در مطلبی نوشت: «البریج کولبی» ، انتخاب دونالد ترامپ برای تصدی سمت معاونت وزارت دفاع در امور سیاست‌گذاری، با شک و تردیدهایی از سوی سناتورهای جمهوری‌خواه مواجه شده است که نگران دیدگاه‌های او درباره میزان شدت برخورد با ایران و چین و همچنین احتمال تغییر تمرکز از اروپا و اوکراین هستند.
برخی از سناتورهای جمهوری‌خواه تهدید کرده‌اند که با مسدود کردن روند تأیید کولبی، مانع از پیشبرد برنامه امنیت ملی ترامپ شوند. دلیل این مخالفت، مواضع بحث‌برانگیز و غیرمتعارف کولبی است، از جمله پیشنهاد او مبنی بر اینکه ایالات متحده می‌تواند وجود یک ایران مسلح به سلاح هسته‌ای را تحمل کند.
بازار
کولبی در جلسه تأیید صلاحیت خود در کمیته نیروهای مسلح سنا، با سؤالات تند سناتور «تام کاتن» و «دن سالیوان» مواجه شد. آن‌ها از او پرسیدند که آیا حاضر است اجازه دهد ایران به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود و چرا موضع خود را درباره تعهد ایالات متحده به دفاع از تایوان در برابر حمله‌ همه‌جانبه چین، نرم‌تر کرده است.
کاتن خطاب به کولبی گفت: من نگرانی‌هایی درباره آنچه در گذشته گفته‌اید دارم، از جمله این‌که شما گفته‌اید اگر مجبور به انتخاب بین پذیرش یک ایران هسته‌ای و تلاش برای جلوگیری از آن با استفاده از نیروی نظامی باشیم، باید ایران هسته‌ای را تحمل و سعی کنیم آن را مهار کنیم. این قطعاً دیدگاه من نیست، اما مهم‌تر از آن، این سیاست رئیس‌جمهور ترامپ هم نیست.
کولبی در پاسخ به کاتن قول داد که گزینه‌های نظامی معتبر و واقع‌بینانه را برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای در اختیار ترامپ قرار دهد.
سپس کاتن درباره اینکه چرا کولبی موضع خود را نسبت به ارائه تضمین‌های امنیتی برای تایوان نرم‌تر کرده است پرسید: آیا می‌توانید توضیح دهید که چرا در چند سال گذشته در مورد دفاع از تایوان موضع نرم‌تری اتخاذ کرده‌اید؟
کولبی پاسخ داد که همیشه گفته است تایوان برای آمریکا بسیار مهم است، اما تأکید کرد که تایوان منافع حیاتی ایالات متحده را تشکیل نمی‌دهد. او استدلال کرد که سیاست‌گذاران آمریکایی باید در مورد تعهد امنیتی ایالات متحده به دفاع از تایوان در یک درگیری تمام‌عیار با چین تجدیدنظر کنند، زیرا توازن نظامی بین ایالات متحده و چین در حال تغییر است.
در ادامه، سناتور سالیوان نیز کولبی را درباره دیدگاه‌های گذشته‌اش درباره ناتو تحت فشار قرار داد. او از کولبی پرسید که با توجه به اینکه کولبی در گذشته خواستار کاهش تمرکز ایالات متحده بر اروپا و اوکراین شده بود آیا ایالات متحده باید همچنان ناتو را به‌عنوان یک اتحاد مفید ببیند؟ آیا شما همچنان حامی قوی اتحاد ناتو هستید؟ آیا هنوز هم آن را یک اتحاد مفید و مهم برای ایالات متحده می‌دانید؟
کولبی در پاسخ گفت: من کاملاً به ناتو باور دارم، اما فکر می‌کنم این اتحاد باید خود را تطبیق دهد. متحدانی مانند آلمان تعهدات تاریخی خود را در زمینه دفاع جمعی اروپا برآورده نمی‌کنند.
سالیوان به‌سرعت پاسخ داد: من با این حرف موافقم، اما ناتو ارزش اصلاح کردن را دارد، زیرا قدرت و استحکام ایالات متحده را افزایش می‌دهد.
کولبی در گذشته استدلال کرده بود که ایالات متحده از نظر اقتصادی منابع کافی برای پایبندی کامل به دفاع از متحدان اروپایی و آسیایی خود را ندارد و باید تمرکز بیشتری روی تهدید چین داشته باشد.
هنگامی که سناتور سالیوان درباره پذیرش یک ایران مسلح به سلاح هسته‌ای از کولبی پرسید، او از اظهارات گذشته خود فاصله گرفت و توضیح داد: من مدت زیادی است که در این بحث سیاست‌گذاری حضور دارم و همه‌ آنچه که در گذشته گفته‌ام را دیگر تکرار نمی‌کنم.
روزنامه وال استریت ژورنال در سرمقاله‌ خود نوشت است که مواضع علنی کولبی او را به محور اصلی نبرد بین جناح قدرت‌طلب حزب جمهوری‌خواه و جناحی که به دنبال عقب‌نشینی از تعهدات جهانی است، تبدیل کرده است. این روزنامه همچنین نوشت که کولبی عمداً خود را به‌عنوان چهره‌ فکری جناحی از راست سیاسی معرفی کرده که معتقد است ایالات متحده باید از تعهدات خود در اروپا و خاورمیانه عقب‌نشینی کند.
سناتور «راجر ویکر»، رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا، کولبی را درباره انتصاب «مایکل دیمینو» به‌عنوان معاون دستیار وزیر دفاع در امور خاورمیانه مورد بازخواست قرار داد و گفت دیمینو باعث نگرانی حامیان اسرائیل شده است، زیرا استدلال کرده که ایالات متحده در این منطقه با تهدیدات حیاتی یا وجودی روبه‌رو نیست.
کولبی در پاسخ گفت که او دیمینو را برای این سمت انتخاب نکرده و تأکید کرد که این انتصاب منعکس‌کننده سیاست ترامپ در خاورمیانه نیست.
ویکر همچنین از کولبی پرسید که آیا او با دیدگاه‌های «اندرو بایرز»، معاون دستیار وزیر دفاع در امور جنوب و جنوب شرق آسیا درباره اینکه نگاه کردن به چین از دریچه بازدارندگی اشتباه است و اینکه شاید باید از سیاست‌های خصمانه علیه چین دست برداریم، موافق است؟
کولبی گفت که این نظرات منعکس‌کننده دیدگاه‌های او نیست، سقوط تایوان به دست چین یک فاجعه برای منافع آمریکا خواهد بود، اما توازن نظامی بین ایالات متحده و چین به‌شدت تغییر کرده است. او گفت: تشبیهی که دوست دارم استفاده کنم درباره «وینستون چرچیل» در سال 1940 است که می‌خواست هواپیماهای «اسپیت‌فایر» و «هاریکن» را برای نبرد فرانسه بفرستد، اما «مارشال داودینگ» هشدار داد که اگر این کار را انجام دهیم، دیگر نمی‌توانیم از جزایر خود دفاع کنیم.
این پاسخ ظاهراً ویکر را قانع نکرد، زیرا او به‌سرعت پرسید: چقدر طول می‌کشد تا ما آماده شویم؟
کولبی در پاسخ گفت: اولویت اصلی او این خواهد بود که آمریکا را در سریع‌ترین زمان ممکن آماده کند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1338666/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

روسیه مدعی شد: سخنان ماکرون مجموعه‌ای از «تزهای دروغین» است

ارواحی که بعد از مدت ها هنوز متوجه خروج از جسم خود نشده اند!

ایران معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

وقتی روح موتورسوار متوجه جدا شدن از جسم در تصادف نشد!

مقام سابق اسرائیلی نسبت به تضعیف ارتش توسط نتانیاهو هشدار داد

داستان قربانی‌ها، پلیسی می‌شود!

عراقی‌ها سریال «آقازاده» را کپی کردند!

عراقچی راهی جده شد

جزئیات سیاست جدید «ترامپ» علیه نفتکش‌های ایرانی

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

اسرائیل 1000 واحد غیرقانونی در قدس می‌سازد

ژنرال صهیونیست: نتانیاهو به خودبزرگ بینی دچار است

بن گویر: التماس اسرائیل از حماس مایه شرمساری مضاغف است

تجربه ثابت کرده رقصیدن هوتن شکیبا عاقبت خوشی نداره!

دلایل محکومیت ساداتی نژاد و فاطمی امین

انگلیس تحریم 24 نهاد سوری را لغو کرد

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

جنبش مجاهدین فلسطین: ما از یک تاجر املاک نمی‌هراسیم

حماس: اظهارات ترامپ مسائل را پیچیده‌تر می‌کند

بازیگر اگه بازیگر باشه در حین گفتن جوک هم گریه می‌کنه!

پاسخ مرکز اسناد انقلاب اسلامی به مصاحبه اخیردبیرکل سابق نهضت آزادی

ترکیه به رغم آتش‌بس با پ‌ک‌ک به مواضع آن در عراق و سوریه حمله کرد

پسکوف: برای روسیه، آمریکا «کشور دوست» نیست

افشاگری رسانه آمریکایی: تیم ترامپ پنهانی با رقبای سیاسی زلنسکی مذاکره می‌کنند

پخش برنامه «محفل» با دوبله عربی و ترکی استانبولی و اردو در شبکه‌های بین‌المللی

اظهار نظر ژنرال‌های آمریکایی درباره توانمندی نظامی ایران و جنگ اوکراین

آمار نگران‌کننده سقط جنین در کشور

قیمت سکه‌های دور‌ جدید پیش فروش اعلام شد

لاوروف: لفاظی‌های مکرون، تهدیدی برای روسیه است

حماس تاکید کرد از ترامپ ‌نمی‌ترسد و هیچ اسیری بدون توافق آزاد نمی‌شود

مادرانه‌ای به وسعت سینما؛ مروری بر نقش آفرینی‌های مریلا زارعی

تأکید ایران و روسیه بر استفاده از دیپلماسی برای پیشگیری از روندهای بحران‌ساز

پزشکیان در جمع فعالان کشاورزی: من هم باغدارم و هم دامداری کردم

پزشکیان: ما باید روش کاشت، داشت و برداشت را تغییر دهیم

برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز در کشور

چی شده حالا محتاج یه قمارباز پیر شدین؟!

یک ملاقات نفرین شده

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده

چرا زعفران ایرانی بدون بسته‌بندی و داخل گونی صادر می‌شود؟

بولدوزرهای اسرائیلی به جان خانه‌های نور شمس افتادند

روایت نیویورک‌ تایمز از روز متفاوت پزشکیان؛ بحرانی که دولت با آن مواجه شد

طرح آمریکا برای اختلال در صادرات نفت ایران با متوقف کردن نفتکش‌ها

واقعیت پنهان یک پیش‌بینی ارزی

حماس با نمایندگان مصر، قطر و آمریکا بر سر میز مذاکره نشست

بقائی خطاب به انگلیس: اکنون قرن نوزدهم نیست، باید پاسخگو باشید

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی