اخبار محرمانه

آخرين مطالب

دستور پزشکیان برای رفع موانع استارتاپ‌ها اقتصادی

دستور پزشکیان برای رفع موانع استارتاپ‌ها
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / رئیس‌جمهور به وزیر ارتباطات و دبیر شورای‌عالی فضای مجازی دستور داد نسبت به رفع موانع و مشکلات شرکت‌های استارتاپی و تسهیل فعالیت آنها بیش از پیش اهتمام داشته باشند.
 مسعود پزشکیان در نشستی با فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال که در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه اقدامات و فعالیت‌های استارتاپ‌ها به نفع مردم و موجب رشد و ارتقای نوآوری و فناوری است، تصریح کرد: ما امروز به دنبال آن هستیم که بر اساس سند چشم‌انداز ترسیم شده از سوی رهبری معظم انقلاب، نه تنها از کشورهای منطقه عقب نمانیم بلکه در بسیاری از حوزه‌ها پیشرو باشیم که در این راستا فعالیت شرکت‌های استارتاپی در بخش اقتصاد دیجیتال در عرصه‌های مختلف کشور مشکل‌گشا خواهد بود.
رئیس‌جمهوری با بیان اینکه امروز بنای دولت چهاردهم پشتیبانی، حمایت و تقویت فعالین حوزه اقتصاد دیجیتال با هدف دستیابی به سهم 10 درصدی این بخش از تولید ناخالص داخلی است، تصریح کرد: دولت اصلاح یا تغییر آن دسته از قوانین و مقررات را که موجب تسهیل در فعالیت کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال خواهد شد، وظیفه خود می‌داند و اساساً اینجا آمده‌ایم تا بگوییم که ما مقابل شما نیستیم، بلکه در کنار شما هستیم.
پزشکیان حضور و نقش‌آفرینی نمایندگان فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال در کانون‌های تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز را بسیار مؤثر دانست و گفت: در سمینارها و همایش‌هایی که در حوزه اقتصاد دیجیتال برگزار می‌شود نیز ضروری است نمایندگانی از بخش‌های قانون‌گذاری در این حوزه حضور داشته باشند تا مطالبات، تقاضاها و دغدغه‌های فعالین اقتصاد دیجیتال لحاظ شود.
بازار
رئیس‌جمهوری با اشاره به برنامه‌ریزی دولت برای استفاده از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه رفع ناترازی‌ها اظهار کرد: شما شرکت‌های استارتاپی می‌توانید با کمک به دولت در بخش مدیریت داده‌ها، به حذف ریشه‌های فساد و تبعیض و ایجاد شفافیت و سلامت در اداره امور کشور نقش‌آفرین باشید.
پزشکیان با بیان اینکه تحقق اهداف سند چشم‌انداز رهبری معظم انقلاب بدون ایجاد تغییر در فکر، مهارت و رفتار ما ناممکن خواهد بود، خاطرنشان کرد: این ما هستیم که انتخاب می‌کنیم امکانات و منابع کشور بر اساس اولویت‌ها به کدام سمت هدایت شود، لذا اگر به اهداف بلند سند چشم‌انداز باور داریم، باید در نوع نگرش‌ها و عملکردهای خود تغییر ایجاد کنیم.
رئیس‌جمهوری بر تلاش دولت برای ایجاد هماهنگی به منظور ثبات در تصمیم‌گیری‌ها و همچنین تأمین انرژی مورد نیاز شرکت‌های فن‌آور و دیجیتال به عنوان دو مطالبه جدی فعالان این حوزه تاکید کرد و به وزیر ارتباطات و دبیر شورای‌عالی فضای مجازی دستور داد نسبت به رفع موانع و مشکلات شرکت‌های استارتاپی و تسهیل فعالیت آنها بیش از پیش اهتمام داشته باشند.
پزشکیان همچنین از دبیر شورای‌عالی فضای مجازی خواست از هرگونه اقدامی که موجب ایجاد مانع بر سر راه فعالیت شرکت‌های استارت آپی و همچنین نارضایتی مردم می‌شود، شدیداً پرهیز و اجتناب شود.
پیش از سخنان رئیس‌جمهوری، 8 نفر از فعالان بخش اقتصاد دیجیتال از جمله علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی یارانه‌ای کشور، مصطفی امیری مدیرعامل شرکت زرین‌پال، شهاب جوانمردی مدیرعامل هلدینگ فناپ، سادینا آبایی رئیس کمیسیون فناوری اتاق بازرگانی، کاظم کیال مدیرعامل پیام‌رسان بله، مسعود طباطبایی مدیرعامل دیجی‌کالا و علی سرتیپی مدیرعامل فیلم‌نت به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص ضرورت جایگزینی اقتصاد دیجیتال با درآمدهای نفتی با کمک بخش خصوصی، بهبود فضای کسب و کار دیجیتال با قوانین حمایتی، برنامه‌ریزی برای مهاجرت معکوس نخبگان بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیش‌بینی پذیر کردن شرایط کشور برای فعالان اقتصاد دیجیتال و سرمایه‌گذاران، تعامل دولت با استارتاپ‌ها به صورت ماموریت‌محور به جای تعامل پروژه‌محور، ساماندهی مراکز تصمیم‌ساز و سامانه‌های متعدد در بخش اقتصاد دیجیتال، توجه به حوزه هوش مصنوعی با استفاده از ظرفیت کشورهای عضو پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، تقویت بدنه کارشناسی دولت در بخش اقتصاد دیجیتال با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و عدم امنیتی‌سازی فضا برای فعالیت شرکت‌های استارتاپی پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1338258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پوتین وارد می‌شود

تروئیکای اروپایی: خواستار ورود کامل، سریع و ایمن کمک‌ها به نوار غزه شد

فارن‌افرز: قطع کمک آمریکا به اوکراین، ساختار امنیتی غرب را تضعیف می‌کند

مقام ارشد ارتش اوکراین: «ناتو» در جنگ پهپادها به اندازه کافی قوی نیست

سهام شرکت‌های دفاعی اروپا پس از قطع کمک‌های آمریکا به اوکراین رشد کرد

مصر خواستار اجرایی شدن مرحله دوم و سوم آتش‌بس در غزه شد

بغداد خواستار خروج ترکیه و پ‌ک‌ک از خاکش شد

مقام اوکراینی: واشنگتن با برگزاری یک نشست موافقت کرده است

خوشحالی جالب مبینا نعمت‌زاده در پانتولیگ و المپیک

النگوهای نجات بخش مادر

سفیر ایران درباره قعطنامه شورای حکام بیانیه داد: این درخواست بدعتی خطرناک است

دیپلماسی از اقتصاد مهمتر است

روایت تجارت نیوز از اقتصاد ایران و منزوی‌تر شدن با تعطیلی پنجشنبه

آمریکا هفت نفر از اعضای انصارالله یمن را به اتهام قاچاق و تهیه سلاح تحریم کرد

«سی‌ان‌ان» درباره دروغ‌های ترامپ در سخنرانی سالانه کنگره گزارش داد

روزنامه آمریکایی: کانادایی‌ها خود را برای تبعات اقتصادی تعرفه‌های ترامپ آماده می‌کنند

اندیشکده آمریکایی: سیاست تعرفه‌ای ترامپ به جنگ تجاری جهانی منجر می‌شود

آفریقای جنوبی به اقدام اسرائیل در جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه واکنش نشان داد

قطر خواستار افزایش فشار برای اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه شد

دیوان عالی آمریکا با درخواست ترامپ برای مسدود نگه‌داشتن کمک‌های خارجی مخالفت کرد

قسمت چهارم «زندگی پس از زندگی»؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تروئیکای اروپا بیانیه ضدایرانی منتشر کردند

بقایی: طرح کوچاندن فلسطینیان همان تداوم نسل کشی است اما به شیوه‌ای دیگر

ویرانی گسترده اردوگاه «نورشمس»؛ اسرائیل منازل خالی را نیز منفجر می‌کند

آمریکا برای تسهیل‌کنندگان مهاجرت غیرقانونی محدودیت روادید اعلام کرد

فیلم «کنت مونت کریستو» دوبله شد

یادداشت عراقچی به مناسبت روز درختکاری

بخشی از ابعاد فساد دبش؛ چای 2-3 دلاری را 15 دلار به دولت انداخته‌اند!

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اسفند 1403

سخنرانی پرحرارت ترامپ در کنگره؛ آمریکا در آستانه بازگشت

تروئیکای اروپا: نگران تهدیدهای مکرر ایران برای خروج از NPT هستیم

ادعای وزیر امور خارجه اسرائیل: حماس با پیشنهاد آتش‌بس و آزادی اسرا مخالفت کرد

هالیوی: مسئولیت شکست 7 اکتبر تا پایان عمر همراه من خواهد بود

به یاد منوچهر والی‌زاده صدای ماندگار هنر دوبله

معاون اجرایی رییس‌جمهور: پزشکیان قانون عفاف و حجاب را اجرا نمی‌کند چون در مقابل مردم نخواهد ایستاد

5 عادت که روزتان را خراب می‌کند

سفیر سابق: روسیه میانجی بی‌طرف و صادقی در روابط تهران و واشنگتن نخواهد بود

شیوه قیمت‌گذاری بنزین سوپر مشخص شد

مقام لبنانی: آمریکا و اسرائیل برای تداوم اشغالگری در جنوب لبنان تبانی کردند

ویرانی گسترده اردوگاه «نورشمس»؛ اسرائیلمنازل خالی را نیز منفجر می‌کند

مناقشه دریای چین جنوبی؛ پکن به فیلیپین اجازه فعالیت داد

استرالیا، آمریکا و ژاپن با جنگنده‌های اف-35 رزمایش برگزار کردند

4 عضو داعش در داغستان روسیه کشته شدند

پاکستان از طرح کشورهای عربی برای بازسازی غزه استقبال کرد

همچنان: برجام و تلگرام؛ هیچ راه آسانی وجود ندارد

بیروت شایعات درباره توافق پنهان با اسرائیل را تکذیب کرد

وسوسه شکستن شیشه عمر دیو

آیت‌الله جنتی: ماه رمضان فرصتی برای همدلی با محرومان است

داور سیاسی!

اجلاس ارز دیجیتال ترامپ در کاخ سفید شکل می‌گیرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی