اخبار محرمانه

آخرين مطالب

افزایش 20 درصدی مصرف آب کشور در ایام خانه‌تکانی اقتصادی

افزایش 20 درصدی مصرف آب کشور در ایام خانه‌تکانی
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایلنا /مدیرکل دفتر مدیریت مصرف آبفای کشور از افزایش 15 تا 20 درصدی میزان مصرف آب در سراسر کشور طی ماه اسفند به دلیل انجام سنت خانه‌تکانی خبر داد و گفت: به صورت میانگین طی این ایام در سراسر کشور با افزایش مصرف آب روبرو هستیم این در شرایطی است که منابع آبی کشور به دلیل تغییرات اقلیمی محدود است.
به گزارش وزارت نیرو، "علی سیدزاده" ادامه داد: از ابتدای سال آبی جاری تا کنون میزان بارندگی در کل کشور 78.8 میلی‌متر به ثبت رسیده است و این امر بیانگر کاهش 43 درصدی بارندگی در مقایسه با بلند مدت است.
وی در ادامه چهار بازه زمانی را پیک مصرف آب در کشور عنوان کرد و افزود: در این ایام میزان مصرف آب نسبت به شرایط نرمال افزایش قابل توجهی می‌یابد.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف آبفای کشور یادآور شد: پیک‌های مصرف در بازه‌های زمانی چون ایام انتهای سال به دلیل سنت خانه‌تکانی؛ در ایام مذهبی و در شهرهای مذهبی به دلیل حضور جمعیت فراوان در این شهرها مانند قم و مشهد؛ در عید نوروز در شهرهای مسافرپذیر و نیز در تابستان به دلیل افزایش قابل توجه دمای هوا رخ می‌دهد.
سیدزاده با تاکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی به صحیح و به موقع درباره روش‌های مصرف بهینه آب در این ایام، ابراز داشت: با استفاده و اتکا به روش‌های ساده می‌توان از افزایش مصرف آب جلوگیری کرد؛ از جمله استفاده کامل از ظرفیت لباسشویی، و یا این که به جای شست‌وشوی فرش و دیگر وسایل مشابه مانند پرده‌ها در منزل از خدمات قالی‌شویی و خشک شویی استفاده کرد.
وی ادامه داد: برای پاکسازی راهرو‌ها و معابر هم تا جای ممکن می‌شود استفاده از آب را حذف کرد و اگر هم قرار است شست و شو با آب انجام شود، از مواد شوینده کمتری استفاده شود چرا که استفاده زیاد از مواد شوینده مدت زمان فرایند شست و شو را افزایش می‌دهد و طبیعتا مصرف آب نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
سیدزاده ادامه در نهایت مطلوب است، هموطنان با توجه به شرایط آبی کشور، در و پنجره‌های فضای باز را به جای شستن با شلنگ و آب روان با سطل و دستمال پاک کنند و ماشین لباسشویی و ظرفشویی را برای چند تکه لباس و ظرف روشن نکنند و به عبارتی در مقابل مصرف آب در این ایام مسئولانه رفتار کنند. 
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف آبفای کشور درباره چگونگی تعیین الگوی مصرف آب در کشور، اظهار کرد: این امر به مولفه‌های مختلفی از جمله شرایط اقلیمی بستگی دارد. در تهران الگوی مصرف هر خانوار 12 مترمکعب در ماه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: 52 درصد تعداد واحدهای خانگی در سراسر کشور زیر الگو، مصرف می‌کنند و 48 درصد واحدهای خانگی سراسر کشور بالای الگو مصرف آب دارند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1337517/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حماس: سلاح مقاومت، خط قرمز است

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

چهره ها/ استوری ترلان پروانه در کنار برادرش

انگار حبیب «لیسانسه‌ها» به فرش قرمز اسکار آمده بود!

در حسرت از دست رفتن نگین خراسان بعد از 168 سال

کلیددار دائمی وزارت اقتصاد

حماس: ادامه مسدود ماندن گذرگاه‌های غزه، جنایت علیه غیرنظامیان است

ماهی‌گیری اردوغان از آب‌ گل‌آلود بحران امنیتی اروپا

الأزهر: گناه سکوت در قبال جنایات اسرائیل در غزه، سنگین تر از ارتکاب آن است

ماجرای انتقاد مجله مسعود ده نمکی از فیلم «آژانس شیشه ای»

اکران فیلم‌های نوروزی با تخفیف ویژه ماه رمضان در صورت تایید شورای صنفی

قسمت اول مینی سریال «دختران کوچه غم» چطور بود؟

تصویری از فردین در مراسم ختم «علی حاتمی»

سفیر ترکیه به وزارت خارجه احضار شد

یک رسانه اصولگرا: ظریف رفت؛ حالا نوبت دیگر معاونان غیرقانونی پزشکیان است

طرز تهیه کرم موی طبیعی رزماری با خواص احیایی

ویتنام در فکر تسخیر بازار خودروی آمریکا

تنور داغ گرانفروشی نان در تهران

«پایتخت» واقعا جابجا می‌شود؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

شنیده شدن صدای انفجار در طرطوس سوریه

شبکه آمریکایی: زلنسکی عذرخواهی کند وگرنه توافق منابع پیشرفتی نمی‌کند

اردوغان: اجازه تجزیه سوریه را نمی‌دهیم

اسرائیل برق آب شیرین‌کن غزه را قطع کرد

انتقاد تند رئیس جمهور کلمبیا از «زلنسکی»

وزیر فرهنگ اسرائیل: اعطای جایزه اسکار به فیلم فلسطینی لحظه‌ای غم‌انگیز بود

آیا از سوتی سریال «بزنگاه» باخبرید؟

پرداخت کل رقم برآورد «در سایه سرو» به سازندگانش

مروری بر سریال‌های ماورایی تلویزیون به بهانه انتشار «ازازیل»

انتقاد مسعود ده نمکی/ آژانس شیشه ای یا آژانس گیشه ای؟!

حضور سفیر ترکیه در وزارت خارجه ایران در پی اظهارات فیدان

محمدجواد لاریجانی: نظریاتی وجود دارد مبنی بر اینکه جمعیت قابل توجهی از خانم‌ها تمایلی به داشتن حجاب ندارند

روایت آخرین تصویری که وزیر راه از پدر شهیدش به خاطر دارد

هفت سین استعفای ظریف کامل شد

روایت اکوایران از تبعیض‌آمیزترین نهاد دولتی

نتانیاهو خطاب به مخالفان: ساکت باشید؛ اسرائیل برای جنگ در 7 جبهه آماده می شود

سرنوشت مشابه در انتظار دوستان آمریکا

لوموند: اقدامات ترامپ، جنگ تمام‌عیار مقابل علم است

انیمشین ایرانی در کنار بزرگان جهان/ از شهر اشباح تا پینوکیو

آغاز پخش مینی سریال «دختران کوچه غم» بعد از 3 سال توقیف

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی به پخش سریال معاویه در عربستان

فیش‏‌های نجومی 9 دستگاه دولتی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی