روبیو: اروپا مایل است جنگ اوکراین یک سال دیگر ادامه یابد
بین الملل
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - فارس / پس از تنشهای روز جمعه میان سران آمریکا و اوکراین در کاخ سفید، وزیر خارجه آمریکا مارکو روبیو اظهار داشت که اکنون برای جلسات سهجانبه میان روسیه، آمریکا و اوکراین زود است.
وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با سیانان گفت که اروپاییها به دنبال ادامه جنگ با هدف تضعیف روسیه هستند.به گزارش خبرگزاری تاس؛ وی در این باره گفت:«من پرسیدم که برنامه اروپاییها برای پایان جنگ چیست. وزیر خارجه یک کشور... به من گفت که برنامه، ادامه دادن جنگ برای یک سال دیگر است تا روسیه به حدی تضعیف شود که درخواست صلح کند. از نظر من این خیلی واقعبینانه نیست.»روبیو پس از اتفاقات روز گذشته در کاخ سفید، برنامهریزی دیدار سهجانبه میان رئیسجمهور آمریکا دونالد ترامپ و همتایان روسی و اوکراینی او را نابهنگام و زود خواند و گفت که برای چنین اقدامی باید تمامی جوانب بررسی شود.
شب گذشته دونالد ترامپ در جریان یک دیدار غیرمعمول در دفتر بیضیشکل کاخ سفید به صورت علنی رئیسجمهور اوکراین ولودیمیر زلنسکی حمله کرد.ترامپ زلنسکی را به «قمار کردن با جان میلیونها انسان» متهم کرد و گفت که اقدامات او ممکن است باعث آغاز جنگ جهانی سوم شود. گزارش رسانهها حاکی است ترامپ سپس زلنسکی و هیئت همراه او را از کاخ سفید اخراج کرده است.
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1336694/