اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرلشکر سلامی: ما تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار داریم سیاسی

سرلشکر سلامی: ما تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار داریم
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / فرمانده کل سپاه گفت: ایران از تمامی استعدادهای لازم برای تبدیل‌شدن به یک حقیقت بزرگ و شکوه‌مند در جهان و موقعیت جغرافیایی بی‌نظیر تا منابع فراوان برخوردار است و تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار دارد؛ ما به هیچ کشوری در جهان نیازمند نیستیم.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در آیین افتتاح طرح های عمرانی سپاه شیراز با بیان اینکه دریافتیم که اگر کشوری ضعیف باشد، مورد تهاجم قرار می‌گیرد، اظهار داشت: دشمنان، کشورها را ویران کرده، ملت‌ها را آواره می‌کنند و اجازه بهره‌برداری از منابعشان را نمی‌دهند؛ دشمنان حتی تحمل حضور ملت‌ها در صحنه‌های اجتماعی را ندارند و هنگامی که شکوه و عظمت ملت‌های مسلمان را می‌بینند، دچار خشم و نابینایی سیاسی می‌شوند.

وی با بیان اینکه شاهد تشییع باشکوه و کم‌نظیر رهبر شهید و مجاهد بزرگ، سید حسن نصرالله، و یار همیشگی‌اش، سید هاشم صفی‌الدین، توسط مردم لبنان بودیم، افزود: ‌این حضور عظیم و باصلابت، بار دیگر همبستگی ملت‌های مسلمان را به نمایش گذاشت.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در مقابل، رفتار غارتگرانه و نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی نشان داد که مقامات این رژیم هیچ بهره‌ای از فرهنگ، ادب و انسانیت نبرده‌اند، تصریح کرد: هواپیماهای رژیم صهیونیستی بر فراز مردمی که برای بدرقه رهبران مقاومت گرد آمده بودند، به پرواز درآمدند. این اقدام، بار دیگر پرده از ترس و وحشت آنان از قدرت و اتحاد ملت‌ها برداشت.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه ایران از تمامی استعدادهای لازم برای تبدیل‌شدن به یک حقیقت بزرگ و شکوه‌مند در جهان برخوردار است، اضافه کرد: ایران از موقعیت جغرافیایی بی‌نظیر تا منابع فراوان، ایران تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار دارد؛ ما به هیچ کشوری در جهان نیازمند نیستیم، چراکه سرزمینی غنی با مردمانی توانمند داریم. روح ایمان در جامعه ما جاری است و این سرمایه‌ای بی‌بدیل محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه منطق سپاه پاسداران برای ورود به عرصه خدمات اجتماعی و رفع محرومیت‌ها بر این اصل استوار است که شادی‌ها و دشواری‌های خود را با یکدیگر تقسیم کنیم، تاکید کرد: باور ما این است که هیچ ایرانی نباید در این سرزمین احساس ناراحتی، غم و نگرانی کند. برای ما، بهترین لحظه‌های زندگی زمانی رقم می‌خورد که تمامی مردم کشورمان در آرامش، امنیت، رفاه و پیشرفت زندگی کنند.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مأموریت ما تنها یک وظیفه اختیاری یا عملی برآمده از علاقه شخصی نیست، بلکه مسئولیتی قطعی و تعهدی بزرگ است، اضافه کرد: ما نه‌تنها موظف به دفاع از ایران عزیز هستیم، بلکه وظیفه داریم با تمام توان در مسیر سازندگی کشور نیز گام برداریم.
وی با بیان اینکه همواره به فرماندهان، پاسداران و بسیجیان عزیز تأکید کرده‌ام که تا زمانی که در میان مردم حضور داریم، برای آن‌ها تلاش می‌کنیم و آن‌ها شاهد مجاهدت‌های ما هستند، رسالت ما ادامه دارد، اظهار داشت: فداکاری برای وطن، اسلام و ملت عزیزمان، و تحقق آرمان‌های بلند رهبر معظم انقلاب برای ما یک دستور کار دائمی خواهد بود که هرگز از آن دست نخواهیم کشید.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1335505/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دهخدا؛ دانشمندی که سیاست رهایش نکرد

رئیس فراکسیون حزب الله درباره پروازهای ایران چه گفت

روایت جلیلی از جلسه 2 روز قبل از انتخابات ریاست جمهوری در مشهد

چرا ایرانی ها عاشق اینستاگرام شده‌اند؟!

لاوروف به قصد میانجی‌گری به تهران آمد؟

کیم جونگ اون برای پخش مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس شرط گذاشت

«فشارحداکثری» اسم رمز عملیات جنگی است

قانونی برای حذف؟

اظهارنظر نماینده مجلس درباره قیمت بنزین برای سال آینده

وعده کرملین؛ فریب یا فرصت؟

گناه نسبت فامیلی؟

چهره ها/ فتوشات هایی از «فاطمه مسعودی‌فر» در 29 سالگی

خواستگاری یک دختر از احسان علیخانی در برنامه زنده!

چهره ها/ تصویری زیبا از شبنم مقدمی و نوید محمدزاده

اقدام بی‌سابقه رئیس قوه قضائیه

نیروی قدس

استعفا در ازای صلح

روایت «مهاجرانی» از تشییع سیدحسن نصرالله در بیروت

انصارالله: بر سر وعده خود به مقاومت فلسطین مانده‌ایم

نکاتی از برخوردهای سلیقه‌ای و قهری با سریال «تاسیان»/ دیگر هیچکس مست نمی‌شود!

کدام سریال‌های مهران مدیری ناموفق بودند؟

افزایش هشدارها درباره فروش متری مسکن در تهران

واکنش سریع بورس به یک شایعه پتروشیمیایی؛ آخرین تحلیل از نوسانات بورس

پیش بینی قیمت طلا و سکه 8 اسفند 1403

وفاق سکه و‌ دلار در بازار تمام شد

تعویق سفر ویتکاف به خاورمیانه؛ مذاکرات اوکراین یا پیمان‌شکنی اسرائیل؟

نماینده منتقد پارلمان انگلیس در خصوص غزه: دولت حقوق بشر را فدای منافع اقتصادی کرده است

قطعی برق بیش از 160 هزار مشترک در سیاتل و غرب واشنگتن

مقام صهیونیست: نتانیاهو مقصر اصلی بازسازی توان حماس است

«ماه من» ویژه برنامه رمضان برای شبکه سه

باورتان می‌شود که این سریال مال دو دهه پیش است؟

چهره ها/ عکس هایی شیک از بازیگر جذاب سینما و تلویزیون

مطمئنم که این ویدئو را بارها خواهید دید

جایزه تمشک طلایی به این سریال صداوسیما رسید!

استایل هستی‌ مهدوی‌فر در امارات جلب‌توجه کرد

غریب آبادی: احتمالا ظرف 3 هفته آینده مجددا با مدیران 3 کشور اروپایی دیدار داشته باشیم

کالابرگ های جدید چه تفاوتی با کالابرگ‌های قدیمی دارد؟

چرا فروش متری مسکن در آینده برای مردم مشکل ساز خواهدشد؟

چرا مجوز سکوهای فروش طلا فقط با تکمیل یک فرم صادر می شود؟

آمار تامل برانگیز فقر غذایی در ایران!

نرخ تنظیم بازاری برنج وارداتی اعلام و عرضه آن از امروز آغاز شد

پیش بینی قیمت دلار 8 اسفند 1403

نصیحت و هشدار صریح یمن به عربستان و امارات

ویدئویی از حضور هانیه توسلی و سارا حاتمی در یک خیریه

امیرحسین قاضی‌زاده: «انتخابات 1400، اجماعی بود و انتخابات 1403 رقابتی!»

قیمت بیت کوین اشباع شده است؟؛ سامسون مو هشدار می‌دهد

هشدار نماینده مجلس درباره سواستفاده از سرمایه مردم در خرید و فروش متری مسکن

نگرانی‌ها و هشدارهای پلیس فتا در مورد سایت‌های فروش متری مسکن

رئیس انجمن حقوق اساسی ایران: بخش دولتی نفس بخش خصوصی را بریده است

هشدار وزیر دفاع یمن به آمریکا و اسرائیل درباره هرگونه ماجراجویی جدید

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی