اخبار محرمانه

آخرين مطالب

پزشکیان: اگر دستورات دینی به شکل دقیق اجرا شده بود، امکان نداشت که مردم ناراضی باشند سیاسی

پزشکیان: اگر دستورات دینی به شکل دقیق اجرا شده بود، امکان نداشت که مردم ناراضی باشند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نگاه و آموزش عملیاتی مفاهیم قرآن باید در آموزش و پرورش ما نهادینه شود،گفت: یقین دارم که اگر دستورات دینی به شکل دقیق اجرا شده بود، امکان نداشت که مردم ناراضی باشند.
نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی صبح امروز سه‌شنبه با حضور مسعود پزشکیان برگزار شد و علاوه بر ارائه گزارش‌هایی از آخرین وضعیت تحقق شاخص‌های توسعه فرهنگ قرآنی در کشور و نیز نهضت زندگی با آیه‌ها و ویژه برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان، کلیات برنامه‌های سال 1404 این شورا در راستای اجرای اسناد راهبردی منشور توسعه فرهنگ قرآنی مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس‌جمهور در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات و اقدامات صورت گرفته از سوی این شورا، گفت: فراگیری قرائت صحیح قرآن و مداومت در آن یک امر است، اما عمل کردن به قرآن بسیار فراتر و مهم‌تر است. امام حسین (ع) می‌فرمایند که «اَلْإِمَامُ إِلاَّ اَلْحَاکِمُ بِالْکِتَابِ اَلْقَائِمُ بِالْقِسْطِ اَلدَّائِنُ بِدِین»؛ مدیر و مدیریت کشور باید عامل به کتاب باشد و نه صرفا خواندن کتاب.
پزشکیان با تاکید بر اینکه نگاه و آموزش عملیاتی مفاهیم قرآن باید در آموزش و پرورش ما نهادینه شود، گفت: ما اگر واقعا به آیات و دستورات قرآن و دین عمل می‌کردیم، آیا باز هم مردم از عملکرد ما ناراضی می‌شدند؛ یقین دارم که اگر دستورات دینی به شکل دقیق اجرا شده بود، امکان نداشت که مردم ناراضی باشند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه کسانی که در جبهه‌های جنگ تحمیلی حضور یافتند، برای خدا از خودگذشتگی کردند و امتیازهای مادی پاسخگوی عظمت ایثار آنان نیست،افزود: اینکه بخواهیم بین افرادی که به جبهه رفتند و افرادی که به جبهه نرفتند در بهره‌مندی از حقوق اجتماعی تفاوت قائل شویم و حق کسی را به خاطر اینکه به جبهه نرفته از او دریغ کنیم، به هیچ وجه صحیح نیست؛ کسی که به جبهه رفته با خدا معامله کرده و تبعیض قائل شدن بین او با بقیه مردم با سیره رسول گرامی اسلام نیز همخوانی ندارد.

رئیس‌جمهور افزود: تقوا یکی از مهمترین دستورات اجرایی و حاکمیتی است؛ تقوا به شدت مفهوم عملیاتی دارد و یکی از مفاهیم آن بیان حرف راست و صحیح تحت هر شرایطی و پذیرفتن حرف راست و صحیح تحت هر شرایطی است، در حالی‌که به غلط در جامعه جا افتاده که هر کس که حرف حق را نشنید و نپذیرفت و روی افکار خودش پافشاری کرد، پایبندتر است! مردم مشکلی با دین ندارند، مشکل عملکرد ماست که گاهی 180 درجه با دستورات اسلامی زاویه دارد.
پزشکیان با تاکید بر اینکه اگر به شکل صحیح و دقیق به دستورات دینی عمل می‌کردیم، دشمنان نمی‌توانستند ما را تحت فشار بگذارند، تصریح کرد: از شهید بهشتی نقل است که می‌گفتند هر جا دیدید رویه‌های عادلانه، عاقلانه و منصفانه اجرا می‌شود، آنجا اسلام حاکم است و هر جا که غیر از این بود، هر قدر هم ادعای اسلامی بودن داشته باشند، غیر اسلامی است. ما نیاموختیم که اسلام را چگونه در رفتار و عمل خود اجرا کرده و نشان دهیم.
وی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان به عنوان ماه خودسازی و تزکیه گفت: بیایید ماه رمضان امسال را فراتر از دغدغه امتناع از خوردن و آشامیدن، فرصتی برای ارتقای اخلاق و رفتار سازمانی نیروی انسانی ببینیم؛ بیایید راهکارهایی اجرایی تدوین کنیم تا به کارکنان ادارات، دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف آموزش دهیم که اول، همه تلاش خود را برای راه انداختن کار مردم و ارباب رجوع به کار بگیرند و اگر به هر دلیلی امکان انجام خواسته آنها ممکن نبود، با زبان خوش و روی گشاده موضوع را برای آنها توضیح دهند.
رئیس‌جمهور اضافه کرد: بیایید یک الگوی ارتقای رفتار سازمانی طراحی و اجرا کنیم و تاثیرات آن را در اجرای دستورات الهی در فاصله ماه رمضان امسال تا ماه رمضان بعدی ارزیابی کنیم. در این برنامه صرف‌نظر از اینکه یک کارمند چه دینی و باوری دارد، تلاش کنیم تا اخلاق انسانی او ارتقا یابد و با مردم با نهایت احترام برخورد کند؛ از خودمان بپرسیم چرا ماه‌های رمضان متعددی را گذرانده‌ایم اما تغییری در حال و اخلاق ما رخ نداده و تلاش کنیم یک گام به پیش برداریم.
پزشکیان با طرح این سوال که از خودمان بپرسیم چرا تصمیمات و اقدامات ما نتیجه معکوس می‌دهد؟ خاطرنشان کرد: با طراحی و اجرای این برنامه باید تلاش کنیم بستری فراهم کنیم که در آن دستورات قرآن از جمله هدایت به صراط مستقیم و احراز از ضلالت در عمل پیاده شوند. یکی از شاخص‌های ضلالت تبعیت از هوای نفس است و باید در قالب این برنامه چارچوبی طراحی و اجرایی کنیم که مدیران و کارکنان دستگاه‌ها در مقابل حق و عدالت پا روی هوای نفس خود بگذارند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1335416/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کالابرگ های جدید چه تفاوتی با کالابرگ‌های قدیمی دارد؟

چرا فروش متری مسکن در آینده برای مردم مشکل ساز خواهدشد؟

چرا مجوز سکوهای فروش طلا فقط با تکمیل یک فرم صادر می شود؟

آمار تامل برانگیز فقر غذایی در ایران!

نرخ تنظیم بازاری برنج وارداتی اعلام و عرضه آن از امروز آغاز شد

پیش بینی قیمت دلار 8 اسفند 1403

نصیحت و هشدار صریح یمن به عربستان و امارات

ویدئویی از حضور هانیه توسلی و سارا حاتمی در یک خیریه

امیرحسین قاضی‌زاده: «انتخابات 1400، اجماعی بود و انتخابات 1403 رقابتی!»

قیمت بیت کوین اشباع شده است؟؛ سامسون مو هشدار می‌دهد

هشدار نماینده مجلس درباره سواستفاده از سرمایه مردم در خرید و فروش متری مسکن

نگرانی‌ها و هشدارهای پلیس فتا در مورد سایت‌های فروش متری مسکن

رئیس انجمن حقوق اساسی ایران: بخش دولتی نفس بخش خصوصی را بریده است

هشدار وزیر دفاع یمن به آمریکا و اسرائیل درباره هرگونه ماجراجویی جدید

دیپلمات روس: اقدامات اسرائیل در لبنان تحریک‌آمیز است

طرح لاپید؛ مصر کارگزار اسرائیل و آمریکا در نوار غزه

ساترا صلاحیت قانونی برای نظارت بر نمایش خانگی ندارد

خبر پزشکیان برای تسهیل شرایط تردد ایرانیان مقیم خارج به داخل کشور

شمار تروریست‌های کشته‌‌شده در چابهار افزایش یافت

سردار سلامی: پرواز هواپیماهای رژیم صهیونیستی در روز تشییع پرده از ترس آنان برداشت

سبزه عید رو با این بذر سبز نکنید که فقر میاره

پیش بینی بورس چهارشنبه 8 اسفند 1403

چه کسانی در واردات برنج تقلبی دست دارند؟

سیاست‌مدار کهنه‌کار هلندی: جابجایی اجباری فلسطینیان غیرقابل قبول است

زلنسکی: اطمینان از پاسخ متحدانه اروپا به روسیه ضروری است

ارمنستان: سیاست‌های باکو مغایر با تعهدات بین‌المللی است

تکذیب بسته‌شدن پایگاه نظامی آمریکا در یونان

تعویق سفر ویتکاف به خاورمیانه

«ماه من» ویزه برنامه رمضان برای شبکه سه

حسام منظور: زندگی شخصی من شبیه نقش‌هایم نیست

زمان احتمالی برگزاری انتخابات دوره هفتم شوراها

رئیس‌جمهور در دیدار با لاوروف: مصمم به تقویت روابط تهران ـ مسکو هستیم

روایت دنیای اقتصاد از وام ساخت مسکن برای خودی‌ها!

لاپید: جهان نیازمند راه‌حل جدید برای غزه است

تاکید کنفرانس گفتگوی ملی در سوریه بر مخالفت با تجزیه این کشور

رسانه عبری: حماس برای از سرگیری جنگ هم آماده است

اسرائیل تصمیم دارد دسترسی فلسطینیان به مسجد الاقصی را محدودسازی کند

چهره ها/ عکس داریوش فرضیایی و نعیمه نظام دوست با سفیر ژاپن

جان بخشی هوش مصنوعی به تصویری ماندگار از فیلم «هامون»

داستان تلخ «جاستین بیبر»؛ از ستاره‌ای نوجوان تا روحی سرگشته!

روایت تجارت نیوز از دلایل کاهش قیمت دلار؛ احتمال فروش دوباره

بلاگر مشهور حال المیرا شریفی‌مقدم را بد کرد!

تیزر فیلم «پروین»/ شما یک زن رو کنار ادبای مملکت نشوندید!

ادعای رئیس سرویس جاسوسی موساد علیه حزب‌الله و ایران

پزشکیان: اگر در جامعه فرهنگ، هنر و اخلاق وجود دارد به برکت کتاب است

پی‌نوشت و دستور رئیس‌جمهور بر نامه پدر امیرمحمد خالقی

فرماندار چابهار: اوضاع شهر آرام است

مسئولیت والدین برای آموزش استقلال‌یابی به کودک

دیوار کوتاه زلنسکی

تلاش سناتور آمریکایی برای جلوگیری از فروش سلاح به اسرائیل

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی