اخبار محرمانه

آخرين مطالب

خطیب: راهبرد ایران «تهدید در برابر تهدید و تعرض در برابر تعرض» است سیاسی

خطیب: راهبرد ایران «تهدید در برابر تهدید و تعرض در برابر تعرض» است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - وزیر اطلاعات گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران «تهدید در برابر تهدید و تعرض در برابر تعرض» در مقابل ماجراجویی، مداخلات و اقدام شرارت‌بار آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
حجت السلام والمسلمین اسماعیل خطیب در یادواره شهدای جامعه اطلاعاتی و گرامی‌داشت چهلمین سال تاسیس وزارت اطلاعات با یادآوری مجاهدت‌های شهدای جبهه مقاومت به ویژه فرمانده مقاومت شهید سردار سلیمانی و سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله، یاد و خاطره 3698 شهید گمنام جامعه اطلاعاتی کشور علی الخصوص شهید سردار حسن باقری را گرامی داشت.
وی همچنین یاد موسس و اولین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، مرحوم آیت الله محمدی ری شهری را گرامی داشت و افزود: چهلمین سال تاسیس این نهاد برآمده از انقلاب اسلامی، فرصت مناسبی برای مرور وقایع مهم امنیتی کشور در چهل سال مجاهدت‌های خاموش اطلاعاتی و بازخوانی فراز و فرودها، عبرت‌ها و حوادث و توطئه‌های خصم غدار و عوامل گوناگونش می‌باشد که عملاً بازخوانی بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی است.
رئیس شورای هماهنگی اطلاعات کشور با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری(دامت برکاته) مبنی بر لزوم حمایت از دولت‌ها خاطرنشان کرد: تمام تلاش وزارت اطلاعات در دولت چهاردهم، عمل به رهنمود مقام معظم رهبری، در جهت سیاست انسجام ملی، اطلاعات مردم پایه و مشارکت تعاملی و تفاهمی جامعه اطلاعاتی در تمامی فرایندهای اطلاعاتی کشور و هم افزایی در این جهت است.
وی با مرور اهم اقدامات وزارت اطلاعات در چهار دهه اخیر تصریح کرد: حافظه تاریخی ملت بزرگ و نسل‌های جدید بالنده و هوشمند ایران اسلامی با تداعی و خوانش ظلم بزرگ مداخلات و جنایات ایادی استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل علیه جریان ناب انقلاب اسلامی، بر حفظ و پاسداشت این ودیعه بزرگ تا تحقق آرمان ایجاد تمدن نوین اسلامی تاکید خواهد داشت و هرگز سلسله اقدامات تهدیدآمیز و خباثت‌های دشمن آمریکایی_صهیونیستی را بی پاسخ نگذاشته و نخواهد گذاشت.
وزیر اطلاعات با پاسداشت یاد و خاطره شهدای خدمت از جمله حضرت آیت الله شهید رئیسی و تقدیر از بیعت مردم غیور ایران اسلامی در قیام اخیر خود در یوم الله 22 بهمن تاکید کردند: جامعه اطلاعاتی ایران اسلامی بر امنیت همه جانبه برای همه، روابط مسالمت آمیز با حسن سیاست همسایگی در منطقه و فعال‌سازی بیش از پیش دیپلماسی امنیتی برای توافقات و همکاری مطلوب امنیتی اصرار دارند.
عضو شورای عالی امنیت ملی همچنین تصریح کرد: ملت ایران یک ملت صلح طلب است و سر ستیز با هیچ کشوری ندارد لیکن در برابر هرگونه ماجراجویی، شرارت و مداخلات بلاوجه دشمنان، از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی در محیط امنیت ملی خود بر «راهبرد تهدید در برابر تهدید و تعرض در برابر تعرض» پافشاری خواهد داشت و به مردم عزیز ایران اسلامی اطمینان می دهد که هر گونه اقدام شرارت بار ایادی استکبار با همت تمامی مدافعان ایران اسلامی با قاطعیت و صلابت پاسخ داده خواهد شد.

یادواره شهدای جامعه اطلاعاتی و گرامی‌داشت چهلمین سال تاسیس وزارت اطلاعات، امروز با حضور رئیس جمهور پزشکیان، رئیس قوه قضاییه حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، جمعی از خانواده‌های معظم شهدای جامعه اطلاعاتی کشور، جمعی از فرماندهان نظامی، انتظامی، مسئولین امنیتی، جمعی از وزرای دولت چهاردهم و شماری از اعضای شورای نگهبان قانون اساسی و مسئولین دیگر نهادها و سازمان‌ها کشور برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1334416/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویری از محل تدفین شهیدان نصرالله و صفی الدین در ضاحیه بیروت

تأکید بر تکریم جانبازان در مراکز درمانی

جزئیات نوزدهمین عرضه اولیه امسال اعلام شد

مقاومت فلسطین: امروز طلوعی تازه برای محور مقاومت است

برگزاری مرحله اصلی رزمایش ذوالفقار 1403

موافقت کمیسیون امور داخلی در خصوص برگزاری انتخابات شوراها با یک‌سال تاخیر

تأمین 73 درصد از هزینه‌های جاری کشور با مالیات

مشاور عجیب آشا محرابی در زندگی اش!

راه‌یابی انیمیشن یک نوجوان به جشنواره هکاتوم

خط حزب الله؛ در اوج عزت

قالیباف: علاوه بر شرکت در مراسم تشییع، ملاقات‌های دوجانبه‌ای با مقامات لبنان خواهم داشت

پژواک شعار مرگ بر اسرائیل در صحن علنی مجلس

خسران نبود «بازدارندگی»؛ انتقاد «وطن امروز» از مواضع رئیس‌ جمهور

تظاهرات صهیونیست‌ها در اطراف وزارت جنگ

حمله هوایی اسرائیل در جنوب لبنان

ادعای یک نماینده درباره اقدام جنجالی برای جلوگیری از استیضاح همتی

اخطار به گران‌فروش‌های سفر؛ مسدود و جریمه می‌شوید

چند نکته درباره «بازی مرکب 2» ؛ صورتی بازی!

کودتای نرم ترامپ در پنتاگون

مزیت‌های برقی شدن قطار تهران - مشهد

سیل جمعیت به سمت محل برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله

آماده‌سازی تابوت‌های شهیدان سیدحسن نصرالله و هاشم صفی‌الدین

پیشواز بهارانه سینما با شهاب حسینی، امین حیایی، حامد بهداد و مریلا زارعی

چربی‌ها رو با این محلول خانگی نابود کن!

حرکت رسانه‌ای حماس، صهیونیست‌ها را شوکه کرد

چهره ها/ تصویر قدیمی منوچهر والی‌زاده در استودیو مولن روژ

کیهان: گرفتاری‌های پزشکیان زیر سر مشورت‌های اصلاح طلبان است

وزیر راه و شهرسازی: مردم را سرگردان اراضی و مسکن نکنیم

پایان مرگبار گروگانگیری در بیمارستان آمریکایی

عراقچی: حزب‌الله زنده است

سکوهای ورزشگاه کمیل شمعون پر شد

فرودگاه بیروت به مناسبت تشییع شهید نصرالله تعطیل می‌شود

آشا محرابی از چه زمانی احساس پیری کرد؟

چرا پلشتی های حسن پورشیرازی با همه بدی‌هایش فراموش نمی‌شود؟

تجارت سیاه در بازارهایی به رنگ شب

پروازهای دو شرکت هواپیمایی "لوفت‌هانزا" و "آسترین" به ایران می‌آیند

«دلالان خرده‌پای ترامپ»؛ انتقاد «کیهان» از پیشنهاد مذاکره

5 درس مهم جنگ اوکراین

اینترنت 5G به ایستگاه پایانی رسید

«هفتاد سی» در آستانه کسب جایگاه پرفروش‌ترین فیلم سال قرار دارد؟

اعتماد اشتباه به جمشید

خطیب: راهبرد ما تهدید برابر تهدید و تعرض برابر تعرض است

توئیت پزشکیان در آستانه تشییع پیکر شهید نصرالله

22 برنامه برای بزرگداشت «روز شهید» در ایلام برگزار می شود

استان تهران چقدر بنزین مصرف می‌کند؟

شهر ورزشی بیروت ساعاتی پیش‌از آغاز مراسم تشییع پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین

ورود مردم به محل تشییع سید حسن نصرالله

آشا محرابی: تا دلتان بخواهد از اعتماد به دیگران ضربه خوردم

قالیباف وارد بیروت شد

نتانیاهو زیر توافق زد؛ لغو آزادی اسرای فلسطینی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی