اخبار محرمانه

آخرين مطالب

دلایل احتمالی حذف برنامه «مهمانی» از نوروز 1404 فرهنگی اجتماعی

دلایل احتمالی حذف برنامه «مهمانی» از نوروز 1404
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فیلم نیوز / اواسط هفته گذشته ایرج طهماسب در صفحه اینستاگرامش اعلام کرد امسال خبری از تولید برنامه «مهمانی» برای نوروز شبکه نسیم نیست. واکنش‌ها به این خبر متفاوت بود. برخی از اختلاف سلیقه ایرج طهماسب با مدیران تلویزیون صحبت به میان آوردند و برخی دیگر این مسئله را به عدم تفاهم مالی طهماسب با تلویزیون مرتبط دانستند. شاید علت تولید نشدن «مهمانی» به هریک از این مسائل ربط داشته باشد اما به نظر می‌رسد حتی بدون این اختلاف‌ها هم درحال حاضر امکان تولید «مهمانی» برای نوروز وجود نداشته است. هوتن شکیبا و محمد بحرانی صداپیشه شش عروسک «مهمانی» هستند و هردو آنها این روزها در پروژه‌های دیگری مشغول به کارند. شکیبا مشغول بازی در «تاسیان» است و بحرانی در «هزارویک». خلاصه به نظر می‌رسد علت اصلی حذف «مهمانی» از کنداکتور به دلیل مشغله زیاد عوامل آن بوده است.
 روز 30 بهمن ایرج طهماسب در صفحه اینستاگرامش پستی در رابطه با عدم تولید برنامه «مهمانی» برای نوروز منتشر کرد و نوشت: «همکاران و دوستانم امسال مهمانی نداریم به پروژه‌های دیگرتان بپردازید. ارادتمندم.»
خیلی‌ها از متن پست ایرج طهماسب اینطور برداشت کرده‌اند که مسئله یا به اختلاف‌های محتوایی عوامل برنامه با تلویزیون بستگی دارد یا ایرج طهماسب به لحاظ مالی با این رسانه توافق نکرده است. بهرحال اختلاف‌های مالی تیم ایرج طهماسب با تلویزیون ریشه‌دار است و همه به خاطر داریم که علت اصلی اینکه برنامه پرمخاطب «کلاه‌قرمزی» برای همیشه به پایان رسید هم به همین اختلاف‌های مالی برمی‌گشت. بنابراین این احتمال وجود دارد که این‌بار هم علت اصلی حذف «مهمانی» از کنداکتور نوروز 1404 همین عدم تفاوت درباره مسائل مالی باشد. البته از سوی دیگر این احتمال وجود دارد که در زمینه محتوا اختلاف‌ نظرهایی وجود داشته باشد و طهماسب تصمیم گرفته باشد دیگر فعالیتی در این رسانه انجام ندهد.
هوتن شکیبا در «مهمانی» صداپیشگی کاراکترهای عروسکی بچه، شاباش، دیبی و خونه‌بغلی را به عهده دارد و بدون حضورش «مهمانی» ساخته نمی‌شود.
حالا حتی اگر فرض بگیریم مشکلات مالی و محتوایی هم وجود نداشت، برنامه «مهمانی» عملا به خاطر مشغله‌های فراوان دو نفر از اعضای اصلی، در این مدت زمان کوتاه امکان تولید نداشت. هوتن شکیبا صداپیشه چهار شخصیت عروسکی بچه، شاباش، دیبی و خونه بغلی است؛ صداپیشه‌ای که این روزها شدید مشغول بازی در سریال «تاسیان» است. تا به حال سه قسمت از این سریال منتشر شده و از این جهت ساخت قسمت‌های باقی‌مانده با سرعت بیشتری درحال انجام است.
محمد بحرانی، صداپیشه ببعی و آقای همساده این شب‌ها صداپیشگی عروسک جناب‌خان را در «هزارویک» به عهده دارد.

از سوی دیگر محمد بحرانی که صداپیشه دو شخصیت ببعی و آقای همساده است؛ صداپیشه‌ای که این شب‌ها مشغول فعالیت در تاکشوی «هزارویک» است. او صداپیشه کاراکتر عروسکی جناب‌خان است و طبیعتا در روزهای منتهی به عید نوروز فعالیتش بیشتر هم خواهد شد.
بنابراین بدون حضور هوتن شکیبا و محمد بحرانی امکان تولید این برنامه وجود ندارد. طبیعتا اگر قرار بود برای نوروز «مهمانی» ساخته شود باید مدت‌ها قبل به فکر می‌افتادند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1334147/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس‌ جمهور آمریکا به دنبال «شاه» شدن

نویسنده مشهور آمریکایی: چرا زلنسکی تسلیم فشار‌های ترامپ نشد؟

عقب‌نشینی سازمان بورس از تایید مجمع ایران‌خودرو

تصاویری از سنگ مزار سید حسن نصرالله

روایت «رسانه آمریکایی» از تنها کشوری که همچنان از اف-14 استفاده می‌کند

چه کسانی باید استیضاح شوند؟

قیمت مذاکره

روزنامه اسرائیلی: نتانیاهو طرح ترامپ برای غزه را جدی نگرفته است

لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد

مادرشوهرم با بخشیدن بیگانه است

هم‌میهن: از مذاکره هوشمندانه وشرافتمندانه ضرر نمی‌کنیم

حق سلامت ایرانیان در خطر تهدید

آخرین خبرها از وام مسکن

اولین ویدئو از سریال‌های رمضان و نوروز تلویزیون

بازیگر زن تلویزیون: ویروس زامبی در راه است!

کدام مقامات بلندپایه ایران در مراسم شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حضور خواهند داشت؟

اعتراف اپوزیسیون: خارجی‌ها هم ما را جدی نمی‌گیرند!

رایزنی دیپلمات پاکستانی با ظریف

بهتره ما با هم دیده نشیم

آشا محرابی از همبازی بودن با امین حیایی گفت

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مصائب ادبیات پزشکیان؛ انتقاد روزنامه اصولگرا از رئیس جمهور

تهران- قاهره بر مدار ترمیم روابط

رکورد تورم مواد غذایی در 32 ماه اخیر شکسته شد

فعال اقتصادی: طبقه حقوق بگیر به نفس نفس افتاده است

احزاب پیشتاز در انتخابات پارلمانی فردا در آلمان

تاثیر کاهش حمایت امنیتی آمریکا از اروپا بر مصونیت اسرائیل

چهره ها/ قاب خانوادگی سپند امیرسلیمانی در یک رستوران

اجرای دوبله توسط آشا محرابی در برنامه برمودا

دریادار ایرانی: همزمان 5 ناوگروه عملیاتی و آموزشی را به دریاها اعزام کرده‌ایم

چشم‌های بینایی که امنیت‌‌‌آفرین است

نقش زن میلیاردر صهیونیست در مبادله اسرا افشا شد

اسرای فلسطینی پیام مقاومت را برای زندانبانان به جای گذاشتند

تیراندازی در بیمارستان ایالت پنسیلوانیا

تمرین دفاع مستحکم یگان‌های نیروی دریایی ارتش از سواحل

روایت تجارت نیوز از بورس که قربانی سیاسی کاری مجلس شد!

ترامپ: غزه موقعیت عالی دارد, تعجب می‌کنم چرا اسرائیل آن را رها کرد

رسانه اسرائیلی: آزادی اسرای فلسطینی به بعد رایزنی‌های امنیتی شامگاه امروز موکول شد

پایان دادن به حکومت حماس در غزه مساوی است با کشته شدن تمام اسرای اسرائیلی

زلنسکی: «امنیت اوکراین جدا از امنیت اروپا نیست»

وزیر خارجه آمریکا خواستار آزادی فوری اسرای باقی مانده توسط حماس شد

فراخوان جهاد اسلامی برای مشارکت گسترده در تشییع پیکر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین

شهر نیویورک از دولت ترامپ شکایت کرد

حماس: آماده مقاومت و مبارزه در کرانه باختری و هر مکان دیگری هستیم

چهره ها/ تیپ متفاوت شبنم قلی‌خانی در دبی جلب‌توجه کرد

درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی

گزارشی از رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش در سواحل مکران

وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 5 اسفند 1403

سفر دریایی لبنانی‌ها برای حضور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی