اخبار محرمانه

آخرين مطالب

واکنش وزارت خزانه داری آمریکا به اقدام FATF علیه ایران سیاسی

واکنش وزارت خزانه داری آمریکا به اقدام FATF علیه ایران
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا از تایید مجدد اقدامات متقابل گروه ویژه اقدام مالی (اف‌ای‌تی‌اف) علیه جمهوری اسلامی ایران استقبال می کند.
وزارت خزانه داری دولت دوم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای افزود: گروه ویژه اقدام مالی «اف‌ای‌تی‌اف»، نهاد تنظیم استاندارد جهانی برای مبارزه با پولشویی، مقابله با تامین مالی تروریسم، و تکثیر سلاح‌های کشتار جمعی، نشستی عمومی را در پاریس برگزار کرد که نمایندگان وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در آن شرکت داشتند.
«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه گفت: ایالات متحده از تایید مجدد اقدامات متقابل اف‌ای‌تی‌اف علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل خطر تامین مالی تروریسم از سوی این کشور و ادامه کار برای تقویت سیستم مالی بین‌المللی در برابر تمامی منابع مالی غیرقانونی استقبال می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا در این بیانیه اعلام کرد که در این اجلاس عمومی که دومین نشست گروه ویژه اقدام مالی به ریاست مکزیک بود، شرکت کنندگان درباره اقدامات در حال انجام در مورد خطرات گسترش حمایت مالی از تروریسم و اقدامات تروریستی، شمول مالی و استانداردهای پرداخت‌های داخلی و فرامرزی از جمله موافقت با انتشار پیش‌نویس به روز رسانی‌ها برای مشاوره عمومی، به بحث پرداختند.
وزارت خزانه‌داری آمریکا افزود که گروه ویژه اقدام مالی موافقت کرد بصورت عمومی در مورد اقدامی که به بررسی طرح‌های پیچیده تامین مالی اشاعه و فرار از تحریم‌ها می‌پردازد، مشورت شود.
وزارت خزانه داری دولت ترامپ اضافه کرد «مشتاقانه» در انتظار تعامل با بخش خصوصی برای مشاوره عمومی در مورد این موضوعات است.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد که گروه ویژه اقدام مالی (اف ای تی اف) تغییراتی را در توصیه‌های خود تایید کرد که بر اهمیت رویکرد مبتنی بر ریسک برای ارزیابی و کاهش خطرات پولشویی و تامین مالی تروریسم، از جمله اطمینان از تناسب اقدامات پیشگیرانه یا کاهشی با خطرات شناسایی شده، تاکید داشت.
وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین گفت که این گروه ویژه اقدامات خود را برای کمک به مبارزه با استثمار جنسی از کودکان در فضای مجازی، جنایت شنیعی که برخی از آسیب‌پذیرترین قشر جامعه را هدف قرار می‌دهد، نهایی کرد.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در گزارشی که به زودی منتشر خواهد شد، مشارکت‌ نزدیک به 30 کشور جهان درباره انواع مختلف مرتبط با اخاذی مالی و سوءاستفاده مستقیم از کودکان مورد بررسی قرار گرفته است.
پیش از این، مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در همایش جمهوری خواهان در واشنگتن دی سی، ادعاهای واشنگتن علیه برنامه هسته ای ایران را تکرار کرد تا سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران را توجیه کند.
مایک (مایکل) والتز مشاور امنیت ملی امریکا روز جمعه به وقت محلی در همایش جمهوریخواهان (CPAC) در واشنگتن دی سی مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.
مارکو روبیو وزیر خارجه دولت دوم دونالد ترامپ در مصاحبه ای با کاترین هریج، روزنامه‌نگار آمریکایی-کانادایی که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، گفت که دولت ترامپ به دنبال بازگشت به فشار حداکثری بر حکومت ایران است.
وزیر خارجه دولت ترامپ افزود که در مورد اقداماتی که آمریکا می تواند برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای اتخاذ کند، وارد جزئیات نمی شوم.
او ادعا کرد: «ایران نباید هرگز اجازه پیدا کند که سلاح هسته‌ای در اختیار داشته باشد و جهانی را گروگان را بگیرد و امکان حمله به اسرائیل را داشته باشد.»
او در پاسخ به سوالی درباره دستورالعملی که ترامپ برای مقابله با ایران در صورت سوء قصد به خودش یا مقام‌های ارشد آمریکایی دیگر داده است، گفت: «درباره گزینه‌ها و تاکتیک‌های ایالات متحده صحبتی نمی‌کنم. همین کافی است که بگویم که اگر آمریکا بخواهد می‌تواند پایان رژیم ایران را رقم بزند، اما رئیس‌جمهوری صلح‌طلب است،او ترجیح می دهد از آن اجتناب کند و چنان شرایطی ایجاد نشود. در دوران دونالد ترامپ، ایران هسته‌ای نخواهد بود.»
ترامپ که در دور دوم ریاست جمهوری خود بارها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، 4 فوریه 2025 برابر با 16 بهمن ماه 1403 با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفتگو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟
رئیس جمهوری آمریکا 17 بهمن ماه نیز در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» مدعی شد: «من می‌خواهم ایران کشوری بزرگ و موفق باشد، اما کشوری که نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. گزارش‌هایی که ادعا می‌کنند ایالات متحده با همکاری اسرائیل قصد دارد ایران را به خاک و خون بکشد، به شدت اغراق‌آمیز هستند. ترجیح می‌دهم یک توافق هسته‌ای صلح‌آمیز و قابل‌راستی‌آزمایی داشته باشیم که به ایران اجازه دهد به‌طور مسالمت‌آمیز رشد کند و شکوفا شود. باید فوراً روی این موضوع کار کنیم و وقتی توافق به امضا رسید، یک جشن بزرگ خاورمیانه‌ای برگزار کنیم. خداوند خاورمیانه را حفظ کند!»
آیت الله سید علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا نیز در سالروز بیعت تاریخی همافران و کارکنان نیروی هوایی با امام خمینی در 19 بهمن 1357، در دیدار فرمانده و جمعی از کارکنان نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به سخنان ترامپ گفتند: قبل از او هم دولت قبلی آمریکا که معاهده را پذیرفته بود، به آن عمل نکرد و تحریم‌های آمریکا که قرار بود برداشته شود، برداشته نشد و مسئله سازمان ملل هم همچون استخوانی لای زخم باقی ماند که همیشه مانند تهدیدی بر بالای سر ایران باقی بماند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استفاده از تجربه «دو سال مذاکره و امتیاز دادن و کوتاه آمدن اما به نتیجه نرسیدن» را ضروری برشمردند و افزودند: آمریکا همان معاهده را با وجود نقص‌هایی که داشت نقض کرد و از آن خارج شد. بنابراین، مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد.
ترامپ در حالی سخن از مذاکره و توافق می کند که در 18 اردیبهشت 1397 (8 می 2018) از توافق هسته ای با ایران خارج شد. ایران همواره اعلام کرده که آماده مذاکره برای دفاع از حقوق هسته ای خود است اما این واشنگتن است که به تعهدات خود پایبند نبوده و توافقی که مورد تایید تمامی قدرت های جهانی و نهادهای بین المللی بوده است را در گذشته، زیرپا گذاشت و از آن خارج شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1334082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس‌ جمهور آمریکا به دنبال «شاه» شدن

نویسنده مشهور آمریکایی: چرا زلنسکی تسلیم فشار‌های ترامپ نشد؟

عقب‌نشینی سازمان بورس از تایید مجمع ایران‌خودرو

تصاویری از سنگ مزار سید حسن نصرالله

روایت «رسانه آمریکایی» از تنها کشوری که همچنان از اف-14 استفاده می‌کند

چه کسانی باید استیضاح شوند؟

قیمت مذاکره

روزنامه اسرائیلی: نتانیاهو طرح ترامپ برای غزه را جدی نگرفته است

لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد

مادرشوهرم با بخشیدن بیگانه است

هم‌میهن: از مذاکره هوشمندانه وشرافتمندانه ضرر نمی‌کنیم

حق سلامت ایرانیان در خطر تهدید

آخرین خبرها از وام مسکن

اولین ویدئو از سریال‌های رمضان و نوروز تلویزیون

بازیگر زن تلویزیون: ویروس زامبی در راه است!

کدام مقامات بلندپایه ایران در مراسم شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حضور خواهند داشت؟

اعتراف اپوزیسیون: خارجی‌ها هم ما را جدی نمی‌گیرند!

رایزنی دیپلمات پاکستانی با ظریف

بهتره ما با هم دیده نشیم

آشا محرابی از همبازی بودن با امین حیایی گفت

بازگشت محافظه‌کاری و راست‌گرایی در قرن 21

مصائب ادبیات پزشکیان؛ انتقاد روزنامه اصولگرا از رئیس جمهور

تهران- قاهره بر مدار ترمیم روابط

رکورد تورم مواد غذایی در 32 ماه اخیر شکسته شد

فعال اقتصادی: طبقه حقوق بگیر به نفس نفس افتاده است

احزاب پیشتاز در انتخابات پارلمانی فردا در آلمان

تاثیر کاهش حمایت امنیتی آمریکا از اروپا بر مصونیت اسرائیل

چهره ها/ قاب خانوادگی سپند امیرسلیمانی در یک رستوران

اجرای دوبله توسط آشا محرابی در برنامه برمودا

دریادار ایرانی: همزمان 5 ناوگروه عملیاتی و آموزشی را به دریاها اعزام کرده‌ایم

چشم‌های بینایی که امنیت‌‌‌آفرین است

نقش زن میلیاردر صهیونیست در مبادله اسرا افشا شد

اسرای فلسطینی پیام مقاومت را برای زندانبانان به جای گذاشتند

تیراندازی در بیمارستان ایالت پنسیلوانیا

تمرین دفاع مستحکم یگان‌های نیروی دریایی ارتش از سواحل

روایت تجارت نیوز از بورس که قربانی سیاسی کاری مجلس شد!

ترامپ: غزه موقعیت عالی دارد, تعجب می‌کنم چرا اسرائیل آن را رها کرد

رسانه اسرائیلی: آزادی اسرای فلسطینی به بعد رایزنی‌های امنیتی شامگاه امروز موکول شد

پایان دادن به حکومت حماس در غزه مساوی است با کشته شدن تمام اسرای اسرائیلی

زلنسکی: «امنیت اوکراین جدا از امنیت اروپا نیست»

وزیر خارجه آمریکا خواستار آزادی فوری اسرای باقی مانده توسط حماس شد

فراخوان جهاد اسلامی برای مشارکت گسترده در تشییع پیکر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین

شهر نیویورک از دولت ترامپ شکایت کرد

حماس: آماده مقاومت و مبارزه در کرانه باختری و هر مکان دیگری هستیم

چهره ها/ تیپ متفاوت شبنم قلی‌خانی در دبی جلب‌توجه کرد

درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی

گزارشی از رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش در سواحل مکران

وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 5 اسفند 1403

سفر دریایی لبنانی‌ها برای حضور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی