اخبار محرمانه

آخرين مطالب

زیاد النخاله: ایران خانه مقاومت است سیاسی

زیاد النخاله: ایران خانه مقاومت است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فرهیختگان / زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با رییس ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبران بزرگ مقاومت شهید سیدحسن نصرالله، شهید یحیی سنوار و همه فرماندهان مقاومت اظهار داشت: پیروزی‌های مقاومت در فلسطین و لبنان با حمایت و نقش موثر جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.
النخاله در ادامه این دیدار با تاکید براینکه وحدت نظامی و سیاسی گروه‌های مقاومت باعث پذیرش شروط جبهه مقاومت و اجبار دشمن به عقب‌نشینی شد، تصریح کرد: ما آماده میشویم که در مرحله دوم تبادل افسران و نظامیان رژیم صهیونیسیتی را داشته باشیم تا بتوانیم همه اسیران خود را آزاد کنیم. و آنها را مجبور کنیم که عقبنشینی را کامل انجام بدهند.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به نقش موثر و سازنده حزب الله در پشتیبانی از گروه‌های مقاومت غزه، گفت: رزمندگان مقاومت فلسطین هم در کنار رزمندگان حزبالله شانه‌به شانه با رژیم صهیونیستی جنگیدند و در این راه تعداد زیادی شهید و تعدادی مجروح شدند و خود این موضوع نشانه‌ای از وحدت جبهه مقاومت است و مایه افتخار ملت فلسطین است.

النخاله همچنین ورود مستقیم جمهوری اسلامی ایران به نبرد در دو عملیات‌ وعده صادق یک و دو را تحولی راهبردی و تاثیرگذار در روحیه ملت‌های منطقه دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران خانه مقاومت است.
سرلشکر باقری: پیروز نهایی جنگ با رژیم صهیونی، مردم فلسطین هستند
رئیس ستادکل نیروهای مسلح هم ضمن خوش آمدگویی به دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، حمایت از مردم مظلوم این کشور را یکی از ابعاد هویتی انقلاب اسلامی دانست و گفت: این بعد هویتی را امام خمینی(ره) در قانون اساسی و تمام ارکان حکومتی جمهوری اسلامی ایران نهادینه کردند.
سرلشکر باقری گفت: جمهوری اسلامی ایران در این سال‌ها با وجود تمام مشکلات از جمله جنگ، تحریم و فشارهای خارجی هیچ‌گاه دست از حمایت از فلسطین و مقاومت بر نداشته و همچنان این مستحکم هست و خواهد بود.
او با بیان اینکه حوادث یک سال و نیم گذشته با وجود همه جنایات رژیم صهیونیستی و تعداد زیاد شهدا و فشار بر مردم مظلوم فلسطین موضوع فلسطین را به موضوع اول جهان تبدیل کرده، اظهار داشت: این موضوع را برای دنیا ثابت کرد که مبارزه مردم فلسطین مشروع است و رژیم صهیونیستی جنایتکار و غاصب است و امریکا از ظالم و غاصب حمایت می‌کند و اروپایی‌ها هم به همین نحو حمایت می‌کنند.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با تاکید براینکه یک و نیم سال ظلم صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین و خون 50 هزار کودک، زن و بی‌گناه شید فلسطینی به تنهایی باعث نابودی ظالم و پایداری فلسطین در جهان خواهد شد، افزود: با اینکه خسارت سنگینی به مردم غزه وارد شد اما دشمن به هیچ یک از اهدافش نرسید و پیروز این صحنه مردم فلسطین و مقاومت هستند و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.
سرلشکر باقری هدف رژیم صهیونی را نابودی مقاومت و بیرون راندن مردم فلسطین از غزه دانست و گفت: این رژیم اشغالگر به هیچ کدام از اهداف خود نرسید و پیروز نهایی این جنگ مردم فلسطین است و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پایان گفت: در یک سال و نیم گذشته وحدت بین گروه‌های مقاومت و تدبیر، شجاعت و فداکاری رزمندگان مقاومت مشاهده شده که خود موجب ماندگاری و استحکام مقاومت در آینده خواهد شد؛ در طول تاریخ این نبردها افت و خیز دارند ولی ان چه می‌ماند این است که آرمان فلسطین زنده است و آن رژیم غاصبی که از جای دیگری آمده ریشه‌کن خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1333795/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاجر اتریشی دایه مهربان‌تر از مادرِ «جیمز باند» شد

پزشکیان: باید از افراد پولدار بگیرند و به کسانی که زندگی شان نمی چرخد بدهند تا بچرخد

همتی: از نیازمندان یارانه نباید مالیات بگیریم

جورج آرمیتاژ کارگردان «میامی بلوز» درگذشت

شیرین در اتاق بازجویی ساواک!

رهبر انقلاب در دیدار وزیر و مدیران وزارت اطلاعات: تنها راه‌حل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است

پزشکیان: خانه‌های خالی را پیدا نمی‌کنند چون کد پستی وجود ندارد

قاچاق دارو؛ شغل دوم جناب خان!

حاتمی‌کیا: آرزو دارم مردم برای عبادت به سینما بیایند

از شلختگی به نظم؛ راهکارهای عملی برای تربیت بچه‌های منظم

همتی: دو چیز گریز ناپذیر است، یکی مرگ است و یکی مالیات!

احتکار برنج عامل اصلی نوسان بازار

پیاده روی برای حضور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

هند در رقابت با چین در حال بازسازی روابط با طالبان است

ترامپ: هرچی اعدام بیشتر، مشکلات کمتر!

اینگونه سقوط می‌کند

پزشکیان: شفافیت مالیاتی راهی برای کنترل فساد است

وقتی از دارا حیایی میخوان تیکه کلام باباش رو بگه!

کارگردان مشهور ایرانی: همدردی با مردم غزه؛ زبان مشترک سینمای ایران و مالزی است

توصیه آذری جهرمی به پزشکیان و قالیباف: سیاسی بازی را کنار بگذارید

فرستاده ترامپ: اختلاف با کره‌شمالی باید با گفتمان حل شود

چهره ها/ تیپ جوان‌پسند بهاره کیان افشار در 41سالگی

دی کاپریو تابستان یک بدلکار بدخلق می‌شود!

افزایش 452 درصدی تشخیص اوتیسم در بزرگ‌سالان

اره برقی در دستان «ماسک»

یورش صهیونیست‌ها به شهر نابلس

«آخر هفته پنج ستاره‌ای» با جنیفر گارنر

ترانه شاد بندری با صدای جناب خان

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با ایثارگران جنوب غرب استان

بحران جدی تعطیلی جایگاه‌های CNG در آستانه نوروز

چشم در‌ چشم دشمن؛ رویارویی با سرباز اسرائیلی در مرز لبنان

حرکت زشت کارگردان «عنکبوت مقدس» در مهمانی بعد از گلدن گلوب!

فیلم‌های کودک را با تصور کودکانه تولید نکنید!

دلایل احتمالی حذف برنامه «مهمانی» از نوروز 1404

سریال «آواتار: هفت پناهگاه» ساخته خواهد شد

جزئیاتی در خصوص رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش

هم دفاع از رهاسازی قیمت، هم اشک تمساح برای گرانی!

وزیر نیرو: 10هزار ماینر قاچاق در کشور کشف کردیم

تلاش وزیر خارجه آمریکا برای درز گرفتن صحبت‌های ترامپ علیه کانادا

ترامپ: خرابی‌های اوکراین تقصیر پوتین نیست

آیا برای حضور در مراسم تشییع شهید نصرالله آماده هستید؟

استقرار صدها تن از نیروهای قسام در جنوب غزه

داور «سینماحقیقت» درگذشت

امسال از ویژه‌برنامه‌های تحویل‌ سال همیشگی خبری نیست

انتشار تیزر کمدی «دایناسور» برای اکران نوروزی

فرستاده ویژه ایران در مراسم تشییع شهید نصرالله اعلام شد

صدا و سیما چقدر مخاطب دارد که حجم زیادی از سرمایه‌های کشور را می‌گیرد؟

پنج وزیر به کمیسیون‌های تخصصی مجلس می‌روند

چرا پیکر سیدحسن نصرالله در ایران تشییع نشد؟

یک نمونه کوچک از علت اعتراف ترامپ به قدرتمندی ایران

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی