اخبار محرمانه

آخرين مطالب

ماسک: زلنسکی نماینده مردم اوکراین نیست مگر اینکه انتخابات برگزار شود مصاحبه های ویژه

ماسک: زلنسکی نماینده مردم اوکراین نیست مگر اینکه انتخابات برگزار شود
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - کارآفرین آمریکایی و وزیر بهینه‌سازی دولت آمریکا گفت که «ولودیمیر زلنسکی» تا زمانی که با برگزاری انتخابات موافقت نکند و آزادی رسانه‌ها را در کشورش بازنگرداند، نمی‌تواند از طرف مردم اوکراین سخن بگوید. «ایلان ماسک» این سخنان را در واکنش به پستی از حساب رسمی کاخ سفید با نام "Rapid Response 47" که برای مقابله با اطلاعات نادرست در شبکه اجتماعی ایکس فعالیت می‌کند و به موضوع انتخابات در شرایط حکومت نظامی پرداخته بود، بیان کرد.
در این پست آمده بود که انتخابات در ایالات متحده حتی در طول جنگ داخلی و جنگ جهانی دوم برگزار شد، بنابراین «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین هم باید در اوکراین انتخابات برگزار کند.
ماسک در ایکس (توییتر سابق) نوشت: «زلنسکی نمی‌تواند ادعا کند که نماینده اراده مردم اوکراین است، مگر اینکه آزادی رسانه‌ها را بازگرداند و از لغو انتخابات دست بردارد!»
دوره ریاست‌جمهوری زلنسکی در 20 مه 2024 به پایان رسید. انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین به بهانه حکومت نظامی و بسیج عمومی لغو شده است.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز چهارشنبه از زلنسکی به دلیل عدم تمایلش به برگزاری انتخابات انتقاد کرد و او را «دیکتاتور» نامید و همچنین گفت که رهبر اوکراین قصد دارد از جنگ طولانی با روسیه سود ببرد. ترامپ همچنین گفت که زلنسکی آمریکا را متقاعد کرد که 350 میلیارد دلار هزینه کند تا وارد جنگی شود که پیروزی در آن ممکن نبود.
ماسک: زلنسکی خبرنگار آمریکایی را کشت
در همین حال ایلان ماسک، کارآفرین آمریکایی، زلنسکی را به قتل «گونزالو لیرا» خبرنگار و وبلاگ‌نویس آمریکایی که پیش‌تر در زندان اوکراین جان باخت، متهم کرد.
ماسک در ایکس نوشت: «زلنسکی یک خبرنگار آمریکایی را کشت!»
او این سخنان را در واکنش به پستی از یک کاربر درباره مرگ لیرا بیان کرد. این کاربر اشاره کرده بود که لیرا از منتقدان زلنسکی بود. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در ژوئن 2024 گفت که مقامات اوکراینی عملا گونزالو لیرا را در زندان شکنجه کرده و به قتل رسانده‌اند.
کودکان اوکراینی می‌میرند
ماسک که منتقد سرسخت زلنسکی، به شمار می‌رود، همچنین از اقدام او و همسرش که مقابل عکاس مشهوری نشستند تا تصویرشان روی مجله ووگ چاپ شود، آن هم در شرایطی که جنگ اوکراین در حال شدت گرفتن است، انتقاد کرد.
این گزارش که با تصویری از زلنسکی و همسرش همراه شده، با عنوان «شرایط را درک کن! زلنسکی و همسرش در حالی که برای یک جلد براق ووگ با عکاس مشهور آنی لیبوویتز ژست می‌گیرند، شگفتی آفریدند، آن هم در حالی که جنگ اوکراین علیه روسیه در حال شدت گرفتن است» منتشر شده است.

اخبار محرمانه

تصویر زلنسکی و همسرش روی جلد «ووگ»
ماسک با اشاره به تصویر آنها نوشت: «او این کار را انجام می‌دهد، در حالی که کودکان در سنگرهایی در خط مقدم جنگ می‌میرند.»
به گزارش دیلی‌میل، تصمیم ولودیمیر زلنسکی و همسرش اولن زلنسکا برای نشستن مقابل دوربین مجله ووگ، کاربران اینترنت را به دو دسته تقسیم کرده است. بسیاری به کمک‌های هنگفتی که از آغاز حمله روسیه در فوریه به این کشور جنگ‌زده داده شده اشاره می‌کنند. آنها می‌گویند تصمیم زلنسکی برای ژست گرفتن مقابل دوربین ووگ، بیهوده است و جنگ را به سخره می‌گیرد. برخی هم از او حمایت کردند.
حسابرسی وجوه تخصیص‌یافته به اوکراین
ایلان ماسک موافقت کرده است که وزارت کارآیی دولت آمریکا (دوج) که او ریاست آن را بر عهده دارد، باید حسابرسی وجوه ارسال شده به اوکراین توسط ایالات متحده را انجام دهد.
این میلیاردر آمریکایی که بخشی از دولت ترامپ است، در واکنش به پیام «چارلی کرک» در شبکه اجتماعی ایکس که خواستار حسابرسی از کمک‌های مالی اختصاص داده شده به اوکراین توسط ایالات متحده بود، اظهار نظر کرد.
ماسک در پاسخ به پیام چارلی کرک نوشت: «قبول»
چارلی کرک، بنیانگذارجنبش ملی دانشجویی است که به سازماندهی جوانان برای ترویج اصول بازار آزاد و دولت محدود اختصاص دارد. پیش از این، دونالد ترامپ گفته بود که هیچ نوع حسابرسی درباره «صدها میلیارد» دلاری که واشنگتن برای حمایت از اوکراین هزینه کرده است، ندیده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1333528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست معادن اوکراین در ازای اینترنت

وضعیت فاجعه‌بار غزه؛ بیش از 1.5 میلیون نفر در معرض سرمای شدید

بزرگ‌ترین دغدغه منوچهر والی‌زاده چه بود؟/ او عاشق بود

چهره ها/ 2 بازیگر زن زیبای سریال «تاسیان»

دیدار زیاد نخاله با رئیس مجلس

پاپ فرانسیس همچنان در خطر است

گردان‌های قسام در حال آماده‌سازی برای تحویل 6 اسیر صهیونیستی به نیروهای صلیب سرخ

تهدید اردن توسط ترامپ

ازدحام در فرودگاه بیروت بخاطر حضور در مراسم تشیع سید حسن نصرالله

بی‌صفتی و بدعهدی آمریکا، میانجی‌ها را از اعتبار انداخته است

دپوی 30 هزار خودرو در پارکینگ خودروسازان!

حزب‌الله: مقدمات مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله تکمیل شده است

ویدئویی از ایرج طهماسب و فریبا نادری در اکران یک فیلم

جزئیات مراسم تشیع سید حسن نصرالله

«تاچ»؛ ماجرای دختری که در آستانه مهاجرت مردد می‌شود!

سوخو 57 به ایران رسید

رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش آغاز شد

تصاویری از مرحله هفتم تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی

حال و هوای مقتل شهید نصرالله

گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته برای مراسم تشیع سید حسن نصرالله

چهره ها/ تصویری تازه از هانیه توسلی بعد از مدتها

حاتمی‌کیا: شش ماه برای ساخت فیلم حاج قاسم در سوریه بودم

تایید هویت جسد اسیر صهیونیست

زلنسکی: در حال نهایی کردن یک توافق اقتصادی با آمریکا هستیم

خبری تازه از اکران فیلم جنجالی «پیرپسر»

چهره ها/ عکس جذاب دیبا زاهدی در اکران یک فیلم

شریعتمداری: گروسی عضو موساد است

چهره ها/ سالگرد ازدواج پیمان قاسم‌خانی و همسرش

همراهی اسکورسیزی و دی کاپریو با دواین جانسون و امیلی بلانت در یک فیلم

امیر رستگاری: دشمنان برای خرابکاری صنعتی سرمایه‌گذاری عظیمی کرده‌اند

ربیعی: با استیضاح همتی چه چیزی عاید کشور خواهد شد؟

5 درس مهمی که پدران باید به پسران بدهند

پایان نشست ریاض و توافق بر سر تشکیل جلسه فوری اتحادیه عرب

درخواست وقیحانه آمریکا از عراق

ضارب سلمان رشدی «مجرم» شناخته شد

خاطره ابراهیم حاتمی‌کیا از تماشای «مست عشق» و تنها آرزویش برای سینما

بازار اجاره مسکن؛ از فقر مستأجران تا ضعف سیاست‌های حمایتی

باج زلنسکی به ترامپ

کامنت عاشقانه ترلان برای «شروین» همه چیز را لو داد!

واکنش وزارت خزانه داری آمریکا به اقدام FATF علیه ایران

برکناری رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا

درخواست واشنگتن از حماس و رژیم صهیونیستی

فضل‌الله: ایران در تصمیم حزب‌الله برای حمایت از غزه دخالت نکرد

خط و نشان جبهه پایداری برای قالیباف و سه نماینده دیگر

صعود تورم ماهانه خوراکی به سقف 2 ساله

کانال عبری: پزشکی قانونی جسد «شری بیباس» را تایید کرد

القسام جسد یک اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

اسرائیل پس از آتش‌بس، 100 فلسطینی را به شهادت رساند

سکانسی عاشقانه از سریال شهرزاد با صدای محسن چاووشی

ادعای والتز: اگر ایران بمب هسته‌ای داشته باشد، اسرائیل را نابود می‌کند

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی