اخبار محرمانه

آخرين مطالب

حقیقت‌پور: دو قطبی‌ سازها سودای رسیدن به قدرت دارند سیاسی

حقیقت‌پور: دو قطبی‌ سازها سودای رسیدن به قدرت دارند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فردا / یک فعال و تحلیلگر سیاسی گفت: اکنون باید بپرسیم که طریق درست و به دور از هرگونه افراط و تفریط چیست؟ پاسخ آن است که آنچه رهبر انقلاب مشخص کرده‌اند. ولی فقیه تشخیص داده‌اند در فضای قلدری و زورگویی وارد چه مذاکره‌ای نمی‌شویم.
موضوع مذاکره با آمریکا دست‌مایه‌ای شده است تا برخی نیروها چه در جناح اصولگرایی و چه اصلاح‌طلبی به بهانه آن دست به دوقطبی‌سازی بزنند و بر دولت فشار بیاورند تا حدی که گاه و بی‌گاه شنیده می‌شود پزشکیان باید استفعا دهد؛ حال آنکه اولا رهبر انقلاب تکلیف مذاکره در شرایط کنونی را مشخص کردند و فرمودند مذاکره با آمریکا به صلاح نیست و از سوی دیگر دولت هم موضعی خلاف نظر رهبر انقلاب اتخاذ نکرده است. حالا پرسش این است در چنین شرایطی هدف از دوقطبی‌کردن جامه به بهانه موضوع مذاکره چیست؟
منصور حقیقت‌پور، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع به «فردا» گفت: «بیان روشنی از امیرالمومنین(ع) داریم که افراط و تفریط از هر سمت حرکت در گمراهی‌ است. اکنون باید بپرسیم که طریق درست و به دور از هرگونه افراط و تفریط چیست؟ پاسخ آن است که آنچه رهبر انقلاب مشخص کرده‌اند. ولی فقیه تشخیص داده‌اند در فضای قلدری و زورگویی وارد چه مذاکره‌ای نمی‌شویم. امروز شرایط ایجاب می‌کند که ما عزت و کرامت خود را حفظ کنیم و تا وقتی طرف مقابل در فضایی همراه با ادب و احترام قرار نگرفته، وارد مذاکره نشویم. امروز شرایط با گذشته فرق دارد. یک زمانی با تصمیم مقامات کشور با آمریکایی‌ها مذاکره شدیم اما در شرایط کنونی که دولت آمریکا دنبال تحریم حداکثری است، امکان مذاکره وجود ندارد».

او ادامه داد: «تندروی‌های برخی از طیف‌های راست و چپ از سوی مردم پذیرفته نخواهد بود. هیچکسی بالاتر از مقام معظم رهبری نمی‌تواند در موضوع مذاکره تعیین راه کند و هرکس جلوتر یا عقب‌تر از رهبری حرکت کند، در زمره گروه گمراهان‌ قرار می‌گیرد هیچکس نباید کشور را به سمت دوقطبی‌سازی ببرد. همه باید سعی کنند تا امور داخلی به بهترین شکل مدیریت شود تا در داخل بحران سیب‌زمینی و برنج وجود نداشته باشد».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «آقای پزشکیان هم در سخنان 22 بهمن عین به عینِ سخنان رهبری را تأیید کرد و دقیقا دنبال همان مسیر را گرفت. یک جریان تند مینی‌بوسی در میان اصولگرایان داریم که سودای بازگشت به اریکه قدرت دارند و برای همین منظور دست به دوقطبی‌سازی می‌زنند و تندروهای اصلاح‌طلب هم انگار از چارچوب‌ها عبور کرده‌اند و میل‌شان یکسره به سمت غربی‌هاست. راه درست اما حرکت در مسیری است که رهبر انقلاب مشخص کرده‌اند».
حقیقت‌پور در پایان گفت: «در آخر هم باید بگویم که بسیار بعید است حتی اسرائیل در حالتی باشد که بخواهد حرکتی علیه ایران انجام دهد که اگر انجام دهد، مطمئن باشید جمهوری اسلامی ایران پاسخی بسیار دندان‌شکن خواهد داد. بنابراین هیچ نگرانی‌ای وجود ندارد و در مقطع کنونی مهم آن است که عزب ملی‌مان را در برابر زورگویی‌ها حفظ کنیم و در عین حال به فکر حل مشکلات در داخل باشیم».
 منصور حقیقت پور

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330944/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز تاریک اروپا

چرا «ازدواج» کاهش یافته است؟

اقدام جنجالی جدید ترامپ

چهره ها/ سلفی جدید خانم بازیگر با یک پند

مصائب اجاره‌‏نشین‌‏ها

بازار خودرو؛ ارزان‌ها داغ و لاکچری ها کماکان در رکود ماندند

کمدی «صبحانه با زرافه‌ها» چقدر فروخته است؟

چرخش مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی

نبیه بری: «آمریکایی‌ها به من گفتند ارتش اسرائیل می‌خواهد در 5 نقطه از جنوب لبنان بماند»

چرا سریال «تاسیان» شروع نشده حاشیه ساز شد؟/ ماجرا از کجا آب می خورد!

مروری بر 4 فصل سریال زخم‌کاری/ خوب یا بد؟

سوخو 35 در راه ایران، سوخو 57 به الجزایر رسید

واکنش پزشکیان به چتر گرفتن معاون اجرایی بالای سرش

ایران با بلوف‌های ترامپ چه می‌کند؟

یمن: برای پاسخ به تهدیدات ترامپ علیه غزه، در آماده‌باش‌ کامل هستیم

ماکرون: فرانسه برای مبارزه علیه داعش در سوریه آماده است

درخواست 145 عضو کنگره آمریکا از ترامپ در مورد غزه

مقام دولت ترامپ: 14 هزار مهاجر را دستگیر کرده‌ایم

ویدیوی پربازدید از عکس‌العمل کودک خردسال غزه‌ای

اکونومیست: اوکراین می‌ترسد آمریکا رهایش کند

حامد بهداد: سر هامون و بوتیک دعوا کردیم تا به «پیرپسر»‌ رسیدیم

رئیس صداوسیما به وجود تعارض منافع ساترا و شبکه خانگی پاسخ داد

بازسازی سکانس فیلم «تایتانیک» توسط علی اوجی و آقا رشید!

نظر مصطفی زمانی درباره مهاجرت: من بچه این آب و خاکم

روایت عرب‌سرخی در مورد نحوه نفوذ یک جاسوس به سپاه

اظهارات جنجالی ترامپ: اوکراین نمی‌تواند به مرزهای سال 2014 باز گردد

تصاویری دیگر از اعتراضات و تجمع مردم لبنان در بیروت در پی لغو پروازها

تصاویری دیگر از اعتراض‌ها به لغو مجوز پرواز تهران - بیروت؛ معترضان خیابان‌ها را بستند

محمد ولی‌زادگان: نمی‌دانم بعد از «پیرپسر» چه اتفاقی برایم خواهد افتاد

تنها راه خروج فوتبال ایران از بن‌بست

ترمز بریدن کرایه تاکسی‌های اینترنتی در روزهای برفی و بارانی!

اظهارات جنجالی ترامپ: روسیه می‌تواند مناطق تصرف‌شده اوکراین را نگه دارد

چهره ها/ سحر زکریا عزادار شد

پراحساس‌ترین و گیراترین جشن نیمه شعبان در فیلم «مارمولک»

چهره ها/ دلنوشته عاشقانه مهنوش صادقی برای مهدی هاشمی

سوال انتقادی جهانگیری از مسئولین

خشونت علیه زنان چگونه کنترل می‌شود؟

احسان امانی بازیگری که هیچ وقت نمی خندد/ دوست ندارم محل دفنم را کسی بداند!

انتقاد از دونالد ترامپ در نخستین روز جشنواره فیلم برلین!

بازدید رئیس‌جمهور از صنایع کشتی سازی و سکوهای نفتی بوشهر

مراسم جشن نیمه شعبان در 131 سال پیش/ تصاویر

حمله هوایی اسرائیل به مرکز نوار غزه

چرا «آنتیک» با اهانت به اماکن متبرکه، علیه انسانی ایرانی می‌شورد؟

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

دولت پزشکیان در کدام مسیر می‌رود؟

نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

کدام خودروها با مدل 1404 پلاک می‌شوند؟

ناتو به دنبال نتیجه‌ای در جنگِ اوکراین است که به معنای شکست غرب نباشد

تماس نخست وزیر کانادا با جولانی

حادثه برای ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن در نزدیکی مصر

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی