اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سردار سلیمانی: انقلاب اسلامی سلطنت موروثی را در ایران ریشه‌کن کرد سیاسی

سردار سلیمانی: انقلاب اسلامی سلطنت موروثی را در ایران ریشه‌کن کرد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / رییس سازمان بسیج مستضعفان گفت:ملت بزرگ ایران با انتخاب نظام جمهورری اسلامی کارهای بزرگی را انجام داد و انقلاب اسلامی ملت ایران پیامدهای بسیار مهم و راهبردی برای جهان، منطقه و میهن به دنبال داشت که یکی از این پیامدها ریشه‌کن کردن حکومت موروثی و پادشاهی در ایران بود.
به گزارش ایرنا، سردار غلامرضا سلیمانی روز پنجشنبه در اجلاسیه شهید شاخص جامعه عشایری کشور سردار شهید« الیاس ارجمند» در شهرکرد با مرور تاریخ ایران افزود: در آن سال‌ها در ایران حکومتی پادشاهی جریان داشت که موروثی بود و آخرین حکومت موروثی در ایران سلسله و رژیم پهلوی بود که با همان سنت پادشاهی موروثی روی کار آمد و در آن سال‌ها حوادث دردناکی در کشور با حضور انگلیسی‌ها رقم خورد و آنها به دنبال تصاحب ایران بودند.
به گفته وی، ملت ایران در آن زمان به پا خواستند و قیام کردند و حکومت و سلطنت پهلوی را که با کمک انگلیس و بیگانگان کارآمد روی را سرنگون کردند.

وی با اشاره به قدرت نظامی و اقتصادی آمریکا در منطقه در آن دوران گفت: ملت ایران به رهبری امام راحل، رژیم و حکومت موروثی را سرنگون کرد و در تاریخ 12 فروردین سال 58 به جمهوری اسلامی رای داد و یک نظام سیاسی، مترقی، نوین، جدید و غیرالگوبرداری شده از دمکراسی و نظام سیاسی حاکم بر جهان را انتخاب کردند.
رییس سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران تغییرات مهمی در هندسه قدرت جهانی ایجاد کرده است گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره)، رژیم سلطنتی را سرنگون کرد و نظام جمهوری اسلامی را به عنوان یک نظام سیاسی نوین و مترقی معرفی کرد.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران نه تنها بر کشورهای اسلامی، بلکه بر منطقه غرب آسیا تاثیر قابل توجهی داشته است و جمهوری اسلامی به عنوان الگویی برای دیگر ملت‌ها معرفی شده است.
رییس سازمان بسیج مستضعفان افزود: در بسیاری از کشورهای اروپایی و به خصوص انگلستان که ادعای دمکراسی دارند، حکومت موروثی برقرار است، در حالی که ملت ایران با انتخاب جمهوری اسلامی نظام سلطه را نپذیرفت.
به گفته وی، نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام جدید سیاسی و در یک مسیر تاریخی تشکیل شد و پیامدها و آثار فراوانی در منطقه برجا گذاشت.
سلیمانی افزود: تمام دشمنی‌ها و بسیج همه ظرفیت‌های نظام سلطه در مقابل جمهوری اسلامی به خاطر مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران است که یک مسیر جدید در تاریخ بشریت گشوده است.
نظام جمهوری اسلامی محور تمدن اسلامی قرار گرفته است
رییس سازمان بسیج مستضعفان اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی یک دوره تمدن‌سازی و تحول‌سازی برای جهان اسلامی ایجاد کرد و هم‌اکنون به عنوان محور تمدن اسلامی قرار گرفته است.
به گفته وی، تاریخ نشان داده است که شعرا، نخبگان و نویسندگان و ریاضیدان و شیمی‌دانان و همه منجمان همه ایرانی هستند.
سلیمانی گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس جوانان و ملت ایران اجازه ندادند که یک وجب از خاک کشور به دست بیگانه بیفتد.
به گفته وی، مردم ایران گوش به فرمان امام راحل بودند و در دفاع مقدس، سیلی محکمی به صدام زدند و در مقابل دشمن ایستادند و اجازه ندادند یک وجب خاک کشور به دست دشمن بیفتد.
رییس سازمان بسیج مستضعفان گفت: با انجام عملیات‌های مختلف از جمله عملیات فتح‌المبین، بیت‌المقدس و سایر عملیات‌ها در سوم خرداد سال 61 خرمشهر آزاد شد و دشمن را سرکوب کردند.
وی با اشاره به اینکه سردار شهید ارجمند به عنوان فرمانده تیپ بود گفت: در آن زمان با حمایت جوانان ، دانشگاهیان، دانش‌آموزان و سایر اقشار تیپ و لشکرهای مختلف تشکیل شدند و با بهره‌گیری از فرهنگ عاشورا و تکیه بر فرهنگ ایثار و شهادت از آرمان‌های امام و خود دفاع کردند.
تحریم‌های دشمن بر ملت ایران تاثیرگذار نیست
رییس سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به تحریم‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بر مردم ایران وارد شده است گفت: تحریم‌های دشمن بر ملت ایران تاثیرگذار نیست و ملت ایران مانند هشت سال دفاع مقدس مقابل تهدیدها و تحریم‌های دشمنان خواهند ایستاد.
وی با اشاره به اینکه تحریم‌های اقتصادی علیه ملت ایران با راهبرد مقاومت فعال از بین خواهد رفت، افزود: ملت ایران در طول 46 سال گذشته در مقابل نقشه و تحریم‌های دشمنان بسیج شدند و از همه ظرفیت‌ها استفاده کردند تا بتوانند جلوی ضربه دشمن به نظام را بگیرند.
وی با تاکید بر اینکه آمریکا فقط قاتل شهید سلیمانی نیست گفت: آنها قاتل شهدای ما هستند، هر کسی به این ملت ضربه‌زده با پشتیبانی و حمایت و راهبری آمریکا بوده است و ملت ایران 46 سال با افتخار جلو رفته و همیشه عمق تاثیر و وسعت تاثیر در جهان افزوده شده است.
به گفته وی، هم اکنون فرهنگ انقلاب اسلامی در دل شهرهای امریکا موج می‌زند و این حمایت از فلسطین و همگراهی با مردم فلسطین در آمریکا، اروپا و شرق تا غرب عالم موج می‌زند.
سلیمانی افزود: حمایت امروز جهان اسلام از مردم بی‌دفاع غره و فلسطین و اینکه امروز همه حق‌طلبان عالم کنار مردم فلسطین هستند و کسی با سران جنایتکار رژیم همراهی نمی‌کند و در دنیا همه خواهان محاکمه و خواهان اعدام آنها هستند ، به تاسی از نظام اسلام است.
وی با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین و مبارزات آن‌ها در برابر رژیم صهیونیستی گفت: همبستگی مسلمانان در حمایت از یکدیگر الزامی است.
وی با اشاره به هدف ترامپ و آمریکا برای حذف کشورها به خصوص فلسطین گفت: امروز جهان اسلام بیدار است و کسی جرات ندارد راجب به حذف دیگران از نقشه سیاسی حرف بزند.
سلیمانی گفت: حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن وفاداری، استقامت، و پایمردی و عظمت ملت ایران را به نمایش گذاشت.
به گفته وی، ملت ایران در روز 22 بهمن‌ماه به خیابان و میادین آمدند و با آرمان‌های امام راحل تجدید میثاق و با رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند و همین‌طور آخرین کلام خود و حرف خود را خطاب به دشمنان انقلاب و ملت ایران اعلام کردند.
وی با تقدیر از حضور گسترده مردم ولایتمدار و انقلابی استان در راهپیمایی 22 بهمن گفت: براساس برآوردهای که افراد نخبه و دستگاه‌های مسوول تهیه می‌کنند مردم چهارمحال و بختیاری مانند خیلی از استان‌های دیگر نسبت به سال‌های گذشته حضور گسترده‌تر و با شکوه‌تر در راهپیمایی 22 بهمن داشتند و حضورشان پیام روشنی داشت که پایمردی، استقامت، وفاداری و عظمت مردمان این استان است.
سلیمانی در ادامه با اشاره به سالروز عملیات والفجر 8 گفت: بزرگداشت سردار شهید الیاس ارجمند به همین مناسبت و در راستای تجلیل از مقام شامخ شهدا به خصوص شهید شاخص جامعه عشایری کشور و شهدای علمیات پیروزمند شهدای عملیات والفجر 8 برگزار شد.
سلیمانی افزود: مردم ایران در آن سال‌ها، نظام جمهوری اسلامی ایران را انتخاب کردند و رهبر معظم انقلاب بیان داشتند تشکیل جمهوری اسلامی ایران عملی‌ترین اقدام و اساسی‌ترین قدم برای بسترسازی و فراهم کردن ظهور منجی عالم بشریت حضرت حجت (عج) است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330899/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خشونت علیه زنان چگونه کنترل می‌شود؟

احسان امانی بازیگری که هیچ وقت نمی خندد/ دوست ندارم محل دفنم را کسی بداند!

انتقاد از دونالد ترامپ در نخستین روز جشنواره فیلم برلین!

بازدید رئیس‌جمهور از صنایع کشتی سازی و سکوهای نفتی بوشهر

مراسم جشن نیمه شعبان در 131 سال پیش/ تصاویر

حمله هوایی اسرائیل به مرکز نوار غزه

چرا «آنتیک» با اهانت به اماکن متبرکه، علیه انسانی ایرانی می‌شورد؟

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

دولت پزشکیان در کدام مسیر می‌رود؟

نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

کدام خودروها با مدل 1404 پلاک می‌شوند؟

ناتو به دنبال نتیجه‌ای در جنگِ اوکراین است که به معنای شکست غرب نباشد

تماس نخست وزیر کانادا با جولانی

حادثه برای ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن در نزدیکی مصر

حماس: مذاکرات مرحله دوم توافق آتش‌بس باید فورا آغاز شود

مرتضی عقیلی بعد از 44 سال دوباره بازی خواهد کرد

سخنگوی دولت: برگزاری هر نوع تجمعی نیاز به مجوز دارد

تست جالب شوهر شناسی؛ امتیاز شوهر خوب

پزشکیان: برخی وزرای ما در جریان کمبود برق و گاز کم می‌آورند به همدیگر گیر می‌دهند

رأی الیوم: آمریکا و اسرائیل در پی تجزیه عربستان سعودی هستند

تنش در فرودگاه بیروت

تلاش اسرائیل برای جنگ دوباره؛ تظاهرات خانواده‌ گروگان‌ها علیه نتانیاهو

وقتی مدل انتخاب آرای مردمی تک‌بعدی است!

معاون رییس جمهور: زنان توان ورود به عرصه‌های تصمیم‌گیری دارند

دستور رییس‌جمهور درباره بازگشت استادان اخراجی کامل اجرا نشده است

جزییات جدید از پیش فروش یک میلیون سکه

امارات با ایلان ماسک جاده زیر زمینی می‌سازد

لاوروف: تماس تلفنی پوتین و ترامپ، گفت‌وگوی دو فرد خوش اخلاق است که موجب تعجب غرب شده

اولین مجسمه‌ای که بعد از انقلاب در تهران نصب شد/ عکس

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر

آشوب در ناتو پس از اظهارات وزیر دفاع ترامپ

حمایت بی چون و چرای آمریکا از اسرائیل؛ دادستان ارشد دیوان لاهه تحریم شد

ترامپ با تعرفه‌های متقابل، به جنگ اقتصاد کشورها رفت

نمی ذارم حتی دستت به جنازم برسه!

لحظاتی از حضور رهبر انقلاب در مسجد جمکران

نتایج یک نظرسنجی جهانی: ایران قدرت هسته ای می شود

علت خاموشی؟ قاچاق سوخت

پزشکیان درباره مدیریت سوخت: دعوا بر سر شخم زدن زمین سفت است

پیشنهاد نوبخت به پزشکیان برای کنترل قیمت دلار

واکنش نماینده حماس به تهدید ترامپ و نتانیاهو پیرامون آزادی اسرا

علی هاشمی: محیط بان افتخاری هستم

آمریکا: تا ابد منتظر ایران نمی‌مانیم

پادشاه در مخمصه

اعتراف مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا: حمله به عراق یک شکست فاجعه‌بار بود!

تداوم اعتراض کشاورزان در انگلیس؛ استارمر بازدیدش را نیمه‌کاره رها کرد

الحوثی: طرح کوچاندن مردم فلسطین اجرا شود، حملات را آغاز می‌کنیم

رئیس سابق شورای امنیت داخلی اسرائیل : بطور قطع در جنگ غزه شکست خوردیم

حماس: به تعهدات خود بر اساس آتش‌بس پایبند خواهیم بود

کوبا: آمریکا مهاجران را با دستبند به گوانتانامو می‌فرستد

تجربه آزاده سیفی، بازیگر خدای جنگ از عشق و مادر شدن

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی