اخبار محرمانه

آخرين مطالب

فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای امنیت مرزها 11 تیپ مستقر هستند سیاسی

فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای امنیت مرزها 11 تیپ مستقر هستند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در بحث امنیت مرزها 11 تیپ را در مرزها مستقر کرده ایم و در کنار آن دیوار مرزی در شرق و جنوب شرق کشور در حال احداث است.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا، درباره آمادگی نیروی زمینی ارتش و اقتدار دفاعی کشور گفت: دو رزمایش امنیتی، تهاجمی و متحرک هدفمند و برنامه‌ریزی شده در غرب و شرق کشور با هدف مبارزه با گروهک‌های تجزیه طلب و آشوب گر و در مجموع گروهک های مسلحی که قصد برهم زدن امنیت کشور را شاید داشته باشند برگزار کردیم و تجهیزات و تسلیحاتی در این رزمایش ها مورد استفاده قرار دادیم که با این نوع مبارزه سازگاری داشته باشد.
وی افزود: برای مقابله با یک چریک و آدم مسلح نیاز نیست یک موشک میلیارد تومانی هزینه کنیم اما می‌توانیم با یک ریز پرنده با آن مقابله کنیم لذا وارد این عرصه مهم شدیم و توانستیم یگان‌های مخصوصی را برای این کار آموزش داده و وارد این عرصه کنیم.

سرتیپ حیدری ادامه داد: نیروی زمینی ارتش، نیرویی برای دفاع از سرزمین و کشور جمهوری اسلامی، حفظ استقلال و تمامیت ارضی نظام مقدس جمهوری اسلامی است بنابراین باید موشک‌های نقطه زن، پهپادها و بالگردهای راهبردی و توپخانه سنگین داشته باشد، البته در این رزمایش‌ها از هیچ کدام از این تجهیزات به صورت کامل استفاده نکردیم چرا که برنامه ریزی رزمایش برای یک تهدید متصوره و تهدید گروهک‌های ضد انقلاب و مسلحی بود که بر هم زدن نظم عمومی در اهداف خودشان دارند بنابراین تسلیحاتی متناسب با برخورد با آنها مورد استفاده قرار گرفت.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفـت: این نیرو در طی رزمایش امنیتی، تهاجمی و متحرک خود در منطقه عمومی غرب کشور، نسبت به طراحی، اجرا و ارزیابی عملیاتی با ماهیت تاخت سریع شبانه، با محوریت نیروهای ویژه، نیرومخصوص و واکنش‌سریع و استفاده‌ از قابلیت‌ هلی‌برن شبانه نیروها به وسیله هوانیروز، با هدف سرکوب و نابودی گروهک‌های تروریستی در آن‌ سوی مرزهای هدف، اقدام کرد.
سرتیپ حیدری در ادامه افزود: در رزمایش نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی غرب کشور، از نخستین هایی نظیر انجام عملیات آفندی و پدافندی ریزپرنده‌های نزاجا، بارریزی سبک و سنگین انواع تجهیزات مورد نیاز در حوزه رزم، ارزیابی میدانی کارایی و توانایی انواع اقسام تجهیزات و تسلیحات این نیرو در حوزه‌های بالگردی، پهپادی، موشک‌های ضدزره، رباتیک و دید در شب رونمایی شد.
وی تاکید کرد: نیروی زمینی ارتش با انجام دو رزمایش در دو نقطه مرزی شرقی و غربی کشور، نشان داد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با حداکثر آمادگی و توان، قادر است ضمن تحقق تحرک بالا در حمل ادوات و نفرات، به ارائه و انجام انواع رزمایش‌ها، با حضور تمامی نیروها و یگان‌ها که همگی به سبب طراحی و اجرای برنامه‌های دقیق و مدون، در بالاترین سطح آمادگی رزمی قرار دارند، به دفاع از کشور بپردازد و در این راه از هیچ کوششی مضایقه نخواهد کرد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: پیام این رزمایش ها آن است که اگر گروهک‌ تروریستی داعش یا دیگر گروهک‌های مشابه و هم راستا با جریانات تکفیری تروریستی، بخواهند در نزدیکی مرزهای کشور، به انجام هرگونه اقدامی علیه امنیت ملی ایران اسلامی دست زنند، در همان منطقه مورد حملات شدید و تهاجمی نیروهای مسلح و نیروی زمینی ارتش قرار خواهند گرفت. ضمن آن‌که پیام این رزمایش برای دیگر کشورهای دوست و همسایه، چیزی جز ترویج صلح، دوستی و برادری نیست.
سرتیپ حیدری با بیان این که انعطاف بسیار خوبی در رزمایش ها داشتیم و من راضی هستم گفت: صد در صد به اهدافمان دست پیدا کردیم. نیروی زمینی نیروی پا در رکاب، چابک، واکنش سریع، متحرک و هجومی، توانا، منعطف است که آمادگی دارد در هر زمان در هر مکان در هر مقیاس به هر تهدیدی که تصور می شود پاسخ کوبنده بدهند.
دیوار مرزی در شرق و جنوب شرق کشور در حال احداث است
وی درباره امنیت مرزها و انسداد مرزها گفت: در بحث امنیت مرزها 11 تیپ را در مرزها مستقر کرده ایم. دیوار مرزی در شرق و جنوب شرق کشور در حال احداث است.
فرمانده نیروی ارتش تاکید کرد: من به ملت می گویم که در بحث امنیت پایدار هیچ نگرانی نداشته باشند تا وقتی نیروی زمینی ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در صحنه هستند امنیت آنها به صورت پایدار برقرار است.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330821/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین مجسمه‌ای که بعد از انقلاب در تهران نصب شد/ عکس

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر

آشوب در ناتو پس از اظهارات وزیر دفاع ترامپ

حمایت بی چون و چرای آمریکا از اسرائیل؛ دادستان ارشد دیوان لاهه تحریم شد

ترامپ با تعرفه‌های متقابل، به جنگ اقتصاد کشورها رفت

نمی ذارم حتی دستت به جنازم برسه!

لحظاتی از حضور رهبر انقلاب در مسجد جمکران

نتایج یک نظرسنجی جهانی: ایران قدرت هسته ای می شود

علت خاموشی؟ قاچاق سوخت

پزشکیان درباره مدیریت سوخت: دعوا بر سر شخم زدن زمین سفت است

پیشنهاد نوبخت به پزشکیان برای کنترل قیمت دلار

واکنش نماینده حماس به تهدید ترامپ و نتانیاهو پیرامون آزادی اسرا

علی هاشمی: محیط بان افتخاری هستم

آمریکا: تا ابد منتظر ایران نمی‌مانیم

پادشاه در مخمصه

اعتراف مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا: حمله به عراق یک شکست فاجعه‌بار بود!

تداوم اعتراض کشاورزان در انگلیس؛ استارمر بازدیدش را نیمه‌کاره رها کرد

الحوثی: طرح کوچاندن مردم فلسطین اجرا شود، حملات را آغاز می‌کنیم

رئیس سابق شورای امنیت داخلی اسرائیل : بطور قطع در جنگ غزه شکست خوردیم

حماس: به تعهدات خود بر اساس آتش‌بس پایبند خواهیم بود

کوبا: آمریکا مهاجران را با دستبند به گوانتانامو می‌فرستد

تجربه آزاده سیفی، بازیگر خدای جنگ از عشق و مادر شدن

سریال «آبان» خوب است یا نه؟

دوگانه ثابتی برای طرفداران مذاکره با آمریکا؛ دانش کافی ندارد یا مازوخیسم سیاسی دارند

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

انفجارهای گسترده در اردوگاه جنین و درگیری شدید نیروهای اسرائیل

بازتاب گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ در رسانه‌ها

دردسرهای گروهی که مجوز اجرا ندارد

بازیگر جوان تئاتر درگذشت

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

یارانه سه دهک واریز شد

صرافی‌ های ارز دیجیتال و نقش آن ‌ها در پذیرش عمومی رمزارز ها

فرمان عجیب ترامپ درباره نی‌های کاغذی

تصاویری از آماده سازی محل تدفین شهید سیدحسن نصرالله

صف‌بندی کشورهای اروپایی علیه ترامپ در موضوع اوکراین

خوانندگی نجم الدین شریعتی روی آنتن شبکه سه!

حامد بهداد: اگر فیلم‌های بدم را انکار کنم، بی‌عقلم!

مصرف 78 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

تبعیض نژادی آشکار؛ انگلیس: طرح اسکان اوکراینی‌ها برای فلسطینی‌ها نیست

تولسی گابارد: آمریکا با دستان خود داعش و القاعده را تقویت کرد

ضرغامی: دیگر فیلتری وجود ندارد، همه VPN دارند

بهترین روش مواجهه با ازدواج همسر سابق

وزیر جهاد: حمایتمان از کشاورزان ادامه خواهد داشت

زلنسکی: هیچ توافقی بین آمریکا و روسیه بدون اوکراین پذیرفتنی نیست

حسین دارابی: فیلمنامه خدای جنگ 5 سال توقیف بود

پزشکیان: وعده الکی نمی‌دهم

حقیقت‌پور: دو قطبی‌ سازها سودای رسیدن به قدرت دارند

سفر ایرانی‌ها به مالزی 45 درصد رشد کرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی