سرایا القدس برای پایبندی به آتش بس غزه شرط گذاشت
بین الملل
بزرگنمايي:
اخبار محرمانه - مهر / سخنگوی سرایا القدس گفت: تنها راه برای بازگشت اسرا و ایجاد استقرار و ثبات عمل به توافق تبادل اسرا است. به توافق آتش بس تا زمانی پایبند خواهیم بود که دشمن نیز به تعهدات خود پایبند باشد.
به گزارش خبرگزاری الجزیره، ابوحمزه سخنگوی سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: واقعیتها و حوادث متوالی رخ داده از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون نشان دهنده آن است که تنها راه برای بازگشت اسرا و ایجاد استقرار و ثبات عمل به توافق تبادل اسرا است و این در حالی است که مقاومت فلسطین وظایف خود را به بهترین شکل انجام داده اما از سوی دیگر دشمن اسرای خود را در شرایطی خطرناک و مبهم رها کرده است.
وی افزود: ما رژیم اشغالگر را مسئول پیامدهای عدم پایبندی به تعهدات خود در قبال ملت فلسطین و نقض مستمر توافق آتش بس میدانیم و تاکید میکنیم سرنوشت اسرای اسرائیلی نزد مقاومت ارتباطی مستقیم با عملکرد نتانیاهو دارد.
ابوحمزه گفت: ما مجدداً تاکید میکنیم که به توافق آتش بس تا زمانی پایبند خواهیم بود که دشمن نیز به تعهدات خود پایبند باشد.
![]()
لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330660/