اخبار محرمانه

آخرين مطالب

لاگارد: تنش‌های تجاری می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد اقتصادی

لاگارد: تنش‌های تجاری می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - تسنیم / رئیس بانک مرکزی اروپا طی اظهاراتی هشدار داد که اگرچه تورم در این منطقه فروکش کرده است و کاهش نرخ بهره تأثیر خود را کم کم می‌گذارد، اما خطرات ناشی از تنش‌های تجاری هنوز وجود دارد.
به نقل از یورونیوز، کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، طی اظهاراتی هشدار داد که اگرچه تورم در این منطقه فروکش کرده است و کاهش نرخ بهره تأثیر خود را کم کم می‌گذارد، اما خطرات ناشی از تنش‌های تجاری هنوز وجود دارد.
وی در سخنرانی خود در پارلمان اروپا بر رویکردی محتاطانه و مبتنی بر داده‌ها تأکید کرد و ضرورت وجود ارز دیجیتال یورو را برای تقویت استقلال مالی اروپا برجسته ساخت.
لاگارد در ادامه تصریح کرد که بیشتر شاخص‌ها نشان می‌دهند تورم به‌طور پایدار به سمت هدف این بانک در حال حرکت است.
وی گفت که نرخ تورم منطقه یورو در ماه ژانویه کاهش یافته و به 2.5 درصد رسیده است، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 5.5 درصد بود.
با این وجود، وی تأکید کرد که بانک مرکزی اروپا همچنان محتاطانه عمل خواهد کرد و هیچ مسیر مشخصی را برای نرخ بهره از پیش تعیین نمی‌کند، زیرا اختلالات تجارت جهانی می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد.
سخنان لاگارد پس از آن مطرح شد که بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را نسبت به ژوئن 2024 در مجموع 125 واحد پایه کاهش داده و نرخ سپرده را به 2.75 درصد رسانده است.
وی همچنین بر لزوم تسریع در توسعه یوروی دیجیتال تأکید کرد و گفت که ایجاد یک سیستم پرداخت منطقه‌ای وابستگی اروپا به سیستم‌های خارجی را کاهش داده و مقاومت مالی این بلوک را تقویت خواهد کرد.
این اظهارات در حالی صورت گرفت که اقتصاد منطقه یورو در سال 2024 به سختی رشد کرد و تولید ناخالص داخلی تنها 0.9 درصد در سال افزایش یافت. سه‌ماهه پایانی سال به‌ویژه ضعیف بود، زیرا تولید صنعتی متوقف شد و هزینه‌کرد مصرف‌کنندگان علی‌رغم بهبود درآمد واقعی، پایین باقی ماند.
لاگارد ضمن اشاره به فشار بر بخش تولید، اظهار داشت که بخش خدمات همچنان وضعیت خود را حفظ کرده است. وی همچنین بازار کار را باثبات خواند و از افزایش درآمد واقعی و استحکام اشتغال به‌عنوان عوامل تقویت‌کننده اعتماد مصرف‌کنندگان نام برد. با این حال، او هشدار داد که خانوارها همچنان در افزایش هزینه‌کرد خود تردید دارند و سرمایه‌گذاری‌های تجاری ضعیف است.
وی تأکید کرد که کاهش هزینه‌های استقراض باید به تدریج شرایط را بهبود بخشد و دسترسی کسب‌وکارها و خانوارها به اعتبار را تسهیل کند. در عین حال، تقاضای خارجی نیز می‌تواند به اقتصاد منطقه کمک کند، اما تنش‌های تجاری جهانی ممکن است چشم‌انداز تورمی منطقه یورو را مبهم‌تر سازد.
لاگارد همچنین بر اهمیت استقلال مالی اروپا، به‌ویژه در بخش پرداخت‌های دیجیتال، تأکید کرد و هشدار داد که اتکای بیش از حد اروپا به ارائه‌دهندگان خدمات مالی خارجی آن را در برابر تحولات اقتصادی و ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند.
وی گفت: پرداخت‌ها ستون فقرات اقتصاد ما هستند و اروپا نباید بیش از حد به ارائه‌دهندگان خارجی وابسته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1330586/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهره ها/ قابی از بهنوش بختیاری با پرستو صالحی پربازدید شد

«آنورا»: از سینمای مستقل تا مدعی اول جوایز اسکار

تیر خلاص با چمدون اشتباهی زده شد!

فراستی: عاشقانه های «صیاد» جزو یادگاری‌های سینماست!

وزارت خارجه: مذاکره با آمریکا تامین کننده منافع ملی ایران نخواهد بود

انتصاب دکتر صادق خانی علی‌اکبری به عنوان رئیس کمیسیون هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای

تحلیلی از خروج چانگان از ایران؛ بازار خودرو در آستانه بحرانی جدید قرار گرفت؟

ستاره‌های ایرانی و خارجی در سریال جنایی «بلیت یک‌طرفه»

چهره ها/ عکس سیاه‌پوش ژاله صامتی و متن غم انگیز او در سوگ مادرش

ستاره پسیانی فعلا جایگزین مادرش در نمایش صابر ابر شد

ساترا: «تاسیان» نه مجوز تولید دارد نه انتشار!

لیست سیاه FATF؛ بانک‌های چین و عراق با تجار ایرانی کار نمی‌کنند

بزرگترین بدهکاران بانکی از کجا وام می‌گیرند؟

فساد سیب در زمین دولت؛ تحلیلی بر عوامل افزایش قیمت سیب‌زمینی

عضو سابق شورای عالی بورس: اثر نرخ بهره در بورس خنثی شده است

سازمان ملل به تماس تلفنی پوتین و ترامپ واکنش نشان داد

زلنسکی: ترامپ مرا از جزئیات تماس تلفنی خود با پوتین مطلع کرد

ارتش اسرائیل نیروهای ذخیره خود را فراخواند

سریال «تاسیان» از نگاه رسانه‌ها!

شوکه شدن بازیگر نقش شهید صیاد شیرازی در مواجهه با هوش مصنوعی!

نظر مصطفی زمانی در مورد فیلم‌های ایرانی

ایران: از شکل‌گیری یک دولت فراگیر در سوریه حمایت می‌کنیم

هدیه بزرگ ترامپ به ایران؟

اما و اگر انتصابات در مشاغل حساس

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس: حکم خروج کروز از ایران‌خودرو قطعی است

پس از پوتین، ترامپ با زلنسکی گفتگو کرد

پاسخ به طرح ترامپ توسط معلمی که همه خانواده اش را در بمباران غزه از دست داد

کشورهای عربی در شورای امنیت: اسرائیل از خاک سوریه خارج شود

فروتن مثل «مریلا زارعی»

واکنش حامد بهداد به متفاوت بودن بازی اش در «پیر پسر»

رئیس‌جمهور ویتنام به پزشکیان پیام داد

با شاهزاده نامیدن، کسی شاه نمی‌شود!

خانه ژوزف چشم پزشک لبنانی! قسمت 18 سفرنامه مهاجرانی

سراب مذاکره با ترامپ‌

قیمت طلا و ارز نزولی شد؛ تحلیلی از وضعیت بازار در روزی که گذشت

مصر و اردن بر لزوم آغاز فوری بازسازی غزه تاکید کردند

ترامپ پس از گفتگو با پوتین: برای آغاز فوری مذاکرات درباره اوکراین توافق کردیم

چگونه می‌توان «طلاق» و «زمان» آن را پیش‌بینی کرد؟

ترامپ زیر حرفش زد: غزه را نمی‌خریم، تصرف می‌کنیم

سیمرغ مردمی برای پیشمرگ؛ عجیب‌ترین جایزه جشنواره فجر!

ایران، ادعاهای یک‌جانبه آمریکا را رد کرد

مشکلات اقتصادی و معیشتی با اقدامات جهادی، فناورانه و خلاقانه به دست جوانان حل خواهد شد

قیمت سیب زمینی کاهشی می‌شود

واکنش اسرائیل به لگدمال کردن پرچمش در اردن

مسکو از حمله اوکراین به نزدیکی نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا خبر داد

ساداتیان: ترامپ تمایلی به درگیری منطقه‌ای ندارد

پزشکیان: به هیچ حزب و دسته‌ای وابسته نیستم

گزارش آمنه‌سادات ذبیح‌پور از واکنش‌های ایرانیان به یادداشت امنیتی ترامپ

اقتصاد ایران را دلاریزه نکنید

پوتین، الجولانی را به روسیه دعوت کرد

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی