اخبار محرمانه

آخرين مطالب

لاوروف: رقابت عادلانه مدت‌هاست توسط غرب لغو شده است بین الملل

لاوروف: رقابت عادلانه مدت‌هاست توسط غرب لغو شده است
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - ایرنا / وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به اعمال تعرفه‌های گمرکی از سوی دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بر کالاهای وارداتی از برخی کشورها گفت: ایالات متحده، بانی موضوع نظم جهانی و جهانی‌سازی بود اما زمانی که فهمیدند دیگر این روند برای آنها سودی ندارد، آن را لغو کرد.
به گزارش رسانه‌های روسیه، سرگئی لاوروف روز چهارشنبه در نشستی با سفرا و رؤسای نمایندگی‌های دیپلماتیک کشورهای خارجی در مسکو افزود: رقابت عادلانه مدت‌ها است که توسط همکاران غربی ما از جمله با اعمال تحریم‌ها لغو شده است.
وی تصریح کرد: اکنون مکزیکی‌ها، پانامایی‌ها، دانمارکی‌ها و من فکر می‌کنم تعدادی از کشورهای دیگر خواهند توانست معنای لغو رقابت را احساس کنند. دوستان چینی ما به سختی (به غرب) پاسخ دادند اما افرادی که می‌خواهند بر (نظام بین‌الملل) مسلط باشند زبان دیگری را نمی‌فهمند.
وزیر امور خارجه روسیه گفت:‌ دیگر موضوعاتی همچون جهانی‌سازی و رقابت اقتصادی لغو شده است، زیرا دیگر این مفاهیم به نفع آمریکا نیست و اولتیماتوم‌ها (ی ترامپ) نیز به نفع ایالات متحده است.
از سخنان ترامپ درباره نادرست بودن پیوستن اوکراین به ناتو استقبال می‌کنیم
لاوروف در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با انتقاد از موضع دولت جو بایدن، یکی از اشتباهات دولت قبل ایالات متحده را سوق دادن اوکراین به سمت پیوستن به اتحادیه آتلانتیک شمالی (ناتو) عنوان کرده است.
وی ادامه داد: ما برای نخستین بار از این اظهارات استقبال می‌کنیم، زیرا برای اولین بار مشکل ناتو به عنوان موضوعی مطرح شد که ایالات متحده حاضر است به طور جدی درباره آن بحث کند و البته این ایالات متحده است که تصمیم می گیرد موضع غرب و بر این اساس، موضع کی‌یف چیست.
وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد:‌ دلایل اصلی بحران اوکراین در اقدامات عملی غرب برای ایجاد تهدیدات نظامی مستقیم علیه روسیه در مرزهای ما و اوکراین و کشاندن کی‌یف به ناتو نهفته است، ما بارها در این باره صحبت کرده‌ایم، هشدار داده‌ایم و خواسته‌ایم که ناتو در نهایت به تعهدات خود مبنی بر گسترش نیافتن به شرق تا مرزهای اتحاد جماهیر شوروی سابق پایبند باشد.
لاوروف در ادامه با اشاره به گفت و گوی خود با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه سابق آمریکا قبل از عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین اشاره کرد.
وی گفت:‌ در ژانویه 2022 میلادی با بلینکن صحبت کردم و از او خواستیم که پیشنهاداتی را که ما برای جلوگیری از درگیری نظامی در اروپا منتشر کرده‌ایم را به طور جدی بررسی کند؛ اما او به من گفت که این موضوع به شما ربطی ندارد و هیچ کس نمی‌تواند در روابط بین ناتو و کشورهایی که ما می‌خواهیم در این ائتلاف بپذیریم، مداخله کند.
انتقاد از یونسکو
وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آدری آزولای مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) ، اوکراینی کردن دستور کار این سازمان را که در بحران عمیقی قرار دارد، ترویج می کند.
وی ادامه داد: خانم آزولای که یک شهروند فرانسوی است،‌ با اقدامات خود یونسکو را سیاسی می کند، از انجام مسئولیت های مستقیم خود از جمله حفاظت از حقوق روزنامه‌نگاران خودداری می‌کند و به کشته شدن روزنامه‌نگاران روسی پاسخی نمی‌دهد.
لاوروف در ادامه گفت: یک هفته پس از تخریب بنای یادبود کاترین دوم، خانم آزولای نه تنها آنطور که انتظار می‌رفت به تخریب این بنا پاسخ نداد، بلکه بخش تاریخی اودسا که این بنا در آنجا قرار داشت و تخریب شد را در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار داد.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1327472/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور جانبازان در مدیریت‌های کلان کشور مایه مباهات و افتخار است

ولنتاین دهه80، شعرخوانی شاعر توده‌ای در تهران، جوانی بنی‌صدر، مصدق، تختی و فاطمی روی دستان انقلابیون

راز 22ساله سردار

ترامپ برهم زننده نظم جهانی

روایت اکوایران از برخورد تورم با طبقه حساس

رئیس اتاق اصناف: برخی نهادهای برای پول عید مردم کیسه دوخته‌اند

اسرائیل از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

لحظه خودکشی یک سرباز اسرائیلی

بهنوش صادقی: کودک همسری سوژه‌ای است که خیلی نمیشود به آن ورود کرد!

خاطره‌بازی با جشنواره فیلم فجر؛ نمایش طنز در دل جنگ

نظر مهدی هاشمی درباره بازی «شمیلا شیرزاد»

تیپ زمستانی الناز ملک و ساناز سعیدی در اکران «پیشمرگ»

گزارشی از نشست انیمیشن «پسر دلفینی 2»

تهیه‌کننده «دست تنها»: احتمال نامزدی در چند بخش جشنواره فجر را داریم

کارگردان فیلم «مرد آرام»: قصه ما نیاز به تحول داشت

ایران چگونه از صفر به قدرت موشکی تبدیل شد

سایه سنگین بخشنامه خیلی محرمانه!

استاد دانشگاه تهران: درآمدهای نفتی دولت احمدی‌نژاد برابر با کل درآمدهای تاریخ ایران بود

عون: به دنبال بازسازی ویرانی‌هایی هستیم که اسرائیل ایجاد کرده است

پاکستان خواستار حل مناقشه کشمیر با حضور هند شد

خیز ترامپ برای انحلال وزارت آموزش‌و‌پروش آمریکا

صدها زن در کنگو زنده سوزانده شدند

چهره «هدیه تهرانی» در اولین فیلم سینمایی‌اش در سال 75

نشست خبری «مرد آرام» به میزبانی فرزاد حسنی

چرا فیلم «مرد آرام» در مورد افغانستان است؟

پاسخ کارگردان «مرد آرام» به اینکه چرا فیلم در مورد افغانستان است؟

پویا نوروزی بازیگر فیلم «مرد آرام»: چالش لهجه زیادی داشتیم

چرا ترامپ موضع خود را تغییر داد؟

مدیر مسئول روزنامه اعتماد به یکسال محرومیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد

عون: به دنبال بازسازی ویرانی‌هایی هستیم که اسرائیل ایجاد کرده

چین هم به جمع مخالفان پیوست؛ مخالفت با ترامپ برای آواره کردن فلسطینی‌ها

نقد فیلم «لاک پشت» با بازی فرهاد اصلانی

گزارشی از فتوکال و حواشی انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی2»

مادر شهیدان والا مقام «محمدحسن و عباس گیوه‌کی» آسمانی شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 18 بهمن 1403

حماس: تل آویو روند اجرای آتش‌بس را مختل کرده است

سمیرا بالاخره رسید به اون چیزی که می‌خواست!

صحبت‌های بامزه دو بازیگر خردسال فیلم «ناتور دشت»

تهیه کننده «کفایت مذاکرات»: سینمای روی پاشنه فیلم کمدی می‌چرخد

سیمای حجازی‌فر به نشست «ناتور دشت» نرسید؛ صدایش چرا!

«کفایت مذاکرات» با حکم موفق!

توضیحات تهیه‌کننده «ناتور دشت» درباره شایعات دستمزد بازیگران فیلم

طالبان: سفر عراقچی به کابل فصل جدیدی را در روابط افغانستان و ایران رقم زد

ظریف راهی بغداد شد

پدر و مادر باید مانند یک مربی برای نوجوانشان باشند

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: سالانه 800 هزار تن سیب‌زمینی مازاد در کشور داریم

فرستاده پوتین با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد

نیروگاه اتمی زاپروژیا محور دیدار گروسی و مدیرکل روس‌اتم

مسئول آمریکایی: هنوز هیچ دستوری برای نقش نیروهای آمریکایی در غزه دریافت نکرده‌ایم

وزیر اسرائیلی: مخالفتی با تشکیل کشور فلسطین در خاک یک کشور عربی نداریم

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی