اخبار محرمانه

آخرين مطالب

عراقچی: باید اعتراف کنیم دشمنان توانمندی بالایی در نبرد روایت‌‌ها دارند سیاسی

عراقچی: باید اعتراف کنیم دشمنان توانمندی بالایی در نبرد روایت‌‌ها دارند
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - مهر / وزیر امور خارجه در مراسم اختتامیه همایش «طوفان‌الاقصی و غزه؛ روایت‌ها و واقعیت‌ها» گفت: باید اعتراف بکنیم که دشمنان توانمندی خوب و بالایی در نبرد روایت‌‌ها دارند؛ کنترلی که بر رسانه‌های بین‌المللی و رسانه‌های جهانی و جهان شمول دارند و تکنولوژی که در این زمینه از آن برخوردار هستند و می‌توانند روایت و حرف خودشان را به سرعت در اقص نقاط جهان پخش کنند.
مهمترین بخش اظهارات سید عباس عراقچی به شرح زیر است:
میدان، دیپلماسی و رسانه باید با همدیگر باید حرکت بکنند

توضیح ویدیو
* یک نبرد بین روایت‌ها جریان دارد و در حقیقت کسی برنده نهایی خواهد بود که که نبرد روایت‌ها رو بتواند برنده شود و بتواند روایتی که خودش می‌خواهد را روایت کند.
باید اعتراف کنیم دشمنان توانمندی بالایی در نبرد روایت‌‌ها دارند

توضیح ویدیو
* باید اعتراف بکنیم که دشمنان توانمندی خوب و بالایی در نبرد روایت‌‌ها دارند؛ کنترلی که بر رسانه‌های بین‌المللی و رسانه‌های جهانی و جهان شمول دارند و تکنولوژی که در این زمینه از آن برخوردار هستند و می‌توانند روایت و حرف خودشان را به سرعت در اقص نقاط جهان پخش کنند.
رژیم صهیونیستی امروز در چشم جامعه جهانی و منطقه شکست خورده به حساب می‌آید/ صهیونیست‌ها به جای نابودی حماس مجبور شدند با آنها مذاکره کنند و امتیاز بدهند
توضیح ویدیو
* رژیم صهیونیستی دو هدف اعلام شده برای ورود به غزه داشت یکی نابودی حماس و دوم آزادی اسرای خود ولی امروز در چشم جامعه جهانی و منطقه شکست خورده به حساب می آید.
* این مساله برای فلسطینی‌ها یک پیروزی هست چون صهیونیست‌ها در هر دو هدفی که اعلام کرده بودند ناکام ماندند.
خیلی از کشورها نتانیاهو را به خاک خود راه نمی‌دهند، حتی اجازه عبور هواپیمای حامل او را هم نمی‌‌دهند
توضیح ویدیو
* خیلی از کشورها حتی نتانیاهو را به خاک خودشان راه نمی دهند و حتی فضای هوایی خودشان را برای عبور هواپیمای حامل نتانیاهو باز نمی‌کنند.
* در جریان سفر نتانیاهو به آمریکا، او مجبور شد یک مسیر متفاوتی را به لحاظ هوایی طی کند چون بعضی از کشورها مجوز پرواز بر خاک خودشان را ندادند؛ این شکست واضح را در رسانه‌ها ما شاهد هستیم.
مشروح اظهارات عراقچی به نقل از مهر را در ادامه بخوانید:
عراقچی: «میدان، دیپلماسی و رسانه» باید با یکدیگر حرکت کنند
سید عباس عراقچی در اختتامیه همایش طوفان الاقصی و غزه، واقعیت‌ها و روایت‌ها، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: دهه فجر و مقام شهدای انقلاب اسلامی، شهدای مقاومت در غزه و لبنان و یمن را گرامی می‌داریم.
وی با اشاره به روایت سازی در سیاست خارجی، ادامه داد: معتقدم میدان و دیپلماسی دو عرصه جدا از هم نیستند بلکه یک مجموعه یکپارچه هستند. دیپلماسی دستاوردهای میدان را استفاده و به حیثیت ملی تبدیل می‌کند.
عراقچی گفت: دیپلماسی دستاوردهای میدان را به عزت ملی تبدیل می‌کند.
وزیر خارجه افزود: در کنار میدان و دیپلماسی ضلع سومی وجود دارد و آن رسانه است. رسانه نقش مهمی را در ساختن روایت از میدان و دیپلماسی و نهایتاً روایت پیروزی و شکست را دارد.
وی گفت: ممکن است در عرصه میدان و دیپلماسی موفق باشیم اما در عرصه رسانه و روایت موفق نباشیم در این صورت دستاوردها روایت نمی‌شود.
عراقچی عنوان کرد: میدان و دیپلماسی و رسانه باید با یکدیگر حرکت کنند.
وزیر خارجه با اشاره به پیوست رسانه‌ای برای هر اقدام و حرکتی، افزود: همانطور که در عرصه میدان و دیپلماسی یک نبردی در جریان است در عرصه رسانه و روایتگری نیز یک نبرد میان روایت‌ها جریان دارد لذا کسی برنده خواهد بود که در نبرد روایت‌ها پیروز شده باشد.
وی گفت: طرف‌های مقابل ما کنترل خوبی بر رسانه‌های بین المللی دارند خوب است و می‌توانند حرف خودشان را در جهان پخش کنند.
وزیر امور خارجه ادامه داد: فضای مجازی می‌تواند فرصتی برای دسترسی سریع به مخاطبان در همه جای دنیا باشد. این فضا به قدری گسترده است که امروز یک فرد می‌تواند به تنهایی روایتی داشته باشد.
عراقچی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: آنچه در کنار نبرد میدان در غزه می‌گذشت یک نبرد دیپلماتیک هم وجود داشت. در این عرصه دشمنان مقاومت از دستاوردهای خیلی زیادی برخوردار نشدند و جریان مقاومت در عرصه رسانه بروز و ظهور خوبی داشت.
عراقچی افزود: رژیم صهیونیستی در غزه دو هدف اعلام شده داشت اول برای آزادی اسرای خودشان و دوم نابودی حماس بود. امروز در چشم جامعه جهانی شکست خورده به حساب می‌آیند. این برای فلسطینی‌ها یک پیروزی است چرا که در دو هدفی که اعلام کرده بودند ناکام ماندند.
وی تصریح کرد: رژیم مجبور شد بعد 16 ماه کشتار با همان حماس بنشینند و مذاکره کنند و برای آزادی اسرای خودشان امتیاز دهند. در طول این مسیر چهره‌ای که با کمک رسانه به جهانیان ارائه شد یک چهره دژخیم جنایتکار نسل کش بود.
وزیر خارجه عنوان کرد: دیوان کیفری بین المللی ناچار شد که نخست وزیر رژیم را به عنوان جنایتکار بین المللی معرفی کند.
عراقچی ادامه داد: برخی کشورها مجوز پرواز به نتانیاهو از خاک خودشان را در سفرهایش نمی‌دادند. حماس پس از آتش بس چهره مقاومی را از خود نشان داد و با اقتدار، اسرا را با زندانیان فلسطینی مبادله می‌کند و این چهره یک طرف پیروز در جنگ است و اگر رسانه‌های صهیونیستی را دنبال کنید این مهم عاملی به بحث داخلی در رژیم شده که خودشان را شکست خورده می‌دانند و حتی طرف‌های غربی ابراز نگرانی کرده‌اند.
وی افزود: همین اتفاق را در لبنان شاهد بودیم علی‌رغم ضرباتی که به حزب الله وارد شد، اما وقتی حملات زمینی شروع شد حزب الله کماکان توانست مقاومت کند و نشان داد، حزب الله بدنه اجتماعی خود را هنوز دارد.
وزیرخارجه گفت: مقاومت یک آرمان و مکتب است و این مکتب از طریق بمباران هوایی نمی‌توان از بین برد. سلاح اصلی مقاومت تسلیحات رایج نظامی نیست بلکه خون شهید است.
عراقچی گفت: مهم این است که ما روایتگری درست از مقاومت و ثمرات آن را داشته باشیم. مقاومت دوره سختی را گذرانده و الان زمان آن است که خود را بازسازی کند و درس‌هایی که از این جنگ گرفته را به کار گیرد. مطمئن هستیم که قوی‌تر به میدان بازخواهد گشت.
وزیرخارجه گفت: این اولین بار نیست که مقاومت دبیرکل خود را از دست می‌دهد، حزب الله پس از شهادت سید عباس موسوی قوی‌تر شد.
وی عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در دوران مقاومت نقش خود را در پیشبرد مقاومت ایفا کرده است. هیچ تفاوتی میان میدان و دیپلماسی وجود نداشته است. رسانه هم در کنار ما بوده و بیشتر از این هم باید باشد.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326886/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ حریف نتانیاهو می‌شود؟

برنامه هسته‌ای ایران در اولویت رایزنی‌های نتانیاهو و ترامپ قرار دارد

وزیر نیرو: امیدواریم زمستان آینده بدون خاموشی سپری شود

وزیرکار: 30 میلیون نفر قبل از ماه رمضان کالا برگ می‌گیرند

تشویق به اشغالگری بیشتر توسط ترامپ

ده‌ها صهیونیست به مسجد الاقصی یورش بردند

هزینه‌های نتانیاهو بر واشنگتن؛ ترامپ روی اسب بازنده قمار می‌کند

فیلم «بچه‌ مردم» برای کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست در باغ کتاب اکران شد

سنگ تمام فراستی برای «شمال از جنوب غربی» : به فیلمساز و تیمش واقعا تبریک می گم از سطح سینمای ایران بالاتر است

علیرضا خمسه در نقش عمو رجب!

ادعای رویترز: ترامپ فشار حداکثری را علیه ایران از سر می‌گیرد

شان امامزاده به متولی آن است/ بیگدلی: مجلس باید بیشتر به سمت نظارت برود تا قانونگذاری

با هزینه یک جلسه ماساژ یک ساعته، ماساژور تفنگی دائمی بگیرید

آغاز دور جدید فروش محصولات ایران خودرو از 21 بهمن ماه+جزئیات

کارگردان «شمال از جنوب غربی»: پیچیدگی نباید مخاطب را سردرگم کند

گیر تاریخی محسن کیایی به شبنم مقدمی

آخرین وضعیت آرمان امیدی از زبان آریا عظیمی نژاد

گزارش وال استریت ژورنال از برنامه ترامپ در سفر به عربستان برای ایجاد فشار به ایران

کارگردان «خاتی»: سینمای دنیا به سمت استفاده از نابازیگرها می‌رود

عراقچی: برای توسعه روابط با همسایگان تلاش می‌کنیم

ایده ای خلاقانه برای تزیین اتاق کودک

رکورد افزایش قیمت مسکوکات شکسته شد؛ سکه امامی در آستانه کانال 65 میلیون تومانی!

15 اسیر تبعیدی فلسطینی به ترکیه منتقل شدند

لبنان از اسرائیل به شورای امنیت شکایت کرد

ارتش اسرائیل چگونه درحال تبدیل کرانه باختری به غزه دوم است؟

آلمان: روسیه می‌تواند ناتو را به چالش بکشد

«فراخوان تاریخی اوجالان» منتشر می‌شود

حزب الله: تحریم‌ها هیچ تاثیری در روحیه ما ندارد

دیدار اردوغان با سرکرده شورشیان سوریه

بازیگر «لاک‌پشت»: کمدی سلیقه من نیست

وزیر راه: رئیس‌جمهور به شدت مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی است

واکنش سخنگوی دولت به تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند

آیا کار از دست دولت در‌رفته است؟

90 %درآمدمالیاتی سال 1403، در 10 ماهه ابتدایی سال وصول شد

آیا «ایلان ماسک» سیاست انگلیس را دگرگون می‌کند؟

کمیسیون اروپا: برای گفتگوهای سخت با واشنگتن در مسئله تعرفه‌ها آماده‌ایم

ارتش اسرائیل کشته‌شدن 2 سرباز در عملیات تیاسیر را تایید کرد

ورود ارتش اسرائیل به شهرکی در قنیطره همزمان با حضور هیات سازمان ملل

کارشناس روس: مسکو «اسد» را به سوریه تحویل نمی‌دهد

طالبان: رهبران هیچ‌گونه اختلافی با هم ندارند

شکیب شجره: هرجا بتوانم جهان تازه‌ای خلق کنم، آن نقش را می‌پذیرم

انتقاد تند فراستی از دستمزدهای عجیب و غریب سلبریتی ها

ژست‌های سارا بهرامی در نشست خبری فیلم «خاتی»

رویترز: انتظار می‌رود ترامپ یک فرمان اجرایی برای ایران امضا کند

سید حسن خمینی: سیاست‌های دولت باید معطوف به کمک‌رسانی به طبقات ضعیف باشد

سرلشکر رشید: دشمن می‌خواهد با تضعیف اراده ما، به پیروزی بدون جنگ دست یابد

ادعای نیویورک تایمز درباره برنامه تیمی مخفی از دانشمندان هسته‌ای ایران

تذکر به برادران عجول

مخاطرات سیاست خیابانی

کمتر از 20 ساعت تا تعیین تکلیف بزرگترین واگذاری تاریخ خصوصی‌سازی

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی