اخبار محرمانه

آخرين مطالب

«پاکسازی نژادی» در کرانه باختری بین الملل

«پاکسازی نژادی» در کرانه باختری
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - فارس / همزمان با اعلام شهادت 70 نفر در کرانه باختری از ابتدای سال میلادی، تشکیلات خودگردان نیز اقدامات اسرائیل در این منطقه را «پاکسازی نژادی» خواند.
ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین روز دوشنبه در بیانیه‌ای طرح‌های اسرائیل برای «کوچ اجباری و پاکسازی نژادی» در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد.نبیل ابوردینه، سخنگوی ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، در بیانیه‌ای «اقدام مقامات اشغالگر در گسترش جنگ فراگیر خود علیه مردم فلسطین در کرانه باختری به منظور اجرای طرح‌های خود برای کوچ اجباری و پاکسازی نژادی» را محکوم کرد.

او از آمریکا خواست تا «پیش از آنکه خیلی دیر شود» مداخله کند، به ویژه اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در حال حاضر در واشنگتن به سر می‌برد.سخنگوی تشکیلات خودگردان گفت که در پی حملات اسرائیل، دهها آپارتمان مسکونی به طور کامل در جنین و طولکرم با خاک یکسان شده است.
رژیم اسرائیل همزمان با توقف جنگ غزه در روز یکشنبه (19 ژانویه) ، به سراغ کرانه باختری رفته و ضمن تشدید حلقه محاصره مناطق مختلف کرانه باختری، در حال «مجازات مردم آن و انتقام‌گیری» است.
طبق آمار وزارت بهداشت فلسطین کرانه باختری در طول جنگ غزه، نزدیک به 900 شهید داده و صدها نفر از مردم آن به اسارت اشغالگران درآمده‌اند.در تازه‌ترین آمار نیز، وزارت بهداشت امروز دوشنبه اعلام کرد که از ابتدای سال جاری 70 نفر در استان‌های کرانه باختری، که بیشتر آنها از استان جنین هستند، به شهادت رسیده‌اند.
این وزارتخانه در بیانیه‌ای توضیح داد که از میان شهدا، 10 نفر کودک، یک نفر زن و دو نفر پیرمرد هستند.از سوی دیگر سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل به نقل از یک مسئول امنیتی اظهار داشت که عملیات ارتش این رژیم در شمال کرانه باختری چند هفته طول خواهد کشید.
رادیو و تلویزیون اسرائیل تصریح کرد ارتش از زمان آغاز عملیات نظامی در دو هفته پیش در شمال کرانه باختری بیش از هزار خانه را بازرسی کرده است. ارتش رژیم اشغالگر نیز مدعی شده طی این مدت بیش از 50 نیروی مقاومت را شهید و بیش از 110 نفر را بازداشت کرده است.به گفته منابع محلی فلسطینی رژیم اشغالگر اسرائیل تاکنون بیش از 100 ساختمان را در اردوگاه جنین ویران کرده است.
روز گذشته نیز ارتش اسرائیل 20 ساختمان را در اردوگاه جنین با کار گذاشتن مواد منفجره به طور کامل تخریب کرد؛ رسانه‌های اسرائیلی تصریح کردند که عملیات تخریب در این حجم در جنین برای نخستین بار در نوع خود اتفاق می‌افتد و دستور آن از سوی نخست‌وزیر و وزیر جنگ صادر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حاشیه‌نگاری روز چهارم جشنواره فجر 43؛ از دعوای کارگردان و بازیگر معروف در نشست فیلم تا حمله فراستی به پژمان جمشیدی

مذاکره ایران و آمریکا؛ یک گام به پیش، دو گام به پس

آمریکا در حال آماده شدن برای فروش تسلیحات یک میلیارد دلاری به اسرائیل

اندیشکده آمریکایی: ترامپ فرصتی تاریخی برای توافق با ایران دارد

الجولانی: برای ازسرگیری روابط با آمریکا تلاش می‌کنیم

حضرتی: دولت وفاق ملی اعلام کرده است که با کسی دعوا ندارد

فرصت دوباره به اعتمادسازی؟

مدودف: پول‌های گم شده آمریکا در اوکراین به جیب دزدها رفته است

خاطره‌بازی با جشنواره فیلم فجر

دلیل نوبل نگرفتن محمود دولت آبادی از زبان «بهزاد فراهانی»

ادعای سوئد: ایران از طریق مسجدی در استکهلم جاسوسی می‌کند

طالبان به دنبال مهندسی اجتماعی به نفع پشتون‌ها

ترامپ: جنگ اوکراین را متوقف خواهیم کرد

جوری که دوستام روی من حساسن!

خاطره بهزاد فراهانی از رابطه عجیب ارباب_رعیتی در دوران کودکی‌اش

انتقاد بازیگر پیشکسوت از دستمزد 30 میلیاردی بعضی بازیگران!

تاکید عراقچی بر استفاده از فرصت‌ها و تامین منافع مشترک با پاکستان

پیام ترامپ، آل سعود را شوکه کرد

برآمدن بازرگان

منافع تندروها به خطر افتاده است

پولتیکو: آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان‌ملل خارج می‌شود

واکنش بیژن بنفشه خواه به میوه خوردن امیرکاظمی

بهزاد فراهانی: من هم مثل پدر و پدربزرگم تعزیه‌خوان بودم

اسم های عجیبی که شوهرش رو صدا میزنه

ابراهیم امینی کارگردان فیلم «چشم بادومی»: دوره نوجوانی برای من دغدغه است

جنگ جهانی تعرفه و نفت

برندهای فاتح بازار ایران در تحریم

واکنش دلار تهران به تعرفه‌های ترامپ

ابراز تردید ترامپ درباره «پایداری» آتش‌بس در غزه

در سومین روز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟

2 عکس جدید از ماهور الوند و محمدرضا فروتن

ستایش دهقان بازیگر فیلم «چشم بادومی»: برای این نقش مربی کُره‌ای داشتم

حسام‌فر: چند راوی بودن به داستان کمک می‌کند

برای «علی نصیریان»؛ آرایشگر نقش‌ها

سانس‌های فوق‌العاده چهارمین روز جشنواره فجر 43

نمایش «رکسانا» چهارشنبه شب در سانس ویژه جشنواره

چهره ها/ عصرانه بهرام رادان با طراح معروف ایرانی

بازیگر سریال اسکویید گیم درگذشت

مقام‌های روسیه و حماس در مسکو دیدار کردند

سی‌ان‌ان: برخی از مهاجران بازداشت شده در آمریکا آزاد شده‌اند

اردوغان: آتش‌بس در غزه باید دائمی باشد

بهزاد فراهانی: جای دختر کوچکم اینجا خالی است

امیر نادری: کارگردان «ماریا» پدیده تازه‌ سینمای ایران است

حسین رامه،: ما نسل پیچیده‌ای هستیم و خیلی خوب بود که فیلمی در مورد ما ساخته شد

رسانه رسمی دولت «علی شمخانی» را «مسئول پرونده هسته ای ایران» نامید

هشدار ایران نسبت به تکرار نسل‌کشی غزه در کرانه باختری

کالای آلمانی در رتبه چهارم واردات ایران

دعوا بین ایلان ماسک و سازمان مخوف آمریکایی بالا گرفت

تغییر کاربری گوانتانامو؛ زندانی بدنام در خدمت سیاست‌های مهاجرتی ترامپ

ویدیویی از رضا صادقی به یاد علی انصاریان در برنامه «همرفیق»

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی