اخبار محرمانه

آخرين مطالب

سرمقاله صبح نو/ پشت‌پرده خطرناک دوقطبی‌سازان مقاله

سرمقاله صبح نو/ پشت‌پرده خطرناک دوقطبی‌سازان
  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - وطن امروز / «پشت‌پرده خطرناک دوقطبی‌سازان» عنوان یادداشت روز در روزنامه صبح نو به قلم محبوبه نیاورانی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
این روزها شاهد تجمعات پی در پی در خیابان با شعارهایی علیه سران قوا هستیم، روز گذشته نیز عده‌ای با تجمع مقابل پارلمان خواستار اجرای قانون حجاب شده بودند. تجمعات، رفتارها و شعارهایی که حتی از قانون و گفتمان حاکم بر نظام نیز عبور کرده و خود را انقلابی‌تر از دیگران می‌دانند. جریانی پر سروصدا اما بدون کارنامه که تنها کارکرد آنان تا به امروز ایجاد تنش و شکاف و افزایش گسست اجتماعی و دو قطبی‌های کاذب بوده است. روز گذشته نیز حجت الاسلام اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا هشدار داد که «باید توجه داشت، عده‌ای ممکن است با شعار‌های منافقانه و حتی به ظاهر انقلابی درصدد رخنه و نفوذ برآیند؛ باید جلوی آنها را سد کنیم.» گروهی مدعی که از تهران تا لندن و واشنگتن با ظواهر متفاوت، مدعی انقلابی‌گری شدند که قطعا حاصل صدا و فریادهای بلند آنان نه اعتلای نظام، بلکه تحریف انقلابی‌گری است. 
ایران در طی 40 سال ثابت کرده که با اراده و شجاعت در برابر دشمنان و توطئه‌های شوم آنان ایستاده و مقاوم است و می‌تواند با راه و مسیر خود را با قدرت بپیماید، اما آنچه که امروز دلسوزان نظام را نگران کرده، این تندروی‌ها و عناصر مشکوک هستند که در زمین دشمن بازی می‌کنند و امروز با دشمن مخرج مشترک پیدا کرده‌اند.
این افراد انقلابی نما امروز متاسفانه در قالب‌های مختلف از جمله در فضای مجازی، رسانه‌ها، یا حتی در برخی نهادها و گروه‌های سیاسی فعالیت دارند که با ایجاد ناامنی روانی و تشدید اختلافات به دنبال تضعیف اعتماد عمومی به نظام و نهادهای حاکمیتی هستند. سران و پشت پرده آنان معمولاً با استفاده از فضای احساسی و شعارهای تند، سعی می‌کنند به جای تقویت وحدت و همدلی، شکاف‌های اجتماعی و سیاسی را عمیق‌تر کنند.
مهمترین خطر این گروهها ایجاد بحران‌های مصنوعی است، که موجب می‌شود توان و ظرفیت کشور به جای پرداختن به مشکلات اصلی درگیر مسائل حاشیه‌ای شود.

انقلابی واقعی، زمان‌شناس و موقعیت‌شناس است و مراقب است که رقابت‌ها، تبدیل به عداوت و دشمنی نشود. این گروه از همه جریان‌ها و چهره‌های انقلابی عبور کرده‌اند و خود را یگانه منجی انقلاب می‌دانند. این در حالی است که جریان انقلابی باید اجماعش حول ولایت و رهبری باشد.
بر خلاف تصمیم شورای عالی امنیت ملی درباره حجاب، هر روز مقابل پارلمان صف آرایی می‌کنند و یا می‌گویند جمهوری اسلامی دچار کسری قدرت شده و برای جبران آن نسخه‌هایی عجیب می‌پیچند؛ گفتمانی که مغایر با گفتمان حاکمیت است و با این دست رفتارها سعی دارند از مولفه‌های گفتمان جمهوری اسلامی، مشروعیت زدایی کنند.
اما به واقع چه کسانی این صحنه‌ها را تدارک کرده‌اند. نگاهی به بیانیه برخی احزاب، نطق‌های پارلمانی برخی نمایندگان، یادداشت برخی افراد و عملکرد برخی رسانه‌ها به راحتی می‌تواند پشت پرده‌ها را نمایان کند. صحنه‌ای که به دنبال برهم زدن توازن و آرامش در کشور است. سوپرانقلابی‌هایی که حتی از انقلابی اصیل که سالها با شجاعت مقابل تمام فتنه‌ها و توطئه‌ها با درایت و تدبیر ایستادگی کرده است هم جلوتر زده‌اند، فردی با عقلانیت انقلابی که نه سازش کرده و نه اجازه داده کشور وارد جنگ شود و همزمان پایه‌های اقتدار و پیشرفت کشور را نیز قوت بخشیده است. طرفدار جمهوری اسلامی و انقلابی واقعی، اهل گفت‌وگو و منطق است نه اهل وارونه کردن واقعیت و وارد شدن در بازی حمله به سران قوا و شخصیت‌های انقلابی چون قالیباف و اژه‌ای. اما جریان‌های سیاسی مشکوک و حلقه‌های ورشکسته‌ در شرایط حساس کشور زمینه‌ساز تنش در داخل می‌شوند که قطعا موازی با فشار بیرونی است و به کشور ضربه وارد می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/1326202/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جریان‌شناسی فروشندگان طلای آنلاین

پژوهشگر اقتصادی: نرخ دلار از 84 تومان بالاتر نمی‌رود

حماس آمادگی برای مذاکره مرحله دوم آتش‌بس غزه را اعلام نمود

ترامپ همچنان برای پس‌گرفتن کانال پاناما پافشاری می‌کند

«ماه حساس» در انتظار اسرائیل

رسانه عبری: تشکیلات خودگردان اداره گذرگاه رفح را برعهده دارد

اذعان وزیر اسرائیلی به شکست در نابودی حماس

تاکتیک جالب حماس برای فلج کردن گنبدآهنین در ٧ اکتبر

هومن حاجی عبدالهی: خیلی دوست داشتم نقش جدی بازی کنم

در کمال تعجب مسعود فراستی از فیلم «رها» خوشش آمد!

بهزاد خلج در نقش دکتر کاظمی

خوش و بش پژمان جمشیدی با یک روحانی در کاخ جشنواره

قصه تازه شهاب حسینی و لاله مرزبان بحث‌برانگیز شد

تاکید روسای مجالس ایران و عراق بر ارتقای روابط دوجانبه

حضرتی: هدف اصلی نشست سران سه قوه نمایش همدلی و وفاق ملی میان قوای سه‌گانه بود

آماری عجیب از فرآورده‌های قاچاق مربوط به کارت سوخت

پیش بینی قیمت دلار 16 بهمن 1403

لایحه ایجاد سازمان بازرگانی به کجا رسید؟

جانسون: 14 روز ترامپ مفیدتر از 4 سال بایدن بوده است

اسموتریچ: نباید به عرب‌ها هیچ امیدی در برپایی کشور فلسطین داد

هشدار ژنرال اسرائیلی برای کارشکنی در تبادل اسرا توسط نتانیاهو

انتقاد تند آقایی از مشکل صدا در سالن های نمایش

واکنش تهیه‌کننده «بچه‌ مردم» به احتمال سانسور فیلمش در زمان اکران

اعتقاد نداشتن خانم گوینده به بعضی از اخبار!

ماجرای دعوای امیررضا دلاوری و کارگردان فیلم «شمال از جنوب غربی» چه بود؟

دیدار سفیر طالبان در تهران با مدیرکل وزارت خارجه ایران

اژه‌ای در دیدار با رئیس مجلس عراق: پشتیبانی از محور مقاومت را ادامه می‌دهیم

ائتلاف نامقدس؛ زخم اختلافات ایدئولوژیک بین شورشیان سر باز کرده است

مقام آمریکایی: تعرفه‌های ترامپ، درآمد به ارمغان خواهد آورد

اسرائیل چندین ساختمان در جنوب لبنان را منفجر کرد

خاطره تلخ دلاوری از شهادت همکاران و دوستانش در حادثه هواپیما

فتوکال« چشم بادومی»

عاشقانه های شهاب حسینی و همسرش در حاشیه جشنواره فیلم فجر

لحظه ای که امیرآقایی میکرفن کارگردان رو در نشست فیلم قطع کرد

متن سیاست‌نامه راهبرد وفاق برای تأمین امنیت ملی ایران منتشر شد

مدیرکل بنیاد استان البرز: وجود جانبازان برای انقلاب بسیار ارزشمند است

دیدار نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با جانبازان گرانقدر به مناسبت روز جانباز

قابی ویژه از قدردانی نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از مقام شامخ جانبازان معزز

شکاف تغذیه در ایران؛ از سوءتغذیه تا اسکینی‌های فیله‌ساز

تمرکز سرمایه‌ها بر بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات بازارها در روزی که گذشت

مکزیک: آمریکا با تعلیق تعرفه‌های گمرکی برای یک ماه موافقت کرد

افزایش تورم در اروپا همزمان با نخستین تصمیم تعرفه‌ای ترامپ

تخریب 79درصد از مساجد و 3 کلیسا در نوار غزه به دست اسرائیل

آیا لندن برگ برنده‌ای در مقابل تعرفه‌های ترامپ دارد؟

حدود 14 هزار آواره فلسطینی طی 14 روز حمله اسرائیل به طولکرم

اتحادیه اروپا: چین پیروز جنگ تجاری با آمریکا خواهد بود

تیپ دخترکش امیر آقایی در جشنواره فجر جلب‌توجه کرد

دعوای کارگردان و بازیگر «شمال از جنوب غربی»در نشست خبری فیلم

مرحلۀ دوم رزمایش پدافندهوایی فردا آغاز می‌شود

تجدید میثاق رئیس و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با آرمان‌های امام راحل(ره)

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی